F

Yarbay
17 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
1008 (Bu ay: 6)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Samsung Galaxy Z Fold 3 geldi| Note\u0027un yerini mi alıyor? | Mobilite

Samsung yeni nesil katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold 3'ü duyurdu. Bu videoda Fold 3'ü masaya yatırıyor, artı ve eskilerini değerlendirip düşüncelerimizi paylaşıyoruz. 


F
3 yıl
Steam Deck ve özellikleri |Mobilite\u0027de yeni konsolu konuşuyoruz



Steam Deck hem performans sınıfı bir bilgisayar hem de taşınabilir oyun konsolu. Valve tarafından geliştirilen ve AMD ile özel işbirliği yapılan konsol, Steam'deki tüm oyunları oynatma vaadinde bulunuyor. Tüm özellikleri, merak edilen detayları ve yorumlarımız bu videoda. 


F
3 yıl
Xiaomi tam gaz |İşte yeni oyun telefonu Poco F3 GT | Mobilite Yeni Bölüm



Xiaomi yeni model duyurmaya doymuyor. Şirket şimdi de oyuncular için hazırladığı Poco F3 GT ile gündemde. Dikkat çekici tasarımı ve MediaTek Dimensity 1200 platformuyla gelen yeni telefon ve sahip olduğu özellikleri bu videoda değerlendirdik, iyi seyirler. 


F
3 yıl
Türkiye\u0027nin en çok satan telefon markaları | Mobilite Yeni Bölüm

Türkiye'nin en çok satan telefon markaları, BTK tarafından açıklandı. Yılın ilk üç ayında, markaların yaptığı IMEI kayıtları baz alınarak hazırlanan listede ilginç bazı sonuçlar var. Ayrıca uluslarası rekabetteki duruma da bakıyor, kapsamlı bir değerlendirmesini. gerçekleştiriyoruz.



 


F
3 yıl
OnePlus resmen Türkiye\u0027de | Doğru zaman, doğru model ve doğru fiyat mı ?

Amiral gemisi katili ve asla yetine gibi sloganları kullanan ve iddialı modelleriyle Android dünyasının önde gelen markalarından biri halini alan OnePlus yıllar süren bekleyişin ardından ülkemiz pazarına resmen giriş yapmış oldu. Peki OnePlus doğru zamanda mı geldi, satışa sunulan ilk model hangisi ve nasıl bir fiyatlandırmaya sahip, daha da önemlisi şu anki OnePlus, görmeyi arzu ettiğimiz OnePlus mı ?



Hepsi ve daha fazlası Mobilite yeni bölümde. 


F
3 yıl
Bu ekran kartı çok iddialı | MSI Radeon 6900 XT Gaming Trio X ilk bakış

Ekran kartı zor zamanlardan geçiyor. Bir tarafta çip kıtlığı diğer taraftaysa madenciliğe bağlı olarak yaşanan stok sıkıntıları ve yüksek fiyatlar. Ancak tüm bu karmaşa içerisinde yeni nesil, daha güçlü ve iddialı modeller gelmeye devam ediyor. Onlardan biri olan MSI Radeon RX 6900 XT Gaming X Trio, AMD'nin en hızlı grafik kartını alıyor ve başka bir seviyeye çıkartıyor. Bu videomuzda kartın sıcağ sıcağına özelliklerini ve fark yaratan detaylarını anlattık, şimdiden iyi seyirler. 


F
3 yıl
Android dünyasının yeni şampiyonu | Snapdragon 888+



Android dünyasının yeni bir performans şampiyonu var, Snapdragon 888+. Önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacak yeni nesil telefonlara güç vermesi gereken platformun tüm detayları yeni videomuzda. 


F
3 yıl
Harmony OS geliyor | Huawei\u0027in en büyük meydan okuması

Android ve IOS platfformlarıın daha önce olmadığı kadar güçlü ve iddialı bir rakibi var. Huawei tarafından geleceğini işletim sistemi olarak tasarlanan ve en küçüğünden en büyüğüne tüm cihazlarla, internet bağlantısı kurabilen her türlü araçla kullanılmak üzere geliştirilen HarmonyOS işletim sisteminin özellikleri ve kullanan ilk cihazların detayları açıklandı. Biz de bu videomuzda Huawei'in yeniliklerini değerlendiriyoruz. 


F
3 yıl
Dizüstü bilgisayarda rekabet rüzgarı | AMD\u0027li sistemler artıyor

Dizüstü bilgisayar dünyası rekabetin en güçlü olduğu dönemini yaşıyor. Bir tarafta AMD Ryzen 5000 serisi, diğer taraftaysa Intel'in 11. nesil platformu derken, kıran klırana bir mücadele yaşanıyor. Detaylar, Erdi Özüağ ve Burak Şolt'un yorumları ile bu bölümde. 


F
3 yıl
Kimsenin beklemediği telefon | Yılın sürprizi olabilir mi ? | Mobilite



Leica imzalı yeni nesil bir telefon, belki de yılın sürpriz olacak. Snapdragon 888 henüz yaygınlaşmamışken şimdi de Snapdragon 895'in ayak sesleri. Sadece bunlar da değil, katlanabilir telefon dünyasından gelişmeler ve mobil dünyada öne çıkan haberler. Hepsi ve daha fazlası, Erdi Özüağ ve Burak Şolt'un yorumlarıyla Mobilite'de. Mobilite'nin yeni bölümü şimdi yayında,  iyi seyirler.


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.