Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
4823
Cevap
309471
Tıklama
31
Öne Çıkarma
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]
S
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba arkadaşlar, LG A2, B2, C2, G2 ve Z2 model Oled TV'lerin sahip oldukları özellikleri, yenilikleri ve birbirlerinden farklarını içeren bu konu üzerinden TV'ler hakkında merak ettiklerinizi sorabilir, kendi TV'niz hakkındaki görüşlerinizi yine bu başlık altından paylaşabilirsiniz.

Yeni aldığınız bir TV hakkında sormak ve öğrenmek istedikleriniz için LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu ziyaret edebilirsiniz.

LG A2 OLED: Giriş seviyesi, 60Hz panel

< Resime gitmek için tıklayın >


LG A2 OLED'in bu kadar ilgi görmesinin nedeni, LG'nin OLED TV serisinin en ucuz modeli olması. Özellikler açısından A2 OLED, serinin geri kalanıyla aynı WebOS 22 akıllı TV platformunu kullanıyor ve Dolby Vision ve Dolby Atmos'u destekliyor.

A2'nin diğer modellere kıyasla geri kaldığı en önemli nokta 60Hz panele sahip olmasıdır.


LG B2 OLED: Giriş seviyesi, 120Hz panel

< Resime gitmek için tıklayın >

B2 Serisi, A2 ve C2 OLED arasındaki boşluğu dolduruyor. 120Hz panele sahip olmasına karşılık, A2 ile aynı işlemciye sahiptir.

B2'nin C2'ye kıyasla sönük kaldığı nokta, C2'nin daha yüksek tepe parlaklığı sunan, yeni OLED Evo panellerini kullanmamasıdır. LG B2 HDR içeriklerde yaklaşık 600 nite ulaşırken, C2 ise 800 nite kadar çıkabilmekte. Giriş gecikmesi (12,7 ms) ve renk doygunluğu açısından ise C2 ile eş değer performans sunuyor.


LG C2 OLED: Çoğu insan için en iyi model

< Resime gitmek için tıklayın >

LG C2 OLED %99'umuz için muhtemelen fiyat/performans olarak değerlendirildiğinde, satın alınabilecek en iyi Oled TV'lerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

C2 4 HDMI çıkışı üzerinden de 120Hz çıkışa ve serinin en üst düzey işlemcisi olan Alpha a9 Gen.5 İşlemcisine sahip.


LG G2 OLED: Hemen hemen C2, sadece daha parlak

< Resime gitmek için tıklayın >

G2, C2'nin sadece biraz daha geliştirilmiş bir versiyonu. Biraz daha ince, aynı OLED Evo panelini kullanmasına rağmen, %10 daha parlak bir panele sahip ve LG C2 OLED'de olmayan ATSC 3.0 ayarlayıcı ve duvar montaj aparatı ile birlikte gelmekte. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise kutu içeriğinde masa üstü kullanım için bir stand olmaması.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 22 Temmuz 2023; 23:10:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birisi yukarıda yazmış, bu fiyata 70 bine araba yenilerim diye. Araba fiyatlarından haberi yok sanırım. Neyse hemen altında biri de 120 bine 83 Sony almış. Aslında olay bu kadar basit. Alım güc&#...
Yoruma Git
Yorumun Devamı sky__walker - 3 yıl +17
Merhaba arkadaşlar. Ben Şaban Seven. Sakaryalı. Ben geçen yıl heves edip LG Electronics yapımı, cutting edge sayılabilecek bir oled tv almıştım. LG oled 65C2. Burada tüccarlık yapan Burak Be...
Yoruma Git
Yorumun Devamı iceman_54 - 2 yıl +13
Değerli dostlar, forumda ürün değişim kararı aldırttığını, sattığı ürünler için LG’den doğrudan destek sağladığını söyleyen şahıslara itibar etmeyin. Bunun hiçbir do...
Yoruma Git
Yorumun Devamı SAVIAR - 3 yıl +10
S
3 yıl
Yarbay

Birisi yukarıda yazmış, bu fiyata 70 bine araba yenilerim diye. Araba fiyatlarından haberi yok sanırım. Neyse hemen altında biri de 120 bine 83 Sony almış. Aslında olay bu kadar basit. Alım gücü böyle bir olay. Birisi 70 bini görünce araba değiştirmek gelir aklına ötekisi 120k ya tv alır. Bunda ayıp yada garip bir durum da yok. Herkesin erişebileceği ve erişemeyeceği şeyler var. Ondan bu para etmez, şu para etmez falan böyle paragraf paragraf boş yazılar yazmayın Allah aşkına. Bir kıymeti yok çünkü. Hiperenflasyon olan, domatesin 30 TL, özel okulların 100 bin tl, evlerin 3-4 milyon TL, telefonların 20-30 bin tl olduğu, doların 18 e yürüdüğü bir ülkede yaşıyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 10 Haziran 2022; 12:1:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
2 yıl
Binbaşı

Merhaba arkadaşlar. Ben Şaban Seven. Sakaryalı. Ben geçen yıl heves edip LG Electronics yapımı, cutting edge sayılabilecek bir oled tv almıştım. LG oled 65C2. Burada tüccarlık yapan Burak Beyin yardımlarıyla Ankara merkezli Koç Pazarlama isimli firmadan. Satın alırken ve teslimine kadar yardımcı oldu Burak Bey yeniden teşekkür ederim. Tv elime geçti, kurdum, gerçektende çok güzel, insanı mest eder bir görüntü kalitesi verdi bana. Dolby Vision içerikler, o siyah gece görüntülerindeki aynı anda şehir ışıklarının ya da gökteki yıldızların parlaklığı, aynı anda gecenin karanlığının simsiyah görünmesi gerçekten çok güzel hisler. Zaten bilirsiniz kullanıcılar olarak. Ancak 1 hafta kadar sonra aklıma ölü piksel testi yapmak geldi. Ben çok pimpirik ve titiz olduğum için yapayım dedim (aslında gayet relaxım fakat istemiyorum kabul etmiyorum aynı parayı verdiğim üründe eşit şartlara sahip olamamayı) burada pm den olsun, aleni olsun peşine koşma bu işin mahkeme masrafları da sana kalır birşey çıkmaz bu davadan diyenler de oldu, hakkını sonuna kadar ara diyenler de oldu. Ben kendi bildiğimi okudum, haklı da görse haksız da görse adalet beni ben hukuk yoluna başvurdum. Bir de şu söylenti daha da agresif yaptı beni; burada bazı insanların dediği: LG Electronics ya da diğer firmalar ülkeleri belli kategorilere ayırıyor olabilirlermiş.Tıpkı gelişmiş, gelişmekte olan ve az gelişmiş ülke kategorizasyonu gibi. Mesela üretim bandından çıkan, bana denk gelen ölü pikselli ürünler gibi cihazları Ortadoğu, Güney Amerika gibi ülkelere, kusursuz ürünleriyse Avrupa, Kuzey Amerika ya da benzeri gelişmiş ülkelere yolluyor olabilirlermiş. Bakın ben Türkiyede yabancı bir firmanın fabrikasında çalışıyorum. Benim midemi bulandıran mentalite ne söyleyeyim; bizden EU bölgesinden sipariş veren müşterilere en iyi kalitede ürünleri yapmamızı istediler, ülkemizden sipariş veren bizim insanımız olan müşterilereyse sorunlu mekaniği olan, beklemiş bazı parçaları taktırdılar. Bu gibi olaylardan sebep insan denen canlının işleyiş tarzını merak eder oldum. Biz nasıl varlıklarız der oldum. Birader amma maval okudun diyenler olur belki, olabilir çeşit çeşit insan var isteyen de istediğini düşünmekte özgür ancak bu tarz durumlar bana ters. Bu yüzden kendi gerçekleştirdiğim testler neticesinde oled panelin sağ üst bölgesinde bir adet ölü piksele rastladım. 2022 eylül ayında da hakkımızı aramaya başladık. Ben ne karar çıkarsa çıksın kendimi hazırlamıştım, şubattaki en son duruşmada da mahkeme bizi haklı bulmuş. Cihazı bugün iade aldılar, ürün bedelinin de iade edilmesine karar verilmiş. Hakkınızı arayabilirsiniz. İyi forumlar. Sakaryalı Şaban.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Çavuş

Herkese merhaba,

LG QNED almayı düşünen arkadaşlar varsa, 6 aylık kullanım deneyimi paylaşmak isterim. Belki bir fikir verebilir.

Önceki iki televizyonum Philips idi. 46PFL9705 ve 65PUS9809. Her ikisi de VA panellerdi. Her ikisininde de tam dizilimli led arka aydınlatmaya sahip çok başarılı yerel karartması vardı.

Aralık ayında Burak Bey'den 86QNED916 aldım.
Daha eski arka aydınlatma teknolojisine sahip Philips tvlerimin karanlık oda performanslarından bu kadar memnunken, Miniled teknolojisi ile çok daha fazla led ışık kaynağı ve çok daha fazla yerel karartma bölgesine kavuşacağım için, karanlıkta olede yakın bir keyif alacağımı düşünmüştüm. Oled almak istememiştim çünkü karışık bir kullanımım olacaktı. Gün boyu haber kanalları açık oluyor. Ama geceleri de karanlıkta film izliyorum.

Bu arada küçük bir aksilik de yaşadım.
86QNED916 çok ağır bir tv. Bu sebepten olsa gerek, taşımada panel hasar görmüş. Neyse ki, kutuyu servis açtı ve rapor tuttu. 1hafta kadar Lg Türkiye den cevap bekledim. Bu süreçte Burak Bey çok yardımcı oldu ve yeni tv yi hemen kargoya verdi. Kendisine çok teşekkür ederim.

Miniled tv çok parlak ve göz alıcı. Gündüz seyri ve gece ışıklı oda seyri çok keyifli. Güneş ışığı panele vursa bile izlenebiliyor. Bu koşullarda siyahlar da gayet koyu ve tatmin edici.

Ama ışıklar kapanınca işler biraz değişiyor...

Qned, karanlık ortamda dahi, aydınlık fona sahip siyah objeleri gayet koyu gösterebiliyor. Ancak karanlık sahnelerde ekrandaki her objenin etrafında harelenme çok belirgin. Hele bir de hareket eden birden fazla obje varsa çok aşırı dikkat dağıtıcı hare topları oluşuyor. Sayıca oldukça yüksek karartma bölgeleri çok yavaş çalışıyor. Qned in a7 işlemcisi yerel karartma algoritmasına yetişemiyor sanki. O kadar rahatsız ediyor ki odanın ışığını açıp öyle devam ediyorum izlemeye.

Tabii bir de Qned, bir ips panele sahip olduğu için, odanın ışığını kapattığımda siyahlar biraz soluk kalıyor. VA panelli eski philips televizyonumu, Lg Qned ile yan yana karanlıkta izlediğimde, Philips oled gibi kalıyor yanında neredeyse.

Anladım ki bu panel işinde bir taşla iki kuş olmuyormuş.

Qned i bu umutla almıştım oysa ki. Yani hem gündüz parlak bir ekranı, saatlerce aynı kanalda kalarak, yanma korkusu olmadan izleyeyim. Gece olunca da aynı tv ile karanlık odada, olede yakın bir siyah keyfi alayım.

Bu biraz yaz ve kış lastiği sorunsalı gibi..,
Bir 4 mevsim lastiğinin aksine, yazın en iyi performansı nasıl bir yaz lastiğinden, kışın da bir kış lastiğinden alabiliyorsak, teknoloji olarak da oledi gecelerin kralı, miniledi de gündüzün kralı olarak görüyorum artık kendimce. Karışık kullanım için de kaliteli bir FALD VA panel olabilir sanki...( Bu noktada 2021 Samsung 85QN90A yı çok merak etmiştim. Avrupa pazarında, amerika pazarından farklı olarak bizde satışa çıkanlar IPS ekranmış galiba. Bir tek 85inç VA diye duymuştum. Belki ilgilenenler araştırabilir. )

Sonuç olarak salonda ikinci bir tv için yer açtım. Bu sefer kesinlikle bir oled tv olacaktı. Yaklaşık 4 aydır da fiyat takibi yapıyorum. Ama malum bu sene 2022 modelleri gelmeye başlasa da doların seyri nedeniyle henüz güzel indirimler olamadı. 2021 modellerinde stok kalmaz korkusuyla arayışıma hız verdim.
Lg C1,G1,C2,G2 ve Sony A80J,A90J modelleri arasında kararsızdım.
En son C2 ve A90J ye kadar eledim. Oyun tarafında hiç alakam olmadığı ve sadece geceleri film izlemek için kullanacağım için, biraz araştırdıktan sonra Sony yi tercih ettim. Evet 2021 model bir Sony ve hemen hemen 2022 Lg G2 ile yakın bir fiyata almış oldum. Umarım pişman olmam.

Online kanallarda zaman zaman daha uygun fiyatlamalar görsem de, kutudan kırık çıkan Qned alışverişimde, Burak Bey'le alışveriş yapmanın güvenini bir kez deneyimlediğim için yine kendisini aradım. Eksik olmasın fiyat konusunda elinden gelen yardımı esirgemedi.
Bugün kendisinden Sony XR-83A90J satın aldım. Buradan tekrar teşekkür ederim kendisine.

Uzun uzun yazdım çünkü; biraz daha araştırıp belki buna benzer bir deneyim paylaşımını okumuş olsaydım 6 ay önce, Qned yerine direkt bir oled tv alırdım. Benim gibi karanlıkta izleme hevesiyle QNED Miniled alacak hassas arkadaşlara bir uyarı olsun.
Tabi ki yukarıda paylaştıklarım 86QNED916 için geçerlidir. Aynı modelin 8k olanında daha fazla yerel karartma bölgesi olduğu unutulmamalı. Ya da 2022 QNED miniledlerde bu hususlarda düzeltmeler de yapılmış olabileceği...


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Değerli dostlar, forumda ürün değişim kararı aldırttığını, sattığı ürünler için LG’den doğrudan destek sağladığını söyleyen şahıslara itibar etmeyin. Bunun hiçbir doğruluğu ve geçerliliği bulunmamaktadır. Bu konu ilgili mercilerce inceleme altına alınmış ve gerekli yaptırımın sağlanması için süreç yürütülmektedir. Zira kanunen de böyle söylemlerde bulunarak tüketicinin yanıltılıyor olması doğru değildir. Bir satıcının doğrudan kendi sattığı bir ürün için, firma politikasından bağımsız bir karar aldırması, bir başka deyişle kendi sattığı ürünlere iltimas sağlanmasını gerçekleştirmesi ne kanunen uygundur, ne de hiçbir kurumsal firmanın kültürü buna müsaade eder.

Fiyat olarak uygunsa bir tüketici olarak kararınızı buna göre verin. Ancak diğer safsatalara asla ve asla kulak asmayın. Böyle şahısların firmalar üzerinde hiçbir yaptırım gücü ve itibarı olmadığını özellikle belirtmek isterim.

İyi forumlar,

Savaş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Çavuş

Ekran yanma olayı yeni serilerdede devam ediyor. 2.elde olarak b8 c1 gibi serilerde ekran yanığı var diye elden çıkarılmaya başlanmış. Avmlerde çoğu oled teşhir tvler bitik durumda

2 senede 1 yeni tv alacak param var diyen gitsin alsın. Ama bu dayanıksız paneller milli israftır paranızı korelilere kaptırmayın

Ticaret bakanlığı bu duruma son vermelidir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 29 Nisan 2022; 9:17:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
D
3 yıl
Yarbay

Sony son noktadır TV' de.

Prestij ürünüdür.
Japondur.

Öyle yalayarak ürün satmaz,bi ağırlığı vardır,alan alır alamayan bakar keşke der.

Bi adama Sony mi LG mi desen Sony der.

Sony ile LG bambaşka iki diyardır.

Kıyaslama yaparken dikkat edin.


Herkes son teknoloji Sony alamaz ama LG alır.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tolga Han06
G
3 yıl
Çavuş

Lg 7 senedir yerinde sayıyor. Oledleri problemleri hala düzeltilmedi , şu aşamada kimseye oled tavsiye etmiyorum. Evet en iyi görüntü kalitesi bunlarda fakat sorunlu teknolojidir. Bu kısır döngüye zamanında plazma üreticileride düşmüştü. Devamlı jenerasyon açıklarlardı bu 6. jenerasyon plazma , bu 8 . jenerasyon problemler düzeldi vss. Sonuna eklemeler koyarlardı plazma kuro yada master plazma vss. Hepsi çöp oldu.

Lcd alınacaksada en son alınacak marka lg dir. Düşük kontrass ve düşük hz değerleri yüzündendir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 25 Nisan 2022; 7:19:31 >

8
3 yıl
Teğmen

Forumu kullanabilen herkes YouTube'dan video bulabilecek kapasitededir diye düşünüyorum. Oled TV ile ilgili her bulduğunuz videoyu atmayı bıraksanız mı artık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @notropil
A
3 yıl
Yüzbaşı

Ben de 55G1 model TV mi Burak hocamdan aldım. Satın alma aşamasında fiyat konusunda yardımları oldu. O konuda hakkını yiyemem. Fakat TV de sorun çıktığında sadece LG merkezin verdiği saçma sapan kararlar uygulanmaktadır. Hakkımızı aramak yine biz tüketicilere kalmaktadır.
Misal benim TV de 6 adet birleşik ölü piksel çıktı. LG merkez önce tv niz değişir dedi sonra kusura bakmayın ölü pikseller 8 adet ve üstü olması gerekiyor dedi. Bunu da 2 gün arayla dedi. Mesela bu konuda da Burak Bey ekstra bir şey yapamadı. O yüzden ürün nereden satın alınırsa alınsın, sorun çıktığında tüketicinin hakkını yine tüketici kendi arıyor.



B
3 yıl
Yarbay



2022 Seri OLED TV'ler Türkiye girişi oldu gelen modeller ve fiyat bilgisi bekliyorum en kısa zamanda buradan paylaşım yaparım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Çavuş

Tv Forumu lg tv satıcısına satmışlar resmen. Yazık dh ye bu forumu bırakmak gerek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Teğmen

Burak bey'den aldığım 42 C2 bugün kuruldu.

Monitör olarak düşünenler için gözlemlerimi yazayım. Sıradan bir kullanıcıyım. 27" 4k 144hz LG monitör kullanıyordum. Daha önce de LG 55 CX kullandım.

55" CX'i monitör ekranı olarak kullanmayı denedim ancak ne kadar uzağa koyarsam koyayım olmadı.
27" 4k 144hz LG en iyi monitörlerden biri, mükemmel keskin bir görüntüye sahip. Ancak OLED'in yanında çöp gibi görüntü kalitesi var.
42" in görüntüsü 27" kadar keskin değil ancak 55'ten çok üstün. 27"in ultra keskinliğini görmesem 42"e beynim yanardı heralde :)
Piksel yoğunluğu olarak 55" 42"nin yanında 1080p gibi görünüyor.

Bende hem konsol hem pc var. 42"yi alırken monitör olarak çok umutlu değildim, olmadı konsollara bağlarım diyordum. Ancak biraz kullanınca fikrim değişti. 80cm'lik bir masada kullancağım. Test ederken ona göre ayarlardım. Bana tam oldu mesafe.

Tv'yi monitör olarak kullanmanın bazı dertleri var. Bunu 55"i denediğimde görmüştüm. Normalde monitörü bağlayıp şak diye kullanıyorsunuz. Çok basit bir cihaz. Ancak TV'ler çok karmaşık. Sık sık saçmalayabiliyor. Bir monitör kadar bağla unut değil. Buna hazırlıklı olmak lazım.

Panel tipi vs gibi mevzulara gelince. Neyi çok kurcalarsanız onda bir sürü kusur eksik çıkar. Eksiksiz cihaz ararsanız da yıllarca hep "daha eksiksizi" geleceği için beklersiniz. Bir de forumlarda vs normal bir kullanıcının kolay farketmeyeceği, minor etkisi olan şeyler biraz büyütülerek anlatılıyor. Bunu yıllar içinde öğrendim :) Mesela kenarlara doğru mavi veya pembe oluyormuş. Farketmedim ama biraz kurcalayayım, yaklaşıp uzaklaşayım vs mavi de görürüm, sarı da görürüm bulurum bir şeyler :)

Özetle 42" C2 hayatımda kullandığım en müthiş tv/monitor. Bu gözler daha iyisini görmedi. Kusurları olabilir ancak şu an için benzersiz bir ürün. Bu tarz ilk nesil ürünler genelde dertli olur, buna hazırlıklı olmak lazım.

42" 8k ve 32" 4k OLED gelene kadar ki bi 2-3 senesi var gibi, bence o zamana kadar en iyisi bu :)

Bu arada Burak beye de ekstra teşekkür. 1,5 aydır bekliyoruz geliyor gelecek diye. Onun sayesinde site site dolaşıp geldi mi diye aramama gerek kalmadı. Ne zaman whatsapp'tan yazsam 5 dakikada cevap verdi. Gayet uygun fiyata alışverişimizi yaptık.

Not: Videoda bu tvyi monitör olarak kullanmanın alameti farikasını görebilirsiniz. Normalde bit kadar objeler bile kocaman ve detaylı :) Sona doğru telefon biraz saçmalamış, ekranda sıkıntı var sanmayın.








< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 4 cevap geldi.
R
3 yıl
Yüzbaşı

Oled, Qled, Lcd, cep telefonu, tablet vs.. tüm bu ürünler sandığınızdan çok ama çok daha dayanıksız ve bilinçli olarak kısa ömürlü üretilmektedir. Bu ürünleri kusursuz, uzun ömürlü düşünmek büyük hatadır. İşin içinde bilmediğimiz daha nice sahtekarlıklar dönüyor. Yazılım ile eskitmeden, kısa süreli (1 sene - 2 sene) kullanımdan sonra ürünlerin arıza vermesi de bunlardan sadece bir kaçı. Elbette para kolay kazanılmıyor ve hakkımızı savunalım ancak satın aldığımız ürünler malesef sandığımızdan daha dayanıksız ve kalitesiz! Çok anormal hatalar dışında satın aldığımız ürünlerin zayıf yönlerini bilerek kullanmak, güvenilir satıcılardan (Burak bey gibi) ihtiyacımız olan ürünleri uzatılmış garantiler ile satın alıp keyfini çıkarmak en akıllıca yoldur. Bunun dışında tüketici haklarını da iyi bilmek de gerekiyor. Kafaya neyi çok takarsanız misliyle karşınıza aynı veya benzer sorunlar çıkar. Bunun sonu yoktur. Neyin kabul edilebilir neyin kabul edilemez olduğunu baştan iyi tespit edin. CX OLed alıp takıntıları yüzünden hala (aradan geçen zamana bakın) doğru dürüst 1 film bile seyredemeyen ve devamlı huzursuz olan arkadaşlarım var. Son olarak satın aldığınız ürünler size keyif vermiyorsa boşuna para harcamayın!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 5 Temmuz 2022; 11:38:37 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
İ
3 yıl
Binbaşı

Hocam simdi aradilar, bayramdan sonra geleceklerini, bayramdan once ilceye servis cikaramayacaklarini soylediler. Ben de arayan hanimefendiye "ben sizi cok iyi anladim hanfendi" deyip kapattim telefonu. Ben birazdan sakarya thh ne gidip servis raporsuz basvuruda bulunacagim. Servis raporu da vardi 6 haziran tarihli ama ben kiziyorum sebepsiz kizmiyorum bunlarin isi musteriyi magdur etmek. Kalite gercekten yerlerde bu ulkede. Ve bende bir aydinlanma oldu bu olaylardan sonra. Diyoruz ya biz iyiyiz, merhametliyiz vs vs argumanlar kuruyoruz ya cogu hava civa. Yoksa birbirini seven, saygi duyan bir millet kendini bu kadar kaziklamaya calismaz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @serkan1216
S
3 yıl
Yarbay

hocam bu mesajınızdan sonra bu arkadaşı övenler.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen tipler olarak algılanmalı bence.. kendileri sorun yaşamadı diye adamı övüyorlar, başkası ne yaşadı diye düşünmüyorlar.. oysaki adam yeni panel diye konuşup eski paneli göndermiş.. sonra da ürünü değiştirmek yerine bişi olmaz farketmez.. buldunuz bunuyorsunuz.. diye çevirmiş kazı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SAVIAR
A
2 yıl
Yüzbaşı

milyar milyon sen naaaptın?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Roronoa Zoro