Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
4823
Cevap
310854
Tıklama
31
Öne Çıkarma
Cevap: LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (58. sayfa)
O
2 yıl
Binbaşı

Konut sigortası yaptırıp elektronik eşya teminatı ekletebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cakuren
P
2 yıl
Binbaşı

cs modeli c1 dir eski tip paneldir yani.evosu yoktur var diyen ya satici ya cahildir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 yıl
Yarbay

Evolarda eski teknoloji wrgb dizilim kullanıyor bu saatten sonra LG tv alınmaz…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @spooker42
C
2 yıl
Yüzbaşı

panel arızası gibi duruyor. Bunu sadece servis çözebilir panel değişimi ile



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Oblomov02
G
2 yıl
Yüzbaşı

Vallaha s95b’nin daha iyi olduğunu biliyorum. Oled yanma riskinin de daha çok olduğunu biliyorum. Ancak o resimdeki farkların gece ve gündüz gibi bir fark varmış gibi gösterse de öyle bir fark olmadığını da biliyorum 😊 o fark biraz özellikle yaratılmış bir fark. Yani ben hiç bir oyunda o resimde gösterdiği kadar cansız ve sönük bir görsel almadım. Hissettiğim sadece sanki olması gerektiği kadar canlı değil ama bu dediğim oyundan oyuna değişiyor. Ama çoğu oyunda tam anlamı ile parlaklık hissetmiyorum ipslerdeki kadar.


Aslında 42 s95b olsaydı kesinlikle alırdım.

Bakalım 32inv oled monitörleri bekliyorum ps5 için. Ama hep 55 s95b de aklım kaldı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogosumer -- 30 Ağustos 2023; 22:45:4 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RNNN
B
2 yıl
Yüzbaşı

Tamam da sizce önceki paylaştığınız görüntülerle bunlar bir mi?

Bir elma bir armut fotoğrafı paylaşıp lg ile samsung arasında dağlar kadar fark var yazıyorsunuz. E bunlar farklı meyve diyince de gerçek karşılaştırma fotoğrafı paylaşıp kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

En iyi görüntü samsung olabilir buna itirazım yok zaten, isterse vestel de en iyisi olabilir beni ilgilendiren bir durum yok. Durumu ortaya koyma şekline karşı yazdım. Bir üstteki fotoğrafa bakıp size güvenenleri yanıltmış oluyorsunuz.

Diğer arkadaş rtings’e göre samsung’un yanma riskinin daha yüksek olduğunu, buna karşın görüntünün de daha iyi olduğunu yazmış. Bu objektif ve bilgilendirici. Sizin ilk mesajınız manipülatif.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RNNN
G
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam gerçek karşılaştırma ekran görüntüleri bunlar:

Gerçekten S95B daha parlak ve canlı ama gece ve gündüz gibi bir fark yok yani sizin paylaştığınız gibi. Bende düşürsem parlaklık vs kalibrasyon ayarlarımı fabrika çıkışı görseli hali ile kötü olur görüntü. Çok adaletli bir karşılaştırma değil sizin paylaştıklarınız.

Ben aslında spekülasyon yapılsın diye değil. Daha canlı görüntü için g3 veya s95bye geçmeye değer mi yoksa daha bekleyelim mi! Gibi gerçek bilen birinden daha detaylı bilgi alalım diye sordum. Yoksa genel anlamda fiyat performans olarak memnunum. Kaldıki hiçbir oled ips kadar parlak olamıyor. Aslında bunu merak etmiştim. İps kadar olmasada c2 yerine daha parlak neler alınanilir ve buna yani aradaki fiyat farkına değer mi?

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RNNN
N
2 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar iptv lerde altyazı problemi için çözüm mkiptv Lg de diğerleri altyazı göstermiyor nedense.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

#
2 yıl
Yarbay

Bence model kavgasını bir kenara bırakalım 2. modelinde kendine has iyi ve kötü yanları var. Kafası karışan varsa yakın zamanda alt yazılı, detaylı bu inceleme videosuna baksın kararını versin.


https://www.youtube.com/watch?v=zV8y8MGknTU



B
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam beni de şaşırtan bir durum olmuştu ams ses konusu görüntünün çok ötesinde paralar gerektirebiliyor. Bütçe belirlemeniz şart. Odanız çok küçük değilse arka höparlör önemli. Sesi duvara vurduruyor, sağ gösterip sol kaçıyor olayları işin reklamı hiçbiri fiziki arka höparlörün yerini tutmuyor. Soundbar alayım markası da aynı olsun derseniz lgs95qr var arkada da ses çıkışı olan. Ama samsung daha iyi diyorlar q990c.

Ses konusunda uzman marka olsun derseniz bose, harman kardon var. Daha iyi olsun derseniz Bang & Olufsen, bowers wilkens tarzı markalara bakabilirsiniz. Bu noktadan sonra tek ünite değil de ev sinema sistemi kurmak istiyorsanız zaten 500 bin liraları geçmiş olursunuz. Ondan sonrası tavana vs. ayrı ayrı set takmak. Sınırı yok bu işin.

Yani diyeceğim o ki bütçe önemli 😀





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 4 Eylül 2023; 11:25:32 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sofist48
B
2 yıl
Yüzbaşı

G serisi tv ilk alınca bende de aynı özgüven vardı. Panora’da Hifilife’a sormuştum aynı cümleyi kurarak. 40 bin dolarlık fiyat teklifi verince bunun rengi koltuk takımıma uymaz deyip usulca uzaklaşıp edebimle sizin gibi lg almıştım. Doğru yoldasınız 😀😀



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sofist48
S
2 yıl
Çavuş

Teşekür ederim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @burhan21
T
2 yıl
Yarbay

Merhaba otomatik güncelleme gelmiyor bizim yuklemis olduğumuz versiyon için 03.39.81 yüklü degilmi web browser güncelleme uyarısı veriyor LG ile görüştüm kaç ay önce yeni guncellemr çıkardılar . Suanki son surumude içinde barindiriyormus versiyon numarası 03.39.90 dün kurdum ve 03.39.81 e göre ciddi anlamda hızlandı anasayfa hatası ortadan kalktı browser vs sorunsuz şuan . Kurulum yaptıktan sonra TV yi sıfırladım fabrika ayarlarına . Önceki surumude LG servisinden temin etmiştim bunu LG yazılım merkezi araciligi ile yine LG servisinden temin ettim . https://forum.donanimhaber.com/oled-cs-oled-c24-ve-oled-g2-modellerinin-merkezi-uydu-santral-sinyal-sorunu-cozumu--154998547-3#155201377



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jagatai
M
2 yıl
Çavuş

Şimdi baktım, oradaki menüde doğrudan görünmeyen 3 4 seçenek daha vardı ve ben oradan "ekranı kapat" seçeneğini üste taşımıştım. Şimdi o şekilde duruyor ve fazladan menüde görünmeyen 3 4 seçenek çıkmıyor. Belki bi güncellemede değişmiştir. En iyisi kumandadan sesli komut vermek.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Partir
W
2 yıl
Yarbay

TV, Hdr olarak gosterir. Sorun olmaz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Elendil1903
C
2 yıl
Yarbay

çıkmaz




Bu mesajda bahsedilenler: @Alkımm
Q
2 yıl
Yarbay

O kadar kısa ömürlü değiller, birkaç yerde okumuştum OLED TV'lerin yaklaşık 100.000 saat kullanım ömrüne sahip olduğu biliniyor; bu da on yıldan fazla kullanıma eşdeğer. (günde ortalama 8-10 saat izlenmeyle).


Bu arada, ben de önce S95C ve C3 arasında gidip geldim, o kadar para vermişken G3 almaya karar verdim. Tek sorunum buna uygun stand bulmam gerekecek. :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 25 Eylül 2023; 13:16:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @*INVICTUS*
B
2 yıl
Yarbay

Bende güvenli internet olmamasına rağmen düzelmedi hocam.

Sonra buldum çözümü. Hizmet bölgesi mi ne var ayarlarda. Onu İngiltere yaptım sonra tekrar Türkiye'ye alınca düzeldi.




Bu mesajda bahsedilenler: @shinji mikami
C
2 yıl
Yüzbaşı

merhabalar, lg marka 5. televizyonumu kullanıyorum son iksi oled, çoğunlukla yerel kanallar değilde platformlardan sinema ve dizi izleyecekseniz kesinlikle oled derim tartışılmaz, marka konusuna gelirsek kesinlikle lg markasından uzak durun derim, lg serüvenim 2008 yılında plazma ile başladı şu an 55cs6la ile devam ediyor, bir daha lg almam nokta :) panel maliyeti hakkında fikir vermesi açısından 2017 55'' panel fiyatı en son 26.000 tl idi bundan 7-8 ay önce.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine41 -- 15 Ekim 2023; 13:48:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eyoruk
P
2 yıl
Çavuş

hizmet bölgesini ingiltere yapın, tek eksisi var menüyü de ingilizce yapmazsanız sesli tanıma çalışmaz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @e-XPLoDeR