G

Yüzbaşı
16 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
Windows store oyunları Gamepad tanımıyor?
Merhaba arkadaşlar windows10 işletim sistemi, gamepadi tanıyor, Windows store dışından yüklenen oyunlarda çalışıyor. Fakat Windows store oyunları ni açtığımızda Gamepad yok diyor? Sizce sebebi ne olabilir?
G
7 yıl
1050 TI 4GT Low Profile
Merhaba arkadaşlar,
Slim kasa pc toplamayı düşünüyorum. Msi GTX 1050 TI 4GT LP düşük profilli ekran kartına baktım, bugün itibariyle türkiyede satışı yok sanırım. Amazonda gördüm, 160 euro fiyat var, Türkiyeye sipariş etsek ne kadar vergi biner buna? Ya da yakın zamanda burda satışa çıkar mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
G
9 yıl
Windows 8 orjinal lisans
Merhaba, arkadaşlar geçen gittigidiyor'da Windows 8 lisansı satan bir kaç kişi gördüm. 50 tl ile 150 tl arasında ucuz yoldan orjinal lisans sattıklarını söylüyorlar.. Alanlardan geri dönüşleri de olumlu gördüğüm kadarıyla, bununla ilgili bilgisi olan varmı ? Bende almaya niyetlendim, fakat dolandırıcılık olabilir diye vazgeçtim.. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
G
10 yıl
Sistem tavsiyesi, çizim ve grafik için 3000tl
Merhaba arkadaşlar, Grafik ve çizim işi ile uğraşıyoruz. 3000 tl bütçemiz var iyi bir kasa toplamak istiyoruz, tavsiyelerinizi yazarsanız seviniriz. Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.