Açık konuşmak gerekirse kimin hangi ırktan olduğunu çok umursamıyorum. Tüm insanlar eşit seviyede çirkin, bazıları daha çirkin sadece. İnsanoğlunun varoluşunda olan bir duygudan bahsediyoruz. Kendini diğer insanlardan ayrı bir yere koyman komedi sadece.
Rezalet dodge, geçişlerdeki sıkıntılar, berbat ok yay kullanma sistemi... bağımsız stüdyo yapsa daha iyi yapardı 3 yılda. Leveli kaldırmışlar güya onun yerine power denen olayı getirmişler çok değişmiş gerçekten bravo. Milleti keriz sanıyorlar herhalde. Üçleme olduğu için birbirinin aynısı falan olayı ile alakası yok bunun kaç sene önceki oyunlarla şimdiyi kıyaslamanın bi gerekçesi yok ayrıca onlar 1 sene arayla çıktı. Bu origins'den sonra geliştirilmeye başlandı ama şu hale bak. Üstüne vaat edilen benzer oyunlar görmeyeceksiniz editör takımı değişiyor falan hepsi hikaye. Gene bildiğini okuyor ubizort. Batma noktasına gelirsiniz umarım da iş işten geçmiş olur.
Millet yine deli gibi gömüyor ama bence şimdilik göründüğü kadarıyla atmosfer, dünya ve bu dünyaya uyacak müzikleri güzel yapmışlar. Savaş mekanikleri hala küt dursa da Odyssey de ki gibi yetenekler ile o işi de daha eğlenceli hale getirmişlerdir. Hikayesi de aman aman kötü olmazsa bence Odyssey kadar gideri var ki Odyssey'in 120 saat gideri vardı bence Bu da öyle olursa ki mysteries olayından vs yine bizi en az 100 saat oyunda tutacaklardır. Umarım en az Odyssey kadar eğlenceli olur.
Ya içinde yaşadığın toplumu zerre kadar tanımıyorsun ya da tesadüfen içinde doğduğun topluluğu alakasız sıfatlarla yüceltip inceden kendine pay biçiyorsun. Kavmine pembe masallar yazmayı bırak sen birey olarak neredesin ona bak. Kendini kavminle tanımlarsan tünelin ucu fena bir yere çıkıyor haberin olsun. Adama vareg bakiyesi demen de ne kadar ahlaklı olduğuna güzel bir örnek olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 8 Temmuz 2020; 19:41:0 >
Savaş mekanikleri ve renk paletinde iyileştirmeler yapılması lazım. Asıl 12 Temmuz'daki sunum önemli bizim için, o zaman daha iyi anlaşılır neyin ne olduğu.
Şu ana kadar sızdırılan 2 oynanış videosu da çoğu kişi tarafından beğenilmemiş youtube yorumlarında gördüğüm kadarıyla. Ubisoft oyun çıkış tarihini ertelemezse kendi ayağına sıkmış olur benim fikrimce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 9 Temmuz 2020; 10:19:21 >
Bir kerede kaliteli bir iş yapayım az olsun ama sağlam olsun, ne bileyim kalite aksın her yerde konuşulalım uzun süre dillerden düşmeyelim itibarımız bu kadar düşmüşken falan demez mi hiç bunlar? ne haysiyetsiz adamlar. Tonla palavra sıkıp gene seri üretim oyunlara devam ediyorlar. Senin neyine bu kadar fazla oyun çıkarmak acaba. Şu uyuz fanlar olmasa çoktan dibe gömülmüştü hepside neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 10 Temmuz 2020; 14:40:16 >
Breakpoint felaketi ve ardından gelen revizyon kararından dolayı şaşırıyor insanlar. Hani sürekli aynı formülü uygulayan vasıfsız sürüsü kovulmuştu diye soruyorlar doğal olarak ama seri üretim gibi aynı anda serinin bir sonraki oyununu da geliştirdikleri için en az 1-2 sene daha Ubisoft'tan farklı bir şey çıkmayacak. Gerçekten şirket içinde bir revizyon olduysa tabii.
bu oyun son radde olacak benim için. sızıntılara göz ucu ile baktım ve büyük hayal kırıklığına girdim önsipariş verdiğime ben pişman oldum
eğer dehşet vahşet diyaloglar ve hikaye sunmazlarsa ac serisi benim için bu oyunla beraber son bulacak, eski güzel oyunları üzerinden bu kadar duygu sömürüsü yaptıkları yeter
Videoyu izlemek için tıklayınız
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle
Şimdilerde ise bildiğin merdiven altı oyun yapımcısı oldu.Tatsız, tutsuz, kalitesiz,Vizyonsuz oyunlar yapıyor...
Bu mesajda bahsedilenler: @R-10
https://vimeo.com/436437500
https://streamable.com/7bfeyx
Videoyu izlemek için tıklayınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Temmuz 2020; 17:45:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 8 Temmuz 2020; 20:18:45 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 8 Temmuz 2020; 19:41:0 >
Bu mesajda bahsedilenler: @warchief46
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 9 Temmuz 2020; 10:19:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 10 Temmuz 2020; 14:40:16 >
Ubisoft oyun dünyasının İsrail'i dir. Kan emer, cebine göz diker, Dlclik oyunu yeni oyun diye kakalar 60 dolardan satar.
Bunlar yıllardır olan şeyler, niye şaşırıyorsunuz? Gayri ciddi samimiyetsiz bir oyun şirketi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @HaciTTOR
Videoyu izlemek için tıklayınız
_____________________________
eğer dehşet vahşet diyaloglar ve hikaye sunmazlarsa ac serisi benim için bu oyunla beraber son bulacak, eski güzel oyunları üzerinden bu kadar duygu sömürüsü yaptıkları yeter
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @yamaci1771