Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Süper kahraman Thor'un çekici bilgisayar oldu! Bu özel çalışmanın detayları videomuzda
F
9 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Bilgisayar kasası modifikasyonunda yaratıcılığın geldiği son nokta. Ünlü Marvel karakteri süper kahraman Thor'un en az kendisi kadar ünlü çekiciyle bilgiasyar kasası hazırladılar. Tüm detaylar videomuzda, iyi seyirler.

 

 


 Haberi Portalda Gör

W
9 yıl
Yarbay

Y
9 yıl
Yüzbaşı

Tayvandaki fuardada görüldüğü üzere Bilgisayar piyasası paraşütsüz çakılmaya devam ediyor. İş iyice fantaziye gösterişe dönmüş durumda. Mobil cihazlar telefonlar bilgisayar piyasasını bitirdi.



A
9 yıl
Yarbay

şimdi ne gerek var o kadar kasmaya sorusunu sormak istiyorum



N
9 yıl
Teğmen

İş iyice fantaziye döndü.




B
9 yıl
Yüzbaşı

ne fantezisi kardeşim pc var olduğundan beridir böyle uçuk,değişik,sıradışı şeyler yapılıyor sen bunları konsolla,mobil cihazlarla yapabilir misin? hayır tabi bu sadece pc sistemine özel bu adamlarda bunu biliyor tabii.




W
9 yıl
Yarbay

Bir bu kalmisti..




M
9 yıl
Yarbay

Adı kesin Mjölnir'dir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
9 yıl
Yarbay

Yaratıcı bir çalışma. :)




D
9 yıl
Binbaşı

stantların videosu neden çekilmiyor her markayı geziyonuz fakat sadece 1dk değişik olan ürünü gösteriyosunuz stantları gezdirseniz bizde sanki oraya gidip gezmiş gibi olsak.




R
9 yıl
Binbaşı

BSc nin yaptığı gibi fuar turu istiyoruz




D
9 yıl
Yüzbaşı

Kara Dul formunda bir pc de isteriz :)




D
9 yıl
Yarbay

Sayın Erdi Özüağ. Çoklu monitör tarafında ne gibi gelişmeler var. Özellikle çerçevesiz ve birleştirilmiş aralıksız ekranlar hakkında. Teşekkürler.




O
9 yıl
Çavuş

3 gundur bakıyorum vıdeolara 2-5 dakıkadan fazla degıl...vıdeolar cıdden kotu anlatım yuzeysel ve kısa.. sadece 1 fuarda acılan 20 standı ayrı ayrı gostereceksenız barı bıraz uzerınde durun su işin.. durun kı bızde, tanıtmak ıstedıgınız seyı adam gıbı gorelım anlayalım.. Erdı hocam anlatımın muazzam hızlı bıraz soluklan zaten 3 dakıkayı gecmıyor vıdeolar.. parca parca iş yapıp hergun vıdeo upload edıcegınıze adam gıbı belgesel tadında ıcınde roportajlarında oldugu vıdeolar koysanız daha hayırlı olur.. uretıcı ne dıyor? hedef kıtle kımler? tanıtılan urunun dıgerlerınden farkı ne?




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.