Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
37
Cevap
2471
Tıklama
16
Öne Çıkarma
10 yaşındaki Atakan'a tecavüz edilmesini savunan sapık (serbest bırakıldı)
G
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ÜST Edit: İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, okuduğu kitaplarla gündeme gelen Atakan Kayalar hakkında yaptığı paylaşımla tepki çeken Erkan N. hakkında “müstehcenlik" suçundan soruşturma başlatarak hakkında gözaltı kararı verdi.

Gözaltına alınan Erkan N., emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından sorgulanan Erkan N., hakkında adli kontrol hükümleri uygulanması şartı ile mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, sorgusunun ardından Erkan N.’yi haftada dört gün karakola giderek imza atması koşulu ile serbest bıraktı.

https://odatv.com/tepki-cekecek-karar-26022051_m.html





Sosyal medyada gündem olan 10 yaşındaki Atakan Kayalar için skandal ifadeler kullanan Özyeğin Üniversitesi’nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan Naldemirci'nin işine son verildi.

Erkan Naldemirci, sosyal medya hesabından, küçük Atakan için, çirkin sözler sarf etti. Açıkça, çocuk istismarını savunan Naldemirci, Atakan'a küfürler de etti.


"İNŞALLAH 11 YAŞINA GİRDİĞİNDE ÖLÜRSÜN..."

Atakan için, bir sürü küfür savuran Naldemirci, aynı zamanda, "İnşallah 11 yaşına girdiğinde ölürsün" diye de belirtti.

Erkan Naldemirci'nin skandal paylaşımı şu şekilde:

“10 yaşında velet ya da benim lisanım ile fırlama pi*, dünya düzeninden bahsediyor bir de akıl veriyor, tek yol anarşi diyor. Basın bunu öyle bir allayıp pulluyor ki, 250 kitap okumuş filozof bilim adamı diye lanse ediyor. Okuduğun kitaplar içinde Allah kelamı yoksa, tevazu yoksa, edep yoksa, sen koca bir hiçsin Atakan bebe. Annene karşı tavrından senin ileride nasıl gö*veren yav*ak olacağın belli zaten, inşallah 11 yaşına girdiğinde ölürsün de başımıza bela olmazsın a* pi*i…”

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

"BUNA EN GÜZEL TEDAVİ TECAVÜZ"

Erkan Naldemirci, daha sonra, paylaşımın altına gelen yorumlarda da Atakan için skandal ifadeler kullanmaya devam etti.

Naldemirci, söz konusu yorumda, “Buna en güzel tedavi tecavüz kardeşim. Yaşadığı şok ile birlikte belki aramızda geri döner a* pi*i” diye belirtti.


< Resime gitmek için tıklayın >


ÜNİVERSİTE AÇIKLAMA YAPTI, GÖREVİNDEN ALINDI

Erkan Naldemirci'nin paylaşımlarına sosyal medyada çok büyük tepkiler gelirken, Özyeğin Üniversitesi de harekete geçti. Açıklamada, Naldemirci'nin görevden alındığı belirtildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, "Üniversitemizin ilke ve değerleriyle hiçbir şekilde örtüşmeyen paylaşımlarda adı geçen çalışanın kurumumuz ile ilişiği derhal kesilmiştir" denildi.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


https://odatv.com/10-yasindaki-atakana-tecavuz-edilmesini-savunan-sapik-kovuldu-25022043_m.html

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 26 Şubat 2020; 20:26:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu ülkede böyle insanlar ne ara yetişti aklım almıyor. ülkenin temeline dinamiti çoktan koymuşlar.
Yoruma Git
Guest-4D62BFE91 - 5 yıl +46
Bunu diyen birde evli vay vay olaya bak
Yoruma Git
M3lank0lik - 5 yıl +34
G
5 yıl
Yüzbaşı

Bu ülkede böyle insanlar ne ara yetişti aklım almıyor. ülkenin temeline dinamiti çoktan koymuşlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Bunu diyen birde evli vay vay olaya bak



D
5 yıl
Binbaşı

Hayvanlikta level atlama bu olsa gerek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Teğmen

Şimdi senin o beyaz gelinlikli karına bi güzel sövüp fantezi kuracalar.
Kadının suçu yok ama senin gibi o.. çocu yüzünden o yanacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yarbay

cahiller ülkesinde 250 kitap okumuş çocuk alim sayılırmış.çocuk daha çok felsefe kitapları okuduğunu söylüyor. felsefecilerin çoğu da zaten bu çocuk gibi konuşur bunda şaşıracak bir durum yokki. çocuk ne öğrenmişse onu söylüyor.

Celal Şengör ile Atakan aynı programa çıksın birbirlerinden farklı bir şey söylemezler. felsefe okuyan herkes az biraz ateist olur. benim de okul hayatımda felsefe dersinden hep 100 alırdım.bende de var birazcık ateistlik



T
5 yıl
Yüzbaşı

Bunları normal bir insan söyleyemez 10 yaşındaki bir çocuğa bu derece kin ve nefret kusan biri her kötülüğü yapabilir.



K
5 yıl
Yarbay

5 ayda 250 kitap günde 1.60 kitap civarı çocuk insan değil terminatör biraz kurgu gibi,adamın yazdıklarıda piskolojik bozukluk tabi.



Q
5 yıl
Yarbay

Eee sorun çözüldü mü şimdi? Eksik yapılan iş yapılmamış demektir! Bu it hala sokakta elini kolunu sallayarak dolaşıyor.



P
5 yıl
Yarbay

Çocuk itici anladık da bunları yazan kişi de hastalıklı ruha sahip.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

bu vatandaşın sadece işine mi son verilmiş.?

o yazdığı suçun cezası neyse aynen yapıştıracaksın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 25 Şubat 2020; 19:29:50 >

B
5 yıl
Binbaşı

Karşındaki 10 Yaşında bir çocuk... Sanırsın kan davalısı var da, ona yazmış



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Yarbay

Karısı mantıklı bir kadınsa derhal boşanır bundan. Sapık zihniyetle ömür geçmez.



P
5 yıl
Yarbay

Bir lokma ekmek vermeyeceksin buna.



S
5 yıl
Yarbay

Okkalı küfür edecektim ama hesabını kapatmış sanırım...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
5 yıl
Binbaşı

Çocukları terörist ilan etmedikleri kalmıştı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

Üni mezunu bir sürü genç kardesim issizken, böyle adamlara is verip çalistirilmamali ve bu hakaretleri siciline islenip hicbir yerde is verlmemeli bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Yarbay

Adalet olan ülkede bu soysuz çoktan cezaevindeydi....