A

Yüzbaşı
20 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
114 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Kablotv ve soundbar sorunu
samsung q800t kullanıyorum. tv nin smart yayınında netflix youtube falan sıkıntı yok. PlayStation da oynarken de sıkıntı yok ama kablo tv yi tv ye bağlayınca soundbar çalışmıyor arc ile. kablo tv yi soundbara hdmi ile bağlamaya çalıştım ama beceremedim sanırım görmüyor. sorun nedir sizce
A
8 yıl
SENNHEISER CX300-II PR. aldım yardımınız lazım
arkadaşlar 2-3 aylık araştırmalarım sonucunda bu kulaklığın çok yaygın ve uzun zamandır tutulan bir kulaklık olduğunu gördüm ve bu sabah mediamarkt'tan 140 tl ye aldım. o kadar efsane haline gelmiş bir kulaklık iyidir illa ki dedim yalnız müzik dinlerken çok rahatsız ediyor yaklaşık yarım saat zor dinleyebildim ve çıkardım. aşırı bi tiz sesi mevcut insanı rahatsız ediyor. bu zamanla düzelir mi acaba tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim yoksa iade ediyim bari. gerçi nasıl bi paketleme yaptılarsa kutusundan çıkaramadım bir türlü her yeri makasla kese kese çıkarttım bu şekilde iade alırlar mı onuda bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum
A
9 yıl
Yardım: Ps4de internet üzerinden film izlemek
Arkadaşlar 2 ay önce internetten film izle yazarak çıkan sitelerden film izleye biliyordum. Tam ekranı destekleyen arayüz ise mail.ru uzantılıydı (diğer arayüzleri kullanan sitelerde tam ekrana bassan bile birşey değişmiyor) 1-2 aydır dediğim o mail.ru kullanan sitelerden film izleyemiyorum. bu sorunu yaşıyan yada sebebini bilen var mı acaba?
A
12 yıl
Sony EX720 Serisinde 3D Görüntülerde Gölgelenme
A
12 yıl
Sony EX720 Serisinde 3D Görüntülerde Gölgelenme
arkadaşlar sony 40ex720 televizyona sahibim. görüntülerde ya önde ki yada arkada ki nesnelerde gölgelenme oluyor bunun nedeni nedir yada başına gelen var mı?
A
17 yıl
Kaza yaptım pert olmuyor
bir ay once megane 2 privilege wagon 2005 model aracımla kaza yaptım. tek taraflı kaza yoldan çıkıp orta refüje çıktım. arac akordion gibi yamuldu. yardımcı olucak arkadaşa resimlerini göstericem. 17000 ytl yedek parça masrafı ve 5000 ytl de işçilik ve boya tutuyor. araç AXA OYAK'tan sigortalı. Renault servisi aracın axa oyaktan gelen iskonto ve indirimlerle 17 milyar masraf tutacagını söyledi. Exper aracın pert edilmesine gerek olmadıgını tamir edilebileceğini söylemiş servise. Ama araç tamir edildiğinde kullanılamıcak şekilde kötü. Bunu pert etmemiz için ne gerekir? Poliçe değeri 25000 ytl. Pert edildiği takirde bana kaskonun ödemesi 25000ytl olurmu? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi çalışmalar..
A
18 yıl
Sony Gt300\u0027ü Megane 2\u0027ye takmak?
Arkadaşlar bir adet Megane 2 Privilage Wagon ve Sony GT300 cdçalarımız var. Bunların ikisini birleştirmek istiyoruz. Panel ve direksiyon kumandasını buna nası uydururuz? bilen ve deneyenler varsa önerilerini bekliyorum. Saygılar, sevgiler, hörmetler..
A
18 yıl
15-20 Milyar arası araç tavsiye
arkadaşlar 15-20 arası bir araç arıyorum. bi önceki kasa passat yada toledo düşünüyorum. sizin tavsiyeleriniz nelerdir? 4 kapılı lpg takılabilecek konforlu bir araç. hyundai kia clio haricinde olursa sevinirim
A
18 yıl
Şantiye Kazası [verildiyse kapatın:)]
Şantiye Kazası


Adana’da kaza geçiren bir işçi, olayı ayrıntılarıyla anlatmak için, şantiye şefine bir mektup yazmış ki, evlere şenlik… İtiraf etmek gerekirse, klasik Karadeniz fıkralarından biri sandım … Değilmiş … Bire bir gerçek …

“Sayın şantiye şefim, İş kazası tutanağında planlama hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı bilgi istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıdaki gibi olmuştur :

Bildiğiniz gibi ben duvar ustasıyım. İnşaatın 6. katında işimi bitirdiğimde, biraz tuğla artmıştı. Yaklaşık 250 kg. olduğunu sandığım bu tuğlaları aşağıya indirmem gerekiyordu. Bunun için bir varil buldum. Ona sağlam bir ip bağladım. 6. kata çıkıp, ipi bir çıkrıktan geçirerek, ucunu aşağıya saldım. Tekrar aşağıya inip, ipi çekerek varili 6. kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp, tekrar yukarı çıktım. Tüm tuğlaları varile doldurup aşağı indim. Tam ipin ucunu çektim ki, kendimi havalarda buldum. Ben yaklaşık 70 kiloyum. 250 kiloluk varil aşağı düşerken, beni yukarı çekti. Heyecandan ipi bırakmayı akıl edemedim. Yolun yarısında dolu varille çarpıştık. Sanıyorum sağ iki kaburgam bu sırada kırıldı. Tam yukarı çıkınca, iki parmağım iple birlikte çıkrığa sıkıştı. Böylece parmaklarım da kırılmış oldu. O sırada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar yere saçıldı.
Varil hafifleyince, bu kez ben aşağı inmeye, varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine kendisiyle çarpıştık. Sol bacağımın kaval kemiği de bu sırada kırıldı. Can havliyle ipi bırakmayı akıl ettim ve tabii yaklaşık 3. kat hizasından aşağıya düştüm. Sol kaburgalarım, sol el bileğimde o zaman kırıldı sanırım. Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin hızla üzerime doğru geldiğini gördüm. Kafatasımın da böylece çatladığını düşünüyorum. Bayılmışım…
Gözümü hastanede açtım. Allah’ın herkezi böyle kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.

Duvarcı ustanız; Cengiz Sarıgül”
A
18 yıl
PDF oluşturma
forumda aradım ama bulamadım. bana pdf yaratmak icin bi program önerebilirmisiniz? özellikle word dosyalarını pdf ye dönüştürmek..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.