İnternet kutusunu 1 saat önce iptal ettim. Modemlerini de bugün verdim kargoya. Pazartesi günü iptal olur. 22 tl lik bir ücret çıkardılar sadece. Kullandığım gün kadarı ile.
Türkneti aradım hemen. Abonelik işlemlerimi başlattılar. Herhalde pazartesi veya salı günü evrakları almaya gelirler.
Bu kadar kötü bir deneyim yaşattığın için teşekkür ederim İNTERNET KUTUSU.
iyi çıkın çıkın rahatlar bari kapasite özellikle şu oyuncu tiplerde cidden alem burda, burada bas bas yazıldı pingler iyi değil diye sadece ucuz diye geçmişler işte. i.k emekli yada çalışan işinde gücünde oyunla moyunla işi olmayanlar için. son sorun benim routerdan olmasaydı bende iptal edicektim ama sorunu benim router yapmış kesintiye paralel o yüzden dizi film haber forum modunda olduğum için i.k la devam.
Ben 1 haftadır kullanıyorum hem iş yerini hem de evi taşıdım sorunlar var doğru ama bunların 10 katını Turknet'te yaşamıştım hatta şöyle söyleyeyim son 6 aydır her pazar internet benim için çileydi pazar günleri bütün aile toplandığı icin yogunluk sebebiyle sorun modem kaynaklı sanıyordum çünkü Turknet sorun yok diyordu bende yeni modem almak istemiyordum ama buraya geçince Turknet'in yalan söylediğini anladım, bu kadar yoğunluk sebebiyle biraz sabretmek gerektiğini düşünüyorum sabrı olmayan arkadaslar farklı firmaya geçsin ben bekleyeceğim çünkü TT olsun Kablonet olsun Vodafone olsun Superonline olsun hepsini kullandım ve hepsinde de problem oldugunu biliyorum en azından daha az ücret öderim zoruma gitmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 30 Temmuz 2022; 10:57:42 >
çalışıyorum işimde gücümdeyim akşamları da stress atmak için oyunla moyunla işim var. Ayrıca emsallerine göre 10 tl fark var aralılarında ucuzda değil. Tüketici olarak tabiki stabil bir bağlantı istemek hakkımız
firmayı savunmak değil amaç ki sorun benim routerdan olmasaydı bende iptal ediyordum şu an hiç bir firma babamın oğlu değil. ama üyeler bizler burda kaç aydır pingler biraz yüksek oyuncuları etikileyebilir diye yazıyoruz burada. sizinki bile bile lades.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Temmuz 2022; 11:21:10 >
firmanın adını daha telekomdan gelen adamlar bile bilmiyor oyle bir iss firmasımı var diyorlar :) üyerin %90+ foruma bakıp yada tanıdık vasıtasıyla alıyor. google kullanıcı tiplerine bakınca genelde esnaf sıradan üyeler pek oyle oyuncu tipler yok zaten. oyuncu insanlar almasın diyede sık sık uyardık ama bizim halk bedava mezar bulsa yerleş tipinde olduğu için doğal. oyuncular türknete geri dönsün yada telekom paklar. ha bu kesintiler darboğazlar sık sık tekrar ederse bende kaçarım.
hocam insanları ne kadar cok kücümsüyorsun böyle? egon ne kadar cok tavan yapmış! bunu yapma hocam. her yerden dışlanır ve sevilmeyen birisi olursun. herkese bi laf sokmuşsun.ben ucuz olduğu icin değil iyi değerler verdiği icin tercih etmiştim. eğerki ucuz net kullanmak isteseydim bundan onceki iss Türk net olmazdı.
hocam iptal ettirme işlemi nasıl gerçekleşti hemen sinyal kesildimi? bende netspeed e başvuru yaptım.dedilerki yeni bağlantınız başlamadan bunu iptal etmeyin. port sıkıntısı olursa bu eskiyle devam edersiniz dediler.
Dün gece pingler 40-50 lerdeydi şimdi normale dönmüş, akşam yine internet karısır gece de ping yine yerlerde sürünür. 4-5 gündür her gün aynı şeyler. Speed Test de hala çalışmıyor şaka gibi. Pazartesi gün sonuna kadar limit tanıyorum bakalım.
bende sıfır kurulum yaptırdım açılınca yeni internet çağrı merkezini aradım internet kutusunun faturamı kestiler dediler ödeyin iptal olacak dedim hatta bekleyin hemen ödüyorum ödedim iptal ettiler çağrı merkezine ulaşmak sorun olduğu için anında ödedim
küçümseme ile ne alaka insanlar burda 100 defa pingler yüksek pek oyunluk değil diye yazdı,bile bile ucuz diye aldınız işte hayat boyle nekadar ekmek okadar köfte. firmayı aklamak gibi niyetim yok bu pahalılık döneminde herkes ucuza kaçma derdinde ama en ucuz iss dende çok iyi kalitede hizmet beklemekte biraz saçma özellikle oyun ping gibi takıntısı olana. vericen 170+ tl yi alıcan düzgün hizmeti pingi lossu okadar basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Temmuz 2022; 12:44:37 >
ben durumu birazcık öğrendim. saldırılara karşı savunma yapmak için saat 6 dan sonra interneti kısıyorlarmış. savunma yazılımları devreye giriyormuş. ve bu durum bir müddet veya devamlı olucakmış bu sıkıntılar gidene kadar. onun için böyle internet olmaz diyerek ayrıldım bende.
Türkneti aradım hemen. Abonelik işlemlerimi başlattılar. Herhalde pazartesi veya salı günü evrakları almaya gelirler.
Bu kadar kötü bir deneyim yaşattığın için teşekkür ederim İNTERNET KUTUSU.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
i.k emekli yada çalışan işinde gücünde oyunla moyunla işi olmayanlar için.
son sorun benim routerdan olmasaydı bende iptal edicektim ama sorunu benim router yapmış kesintiye paralel o yüzden dizi film haber forum modunda olduğum için i.k la devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Temmuz 2022; 10:29:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 30 Temmuz 2022; 10:57:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
Bu mesajda bahsedilenler: @darkandcold
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 30 Temmuz 2022; 11:11:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @gungorxorhan
ama üyeler bizler burda kaç aydır pingler biraz yüksek oyuncuları etikileyebilir diye yazıyoruz burada.
sizinki bile bile lades.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Temmuz 2022; 11:21:10 >
Bu mesajda bahsedilenler: @ibrhmalk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Resime gitmek için tıklayın >
google kullanıcı tiplerine bakınca genelde esnaf sıradan üyeler pek oyle oyuncu tipler yok zaten.
oyuncu insanlar almasın diyede sık sık uyardık ama bizim halk bedava mezar bulsa yerleş tipinde olduğu için doğal.
oyuncular türknete geri dönsün yada telekom paklar.
ha bu kesintiler darboğazlar sık sık tekrar ederse bende kaçarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Temmuz 2022; 12:21:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @darkandcold
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Arensnuphisan
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Esnaf_TV
firmayı aklamak gibi niyetim yok bu pahalılık döneminde herkes ucuza kaçma derdinde ama en ucuz iss dende çok iyi kalitede hizmet beklemekte biraz saçma özellikle oyun ping gibi takıntısı olana.
vericen 170+ tl yi alıcan düzgün hizmeti pingi lossu okadar basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Temmuz 2022; 12:44:37 >
Bu mesajda bahsedilenler: @Esnaf_TV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 30 Temmuz 2022; 13:26:3 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @nier