Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
865
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Seçim Özeleştirisi: Kılıçdaroğlu'nun Sinsi Planı ve Peşinden Giden Zombiler (2. sayfa)
S
geçen ay
Yüzbaşı

Chp değilse hangi partiyi konuşuyoruz?

Oylar bölünmesin demek,22 yıldır muhalefet etmekten başka iş yapmayan partilere size güveniyoruz,doğru siyaset yapıyorsunuz,iktidara geleceğiz demektir.

Oylar bölünmesinin sonucunu bu gösterge de görüyoruz.

https://twitter.com/_BurcuUgur_/status/1666024607667634177?utm_campaign
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @astegon
P
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam umrumda bile değil.

Böyle diye diye sırtımıza çıkıp semer vurdular. Çankaya'dan Sadullah Ergin'i seçtirdiler, kazanayacak fherife kazanamayacak dediğimiz için linç ettiler, yolsuzluk - hırsızlık yaptılar. Bizim değerlerimize koptular çünkü bizi koyun gibi gördüler zaten oyları cepte her haltı yiyelim dediler.

Aynısını Akpliler de kendi seçmenine söylüyor. Eğer Akp'nin kokuşmuş düzeninden, rantın dan, adam kayırmasından şikayet ederseniz CHP gelir diyorlar. Onlarsa kendi seçmenine öyle kırbacı vuruyorlar.

Artık bunu aşmamız gerekiyor. Eskisini yıkıp yeniden inşa etmemiz gerekiyor. Garanti seçmen olmadığımızı, hassasiyetlerini önem verilmesi gerektiğini söylememiz getekyor.


İki tarafta mültecileri bize dayatıyorlar çünkü AAA öcü diyerek biz güdebileceklerini biliyorlar.

Korku duvarlarını ne zaman yıkacağız? Ne zaman özgür olacagız?

Geçen seçimde hayatımızı kararttılar neden bedel ödetmiyoruz herkese. Daha ne kadar düşebiliriz, daha ne kadar bu cibliyetsizlerin kıçında koşup Akp'ye seçim kazandırabiliriz.

Ülken Ortadoğu olmuş milyonlarca yabancı içeri akıyor. Bunları ağzı açık ayran delisi gibi seyredenler hala AKP gelir demekten baska bir halt yapamıyor. Ne zaman uyanacağız.

Bu vasatların muhalefetini, vasatların iktidarını devireceğiz.

İnceldiği yerden kopsun! Yavas Yavas öleceğimiz en azından adam gibi ölelim!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Mart 2024; 14:49:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @astegon
A
4 hafta
Yarbay

Umurunda olsun, ikna etmen gereken insanlar var.

Bak genç arkadaşım, bir çok insan neyin ne olduğunu gördü. 6'lı masa bir umuttu. O zaman işlerin başında konuşulacaktı bu hususlar.

Öyle sonlara doğru Meral Akşener "Ben kalktım masadan" diyip artistlik yapmayacaktı. Çoğu muhafazakar ve mütedeyyin kesimden tanıdıklarım bu dengesizliği ve çatışmayı görünce korktu ve "En azından reis'i biliyoruz" dedi.

Daha uzuuuun uzun yazarım. Çevremde yaşananlar bunlardı.

Şimdi gelip burada geçmişin hatalarını temcit pilavı gidi kimsenin önüne koyma. Hatalardan çıkarımları yapacaksın sonra da önüne bakacaksın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
P
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Meral Akşener'in neden suçluyorsunuz? Halkta karsılığı olan İmamoğlu ve Yavas aday olsun dedi diye mi? Kılıçdar kazanamayacak, halkın sevmediği aday olmasına rağmen dayatılmasına neden kusur bulmuyorsunuz?

Kılıçdar'ı tek vasfı Erdoğan'ı istemiyorsanız bana oy vereceksiniz demekti. Kimse Kılıçdarı sevdiği için oy falan vermedi. Bu vasat herif kendini nasıl dayatabildi bunu neden sorgulamıyorsunuz?

Bu hetfn adaylığı Erdoğan'ın kazanmasının tek nedeniydi.

Ben çıkarımımı yaptım CHP ve AKP birbirini besliyor. Kutuplaştırma siyaseti üzerinden düzeni bu sekilde sürdürüyorlar. İyi Partiyi mahvettiler bu çarkın içine alıp. Diğer partilere de aynı iftira siyaseti ile saldırıyorlar.

Bunların ülkeye sunacak hiçbir şeyi kalmamış. Değişim istiyorsak bedel ödemeyi göze almamız gerekiyor. Fanusdan çıkmamız gerek. Oyları bölmeyeceksek sittin sene bu düzen devam edecek demektir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Mart 2024; 15:3:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @astegon
A
4 hafta
Yarbay

Yazdıklarımı algılama sorununuz mu var sizin?

MA'de KK'na da kızdık zamanında. Muhalif kesimin isteklerini dinlemediler. Birinin siyasi hayatının sonu oldu, öteki ise yengeç misali milliyetçi kesime güzel görünmek için yanladı.

O da zamanında yapsaydı şu hareketi.


Mart 2023 başıjna kadar toplanıp ne konuştular? Çerçeveleri çizerken her toplantıda adayın kim olacağı hususu konuşulmalıydı. Sonra çıkıp bıdı bıdı etmenin anlamı yok.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sonra da aşağıdaki poz verildi. Hatırlarsınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

Velhasıl kelam, insanlar şu dönemde yapılanları elbette gördü. Ki ben MA'in partisine sempati besleyen biriydim ama benim için şu hareketlerle bitti. KK ise siyasi mevta oldu.


Ama artık siz de bırakın o onu yaptı bu bunu yaptı diye.

Bu işten en karlısı Gelecek, Deva ve DP olsu. Sesleri bile çıkmıyor şu anda. Keyifleri yerinde. Bunun müsabbibi de KK'dur.

Zafer Partisine de tek laf ettirmiyorsun. Sinan Oğan sizin adayınız değil miydi, cart diye satmadı mı sizi? KK'na kustuğun nefreti biraz ona kusabilir misin?

:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
P
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Zafer ve Sinan Oğan için en iyisi bana kalırsa biz taraf tutmuyoruz seçmeniiz istediği tarafa oy verebilir demekti.

Nitekim Kılıçdar en basından beri kaybedilmiş davaydı Ümit Özdağ'In desteği bence Zafer' e zarar verdi. Aynı şekilde Sinan Oğan'a oylarının buyuk bölümünü muhalefetten, iktidarın değişimini isteyen ancak Kılıçdar'ı zerre kadar güvenmeyen insanlardan almıştı. O hamlesi ile siyasi kariyerini bitirdi ancak çıkıp tarafsızım deseydi 4 yıl sonra Cumhurbaskanlığında aday olabilirdi.

Bence Zafer'de, Sinan Oğan'a yanlış yaptı. Orta yol olma fırsatları vardı fakat iki tarafa bölünerek zarar gördüler.

Kimse mükemmel değil, herkesin hataları var. Ben Zafer istedi veya Oğan istedi diye oy kullanmam kim mantıklı konuşuyorsa, kim ülkeyi savunuyorsa ona bajatım. Hele oylar bölünmesin cart curt derse çalışmak yerine artık direkt silip atarım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Mart 2024; 16:38:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @astegon
A
4 hafta
Yarbay

Ya genç arkadaşım hakikaten çok eğlenceli cümleler kuruyorsun.

Ben sana ne diyorum sen evirip çevirip konuyu KK'na getiriyorsun. Şaka gibisiniz.

Herkes neyin ne olduğunu gördü. Bana ZP güzellemesi de yapma. "Kimse mükemmel değil" diyorsan eğer o zaman adaletli olacaksın. Başkalarına olan kızgınlığını gelip burada kusma.

Hadi canım...




Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
S
4 hafta
Yüzbaşı

6'lı masayı oluşturan 5 parti,Ümit Özdağın isteği hangi maddeyi,antlaşmaya,protokole bağladı,Yazılı kağıda ıslak imza aldı.Bu bile Zafer Partisinin başarıdır.


https://www.trthaber.com/haber/gundem/chp-ve-zafer-partisinin-gizli-protokolunun-maddeleri-ortaya-cikti-815202.html


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 29 Mart 2024; 17:18:16 >

W
4 hafta
Yarbay

Zombi değil, çoomar seçmen onlar. Artık sesleri çıkmıyor. Rezilliklerini bu konu gibi ara ara hatırlatıp yüzlerine tükürmek lazım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.