E

Yarbay
20 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
379 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
E
geçen yıl
Kimin kazanma ihtimali var.(DH topluluğu)
Madem KK'nın adaylığını reddeden herkes AKP'li oluyor. Buyrun 5'li masa denen gudubetlerin yapmaktan çekindikleri anketi biz yapalım. Sonuca göre herkes susma payını alsın.
E
geçen yıl
Bu işin matematiğinden anlamayan tipler var.
Kimse sizin gibi katıksız muhalefet değil. Gözünü Tayyip nefreti de bürümemiş. Ve hangi aday olurla olsun oy verecek tipler değil.


Bu adamlar tek adamda bir araya geliyorlardı. Mansur Yavaş'tı. Hani kim olursa olsun oy vereceğiz diye dayatıyorsunuz ya.

Ha KK aday olsun o adamlar Tayyip'e verecek oyunu.


Doğu'da ve İç Anadolu'da KK'ya oy çıkmaz. Vermezler.


Ve Meral bunu en iyi bildiğinden dolayı bu ülkenin çıkarı için hayır kazanacak adamla gidelim dedi.
E
geçen yıl
Twitter KK destekçileri soğuttu resmen
Ne demek biz bunu seçeceğiz oy vermezseniz sizin kaybını falan. Hayrola seçim ne zaman garantiye girdi de millete ahkam kesiyorsunuz.
Herkes bir adayda birkeşmişken bir inat uğruna kendini aday yapan tipler in neresini savunacağız.

Ben kim aday olursa olsun oy verme tarafındaydım ama adaylığa karşı sesini yükselten ere bu lafları edenlere benden oy moy yok.

KK kendi avaneleri ve troll destekçileri ile mutluluklar zaten seçimi kaybetti şimdiden ben en yakın zamanda bu ülkeden kaçmaya bakacağım CHP ve AKP de çatlayana kadar yesinler ülkeyi
E
3 yıl
ATTAN İNİP EŞEĞE BİNMEK
TAHA ÇAKMAK KİMDİR?
Taha Çakmak 14.10.2021 Resmi Gazete kararıyla Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına atandı.
1981'de Elazığ'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümünü bitirdi.
2004 yılında Deloitte Touche & Tohmatsu'da Denetçi, 2005 yılında Sosyal Sigortalar Kurumunda Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2005-2019 yılları arasında Ziraat Bankası A.Ş.'de Teftiş Kurulu Müfettişi, Operasyon Merkezi Bölüm Başkanlığı İş Tasarımı Yöneticisi, Ankara Perakende Şube Yöneticisi, İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı ve Ankara Kamu Kurumsal Şube Yöneticisi olarak görev aldı.


<p class="ql-align-justify">ROF. DR. SEMİH TÜMEN KİMDİR?</p><p class="ql-align-justify">1977 yılında Elazığ’da doğan Semih Tümen, 2000 Yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Sonrasında 2006 yılında London School of Economics Ekonometri ve Matematiksel Ekonomi, 2007 yılında Chicago Üniversitesi Ekonomi bölümlerinde yüksek lisans; 2012 yılında ise Chicago Üniversitesi Ekonomi doktora programlarını tamamladı.</p><p class="ql-align-justify">2002 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasında uzman yardımcısı olarak göreve başlayan Tümen, 2011 yılına kadar çeşitli birimlerde görev yaptı. 2011 yılında Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürlüğünde ekonomist olarak görev yapmaya başladı. Tümen, 2015-2016 yılları arasında Araştırma ve Para Politikası Genel Müdür Yardımcılığı; 2016-2018 yılları arasında ise Yapısal Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürlüğü görevlerini yürüttü.</p><p class="ql-align-justify">Tümen, 2018 yılından sonra TED Üniversitesi, İktisat Bölümü’nde Bölüm Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinde Danışman olarak görev yapmıştır. Ayrıca, 2015 yılından itibaren Institute of Labor Economics ve Economic Research Forum’da Bilim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. Uluslararası dergilerde birçok çalışması yayımlanan Tümen, pek çok uluslararası akademik dergide de hakemlik ve editörlük yapmıştır.</p><p class="ql-align-justify">Evli ve 1 çocuk babası olan Semih Tümen, 25 Mayıs 2021 tarihinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı’na atanmıştır.</p>
E
3 yıl
Dindar huzurlu hissedecek diye hayatımızdan ödün vermek.


Belediye bir içki standı kurdurdu. Kıyameti koparıyorlar. Yok bize saygı göstereceksiniz ıvır zıvır diye.


İmamoğlu eğer bu konu ile ilgili lehine bir açıklama yaparsa ona da oy vermem artık.


Bu adamların istediğini yaptırma devrinin bitmesi lazım.


Ben içki içiyorum, içeceğim de kimse buna karışamaz. Karıştırmam. Dindar kendisi müslüman hissetmek istiyorsa oraya gelmesin.



Yeter artık bunların istedikleri gibi yaşamaktan sıkıldım ben.
E
3 yıl
Siyasal Deformasyonun Zirvesi: Ruhsar Pekcan olayı.
Dezenfektanı bakanlığa daha pahalıya satmış


Görevinden alınan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a ait ‘Nanoksia’ adlı şirketin, bakanlığa piyasanın üzerinde bir fiyata dezenfektan sattığı ortaya çıktı. Bakanlığa 175 TL’ye verilen beş litrelik dezenfektanın aracıya 100 TL’ye satıldığı belgelendi.


Ruhsar Pekcan milyonlara liralık dezenfektanı kendi bakanlığına sattığı ortaya çıktı.

Kendisi böyle bir açıklama yaptı.

Nitekim pandemi döneminde, Bakanlığımızca KDV hariç toplam 6.556.816,78 TL tutarında salgınla mücadeleye ilişkin maske, alkol bazlı dezenfektan, siperlik, eldiven gibi ürün tedariki yapılmışken, KDV Hariç 507.880 TL’lik dezenfektan Nanoksia Biyoteknoloji firmasından ilgili mevzuatın emredici hükümleri çerçevesinde gerekli tüm ürün/fiyat araştırmaları yapılarak, piyasa fiyatlarından oldukça aşağıda, usulüne uygun bir biçimde gerçekleştirilmiştir.


Bakın normalde bir suç teşkil eden olayı sanki çok aşırı normal bir durum gibi açıklama yaptırlar.



Bu normalde kelle götürür kelle. Öyle bir kişinin de değil. Orada ki satın almadan sorumlu herkesin kellesini götürmesine sebep olacak kadar büyük olay.


AKP nezdinde çok ucuza dezenfektan erdi diye kıyamet kopardıya döndü.



Bakın her şey normalleştirilebilir. Görmediğimiz bir şey kalmadı sayelerine ama böyle bir olayın artık haklın gözüne soka soka yapmaları bildiğin bir istediğimiz kadar at koştururuz çalarız da çırparız da siz yine de bize oy verirsiniz demek.



Ve evet bu ülkede kendi bakanlığına usulsüz biçimde dezenfektan satmak Ekrem İmamoğlu'unun ellerini arkasına bağlamak kadar konuşulmadı.



Biz artık çok içten çürümüşüz. Bu çürümüşlüğü kolay kolay atamayız artık.
E
3 yıl
Ülke mafyanın elinde oyunca olmuş.
https://eksisozluk.com/alaattin-cakicinin-adliyeye-giris-goruntuleri--6816439?a=popular


Halen daha yok demokrasi yok eski Türkiye . Koca ülke iki tane paçoz mafyanın elinde oyuncak madara olmuş. Düştüğümüzü hale bak.
E
3 yıl
Bu Savcılar ne ayak?
https://twitter.com/ezgimola/status/1338160987837444096

Şimdi olayda bildiğin haneye tecavüz var, kasten adam yaralama var, taşıma ruhsatı ( büyük ihtimalle) olmadan silah taşıma var, hane içerisinde silah çekme var. Kadın yanındayken bildiğin silahı uzatıp sıkıyor. Meskun yerlerde silah ateşleme var.


Bunlara rağmen savcı nefsi müdafaa deyip adamı salmış. Kovuşturmaya gerek yok yazısı vermiş.


Tek sorum var AKP'nin savcıları ne ayak arkadaş?
E
3 yıl
Milletin partisi diye geçinin AKP UKOME\u0027de taksi kiralama teklfini reddetti.
Milletin partisi diye geçinen bir parti bugün İstanbul'da ki taksi sorunu çözecek, sarı taksi plaka mafyasının elinden kurtaracak olan taksi kiralama teklifini reddederek koca İstanbul'un taksi ulaşımını yine bir kaç taksi plakası sahibinin vicdanına bıraktı.


Burada bu yazılı kalsın. Kim kimin halkına hizmet ediyor iyi sezsin.
E
3 yıl
CHP Yönetimini değiştirmeden seçime girmesi AKP\u0027nin 4 yıl daha başta kalması demektir.
Artık daha genç isimler görmek istiyorum.


KK gibi demokrat naraları atıpta 15 yıl boyunca aynı partide tek aday olarak aday gösterilen bir parti. Vaat ettiklerini satamaz.

KK kesinlikle gitmesi gerekiyor. Sadece KK değil tüm parti yönetiminin bir elden geçmesi gerekiyor. Bu parti yönetimi ülkeyi daha büyük bir kaosa sürüklüyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.