K

Binbaşı
15 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
12 yıl
RENAULT MEGANE 1.6 MI 1.4 TCE Mİ ALMALIYIM?
Öncelikle tüm forumdaşlara selam olsun.
Arkadaşlar yeni bir araç alma arefesindeyim marka modele karar verdim ancak motor seçeneğinde tıkandım tavsiyelerinize ihtiyaaım var.
Megane 3 benzinli almayı düşünüyorum ancak 1.6 mi yoksa 1.4 tce mi?
*bu motorlar lpg uyumu?
*motor ömrü?
*sorunsuzluk?
*yakıt tüketimi?
bu başlıklara bakarak sizce hangisini tercih etmeliyim?
K
12 yıl
ASTRA 1.4 T Mİ YOKSA 1.6 T Mİ HANGİSİNİ ALMALI???
öncelikle tüm opel ci dostlara selamlar. Arkadaşlar vectra mı satıp daha spor olan astra ya geçmeyi düşünüyorum ancak kafamı kurcalayan en büyük soru 1.4 t mi yoksa1.6 t mi almalıyım? artıları eksileri nelerdir? aslında araçtan performans olarak tek beklentim tokuşlar da da tıkanmadan hızlanması. Yıllarca 1.6 atmosferik motorun yokuşlarda bayılma sorununu yaşayan bir insan olarak yaşadım ve bu yüzden yokuş görünce morali bozulan yüzünden artık bunu yaşamak istemiyorum ve yokuşlarda gazı köklemekte istemiyyorum. Sizce hangisi??
K
13 yıl
MOTOROLA ARTİX Mİ YOKSA SAMSUNG GALAXY S2 Mİ?
öncelikle herkese selamlar arkdaşlar. Androide hevesi olan ancak fazlada bir deneyimi olmayan bir kullanıcıyım. Ve yola güzel bir cihazla uzun bir süre devam etmek istiyorum. Şu an iki cihaz arasında kaldım artix ve sgs 2. İkiside güncel ve donanımı yüksek cihazlar ve aralrında bir seçim yapmak zor.
motorola tegra 2 platformunda ve farklı bir ekran kartı var ayrıca yüksek bataryası, yüksek çözünürlüklü ekranıda cabası.
samsung sa daha klass görünüm, süper amoled + ekranı, daha yüksek kamerası ile aklımı çeliyor.
Sizce hangi telefonlar yola devam etmeli? beni iki sene taşıyacak yeni çıkacak oyunları yazılımları destekleyecek ve kullanımda da daha rahatlık sağlayacak olan hangisi?
kıymetli yorumlarınızı merakla bekliyorum saygıl
ar.
K
13 yıl
1 GB DDR3 Nvidia GeForce 310M NASIL BİR KARTTIR? ALAYIMMI
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar bir laptop almaya karar verdim ancak ekran kartı 1 GB DDR3 Nvidia GeForce 310M ve araştırma yaparken pekte iyi değil dediler yani yeni çıkan oyunları felan oynayamassın dediler? gerçektende öylemi? sizce ne yapmalıyım bütçem 1250 tl performanslı bir makina arıyorum yardım lütfen
K
13 yıl
SİZCE HANGİSİ? LG OPTİMUS 2X Mİ YOKSA GALAXY S Mİ?
öncelikle zahmet ederek burada bilgi paylaşımında bulunan herkese benden çay olmasada çok teşekkürler.
Arkdaşlar yeni nesil bir cihaz alacam ve bu iki cihaz arasında kararsızlık yaşıyorum. Sizce hangisi? Ve en büyük korkum galaxy s i alırsam Lg 2X almadığıma çok pişman olmak. İşlemci farkı hız ve tegra 2 . malum yakın zzamanda çıkacak ağır oyun uygulamaları kaldıracak kapasite olmalı. sizce doğru seçim hangisi
K
14 yıl
AİNO YU ANDROİDE ÇEVİRMEK MÜMKÜN OLABİLİR Mİ?
Öncelikle konuya alaka gösteren herkese teşekkürler. Arkdaşlar maum artık günümüzün en gözde işletim sistemi android sınırsız uygulama oyun vs desteği var. Benim merak ettiğim konu acaba aino teknik özellikler bakımından androidi kaldırabilecek yapıda mıdır? yani yarın bir gün bizde severek kullandığımız cihazımızı satmak zorunda kalmadan çağı yakalayabilirmiyiz? yoksa ben çok mu hayalperestim?
K
14 yıl
goji berry saç bakım seti KULLANAN VAR MI?
Selamlar arkadaşlar saçlarıyla ilgili problem yaşayan milyonlarca erkekten sadece bir tanesiyim erkek tibi dökülme kurbanıyım. goji berry saç bakım setini kullanan arkadaşlar bu set tam olarak nedir ne değildir gerçekten işe yarıyormu? sonuç olarak pirince giderken eldeki bulgurdan olmak istemiyorum. Yapacağınız yorumlar için şimdiden çok teşekkürler. Herkese hayırlı ramazanlar
K
15 yıl
w580 e FLASH TEMA NASIL ATILIR ve elinde w580 için flash teması olanlar paylaşabilirlermi ???
Selamlar arkdaşlar yeni bi cihaz aldım w580 ve flash tema yapmak istiyorum ŞU tpa.sip olayını denedim setool dan olmadı Nasıl yapılacağını bilen biri yardım edebilirmi?
K
15 yıl
2003 model 1.6 16v megane1 alize yada dinamik tavsiye edermisiniz?
Öncelikle herkeze selamlar arkdaşlar epeydir bir araç almak istiyorum gerek dış görünüm gerekse ikinci elde kolay satılmasından dolayı megane ye çok ısındım. Almayı düşündüğüm araç 2003 1.6 .16v megane1 alize yada dinamik bu iki araç donanım olarak aynı zaten neyi farklı onu anlayamadım :)
siz kullanıcılar olarak bu araçları tavsiye edermisiniz? memnunmusunuz yada memnun kalmadığınız noktaları nelerdir? sonuçta devlet memuruyuz ve çok fazla masraf çıkartacak parçası pahalı olan arabalar işimize gelmiyo ;) şididen yardımcı olan herkeze teşekkür ediyorum
K
16 yıl
ASUS P5S-MXSE ANA KARTIM VAR LOGİTEC X530 ALDIM AMA?
herkeze selamlar arkdaşlar formu bayadır geziyorum çeşitli yorumlar okudum ama aklımda ki soruya tam yanıt bulamadım.
Şimdi başlıkta belirttiğim gibi asus P5S-MXSE ana kartım var harici ses kartım yok ve x530 5+1 ses sistemi aldım Sizce anakartım yeterli düzeyde ses sağlarmı? Birde bu 5+1 lerde müzik dinlerken tüm hoparlörlerden ses gemiyomuş galiba bu ne derece doğru ve çözüm nedir?
şimdiden cevap veren bilgilerini paylaşan tüm form sakinlerine teşekkür ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.