Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
25344
Cevap
1216401
Tıklama
43
Öne Çıkarma
Cevap: THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (971. sayfa)
Q
5 yıl
Yüzbaşı

"yeterince farklı değil" de demiş olabilir hep kötümser bakmayalım olaylara



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @heat2797
N
5 yıl
Yarbay


Ben açıkçası demek istediğinizi hiç ama hiç anlamadım. Başta Ellie, Tommy'yi arıyordu. Sniper la ortalığı velveleye verenin Tommy olduğu oyunda da söyleniyordu. O bölümden önce Ellie'nin çocukluğuna dönüp Tommy ile sniper atışları yapıyoruz, bu bölüm de sonraki bölüme bir geçiş hazırlığıydı. Hepsini geçtim sonrasında Abby ile olan sekanslara dönüyoruz ve Abby ile Tommy karşı karşıya bile geliyor zaten Tommy, Manny'yi vuruyor sonra onu kovalıyoruz vs. o bize ateş ediyor biz kaça kaça kovalıyoruz. Ve Tommy'nin yüzünü bile görüyoruz. Sonra Tommy ile Abby birbirine giriyor. Ve Tommy’yi denize atıyoruz. Sanırım oyunun o kısımlarını oynamadınız yoksa o kişinin Tommy olduğunu anlamamanız gerçekten mümkün değil?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 25 Haziran 2020; 18:53:1 >


Bu mesajda bahsedilenler: @heat2797
T
5 yıl
Yarbay

Yok hayır bitirmedim daha baya var sanırım 9.5 saat oynadım toplamda tünellerin orada bıraktım devam edeceğim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NomadCRY
Q
5 yıl
Yüzbaşı

platin ödülü olarak ne verecekleri açıklandı mı?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jadura-CA
N
5 yıl
Yarbay

Ohoo daha çok varmış, nasıl sabrediyorsun helal olsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @Thejoker58906
M
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: heat2797

Last of Us 2 Konsept çizimlerinde joel reisin bir hanımefendi ile flörtleştiği görünüyor . Düşünsenize reis evleniyor karısını kaçırıyorlar maceraya atılıyoruz felan . Adamlar kesin bu tarz şeyler de düşünmüştür . Ya kim bilir ne harika hikayeler reddedildi , çöpe atıldı . Muhtemelen drugmann önlerine getirilen her konseptte -Hayır yeterince kötü değil !! daha kötüsünü yapın dedi ...


< Resime gitmek için tıklayın >
Joel'in bir kadınla ufaktan bir ilişki/arkadaşlık yaşadığını ama bu sahnelerin oyundan çıkarıldığını söylediler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Joel'in bir kadınla ufaktan bir ilişki/arkadaşlık yaşadığını ama bu sahnelerin oyundan çıkarıldığını söylediler.

Alıntıları Göster
1.kismi ellie ve joel kadini bulmada 2.kismida bagisiklikla ilgili bir konu yapsalardi oyin efsane olurmus hakikaten sacma sapan bir oyun oldu su haliyle



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yarbay


İntikam uğruna, keskin nişancı Tommy'nin gözünü kaybetmesi, gitar çalan Ellie'nin parmaklarını kaybetmesi de ince düşünülmüş detaylardı. Abby'de Joel'dan aldığı intikamın sonucunda bütün arkadaşlarını kaybederek daha büyük acılar çekti. Hikayedeki en aklı başında olgun karakter Dina'ydı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Teğmen

Daha kafadan 10 saatin var. Devamke




Bu mesajda bahsedilenler: @Thejoker58906
M
5 yıl
Yarbay

Zevkler çok farklı, bahsini ettiğiniz konu beni hiç açmadı mesela.




Bu mesajda bahsedilenler: @turkopol
M
5 yıl
Yarbay

Ellie'nin annesi Anna yada babası hakkında bilgiler verilseydi çok iyi olurdu fakat adı bile geçmedi.
Bir bağışıklık söz konusu ve nedir, nasıldır ortada bir şey yok maalesef.
İlk oyundan aldığınız o tadı alamayacaksınız çünkü oyun değişmiş. Bundan dolayı sevmeyen kısım çok oluyor.



Oyunun yarısının Abby ile oynatılması tamamen gereksiz olmuş, daha yeni gördüğümüz bir karakteri hemen bu denli oyuncuya sunmak çok riskli bir işti ve bu tutmadı.
Herkes daha farklı senaryo bekliyordu tabi ama bu kadarını beklemiyorlardı.
Senaryoda anlatılmak istenileni sunmuşlar tabi, her iki taraftan bakmayı, objektif olmayı v.s fakat önceki oyundan bam başka bir olaya atladıkları için çoğu kişi buna ısınamadı.
Herkes Joel ve Ellie ilişkisi bekliyorlardı ters köşe yaptılar.
Joelun yalanı açıklaması ise çok beklenilen gibi olmadı orası da ayrı tabi.


Sonuç olarak oyun çok güzel fakat eksik noktaları var.



J
5 yıl
Yüzbaşı

Bilmiyorum hocam, herhangi birşey gelmedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Quiet00
A
5 yıl
Yüzbaşı

Evet çünkü hiçbir şeyini kaybetmedi.Güzel evi,birde manitası vardı daha ne isteyecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @thriller89
S
5 yıl
Yarbay

Hikaye için kısaca ilk oyundaki senarist Bruce Straley gitti hikaye bitti . Neil in hastalıklı dünyası güzelim oyunun ilerleyişini mahvetti.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Yarbay

Söylediklerinize katılmamak elde değil doğru ama yine de hikaye işleyiş olarak bence güzel gitti, oyuncuya bir şekilde yediriyor yine yani.


Meslea Abby’ye o kadar uyuz olmuştumki ona rağmen son sahnede bilerek Dodge yapmadım ellie ile, bi kaç tane de o yesin haketti şimdi dedim. Neil Druckman hedefine ulaştı yani adam oyuncuya karakterlerde ki psikolojiyi geçirdi diye düşünüyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kasatka , @NomadCRY
N
5 yıl
Yarbay

Muhtemelen Ellie ve Abby den rol çalmasın diye eklenmemiştir.




Bu mesajda bahsedilenler: @heat2797
M
5 yıl
Yüzbaşı

spoiler olmayabilir ama biz yine de verelim.


oyunu oynayıp bitirdim. ekşi'de yazılanları okuduktan sonra burada da negatifliğe boğulacağımı sandım ama sanırım beğenenler çoğunlukta burada.

insanların neden beğenmediğini anlayabiliyorum. ilk oyunda verilen tüm duyguların yokedilmesinin bu kadar kısa sürmesi ve devamında bambaşka hislerle oynanan neredeyse mekanikler dışında ilk oyunla alakasız bir oyun olmuş bu.

ben gerçekten beğendim. nefret ve mutsuzluğu çok içten bir şekilde hissettim ve ending credits bölümünde un çuvalı gibi hareketsiz tepkisiz kaldım uzun bir süre. wayfaring stranger'da troy baker'ın sesini duyana dek. orda da iyice çöktüm.

oyunda en ufak bir karakter gelişimi yok ve hikayenin ilerleyişi karakterleri ileriye değil geriye götürüyor adeta. kaotikleştiriyor, akıl sağlığıyla oynuyor insanların.

siyahla beyazın olmadığı komple griden oluşan güzel bir dünya yaratılmış. sevdiğimiz insanların kötü, sevmediğimiz insanların iyi yanları zorla gözümüze sokulmuş. empati yapmamız için ellerinden geleni yapmışlar adamlar ve başarmışlar da.

mutlu son bekleyen, tekrar ellie ve joel arasındaki bağı hissetmek isteyenler birinci oyunu tekrar oynayabilirler. nefret ve çaresizlik için ise adres burada. naughty dog'un bence bu süreçte yaptığı tek hata joel'la trailer'da false advertising yapmaları onun dışında senaryo veya oyun hakkında bu kadar yerin dibine sokulmayı hakettiklerini düşünmüyorum.

ben güzel zaman geçirdim. eyvallah.



J
5 yıl
Yüzbaşı

T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Hikaye için kısaca ilk oyundaki senarist Bruce Straley gitti hikaye bitti . Neil in hastalıklı dünyası güzelim oyunun ilerleyişini mahvetti.
Zaten o devam etse seri efsane olur en az 4.oyunu gorurdu seri..kimsede senryo konusunda boyle farkli kutuplara ayrilmaz teknik detaylar vs konusurdu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yüzbaşı

cidden bu oyuna 500tl verdiniz mi arkadaşlar? ekonomi kötü kötü diyoruz da bi oyuna 500 tl verenler var


Bu mesaja 3 cevap geldi.