Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
600
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KIA STİNGER TÜRKİYEDE DE SATILACAK
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni KIAStinger Avrupa'da 3 farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. Giriş seviyesinde yer alan 2,0 litrelik turbo benzinli motor 255 PS güç ve 353 Nmtork üretiyor. Bir üst basamakta yer alan 2,2 litrelik turbo dizel motor ise 200 PS güç ve 440 Nmtork üretiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Ürün gamının tepe noktasında ise bir V6 devreye giriyor. 3,3 litre hacimli V6 silindirli çift turbo beslemeli motor 370 HP güç ve 510 Nmtork değeriyle spor otomobilleri kıskandıran bir performans ortaya koyuyor. V6 motor 5,1 saniyelik 0-100 km/s hızlanma değeriyle Kia Stinger’i bugüne kadar üretilen en hızlı ve en güçlü KIA modeli yapıyor.

Yeni KIAStinger arkadan itiş veya dört tekerlekten çekiş olmak üzere iki farklı güç aktarma seçeneğiyle sipariş edilebilecek. Bunun dışında bir dizi DRiVE WISE aktif güvenlik sistemleri, elektronik ayarlı süspansiyon sistemi (DynamicStability Damping Control) ve 5 farklı sürüş modunu seçme imkanı sunan Drive Mode Select sistemiyle yollara çıkacak.

Yeni KIAStinger, yıllar boyunca adanmış bir tasarım ve geliştirme çalışmasının sonucunda ortaya çıktı. KIA, GT Concept tasarımını tanıttıktan 6 yıl sonra yeni Stinger modelini seri üretime sokuyor. Yeni KIAStinger 2017 yılının 3. çeyreğinde ülkemizde satışa sunulacak........


http://www.motobilim.com/2017/03/kia-stinger-turkiyede-satista.html



K
7 yıl
Binbaşı

Rionun bile fiyat olarak 70 binleri gectigi bu günlerde... Baska sorum yok sayin hakm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

İkinci Kia Optima 1.7 CRDI vak'ası ile karşı karşıya kalınacak demektir...
Benzinli motor derseniz 150 Binden aşağı olmaz.. Dizel' e hiç bulaşmamak lazım 2.2 Litrelik hacim hem alırken hemde yıllık vergi konusunda üzecek sahiplerini...

Motor hacmi büyük sıkıntı Türkiyede...
Nasıl ki 2.2 CRDI Motor ile gelince Sorento satışları bıçak gibi kesildiyse efsane kasa 2.0 motorlardaki satış rakamlarına göre diplerde dolaştı rakamlar (2016 da 211 adet sorento satılmış )

Motorlu taşıt vergisi kriterleri emisyon değerleri yerine motor hacmine göre yapılmaya devam ettiği sürece ülkede 1.6 Litre hacminden yüksek araçların satışları sıkıntılı olmaya devam edecek....



C
7 yıl
Yarbay

SATILACAK değil, SATIŞA SUNULACAK



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yarbay

Fiyat mühim.

Bmw 3 serisi fiyatlarına satılırsa düşünülür. Yoksa 5 ve E serisi baz alınırsa mümkün değil satmaz.



D
7 yıl
Binbaşı

Kısa bir süre sonra satışa çıkacak.



E
7 yıl
Yarbay

300 bine falan gelecek 2 litre benzin motor.



P
6 yıl
Çavuş

Arac cok guzel olmus ama bizim ulkenin insaninin algisi yuzunden satmaz bu arac



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.