Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
17374
Cevap
784404
Tıklama
33
Öne Çıkarma
Cevap: Apple TV [ANA KONU] (869. sayfa)
G
dün
Yüzbaşı

Merhaba, aksine bana da fiyatı uygun geldi. Mini modeli yurtdışı 100 dolar (3.250 TL) Türkiye satış fiyatı 4 bin TL. Taksit imkanı da aradaki farka değer. Homepod ise 300 dolar (yaklaşık 10 bin TL) Türkiye satış fiyatı 12 bin TL. Bunlar apple resmi satış fiyatı online satışa çıktığında farklı fiyatlar da olacaktır.




Bu mesajda bahsedilenler: @aylmz07
G
dün
Yüzbaşı

Merhaba, ürünü kullanan bir olarak yorumlarınız önemli. Youtube videolarında 2 adet mini ile tam stereo ses alınabildiği söyleniyor. Tek homepod ile de uzamsal ses/dolby atmos ses verebildiği (gerçek dolby veya 5.1 sistemler için fiziki hoparlör ve kaliteli bir AVR olması gereçeğini gözardı edersek) söyleniyor. Tek homepod performansı nasıl? deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @mtan
G
dün
Yüzbaşı

Merhaba, stereo ses için iki tane mini yeterli. Homepod ise uzamsal ses/dolby atmos desteği ile mini modelinden ayrılıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sturan53
S
dün
Onbaşı

Çok teşekkürler



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gündoğdu_01
U
dün
Yarbay

2 adet home pod uzamsal seste nasıl çalışıyor? Örneğin birini öne birini arkaya koysak kanalları nasıl dağıtıyor? Stereo verirse sağ sol olarak ayarlar, apple tv birinin önde diğerinin arkada olduğunu anlıyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gündoğdu_01
G
dün
Yüzbaşı

Merhaba, homepod'da oda algılama özelliği var ve bunu sürekli yapıyor. Yani nerede olduğunu sürekli kontrol edip ses konumlandırmasını ona göre yapıyor. Uzamsal ses desteği olduğu için tek başına bile yeterli olur(odanın büyüklüğüne göre). Fakat şöyle bir durum var iki homepod 24 bin TL - senhiser ambeo mini modeli 30 bin TL'den satılıyordu. Eğer akıllı ev kuracağım siriyi aktif kullanacağım diyorsanız homepod mantıklı olabilir. Onun dışında Ambeo mini, dolby atmos desteği ile alınabilecek en iyi ses cihazlarından biri bana göre.




Bu mesajda bahsedilenler: @ULYSES
Q
dün
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

Seedbox nedir ?

Bir çok kullanıcı put.io duymuştur çünkü başlıkta çok geçiyor.Tam prosyonel yöntemlerde bulunduğunu bilmek lazım. Bir den çok kişi ile ortak hizmeti kullanıp ücreti bölüşebilirsiniz.HDD boyutunu siz belirleyebilirsiniz.750 ,1 ,5 ,10 ,20 TB gibi . ..

Seedbox bu konuda en üst seviyedir ve ilerisi yoktur.Bir sunucu üzerinde size ait bir server ( işlemcili ,ram ve SSD hard disketen oluşur).Kişisel statik ipli VPN ,PLEX server sunar . ..

Kişisel bir linux üzerinde çalışan bir PC olduğu için size yardımcı uygulamalar yükletir.
Kullandığım için kısaca bir uygulama yelpazesinden bahsedeyim . ..

Rutorrent 3.10 ( web GUI ) ,
RSS , OpenVPN, Limited SSH , Rclone ( tüm cloud ve servislere mont etme ) , Rsync,indirme için 256bit şifreli FTP,SFTP & HTTP bağlantı, Sickbeard , Couchpotato, SickChill, Sabnzbd, Sonarr, Sonarr V3, Pyload, Libresonic, Headphones, Jackett, Syncthing, Plex, Lounge, Radarr, Nzbget, Resilio, Lazylibrarian, Znc, Handbrake, Pydio, Mylar, Emby, Jdownloader 2, Airsonic, Tautulli, Ombi, Organizr v2, Lidarr, Medusa, Jellyfin, SickGear, Requestrr, Bazarr, Booksonic, Overseerr, Readarr, Prowlarr, NZBhydra2 ( Usenet) servise bağlı olarak 10Gbits ile 20Gbits sınırsız indirme bağlantısı ( torrent ve Usenet üzerinden server indirme hızıdır)

Bir seeder ( torrent dağıtıcı )
Rotetion kaynagınızdır.ölü bir torrent indirirken canlandıracak kişisiniz.Aynı anda sınırsız torrent indirip tohumlama yaparsınız.Genelde seeder önceliklidir.Siz indirip seed yaparken denk gelen indiriciler muhteşem hızlarda indirme şansına sahip olduğu için mutlu olurlar . ..

PLEX server üzerinde olduğunuiçin 7/24 aktif ve 10 kişinin üstünde uzaktan bağlantı yaparak dostlarınıza paylaşabilirsiniz .

Overseerr :
Size PLEX ,Emby ,Jelliyfin üzerinde anlık olarak seçtiğiniz filmi ve diziyi ekler.Sanki stremio kullanıyormuş gibisiniz.Katalok oluşturmak için Radarr ,sonarr ( film ,diz ) ,bazarr ( alt yazı ekleme bulma server ) ve plowarr ( torrent kazıyıcı kaynakları ,EZTV vs basitçe özelleştirip ekler ve tarar )yararlanırsınız.Mobil web tabanlı bir arayüzü vardır.Keşifler yeni gelen vs. görüp seçip PLEX üzerinden izlersiniz.

İsterseniz müzik streaming servisi ( Flac ,24/192 kalite ) katalok oluşturup indirtir.Sanatçi albümleri takip edip yeni çıkanları otomatik indirtip internet üzerinden spotify gibi dinlersiniz . .

Ebook veya audiobook meraklıları için indirip katalok oluşturma tarama online offline dinleme server.

Radarr :
Tam kapsamlı bir dizi arayıcısı ve PLEX arşivinize eklediğiniz veya yahu izlerim dediğinizi kalitesini siz seçiyorsunuz ve tarıyor.Takip etmek istediğiniz diziyi seçiyorsunuz o size çıkan en son bölümleri indirim hazır sunar. ..

Sonarr : Film yöneticinizdir.Seçtiğiniz anlık olan ve gelmesi beklediğiniz yapımları bulduğu an indirip size sunar. ..

VPN : Kendinize ait sizin kullandığınız bir statik ip sahip bir sever.Seedbox servisleri size tek lokasyonu ( UK ,Hollanda vs ) atar.Tek olduğunuz için çok yüksek hızları görürsünüz.Server ve pc arasında indirme ve streaming şifreler anonim izlersiniz.Türkiye bir çok site engellidir bunu aşarsınız.Kişisel statik ip olduğu için hiç bir servis ( Netfilix vs ) VPN olarak algılayamaz .. .

Seedbox bir den çok kişi kullanabilir ve kamuya açık link paylaşabilirsiniz.isteyen kişide indirebilir.Seedbox indirdiğiniz herşey için size kişisel torren uzantılı indirme dosyası oluşturur.Sadece verdiğiniz kişiler indirir.Bu aynı ücretli torrent sitelerinin kullandığı yöntemdir . .

Aylık servise göre 10 - 60 dolar aralığında fiyatlara sahiptir.Yıllık üyelikte indirimler var.Bu gün iyi bir VPN servisi bile aylık 5 dolar fiyatları gördügünü unutmamak gerek . ..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Nisan 2024; 11:51:41 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
dün
Yarbay

Apple TV'den çok memnunum tek beğenmediğim yönü şu. Film izlerken hangi platformda olursak olalım diyelim kalan zaman az kaldıysa kalan zamanı göstermiyor mesela son 10 dakikada ne kadar kaldığını göstermiyor çok saçma bir türlü düzeltmediler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
dün
Yüzbaşı

Hocam gayet yeterli ben hiç %100 sesle kullanmadım. Çiftleme sebebim de salon mutfak bir bi eve taşındık bulaşık makinası mutfakta şangırtılar filan o yüzden yükseltmek istiyorum 😬



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cyberbrkk
S
20 sa.
Yüzbaşı

Kumanda orta tuşa basarsanız başlangıç ve bitiş saati olarak yazar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tigerman82
T
20 sa.
Yarbay

Filmin sonuna dogru bitiş saati yazmıyor işte



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @serhatace
P
19 sa.
Binbaşı

Arkadaşlar Macbook ile ekran yansıtan var mı tv veya monitöre? Cihazı almayı düşünüyorum ama kullanım amacım biraz farklı olacak. Macbookum var ve bir type c hub vasıtasıyla bir monitöre bağlayıp ikinci genişletilmiş ekran olarak kullanarak çalışıyorum monitörümde. Hali hazırda aynı monitörde film izlemek için vs kullandığım bir Mibox ım da var. Böyle olunca kablo karmaşası çok oluyor çalışma masamda(Mi box için hdmi, type c hub ın bağlantı kablosu, type c hubdan monitöre bilgisayarı aktarmak için bir hdmi kablosu). Ben acaba Apple TV alsam Airplay ile Macbookdan görüntüyü apple tv ye aktarsam kablosuz olarak, Apple TV den de hdmi ile direkt monitöre versem görüntüyü, type c hub'ı aradan çıkartıp tek hdmi kablosuyla tüm işlerimi halledebilir miyim? Halledebilirsem gecikmesi nasıl olur? Macbook ve Apple TV aynı anda kullanan varsa rica etsem bir deneyebilir mi? Apple desteğe yazdım net bir dönüş sağlayamadılar. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 sa.
Yüzbaşı

Ben birkaç kez MacBook’ u AppleTv aracılığıyla tv’ye yansıttığımda; herhangi bir kayıp ve gecikme yaşamadım. Monitörde de sıkıntı olacağını düşünmüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 30 Nisan 2024; 23:2:7 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PureHD
P
6 sa.
Binbaşı

Teşekkürler hocam kıymetli bilgiler için. Görüntü olarak nasıl bir çözünürlük veriliyor acaba? İnternette 1080p ye limitli yazan da olmuş 4K yazan da olmuş. Siz nasıl bir çözünürlük aldınız?




Bu mesajda bahsedilenler: @aylmz07
C
46 dk.
Teğmen

Homepodlari apple tv dışında tv veya playstation ile eşleştirme imkanım var mı? Sadece Apple cihazları ile mi çalışıyor?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.