1 ay önce aldığım aracımda lpg var ruhsata filan işli ama ne zaman takıldığını bilmiyorum. Merdiven altı atölyelerde takılmış bir lpg değil, markası filan belli ama şu an hatırlamıyorum LPG'nin ne zaman takıldığını nasıl öğrenebilirim ? Tankın üstünde tarihi filan yazar mı acaba ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
tam emin değilim fakat tankın üstünde tarihi yazıyor olabilir. sızdırmazlık raporu almaya gittiğinizde ne zaman takıldığını bilebiliyorlar çünkü, mutlaka biryerlerde var.
hem tank üzerinde hem de motoru açtığınızda lpg nin beyin diye söylenen yerinde tarihler vardır, bunlara bakarak ne zaman takıldığını anlayabilirsiniz..
ayrıca lpg ömrü 10 yıldır mesela 15 yıllık bir aracın lpg sinde eğer 2008 yazıyorsa bu 2008 de takıldığı anlamına gelmez belki 98 de takıl 2008 de değiştirmek zorunda kalmış olabilir...
Depoda ve enjektörlerin yanındaki o düzeneğin üzerinde üretim tarihleri yazıyor. Belirteyim deponun ömrü 10 yıldır 10 yaşından eski depolara sızdırmazlık raporu verilmez ve güvenli olmaz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.