Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
376
Cevap
25900
Tıklama
136
Öne Çıkarma
Cevap: DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (4. sayfa)
M
6 yıl
Çavuş

Hani şu geçen ay Suriye'de hava sahasını kontrol etmedikleri bir bölgeye onlarca vatandaşını ölüme yollamış "üst-akıldan" bahsediyoruz değil mi?

Bunlar hep balık hafızalı insanlar için günlük atılan yemler, gerçeklik ise her zaman olduğu gibi mide bulandırıcı.

Show must go on.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl
Er

Dünyanın dört bir yanına yardım götüren ülkemi tebrik ederim. Buradan uçak kaldırıp başka ülkedeki yardım isteyen bir Türk ü buraya getiriyor.



S
6 yıl
Çavuş

Çocuğunun cenazesini çuvalda taşıyıp götüren baba geldi aklıma



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

Cebinde taksiye binecek parası olmayıp bu olayı düşünmeden alkışlayan tipler var oldukça ,hep derim vergiyi sonuna kadar yaslayacaksın bunlara.
Arada suçsuzlarda gidiyor ama onlarda kusura bakmasın artık.



E
6 yıl
Yarbay

PR must go on.



Bizbize yeteriz de milletten olmayan parayı iste.


Böyleleri için hükümet reklam derdiyle harcasın ne güzel memleket.


Amaç biz büyük ülkeyiz bakın İsveç'İn yapamadığını yapıyoruz demek mi?



Senin kendi vatandaşına uyguladığın prösedür dışında İsveç'in farklı uyguladığı bir şey mi var?


Adam ağır hasta değil belli ki. Eve git yat demişler. Sen de aynısını yapıyorsun.


Amaç biz İsveç'ten büyüğüz bak diyebilmek için devletin parasını bir adam için harcamak mı?


Vay be adamım ne büyük devletiz biz.



B
6 yıl
Yarbay

salgın bitince arkasına bakmadan ayni yere gidecek aile için mi şimdi bu şov? isveç gibi dünyanın en iyi ülkelerinden birinde yaşayan bir aile. ülkede açlıktan ve işsizlikten insanlar ölürken isveç'te yaşayan bir aile için uçak kaldırıp indiriyorsun. insanda biraz utanma olur be. hadi bunu sindirdik


madem bu yardım herkese yapılıyor, bu topraklarda pantolon alamadığı için baba intihar etmedi mi? ona niye yapılmadı? emine akçay isimli hanım çocuklarını ısıtacak odun bulamadığı için ellerine saç kurutma makinası verip intihar etmedi mi? onun suçu neydi?



Ø
6 yıl
Yarbay

İngiltere devletine yapılan yardım rahatsız etmedi ama bu aileye yapılan yardım beni rahatsız etti.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

R
6 yıl
Yarbay

Hişşşt akıllı ol, bir kişiye laf söyleyeceğim diye , milyonlara haddini aşan laf etme.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ImHereToOwnYou-
Y
6 yıl
Binbaşı

şuan durum değiştimi bilmiyorum ama salgın başladığında ateşi olmayan hastaneye alınmıyordu , solunum zorluğu yaşamayanda hastanede yatırılmıyor git eve kendini karantinaya al deniliyor.vicdansızlık gibi gelebilir ama bu sayede sağlık sistemi şişmedi , yoğun bakımlar dolmadı.

öksürüyo diye hastaneye yatırılmıyo kimse.kendi kendinize gururlanmak için yapay sebepler bulmaya gerek yok.

(kurgu olmadığını varsayıyorum )

böyle yardımlarla avrupada iyi bir izlenim bırakma iydir.



B
6 yıl
Yarbay

"İstanbul'da yapılacak köprü için, otobüsle taşındığı İzmir mitinginde, manasızca sevinen Bayburtlu" durumu oluşmuş işte.

Ülkemizde olsa da eve gönderilecek İsveç Vatandaşı için uçak göndermek!
Hoş, gerçi Moritanya'ya yapılan cami ile Osmanlı'nın dirildiğini sanan, "Kurdun dişine kan değdi bir kere" diye tweet atan, tespihli, Raybanlı dedenin, otobanda yüksek hızda giderken attığı storyden zevk alanın aklı ne ki?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Yarbay

Vatandaş mı? Asıl soru o. O devletler kendi vatandaşını getiriyor. Kusura bakmayın vatandaşlıktan çıkmayı göze aldıysa yussuzluk yapmayacak. Tükürdüğü kabı tekrar yalamayacak. Vatandaşlıktan çıktıysa bu sözlerim geçerlidir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 26 Nisan 2020; 14:21:56 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cem
C
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Vatandaş mı? Asıl soru o. O devletler kendi vatandaşını getiriyor. Kusura bakmayın vatandaşlıktan çıkmayı göze aldıysa yussuzluk yapmayacak. Tükürdüğü kabı tekrar yalamayacak. Vatandaşlıktan çıktıysa bu sözlerim geçerlidir.
Hocam o kısım ayrı bir konu, zaten bizim vatandaşımız olmayan birine devlet imkanını sunmak, sana vergi vermeyen birini bu imkamdan yararlandırma ayrı bir konu, ama zaten ülkecek kendi vatandaşımız hariç herkese gani gani yardım götüren bir devlete alıştık. Başta suriyeliler.



C
6 yıl
Yüzbaşı

Güzel hareket ama şov amaçlı yapıldığı çok belli.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şu kızcağıza neler yapıldığını hatırladıkça midem bulanıyor. Yatacak yeriniz yok öteki tarafta.



D
6 yıl
Er

Bizde maske bekliyoruz işte napalım, vergi falan veriyoruz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
6 yıl
Yüzbaşı

Zaten bu ülkenin nimetlerinden yararlanması için TÜRK vatandaşı olmaması gerekiyor :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hakaniko
H
6 yıl
Yarbay

Sen de haklısın ne diyeyim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cloose35
G
6 yıl
Binbaşı

Gecenin bir yarısında yurtta yatan gençleri, kız erkek demeden sokağa atan zihniyet o gece de show yapsaydı da, öğrencilere kalacak yer ayarlasaydı, evlerine gönderseydi. Bugün bu hareketlerine aferin derdik.

O gençlere ne haliniz varsa görün dercesine sokağa atarken, Yüzde doksanı show amaclı bu tür şeylere balıklama atlıyorlar. Sen de zannediyorsun ki, hükümetimiz her öksürene ambulans uçağı gönderiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60A6778EF -- 26 Nisan 2020; 14:40:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Teğmen

Benim vergilerimden giden 1 kuruş dahi varsa haram olsun. Kızın her söyleminden anlaşılıyor ki her fırsatta Türkiye'yi yerin dibine sokup başı sıkışınca Türkiye diye ağlayanlardan. Videonun başında Türkçem için kusura bakmayın diyor Allah'ın artisti, geçmiş tivitlerine bakıyorum hepsi Türkçe atılmış. Ne meraklıymış yabancı olmaya.