Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 27 kayıtlı üye, 132 misafir, 16 mobil kullanıcı
316233
Cevap
74123930
Tıklama
1600
Öne Çıkarma
Cevap: Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (15176. sayfa)
K
7 ay
Yüzbaşı

Hocam bu mng premium service..
Nasıl olsa bir kavanoza koyacaksınız ve siz paketi açmakla yorulmayın diye sektirme ve fırlatma şeklinde paket açılışı yapılmış. Ayrıca görüyorsunuz kargo kolisinden ne kadar kolay aktarım yapılabiliyor..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tyll
T
7 ay
Yarbay

hocam yazıları da okumalısınız ,

"Eve ne aldıysam parçalayıp getirdiler. Eve ne aldıysam parçalayıp getirdiler. Eve ne aldıysam parçalayıp getirdiler. Eve ne aldıysam parçalayıp getirdiler. Eve ne aldıysam parçalayıp getirdiler."

bu küçük bir örnek, zaten güldük çekerken hatta

Edit: en son kuş b.ku dolu bir amazon kutusu teslim etmişlerdi bana ,yine burada fotosu vardı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 29 Kasım 2023; 19:30:11 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bastaa
K
7 ay
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Hocam Mng Patlak matlak en azından getirip teslim ediyor. Bu Troy Kartlar Ankaradan basılıp gönderiliyor.Bizim İstanbul Avrupa Yakasına biri ek kart olmak üzere 2 kart siparişimiz vardı. 13’ünde teslimat bölgesinde demesine rağmen 15 gündür hiçbir işlem yapılmadı.Şimdi dün 28 kasım’da ek kart olan işlem yapılmış dağıtıma çıkartılmış gözüküyor ama teslim edilecek mi meçhul..! Bizde AGT isimli kendini kargo firması zanneden ucube bir firmanın kurbanı olduk.Devlet bunlara nasıl izin ruhsat verir inanılmaz gerçekten..!!!

#AGTKURYEKAPATILSIN



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tyll
E
7 ay
Yarbay

Sabah yazdığım ülkerin ürünleri leş yenmiyor yorumum nedensizce silinmiş.

Ne oldu DH, onlardan da reklam mı alıyorsunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 ay
Yarbay

Agtden beter mng. Agt bulunduğum bölgede gayet güzel işliyor. Mng kapıya yere göğe atıp geçiyordu bu hafta he olduysa eve getirmeye başladılar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @karizmaaa1907
M
7 ay
Yarbay

ben de arada kaynadım size yazdığım cevap ile londra da kurdukları dome group u araştırsın DH üyelerine kimler kimlerle neler yapıyor...

mesajı siliyorsunız ama bildirimi gelmeye devam ediyor

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @Erwin
K
7 ay
Teğmen

Selam,
amazondan gıda türü şeyler almayı doğru bulmuyorum.Sadece bir kere ihtiyacım kadar çay siparişi verdim oda Lipton Early grey i başka marketler 160 tl den satarken amazonda 89 tl olması lazımdı o zaman almıştım.
Benim evime kolaygelsin ile sipariş getiren genç arkadaş var belli yani işine sahip çıkıyor hiç sorunlu bir teslimat yapmadı da sağolsun.Geçen geldiğinde sohbet ettik,şu ucuza giden 0,5 lik hayat sular var ya ben böyle bir sipariş görmedim taşıma arabası kırılmış kolileme zaten öyle bir paketi en fazla ne kadar iyi paketleyebilirsiniz ki...Kargocu arkadaş bu alışveriş haftasında full öyle ürünler taşıdım dedi ve havada çok yağmurluydu Ankara da şiddetli fırtına vardı o zaman.Arkadaşlar cidden böyle siparişleri ulaştırmakta zorlanıyor 12 tane sırma maden suyunu asansör olmuş olsa bile siz nasıl taşırdınız acaba bir düşünün demek istiyorum.
Yani insanlar normalde bu ve benzeri alışverişini market veya bakkallardan yapardı amazonun satış politikasını ben bu yüzden doğru bulmuyorum.Fark ettiyseniz mahalle bakkalından farkı kalmadı indirim diye sattığı ve elle tutulur tek indirim peçete,çay,su,e işte bebek bezi,ıslak mendil gibi ürünler.Tabi ki de ev ekonomisi yapmak güzel buna lafım yok ama ihtiyacınız varsa şayet ihtiyacınız kadarını satın almanız herkes için iyi olacaktır.
Umarım amazon tr bir an önce bakkal olmaktan çıkar çünkü bence kaliteyi iyice bozduEskiden kolay kolay sorun yaşamazdık, adamlar artık yetişemiyor belli ki o yüzden müşteri memnuniyeti politikalarında ciddi kötüleşme var sebebi de malum...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kushy06 -- 29 Kasım 2023; 19:50:48 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
7 ay
Yüzbaşı

H
7 ay
Yüzbaşı

Hocam iyi niyetlisiniz temiz kalpli insansınız belli lakin burda kargocu bir arkadaş vardı lütfen sipariş verin siz vereceksiniz ki biz iş yapalım böyle düşünmeyin demişti.

Tabi taktir sizin yine



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kushy06
S
7 ay
Yarbay

markayı bilmem de markette baldo kilosu 50 civarındaydı ya zaten geçen ay.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Keremkasikci1907
G
7 ay
Binbaşı

Takdir kuryelerin.

Ne kadar çok teslimat = o kadar para.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HK-416
K
7 ay
Teğmen

Herkesin hayata bakış açısı farklı elbet ama yani 0,5 suları o arkadaşa o fırtınalı havada taşımasına sebep veren sistem veya zihtiniyette bir tutukluk var diye düşünüyorum ve bunun bir parçası olmaktan kaçınmaya çalışıyorum açıkçası,rahatsız olduğum için böyle siparişler vermeme taraftarıyım.Amazonun bakkallık yapması yerine eskisi gibi kitap,kindle işte vs insanoğluna yakışır diğer altternatif ürünleri ulaşılabilir ve uygun fiyattan satış yaptığı platform olarak kalmasını isterdim.Eskiden alamazdık yani çoğu ürünü yurt dışından gelecekte nasıl olacakta vs. bu çok güzel bir hizmetti aslında ama işte...Kimseye karışmak istemem ama cidden yani 0,5 su da almazsın arkadaş 15 parti almazsın hani nasıl bir çalışma sistemi anlamadım şimdilik kâr ediyor olabilirler ama çok dayanabileceğini sanmıyorum bu sistemin elbet bir noktada patlayacaktır o zamanda komple amazon çekilir herhalde Türkiye den e bay gibi gittigidiyor gibi vs.Dediğim gibi aklım almıyor yani millet çatır çatır ürün alıyor akan kokan bozulan keyfine göre iadeye giden vs. ne kadar dayanabilir ki bu sistem...



K
7 ay
Teğmen

Kurye arkadaşa ilk onu sormuştum bu arada sizin hakkınızı veriyorlar mı dediğimde yok abi nerde demişti ve saat akşam 18:00 civarıydı sabahtan beri dağıtımdaydı bu arkadaş bir sonraki günün mesaisi de muhtemelen öyle geçecektir.Belki başlakarının çalışma sistemi sizin söylediğiniz gibidir doğrudur yani kazanç ile iş yükü birbiriyle orantılıysa şayet ne âla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Xj9
W
7 ay
Yüzbaşı

Sistem demişken :) takdiri makdiri yok bu hayatın... :D

Herkes ekmeğinin peşinde, şartlar ortada çok kolay değil günler ve temelde düştüğümüz hale bakın, online market indirimi takip ediyoruz acaba biraz uyguna ihtiyaç giderebilir miyiz diye. Gözler şaşı olacak deterjan ve şampuan fiyat uzmanlığımız artıyor ama acaba ürün nasıl ve nasıl teslim edilecek karmaşası içerisinde yine Future trade tarzında alımlardayız... hayırlısı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 ay
Teğmen

Orası öyle lafım yok ama eskiden bir duruşumuz vardı hani.Hadi dicem köprüden önce son sıkış falannn yani.
Aga'nın halini gördüm ne taşıyon la diye de baktım hayat 0,5 su yani XD
Denk gelmişken sizlere de aktardım.O paketler illaki delinir,akar,dökülür yani body builder koysanız o bile taşırken yorulur,yorulunca da paketi zedeler.

İyi forumlar dostlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kushy06 -- 29 Kasım 2023; 20:15:2 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bbasaran
K
7 ay
Yüzbaşı

Kuryeler yine emekliye asgari ücretliye göre iyi kazanıyor yoksa hayatta yapılacak bir iş değil zaten..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 ay
Binbaşı

Benim kurye arkadaşım, zaman zaman kuryeler arası tartışma bile çıkıyor teslimatı ben yapacağım ben yapacağım! sebebiyle. Sabit maaş ile çalışan kuryeler açısından bir avantaj olmayabilir ama paket başına ücret alan kuryelerin avantajına bu durum. İstemedikleri zaman kabul etmeme hakları da var.

Ayrıca dünyanın bu düzenini su siparişi vermeyerek düzeltemezsiniz. İnşaat işçileri de çok ağır şartlarda çalışıyor, ne yapalım çadırda mı yaşayalım?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 29 Kasım 2023; 20:15:31 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kushy06
S
7 ay
Yüzbaşı

Under Armour Erkekler Charged Engage 2 Antrenman Ayakkabısı Cross Trainer

40 numara

1.046 TL


https://www.amazon.com.tr/dp/B09XBW7ZML



S
7 ay
Yüzbaşı

Columbia Newton Ridge Bc Yürüyüş Botu Kadın

5.5 numara

2.537 TL (kargo + vergi dahil)


https://www.amazon.com.tr/dp/B0BKZ41DPL





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spearofdestiny -- 29 Kasım 2023; 20:18:26 >