Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 1 mobil kullanıcı
5869
Cevap
410870
Tıklama
36
Öne Çıkarma
Cevap: YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2023 (294. sayfa)
S
22 sa.
Teğmen

Bu şikayetleri göürünce bende uzun süre branda araştırması yaptım aracı yoğun kullanmıyorum bu yüzden branda benim için uygun çözüm yoğun kullananlar için çok zor tabi.Branda işinde olay kaliteli branda olması piyasada satılan 700 1500 tl aralığındaki brandalar araca zarar veriyor paraya kıyıp carsuits e araca özel branda siparişi verdim daha sonra foto koyarım



I
21 sa.
Çavuş

Sıfır kutusunda kullanılmamış c4-c4x, e-c4, e-c4x tablet kılıfımı satıyorum ilgilenen varsa özel mesajdan yada 0535 391 54 86 numaramdan ulaşabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
21 sa.
Yüzbaşı

Sadece renk değişimi şeklinde olan kuş pisliği yakınlarına sıcak suyla ıslatılmış bez ve dön makinesi yöntemleri işe yarıyor diyorlardı facebook grubunda ama burada soyulma var gibi.

Benim de ciddi kuş pisliği sorunum var, seramik filan biraz korur mu onu merak ediyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
21 sa.
Yarbay

Ben de aynı dertten muzdaripim. Binanın otoparkında, tam arabayı koyduğum yerde teras katta güvercin besliyorlar şehrin göbeğinde, arabanın üstü hep kuş pisliği. Ya belediyeye şikayet edeceğim ya da başa geleni çekeceğiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DylanDog
M
20 sa.
Çavuş

Haklı olabilirsiniz, kuş pisliği de olabilir ikisi. Ama diğeri renk atması gibi duruyor. Ben yine de servise gidince kayıt açtıracagim, gelişmeleri yazarım. Bugün bi branda firması ile anlaştım. 6*8 mt tek araçlık, arkadan iki ayaklı galvaniz boru üstü su geçirmeyen brandalı otopark gölgelik yaptırıyorum. En azından yazın güneşten kışında yağmur doludan korumuş olurum arabayı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbmb -- 2 Mayıs 2024; 16:21:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DylanDog
M
17 sa.
Yüzbaşı

İ
13 sa.
Onbaşı

C4X Shine Bold ₺1.660.000 den ₺1.676.000 çıkmış
Faiz oranlarının yüksek ve nakite erişim problemleri olduğu için ₺16.000 zam yapılmış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @marcopashaa
D
11 sa.
Yüzbaşı

En güzel çözüm o gibi, uygun yer olsa ben de yaptırırdım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mbmb
D
11 sa.
Yüzbaşı

Otopark uygunsa yönetime durumu vurgulayarak güneşlik gibi bir şey yapılmasını talep etseniz işe yaramaz mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MÜŞAVİR
M
3 sa.
Yarbay

Maalesef sandığınız/düşündüğünüz gibi bir semt ve binada oturmuyorum. 5 Sene öncesine kadar gecekondu olan ve neredeyse tamamına yakını 15-20-25 sene önce köyden kente göçmüş, hasbelkader gecekondusuna bina yapılmış ve oradan 3-5 daire sahibi olmuş, sonradan görme bir kesimin içinde oturuyorum. (Bir müteahhit tanıdığımın çok güzel bir tavsiyesidir; "Ev alacağın yerin öncesi gecekondu bölgesi olmasın, boş arsa olsun, daha önce oraya yapılaşma olmamış olsun mümkünse" der, çok haklıymış)

Söylediğiniz şeye ne kafaları basar nede izin verirler. Hadi bir şekilde ikna ettim yaptırdım, benden başka herkes kullanır, benim araç yine dışarıda kalır.

Semti değiştirmeye çalışıyorum, şimdilik önceliğim bu. Çünkü bir yerde yaşıyor olmak oraya ait hissettirmiyor insana, hafta sonları bile alışverişimize olsun, gezmemize olsun başka semtlere gidip görüyoruz ihtiyaçlarımızı. Kendi mahallemde sokağa çıktığımda midem bulanıyor, gözlerim kanıyor. Devasa bir köyde, şehirlileşememiş köylülerin arasında kendimi çıplak ve yalnız hissediyorum.

Durumum tam olarak aşağıdaki görselde anlatıldığı gibi;

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 3 Mayıs 2024; 10:9:9 >


Bu mesajda bahsedilenler: @DylanDog
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.