Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
186
Cevap
18997
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: İşte dünyanın en çok bilgisayar satan şirketleri (5. sayfa)
T
8 yıl
Yarbay

reklam verenlere göre liste... MSI nerede yok...



D
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Teknoloji işi şans işi derler, ben de 2012'de lenovo z570 aldım geceler boyu açık kalır, sürekli çalışır, hemen her gün sırtımda metrobüste ezilir hala canavar gibi çalışıyor. Yen'i bilgisayarlara da baktım, hiçbiri bu bilgisayardaki tadı vermedi. Servis ise Türkiye şartlarında en iyisi bence. Zamanında arkadaşın bilgisayarını verdik, Mecidiyeköy Profilo'nun yanı malum. Verdik yürüye yürüye Cevahir'e doğru geldik aradılar gelin yaptık diye. Bu kadar hızlı hiçbir firmada görmedim, hp dandik bir sorun için aylarca oyaladı bizi. Yani sizinkisi biraz şans olmuş ama markanın seveni çok şahsen Yen'i bilgisayar alsam %100 lenovo alırım şahsen.

Servisine laf söyleyemem adamlar evden kuryeyle bilgisayarı aldılar 3 günde anakartı değiştirip geri getirdiler ama marka olarak bir daha tercih etmeyi düşünmüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Yarbay

Asus yeni makinelerde menteşe sistemi berbat, arka kapaktaki vida yuvaları plastik ve kolayca kırılıyor, benim bilgisayarda da 3 ayda kırıldı o vida yerleri. Servise verdim 1 günde yaptılar, yeni kapak takmışlar. Garanti kapsamında ücretsiz yaptılar en azından.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Yarbay

Acer'ı tek geçerim sonuç ne olursa olsun.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
8 yıl
Teğmen

Ben hala ideapad y580 kullanıyorum. Makinanin maasallahi var. Şantiyede o kadar hor kullanmaya düşmeye, çarpmaya rağmen birşey olduğu yok. Şimdi yanına bir de şu ilk çıkan ince hp omen lerden aldım, çok şık, kaliteli makina filan ama bir y580 değil bana göre. Şu teknoloji arkadaşların da dediği gibi şans işi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dragonborn95
M
8 yıl
Yarbay

Lenovo'ya şaşırmadım. iyi satış yapiyorlar. bilgisayarlarıda gayet iyi. ha hatalı problemli cihaz çıkmıyor mu tabiki çıkıyor ama genele bakarsak iyi oldugunu düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Yarbay

Bunun nesi sıcak fırsat onu anlamadım? Otu şeyi buraya konu açıyorsunuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yüzbaşı

Başkanlık geldi kardeşim 2 sene sonra 50yıl level atlayıp avrupaya yetişeceğiz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TheB0SS
Z
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95

Zamanında Lenovo Ideapad Y580 aldım . İlk gün ekranda ölü piksel çıktı değiştirmek için 3 tane lazım dediler uğraşmadım . 1 yıl sonra ekran kartı YANDI . Bilgisayarı geceden downloada bırakmıştım harici ekran kartı çalışmamasına rağmen yandı . Servise yolladım anakartı değiştirdiler . Garanti dolunca hard diski bozuldu . Bu arada aşırı ısınıyor . Ayni cpu 100 gpu 95 lerde geziyor . Gittim en kalitelisinden macun aldım sürdüm hiç bir değişiklik olmadı . Babamın 2010 da aldığı asus hala taş gibi ne ekranında ne harddiskinde en ufak sorun çıkmadı . Yıllarca da kafama kaktı ben sana demedim mi lenovo dandik marka diye... Bir daha lenovo mu asla .

2001 de aldigim dell halen daha calisiyor..



K
8 yıl
Yüzbaşı

O nerde bu nerde şu nerde. Yav olan bu işte kardeşim.




G
8 yıl
Yarbay

ben böyle other görmedim ha



C
8 yıl
Binbaşı

Herkesin farklı bir marka tercihi var ancak çoğu kişi dell demiş. Birde laptop tamircilerindeki markalara bakın %60 civarı dell laptop.

Casperin son çıkardığı laptop serisi kalite olarak dell den daha iyi bence.(Soğutma ve iç yapıdan bahsediyorum)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 17 Nisan 2017; 16:41:22 >

P
8 yıl
Onbaşı

Ben lowda 50-60 fps zor görüyorum csgoda core2duo ve hd 4650 ile.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nickimsonikimsi
U
8 yıl
Yüzbaşı

Kurumsal satışlar sebebiyle oranlar böyle. Yani müşteri odaklı satılan ve kurumsal odaklı satılanları ayrı listelemek gerekiyor bence.




A
8 yıl
Binbaşı

ironi yaptınız sanırım.Monster diye bir şey zaten yok no-name pc üzerine marka basılıyor.Clevo'yu biraz araştırın


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kefeniyle yola çıkan adam
V
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: anldrms34

ironi yaptınız sanırım.Monster diye bir şey zaten yok no-name pc üzerine marka basılıyor.Clevo'yu biraz araştırın

yüzde kaç yerlidir hocam monster


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Binbaşı

Pazarlama ve teknik destek ve ekip dışında cihaz bazlı %0 belki kutuyu burda basıyorlardır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kefeniyle yola çıkan adam
G
8 yıl
Yüzbaşı

ASUS kullanıyorum Laptobum 1.senesini doldurdu gram takılma görmedim daha hala çok rahat şekilde bu sene çıkan oyunları bile oynuyorum.




V
8 yıl
Yüzbaşı

Yerli üretim marka var mıdır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @anldrms34
K
8 yıl
Yarbay

Bir Asus kullanıcısı olarak listede Asus'un olmaması gerçekten şaşırttı beni.