| R |
| Rezalet bir paket.20 gb kota,1 mbps nedir ya?Utanmadan bir de limitsiz yazmış gerizekalılar.Btknın aldığı ucuz internet kararını icat eden de arap telekom.Arap telekom olmasaydı daha iyi ucuz paket çıkacaktı.Bu paketi kimsenin almaması gerekiyor.Yıl 2017,10-20 yıl öncesinin interneti millete kazıklanıyor. |
| 1 mbit için 24 ay taahhüt isteniyor bir de |
1 mbit için 24 ay taahhüt isteniyor bir de bir millete ancak bu kadar hakaret edilir. Emeği geçen tüm kurumlara teşekkürler
|
| 30 liraya bu paketi alanın aklına şaşarım! Rezalet rezalet REZALET BİR PAKET!!! Bunu okuyan ne kadar yetkili varsa sesleniyorum NE ZAMAN BİZİMLE ALAY ETMEYİ BIRAKACAKSINIZ? |
| Rezalet bir paket.20 gb kota,1 mbps nedir ya?Utanmadan bir de limitsiz yazmış gerizekalılar.Btknın aldığı ucuz internet kararını icat eden de arap telekom.Arap telekom olmasaydı daha iyi ucuz paket çıkacaktı.Bu paketi kimsenin almaması gerekiyor.Yıl 2017,10-20 yıl öncesinin interneti millete kazıklanıyor. |
|
1 Mayıs böyle delinecek işte ; İşletmeci, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. |
| Bugün TT a gidip sordum bu paketi 20 gb adil kullanım kotası sonrasında hız aynen devam ediyor dedi. Nasıl oluyor anlamadım? |
| Mayıs'ta Akk düzenlemesi yapılacak 3 Mb hızı en az 3 mb olacak şekilde dizayn ettilerse bilemicem ama sözleşmede açık açık yazıyor. |
|
1 megabit ne yahu ? 20 GB'tan sonra YouTube'tan 360p video bile izlenmez 100 kb/sn ile. |
| 1 megabit ile limitsiz internet keyfi evet bunun burda konusunun dahi açılması son kullanıcıya küfürdür hangi akla hizmet böyle şeyler paylaşıyorsunuz anlaması zor. |
|
YouTube'a göre 1 Mb/sn hızında 360p video izlenebilir: < Resime gitmek için tıklayın > Fakat bu 1 Mbit hızın düşük olduğu gerçeğini değiştirmiyor. |
1 mbit için 24 ay taahhüt isteniyor bir de bir millete ancak bu kadar hakaret edilir. Emeği geçen tüm kurumlara teşekkürler |
|
O megabit değil Megabayt/sn . 1 Mbps hız ile saniyede 0.1 mb/sn indrirme yapılabilir. Örnek: 1 Mbps = 0.125 megabytes / saniye . Yani 240 açarsa sevinirsiniz. |
| Yapılma amacı bu tarifenin şehit yakını ve gaziler içindi hemde. |
|
Megabit'in kısa yazılışı: Mb MegaBayt'ın kısa yazılışı: MB Örnekle açıklarsak: 1 Mb/sn : Saniyede 1 Megabit 1 MB/sn : Saniyede 1 MegaBayt Ayrıca 1 Mb/sn ile 1 Mbps aynı anlama geliyor. |
| 30 liraya bu paketi alanın aklına şaşarım! Rezalet rezalet REZALET BİR PAKET!!! Bunu okuyan ne kadar yetkili varsa sesleniyorum NE ZAMAN BİZİMLE ALAY ETMEYİ BIRAKACAKSINIZ? |
Çok iyi durumu olmayan insanlara alternatif olarak yapılmış ama 3 Mb'dan aşağı olmamalıydı! |
Dalga geciyor adamlar resmen |
|
O zaman hakaret değil küfür etmişler |
O madde zaten mevcutta bulunan bir madde. AKN sonrası hız düşümüyle ilgili muhtemelen. |
|
Bu maddeye bakacak olurlarsa AKK sonrası 0.01 Kb verse kimsenin sesi çıkmaz bu madde değişmelidir. Adil kullanım kotası sonrası kademeli olarak hız düşümü yapılacaktır. Şekilde madde değişmelidir. |
| Madde vurgulanan zaman durumu. Tabi sizin dediğiniz gibi hız seviyesinden de bahsediyor şeklinde açık kapı var. Değiştirilmesi iyi olur. Ancak yine de minimum hızdan aşağı düşüremezler. |
| Yüce Allah belalarını versin. (Amin) |
< Resime gitmek için tıklayın >
Evde internet artık çok uygun fiyata! Siz de Türk Telekom evde internete gelin, sizin de eviniz internetsiz kalmasın!
Her şey dahil fiyat ve evinize kadar ücretsiz kurulum fırsatıyla limitsiz internet paketleri burada sizleri bekliyor! Üstelik modem ücretsiz!
Hemen başvurun, Türk Telekom evde internetin sunduğu avantajlardan siz de faydalanın!
Aslında Sabit Hattı olanlara ücretsiz olsa daha iyi olan bir kampanya olabilirdi fakat BTK ve Ulaştırma Bakanlığının bu yönde bir kampanya çıkacağını çıkaracağını biliyorduk.
Daha adil bir kampanya olabilirdi madem bu kadar az hız verip AKK uyguluyorsunuz madem parasal olarak uygun bir rakam olmalıydı hayırlısı diyelim.
Detaylar aşağıdadır.
İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası, 30 Haziran 2017'ye kadar geçerli olup bireysel müşteriler için geçerlidir.
Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
Kampanya fiyatları 24 ay boyunca indirimli herşey dahil fiyatlar olup taahhüt süresi sonunda seçilen paketin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (18 TL), İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası kapsamında 24 ay boyunca aylık 8 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 16 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 10 TL'dir.
Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile yararlanılamamaktadır.
Yeni aboneliklerde alınan 192 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 8 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.
Kampanya Katılım Ücreti: Kampanya katılımlarında alınan 48TL (KDV dahil) Alo Paket kampanya katılım ücreti, 24 ay boyunca aylık 2TL taksitle ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.
Daha önce Türk Telekom evde internet hat sahibi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar Türk Telekom evde internet başvurusu yapması durumunda bu kampanyadan yararlanamaz.
Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere ilk faturaya yansıtılır.
Kampanya kapsamında modem ücretsiz olarak sunulmaktadır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.
Kampanya kapsamında modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir.
Bulunduğu lokasyonda Fiber altyapısı (FTTH) olan müşterilerimizin internete erişimi için modem kullanım hakkı ücretsiz sunulmaktadır.
Türk Telekomünikasyon A.Ş'den ses hizmeti alınmıyor olması halinde FİBERNET aboneliğinin iptal edilmesi veya her halükarda ses hizmeti ve FİBERNET Paket aboneliğinin birlikte iptali halinde, FİBERNET abonelerinin kullanımına sunulan HGW modemlerin, iptal başvurusunda eksiksiz iade edilmemesi durumunda, modem teslim tutanağında belirtilen bedeller tahsil edilir.
Kampanya kapsamında, Fiber (FTTB/FTTH) ve DSL altyapı paket seçenekleri vardır; Hiper (FTTC) seçeneği yoktur.
Pakete dahil hizmetlerin (ay içinde) abonelik başlangıcından ay sonuna kadar gerçekleşen kullanımının bedeline Aylık Kısmi Kullanım Ücreti denir. Paket aktivasyon tarihinden ay sonuna kadar ki (son gün dahil) internet ve telefon kullanım bedelleri, seçilen hizmetlere ait paketlerin kampanyadaki indirimli ücreti üzerinden hesaplanarak ilk faturaya yansıtılır.
Kampanya taahhüt süresi içinde kampanya başlangıcında seçilen internet paketinin aylık standart tarife ücretinden düşük olmamak kaydıyla kampanyaya dahil paketlere geçiş yapılabilir. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilir.
Kampanya taahhüt süresi içerisinde kampanyaya dâhil olmayan hizmetlere geçilememektedir. Aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve taahhüt ihlali olarak değerlendirilir.
Müşterinin dahil olduğu kampanyayı ve/veya aboneliğini iptal etmesi halinde; taahhütname'nin abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, rayiç cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilir. Ancak müşteri taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, varsa kurulum ücretinin ve taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
İnternet paketleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
Abone, internet hattının bulunduğu yerdeki 4Mbps' ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilmektedir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) Adil Kullanım Noktasına (AKN) ulaştığında internet kullanım hızı en yüksek 1 Mbps olacak şekilde düşürülür. İşletmeci, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilmektedir.
Kampanya kapsamında nakil, devir yapılabilmekte; hat dondurma yapılamamaktadır.
Kampanya detaylarında yer almayan hususlarda Abonelik Sözleşmesi ve kampanya taahhütnamesi hükümleri geçerlidir.
Arkadaşlar İlk zamanlarda Türk Telekom bu paketi sunarken BTK kararına güvendiğimiz için en kötü 3 Mbps inecek şeklinde bu paketi kullanıyorduk fakat abone sayısı artınca Türk Telekom tarafından 1 Mbps indirilip aboneleri çok kötü hızlara mahkum ettiler bundan dolayı insanlar çözüm arayışlarına girdi.BTK yazmak bir çözüm olsa da pek etkili olmamıştır zaten şikayetlere firmaların cevap vermesi kadar saçmalık yoktu.Aboneliği iptal ettirmek çözüm olsa da ciddi rakamlar cezai bedel adı altında söyleyerek insanları caydırıyorlardı.Tek çözüm yolu gibi bu olsa gerek Turkiye.gov.tr üzerinden Tüketici Hakem Heyetine Kanıtlarınız ile birlikte başvuracaksınız ortalama 1 ay ile 3 ay arasında sonuçlanıyor eğer olumlu sonuçlanırsa hiç bir cezai bedel yansıtılmaksızın iptal ediliyor.
Hakkınızı arayın yoksa Türk Telekom 24 ay boyunca rezalet internet hizmeti için fatura yansıtacak ve sizde mecburen kullanamadığınız internet için çile çekeceksiniz.
Sonuç:
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Ekim 2019; 7:25:20 >