Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir, 2 mobil kullanıcı
61442
Cevap
2589981
Tıklama
235
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2510. sayfa)
R
3 yıl
Er

N11 üzerinden Xiomi Mob Pro almıştım. 1 hafta denedim. Haritalandırması saçmalamaya başladı. ŞArj istasyonunda olduğu halde şarj istasyonu bina dışına fırlıyordu :) İade etmek istedim. Burada yazanlar gibi reddedildi. Servis sağlam raporu vermiş. THH'ye başvurdum. 1 ay içinde paramı geri aldım. Bu süreçte N11 ikinci elde iade olmaz diye o kadar çok yalan söyledi ki anlatamam. Ama kanun açık ve net. 14 içinde koşulsuz iade hakkımız var. Çatır çatır aldım paramı geri. N11 müşteri arkasında kesinlikle durmuyor. Bunu çok net anladım. Dediğiniz gibi amazon tercih edilmeli. Şimdi 360 S10 düşünüyordum ama Sherman firması da berbat bir servis işleyişine sahip. Roborock inceliyorum.



N
3 yıl
Çavuş

Viomi v5 pro modeli kullanan var mı? Nasıl makinadır? Yedek parçası bulunur mu?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

V
3 yıl
Yarbay

quote:

Merhaba, zamanında toz torbalı istasyonlu modellere bakıyordum ve gözüme "Roidmi Eve Plus" modelini kestirmiştim.
Ancak bu modelin fiyatı dolar epeydir 18.60 olduğu halde bir anda 8000'den 12000'lere çıktı. Öncelikli alacağım başka şeyler
olduğu için bekletmiştim ancak yakında almayı düşünüyorum.


Bildiğim kadarıyla bu istasyonlu eve plus modeli farklı isimler altında birçok farklı cihaz olarak satılıyor ve onların fiyatları daha uygun.
Yazılımları ve haritalamaları da aynı kalitede midir acaba? Roidmi olmasının bir avantajı var mı yani, benzer cihazları alsak birebir aynı mı olacak?


Veya yine bu ürüne alternatif max. 11000 civarına kadar daha iyi istasyonlu bir öneriniz varsa onu da düşünürüm.
Bütçe olarak bu civarları aşmak istemiyorum, mesela S7 Max boşaltma istasyonunu da ayrıca alınca çok daha yüksek fiyatlara maloluyordu.

@Hepsirobot hocam bu mesajımla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Yoksa toz boşaltma istasyonu işinden vazgeçip tek başına 360 S10 veya Roborock S7 gibi daha gelişmiş modellere mi yönelmeli?

Bir de bu robotlarda bataryaların çabuk ölme problemi can sıkıcı gibi, bunun için akıllı wifi priz alsak da şarj bitince elektriği kesse mantıklı olur mu dersiniz?
Batarya şarj olunca devrenin şarjı otomatik kestiğini biliyorum ancak cep telefonlarında olduğu gibi boşta beklerken şarj tüketiyorsa %100 altına düştükçe
tekrar tekrar sürekli kendini şarj döngüsüne sokarak bataryasını öldürüyor olabilir gibi geldi, tıpkı apartmanlara takılan ışıldakların prize takılı durmaktan bataryalarının ölmesi gibi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 8 Aralık 2022; 18:4:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot , @Vain
R
3 yıl
Yüzbaşı

Anneme bir cihaz bakıyorduk. Ali Bey'den de fikir aldım, i3 almaya karar vermiştim ama stok sorunu söz konusu. Webdenal diye bir sitede var gözüküyor, Irobot'un da resmi satıcısı ama site hakkında pek yorum göremeyince güvenemedim.

Arayışa devam ederken Turkcell'de i3+'ın 8600 lira olduğunu gördüm, bugün onun siparişini verdim. Fiyat uygun geldi açıkçası. Umarım annem rahatça kurup kullanabilir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
3 yıl
Onbaşı

Robot süpürge alma arefesindeyim. Bazı sorularım var.
Biz evdeyken İnternete sahip olmadan telefondan veya bilgisayardan robota süpürme talimatı verebilir miyiz ?
1)Bu cihazlar sabit WİFİ ağına ihtiyaç duyuyorsa 2)İnternetsiz modeme bağlı kalsa o modeme telefonla bağlanınca yine robotu yönetebilir miyiz? Yada bu modeme hiç ihtiyacımız yok mudur?
3) xiaomi mop2 düşünüyoruz 7bintl altında neler önerirsiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
3 yıl
Yarbay

Merhabalar

40 m2 oda için bir robot süpürge almak istiyorum,
Yerler fayans, mop özelliğini istiyorum

F/P ne tavsiye edersiniz? Birkaç model önerisinde bulunabilir misiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Teğmen

Ben de bugün Amazonda 8760 TL'ye düştüğünü farkettim. Aklıma yatan bir modeldi ama inceleme videolarında sesini çok fazla buldum. Ayrıntılı araştırmadım ama vacum gücü standart galiba, degistirilemiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @rapBiTT
N
3 yıl
Binbaşı

Merhaba hocam,
Tam olarak değişene kadar yazmak istememiştim, dün haber geldi değiştirmişler teslime hazır. Evet garanti kapsamında değişti, KVK garantili.




Bu mesajda bahsedilenler: @natureltiqqy
R
3 yıl
Onbaşı

360 s10 kullanan var mı ? Almanın arifesindeyim lakin tcl sweeva 6500 , wiami fx-11 plus ve robotuya robolaser de f/p cihazları sayıldığından kafamı kurcalıyor birebir son kullanıcı deneyimine sahip arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
S
3 yıl
Binbaşı

Merhaba s10 kullanıyorum. Gayet memnunum. Yazılım olarak çok iyi. Yüksekliği de fazla değil daha rahat giriyor her yere. Performansından da memnunum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @rselcukn
0
3 yıl
Yarbay

Mesajınızda S10 dan sonra yazdığınız modellerin hiç birisi 360 kalitesinde cihazlar değildir.
Şuan piyasa fiyatları nedir bilmiyorum ama yazdıklarınız arasında S10 için alternatif ürün yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @rselcukn
C
3 yıl
Yarbay

S10 kullanıyoruz 1 ayı geçmiştir sanırım. Biz çok memnunuz. Tavsiye ettik eşimin kardeşi de aldı onlar da memnunlarmış. Temizlik sırasında Çarpma yok gibi birşey. Temizliği standartta çalıştırıyorum hep, bu ayarda arkasında neredeyse hiçbir şey bırakmıyor. Nadiren 1-2 kum tanesi kalmış olabiliyor. Sadece 1 defa bez takılmış altına, onun için yardım istedi. Onun dışında problem yaşamadı. Evde 2 kedi var birisi yaramaz süpürgeyi çok zorluyor ona rağmen süpürge işine devam ediyor. 3+1 ev 130 m2 falan, tüm evi süpürünce şarjı %60'ın altını görmedi hiç. Önce full temizlik, ardından temizlik+mop yaptırdım tek şarjla, ondan sonra da +1 oda temizlik + mop yaptırdım. Hepsini tek şarjla bitirdi. Haritası uygulaması falan gayet güzel. Sürekli haritayı güncelliyor. Ayrıca alçak olduğu için bizim yatak ve koltuk altlarına da giriyor, muhtemelen s5 max girmeyecekmiş neredeyse sıfıra sıfır geziyor altlarda.

Ios uygulaması yavaşmış bu arada, ben iphonedan samsunga geçtim Android çok daha hızlı veri akıtıyor anlık. Harita yükleme vs de o şekilde.

Diğer süpürgeleri çok fazla incelemedim, s5 max istiyordum 2 yıldır, tam almak isterken s10-u gördüm. Hatta hepsirobot incelemesini izledikten sonra bu forumda olduğunu öğrendim. Bu nedenle incelemesi bende daha da kıymete bindi ve s10 siparişi verdim. Şimdilik herhangi bir memnuniyetsizliğim yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rselcukn
E
3 yıl
Teğmen

Ali bey MediaMarkt nereye gönderiyor ecovacslari bilmiyorum demiştiniz, bugün aradım sordum KVK Ankara olarak cevap aldım. Hâlâ süreç devam ediyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Mop 1C


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @IO
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,
batarya konusundaki tespitiniz doğru değil. Tamamen aynı şekilde şarj olan iRobot, Neato, Ecovacs gibi markaların bataryaları 4 sene gidiyor da neden Xiaomi grubu bir sene dayanıyor diye sormanız lazım. Cevabı basit: kalitesiz malzeme.

Ben hala aynı fikirdeyim, otonom boşaltmayı çok gerekli görmüyorum çünkü her şekilde haftada bir iki defa fırçaları söküp temizlemeniz gerekiyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Vain
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kıyas kabul etmez


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rselcukn
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İlginç.
Bize de KVK'dan açılıp yapılamamış Ecovacs'lar geliyor bu aralar.
Münferit sanmıştık, demek ki MM.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ercayy
R
3 yıl
Onbaşı

Yani 360 s10 diyorsunuz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

S10 çok çok iyi bir makine değil ama diğerleri hakikaten değersiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rselcukn
M
3 yıl
Er

Bende bu ürün için takipteyim memnuniyetinizi görünce ...
Hangi siteden kaça aldınız



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @canocan_07