Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 10 misafir, 2 mobil kullanıcı
25504
Cevap
1028797
Tıklama
83
Öne Çıkarma
Cevap: KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (633. sayfa)
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu başlıkta 2. el ilanlar pek dönmez. Peak DSL sarı sitede dahi yok denebilir. Bir arkadaş satıyordu o da sarı sitede hala ilanı aktif. İzmir ikametgahlı.




Bu mesajda bahsedilenler: @Z.Jackly
M
3 yıl
Yüzbaşı

Geliştirici modu kullanım bilgileri paylaşıyor mu keenetic ile?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

KeeneticOS (tüm yazılım kanallarında) kullanım bilgileri paylaşmayı kendiniz yönetirsiniz. Cihaz ile ilgili mobil uygulama yada RMM üzerinden aldığınız veriler ise bundan bağımsız olarak bulut ile ilgili bileşen yüklü ise çalışır.

Sistem ayarları altında ayarı mevcuttur.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @MertTR23
G
3 yıl
Binbaşı

Ben aldım kullanıyorum, Hero DSL tercih sebeplerimden biri de Torrent istemcisiydi. Gayet kullanışlı hızlı ve stabil. Bir yandan Torrent indirirken kablolu/kablosuz hızlarda da herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @axel1459
A
3 yıl
Çavuş

Peki hocam hero dsl fiber destekliyor mu? Apartmana fiber altyapısı döşenecek bu hafta ona göre alacağım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
<
3 yıl
Binbaşı

Evet



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @axel1459
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hero DSL tüm altyapılarda barındırdığı modlar da dahil olmak üzere rahatlıkla çalışmaktadır. Piyasada en çok rağbet gören modellerden biridir.




Bu mesajda bahsedilenler: @axel1459
C
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam tamir edilebilme durumu olsa eminim tamir edilirdi ücretli olsa bile. En azından benim düşüncem bu. Fakat yine de dediğim yöntemi denemekten zarar gelmez hocam. Elektrik tedarikçisi firmaya bu raporla başvurun, talebiniz reddedilirse olayı tüketici hakem heyetine taşıyabilirsiniz. Parayı ağaçtan toplamıyoruz sonuçta.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @9unkarekoku
G
3 yıl
Binbaşı

Evet destekliyor. Fakat zaten fiber gelecek ise modem yerine router almak daha mantıklı olur. Hele Fiber altyapınız Turknet Gigafiber ise size Keenetic Ultra yakışır :)) Onun dışındaki adı fiber olan ama gerçekten -bana göre- fiber olmayan hızlar için modem/router olarak Hero DSL fazla fazla yeter.




Bu mesajda bahsedilenler: @axel1459
G
3 yıl
Binbaşı

Bu arada arkadaşlar, buddy 4 satışa çıkmış. Kullanıp görüşlerini paylaşacak bir arkadaşımız olabilir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
9
3 yıl
Yüzbaşı

Teşekkürler evet haklısınız fakat herkes topu birbirine atıyor bunlarla uğraşmak için zaman ve sağlam sinir yapısı lazım. Akım telefon hattından geldi diyor bu durumda zaten elektrik şirketi ile alakası yok. Zaten adaptör elektrik veriyor da.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Confick3r
G
3 yıl
Binbaşı

şu genişletici ve modemlerin tek bir cihaz değil de ayrı ayrı satılması ne zaman bırakılacak acaba. genişleticinin bir modemden daha az çekim alanı olması kadar da komik bir şey yok tek satış taktiğin amacın o.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gündoğdu_01
G
3 yıl
Binbaşı

buradaki genişletici doğrudan prize takılıp alan kaybı veya görüntü kirliliği yapmayan modellerden. üstelik mesh (keenetic cihazlar ile) özelliği sayesinde kesintisiz bir iletişim imkanı sunuyor. genel olarak genişleticilerin tek sorunu ana cihazın sinyalini görmek zorunda olması. bu sorunun da çözümü powerline adaptörler ama benim bildiğim bu ürünler de sadece tp-link' de var.




Bu mesajda bahsedilenler: @goksenin1
O
3 yıl
Yarbay

Üzüldüm. Değişim beklerdim kullanıcı dostu olarak adlandırdığım Keenetic’ten..
Demek başımıza benzer bir durum gelse mağdur olacağız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @9unkarekoku
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Aşağıdaki videoda ethernet hattından gelen akımın neler yaptığı belli.

https://www.dailymotion.com/video/x7vqxne

Yıldırım düşmesi sonucu telefon hattından gelmiş olan akım değeri standartların üzerindedir. Bu sebeple garanti kapsamlarının dışında kalıyor diye biliyorum.
Ankastrenin de bina topraklanmasına dahil edilmesi gerekli olduğu gibi bazı yerlerde parafudur filan kullanın diyorlar. Lakin doğa olaylarının karşısında yetersiz kalınması kaçınılmazdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
9
3 yıl
Yüzbaşı

O yorumu ben size ve diğer kullanıcılara bırakıyorum. Bir modem yüzünden bir müşteri onlar için sorun olmuyorsa benim için de başka firmaya geçmek sorun olmaz. Yaşanan tecrübe ile sabittir ama iyi, ama kötü tecrübeler hatıra olarak kalır sorana da söylemekten çekinmem.

Zamanında Dell gibi Asus gibi firmaların sırf müşteri memnun olsun diye yaptıkları da dün gibi aklımda. Herkesin kendi seçimi.

Takdir kullanıcınındır kötü havalarda bu aklınıza gelsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Onur__
9
3 yıl
Yüzbaşı

Yalnız çok kel alaka olmuş bu. Telefon hattından gelen elektrik akımı değil bildiğimiz üzerine Yıldırım düşmüş bu videoda. Alet kömür olmuş. Benim durumumda fiziksel olarak görünürde cihazda hiç bir sorun yok. Bu durumda ikisi aynı şey diyebilir miyiz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KYTECHNGAMING
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Üzerinize alinmayin bu örnegi. Yıldırımın gücünü bildiğinizi biliyorum ve ben başımdan 2 kere bu tarz olayı yaşadığını soylemek isterim.
Ayrıca video da yıldırım cihaza düşmüş okey de oradan ethernet ile gitmiş ne hale getirmiş ev icini. Dsl hattı içinde durum buna benzer zaten. O telden akım geliyor ve güm....


Sizinle de ayrıca zaten konuştuk ve fikirlerini özel olarak beyan ettim sanırım telegram özelinde. Hatta aynı ilçede benimde Keenetic cihazın var. Şans benim cihazımın başına bir şey gelmedi. Doğa afeti ne yapacağı nerede yapacağı bilinmez...

Başka firmada da yıldırım sonucu dsl hattından yanan cihazlarin garanti dışı kaldığı yorumlarını 2000 li yılların başından beri Google da aratarak gorebilirsiniz.

Bu olay garanti kapsamina girmiyor. Gerisi size kalmış düşünce ve seçimler tabiki de.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 10 Mart 2022; 18:43:7 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @9unkarekoku
M
3 yıl
Binbaşı

Merhaba, 2 tane sorunum var.
  • Win 7 laptop modemin wifi ağını görmüyor. (Diğer modemleri listeliyor airties tp link gibi markaları). Farklı güvenlik modlarında deneme yaptım.
  • Son güncellemeden sonra 5GHz bağlı olduğum pc den online oyunlarda anlık ping yükselmesi yapıyor. Ondan önceki sürümde 2 ay boyunca hiç böyle birşey yaşamadım. Modem ve pc wifi uzaklığı aynı ve arada hiç bir şey yok.


  • Model :Hero DSL (KN-2410)
  • İşletim sistemi (OS) sürümü :3.7.3





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtax -- 10 Mart 2022; 19:23:4 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
9
3 yıl
Yüzbaşı

Evet konuştuk, konuya bu videoyu hattan gelen akımın neler yapabileceğini göstermek için attınız diye söyledim.

Açıkçası bu konuyu internette hiç araştırma yapmadım bu konuyla ilgili ama şimdi siz söyleyince isim vermek istemediğim bir kaç firma böyle bir arıza sonucu sorgusuz değişim yapmış kaldı ki bu bizim başımıza ilk defa gelen bir şey değil ama keenetic'in yaklaşımı bizim için ilk ve son oldu.

Tabii ki doğa olayıdır. Artık seçim kullananın. Takdir okuyanın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KYTECHNGAMING