Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
659
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Melissa Çağlar'ın Doodle 4 Google yarışmasında birinci olduğu resmi anasayfada sergilenmeye başladı
E
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi










Google'ın uzun süredir önemli gün ve kişiler için anasayfasında yer verdiği Doodle adlı özel logolar için ülke bazında Doodle 4 Google adlı resim yarışmaları başlatmıştı.




Google Türkiye tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da desteğini alarak ülkemizde organize edilen Türkiye'nin Harikaları temalı Doodle 4 Google yarışması kısa süre önce noktalandı ve Melissa Çağlar isimli 7. sınıf öğrencisinin çalışması jüri tarafından birinciliğe layık görüldü.




Çalışmasında Kız Kulesi, Peri Bacaları, İzmir Saat Kulesi ve Boğaz Köprüsü temalarına yer veren Melissa Çağlar 10 bin TL ve Nexus 7 ödüllerinin sahibi olurken, çizimi de 24 saat boyunca Google Türkiye anasayfasından yayınlanma hakkını elde etti.




Bugün itibariyle gün boyunca Melissa'nın Doodle'ı anasayfada ziyaretçilere sunulacak.




 

 


 Haberi Portalda Gör

H
11 yıl
Yarbay

Güzel düşünmüş , aferin



J
11 yıl
Çavuş

K
11 yıl
Yarbay

T
11 yıl
Yarbay

T
11 yıl
Yarbay

B
11 yıl
Yarbay

Güzel de kimse de çıkıp demiyor ki Melisa değil de neden Melissa. Ayrıca aklıma geldi de; yaş sınırı olsa iyi olurmuş. 11-12 yaşındaki kıza son model telefon ve para...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 18 Nisan 2013; 13:01:28 >

R
11 yıl
Yarbay

Nexus 7 si ile bir saat icinde uygulamalara 10bin tl harcayan melissa nin anne ve babasi uzgun... Cocuga verilmedi tabiki kardesim parayi ailesi almistir cocuga yatirim yaparlar belki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
11 yıl
Yarbay

Kesin o çizmiştir canım, resim öğretmeninede ödül verilmesyedi belki inanabilirdim.




E
11 yıl
Yarbay

Türkiye dışında 11 yaşında uygulama geliştiricisi olunabiliyor da Bizim ülkemizde 11 yaşında neden resim çizemiyor oluyor ?




M
11 yıl
Yarbay

Gene root nedir bilmez, elindekinin değeriyle övünüp duran bir çocukla karşılaşmayalımda



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.