R

Yarbay
28 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
322 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
R
3 ay
PSU\u0027m ne kadar eder ? 1000 watt
Arkadaşlar selamlar,

Elimde HighPower HPC-1000-G14C mevcut. Modüler kabloları kayıp, psu çalışıyor belki bi temizliğe ihtiyacı vardır ancak temizlenmeden bile sorun olmaz.

Bu psu ne kadar eder ? Kaça satmalıyım ?


< Resime gitmek için tıklayın >
R
geçen yıl
Kapananilir
Başka cihazla deneyene kadar konu iptal.
R
geçen yıl
Konu kapanabilir
--
R
2 yıl
İşletmeler, markalar ve denetçiler enayi avına çıkmış
30 yaşımdayım, bu hükümetin her dönemini net olarak hatırlıyor ve yaşıyorum. Önceki hükümetler afedersiniz bir tarafımda değil. İsterseniz açlıktan kırılmış olun gerçekten beni bağlayan bir konu değil. Benim yaşımdaki her birey de böyle düşünüyordur eminim. Benim babam solcudur 65 yaşına yaklaşmıştır. Ama hep derim ülkede seçme yaşı 55 olmalı. Babam da olsa farketmez, 1 oy da lazım olsa farketmez. Neyse seçim siyaseti yapmayayım.

Şimdi fiyatlar konusuna gelmek istiyorum. Stokçulara, ne yapsınlar malları değer kaybediyor dedik. Fiyat artıranlara ne yapsınlar maliyetleri arttı dedik. Ev fiyatını artıranlar arasında bizler de varız ama evimiz 50 tane değil 1 tane. Bunlara da dedik herkese bişey dedik. Ancaak...

Ya değerli forumdaşlar, değerli halk. Bakın net söylüyorum fiyatların bu şekilde olmasının en büyük sebebi açgözlülüktür. Bahaneyle çok para kazanmak isteyen işletme sahipleri ve markalar buna sebep olmaktadır. Denetimin olmaması buna sebep olmaktadır. Önüne gelen her işi yapmaktadır. Bundan önce çalıştığım sektör gereği çok iş adamı ile tanıştım, çok işletmelere gittim işlerini yaptım.

İnşaat firması olan adamları istanbulda bir otomobil bayii arıyor, çok ünlü bir alman marka. Diyor ki Abdürrezzak bey elimize 2 adet araç geçti almak ister misiniz ? 2 telefon görüşmesi ile satın alınıp sigortalanıp çekici ile ankaraya yollanıyor. Benim güzel halkım da çip krizi var zannediyor. ÇİP i ters okuyun, onlar yaratıyor krizi.

Halıcı adam, dükkanının önü galeri gibi. Hepsi sıfır araçlar -10 20 adet- ve araçların markası farketmiyor, lüks sınıftan her marka var. Devamlı stok yeniliyor bu halıcı. Belki halıcının değil ama orada bir galeri de yok :) yersek işte...

Adam cephe işi yapıyor, bizim garip halkın stok yok diye alamadığı arabaları çatır çutur alıp satıyor.

Dün akşam bir kaç markete uğradım, tuzlu fıstığı çok severim. Dedim ki 1-2 marketin fiyatlarını zaten biliyorum, diğerlerine de bakayım değerlendireyim.

Sevgili halk, çok fena düdükleniyoruz. Market zincirleri, marka vermeyeyim 3 harflilerden değil, fiyatlar kilosu 75-85-95 diye değişiyor. Anlarım kaliteye göre, maliyete göre vs değişir.
Çok büyük kuruyemiş zinciri, o marketlerden çok daha uyguna alıyordur ancakkk...
Bu kuruyemişçide fıstığın kilosu 160₺ ?? Dedim ki kardeşim sen kasiyer olabilirsin ama senin fiyatlardan haberin var mı dedim ? %100 fark nasıl oluyor sizin marka açıklayabiliyor mu bunu dedim. Abi işte fiyat merkezden geliyor falan filan.

Allah bu millete kolaylık versin. Hele ki benim yaşımda olup da henüz düzenini kuramamış, babadan parası veya evi olmayan arkadaşlara sabır ve akli denge versin. Ben bıraktım artık düşünmüyorum, günlük yaşamaya devam ediyorum. Umarım ki bu durumlar düzelir, düzelmezse de a.... :)
R
2 yıl
.
.
R
2 yıl
RTX 4090 şimdi de MSI PSU kablosunu eritti...
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/ymq9x5/native_atx_30_connector_meltedburnt_msi_mpg_a1000g/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

Redditte paylaşılan görselde kullanıcı psu dan gelen orijinal soketi kullanmış ancak bunda da ufak bir erime mevcut.

Nvidia ya 4090 ile başarılar diliyoruz.
R
2 yıl
6900xt aldım. Beklemeli miydim ?
Selamlar, incehesap indiriminden xfx merc 319 black aldım. Bakıyorum sapphire bile 15-16 ya satılıyor. 14 bin uygun geldi bana açıkcası. Yani amd nin en güçlü kartı denebilecek kart sonuçta. İkinci eller de miningde ne olduğu bilinmez kartlarla dolu gibi geldi.

Bugün toxic modeli 17 bine görünce içime bir şüphe düşmedi değil. Yani baktığımızda yurtdışı fiyatı 650-730$ arası yani 12.500-13-500 arası bir kart 6900xt. Burada düşse düşse 14.000 e düşer zaten dedim aldım. Kutuyu henüz açmadım.

32" 4k 60hz freesync bir monitöre sahibim. Fps de oynarım, yarış oyunları da oynarım ancak yıllardır 60fps üzerinde oyun oynamadım, gerek de duymadım.

Sizce 4000 serisi veya 7000 serisini beklemeli miydim ? Ekran kartım yok 5600g işlemcinin gpusu ile oynuyorum 900p, 1080p. Tabi ki az sayıda oyunu oynatabiliyor.
R
2 yıl
GSS borcum var af gelir mi ?
Arkadaşlar 600-700₺ gibi bir borcum var. Af gelir mi sizce ? Ödemeyi düşünmüyorum da yakın zamanda. Gider 3-5 bira içer, yarı alem yaparım
R
2 yıl
Sarı sitedeki sıfırın 1.5 katı fiyattaki ekran kartı ilanlari
Biz de mining yaptık, aldığımızdan ucuza da sattık. Pahalıya da sattık. Şu anda piyasa çok karışık bir halde. Hepsiburadada sıfırı 16.000₺ olan kartları 2. El 25.000₺ ye satmaya çalışanlar var.

İnsanlar dayanamadı bu düşüşe. Yediremiyorlar hala. Adam sıfırı 16k olan 6900xt yi ikinci el 25.000₺ ye koymuş. Diyor ki onlar sahte :D xfx merc 17k kardeşim.

Arkadaşlar eth deki güç altcoinlere öyle bir dağıldı ki şu anda miningden kâr edilebilmesi için tüm coinlerin en az x4 yapması gerekiyor. Şu piyasada, doların devamlı güçlendiği bu dönemde imkansız. Hele ki elektrik fiyatları böylesine yükselmişken...

Girin whattomine a bakın. Kâr ettiren 1 coin bile yok. Tüm mineable coinler zarar yazıyor. Mining alemine geçmiş olsun diyor, oyunculara başarılar diliyorum.

İkinci el 6900xt satılabilir fiyatı max 12.000₺ dir. Hayal görmeyin. Dolar isterse 19₺ olacak olsun. Şu andaki değerinden %2 fark eder.

Kart alacaklara da tavsiyem, 1 ay daha bekleyin ve düşüşü görün. Mining alemi hala bir arayış içinde cihazları bir oraya bir buraya kazdırıyor.

Cebinde parası olan mining yapsın, elektriği cepten ödeyebiliyorsa ne ala... Gerisi fasa fiso.
R
3 yıl
tivibu uyumlu modem tavsiyesi hakkında
arkadaşlar selamlar,

10 senedir turkcelldeyiz. geçen taahhüt bitti. turk telekom fibere geçtik. modem sıkıntılı ve değişimini yapmıyorlar. tivibu uyumlu çekim gücü yüksek modem tavsiyesi verir misiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.