S

Binbaşı
03 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
5K Monitörlü Sistem tavsiyesi.
Arkadaşlar monitör dahil yeğenim için bir pc toplamak istiyoruz. Yeni sistemlere bayağı uzak kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim tercihen hepsiburada olabilir bütün sistem. İyi forumlar.
S
8 yıl
LG SMART TV Hotbird Ayarlama
Merhabalar. Basliktaki tv var hotbird kurulumunu nasil yapacagimla ilgili yaedimci olacak var mi ? Simdiden tesekkur ederim..
S
8 yıl
...
Silinebilir
S
9 yıl
Windows Aktivasyon key
Merhabalar.Laptop win7den win 8.1 e yükseltti.Temiz format atmak istiyorum yalnız key işini nasıl yapacağım yardımcı olacak var mı ? Şuanki keyi alıp temiz kurduktan sonra mı yapacağız şimdiden teşekkürler..
S
10 yıl
Ekrandaki siyahlıklar
Başlıkta belirttiğim gibi chrome simge durumundan büyük ekrana aldığım zaman siyahlıklar çıkıyor neden kaynaklanıyordur acaba ?


< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Sapphire hd7850 %95 yükte??
Merhabalar ekran kartı masaüstüdeyken %95 gibi bir yük gösteriyor.driver ı yeniden yükledim vs değişen birşey olmadı.Overdrive dan fanı kısmaya çalııyorum vs hiç bir şeye yaramadı kafasına göre çalışıyor. neden olabilir acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Asus Gtx560ti 488 core
Acaba başlıktaki kartı bulabileceğim biryer var mı ?
S
12 yıl
Monitorun ekranı gelip gidiyor.
Merhabalar.Samsung 226bw modelini kullanıyorum son zamanlarva pc yi ilk açtığımda yada gece açık bırakıp sabah baktığımda monitorun ekranı gelip gidiyor hızlı bir şekilde strobe gibi oluyor dvi kablosunu çıkardım kabloyu kontrol et yazısında bile ekran gidip geliyor devamlı sonradan düzeliyor ama 5 dakka kadar sonra.sebebi ne olabilir.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
S
12 yıl
Ram sorunu
Merhaba arkadaşlar.Daha öncehttp://resim.donanimhaber.com/m_62047448/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62086714 konusunu açmıştım.Mavi ekran sornunu çözmeye çalşırken pc iyice kafayı yemişti ve sonunda ekrana görüntü gelmemeye başladı.bende ramleri söktüm tek tek denedim ilk slotta da aynı sorun oldu 2. slota taktım ekrana görüntü aldım pc açıldı nprmal şekilde.Mavi ekran hatasıda çözüldü aynı zamanda 2-3 gün kullandım bu şekilde.sonra dedim diğer ramide takayım.Taktım açıldı sonraa tekrar mavi ekran aldım.Şuan tek ram takılı.Acaba soruın ramlerin dual çalışması gibi birşey mi yoksa anakartın slotlarında mı onu sormak istiyorum.Teşekürler şimdiden.

İşlemci : Phenom x2 550
Anakart : Asus M4A78LT-M LE
Ram : Geil 2*2 gb sistemimde budur.
S
12 yıl
Mavi ekran hatası alıyorum.
Pc yi açıyorum.5 dakika sonra mavi ekran alıyorum.Azıcık voltajla oynuyorum geceyi götürüyor.ertesi gün açıyorum yine aynı olay.bios sıfırlıyorum herşey autoda yine aynı.Birsürü bios denedim yine aynı.Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.