Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
11762
Cevap
234477
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: KONU TAŞINMIŞTIR... (6. sayfa)
X
11 yıl
Yarbay

cümleten s.a duyaenler, hayırlı günleriniz olsun efenimm :)

yav bir türlü custom tactics ayarlarını uygulayamıyorum oyun içinde, customuzation da veya fut play a friend's squad maça girip ayarlıyım diyorum bir sonraki maça ayarlar default'a dönüyor. kaçırdığım birşeyler mi var beyler?



H
11 yıl
Yarbay

Büyük kumpas dönüyor x adamı 50 kere ucuza gördüm tam alıcam küt gidiyor. tamam adam benden hızlı olabilir ama 50 sinide alıcak kadar mı hızlı ?
Ea sports ucuza düşen adamları sistemden birine toplatıyor gib,i insan işi degil o hız, adam robot gibi 59.59 dan saymadan tak alıyor gözlerim bugun çok şey gördüde hiç birini alamadım
5 bine cech 13 bine fabregas çok büyük tezgah var.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Evet beyler yılın ilk turnuvasının startını veriyorum , format güzel , daha fazla maç yapılacak..

Kendinizi sınama fırsatı , onlinedaki bebeler sizi gerdiyse burası yumuşama yeri

http://forum.donanimhaber.com/m_97748703/f_//tm.htm#97748703


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Binbaşı

Ultimate team modunu an itibariyle bırakıyorum arkadaşlar. 1 haftadır oynuyorum artık tahammul edemiyorum.her maç santradan gol yememek icin strese giriyorum. Oyun sana bildiğin beceriyi , tekniği bırak trol gibi oyna diyor resmen. Defans oyuncuları bir garip tek bir adam chielliniyi barzagliyi maymun edebiliyor. Oyunun hızından hic bahsetmiyorum bile pinpon gibi bir orada bir burada bünyem kaldırmıyor artık. Güçlü ve hızlı adamı alıp hayvan gibi kosturup çıkan oyuncuları yıkıp geçmek nedir yani amerikan futbolumu oynuyoruz. Beklentim yüksekti hayal kırıklığı yaşıyorum. Organize gidiyorsun paslı gidiyordun futbolu futbol gibi oynuyorsun adam kapar kapmaz l1 üçgen yapıyor emegin çöp. Paslar gayet hoş şık ama sert pasların adamın ayagında mıknatıs varmış gibi yapışması nedir yani ? Bunlar benim görüşlerim sizi bilmem ama Ea yetişkin oyuncularını yok saymış. Dün konsolunda sadece fifa oynayan degerli bir arkadaşım kendisi üst düzey bir oyuncudur ps4 ünü fifa 15 ile satışa koydu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
11 yıl
Binbaşı

Bildigin nefret ettirmis oyun. Hic bulasmayip 14'e devam mi etmeli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl
Yarbay

Arkadaşlar ana konuda bir arkadaş faydali bilgiler paylaşmış

Bu oyun biraz daha duygusal zeka üzerine kurulmuş. Oyunu oynarken tüm varyasyonları kullanmaya çalışın. Nedir bu varyasyonlar?

Quick taktikleri maçın gidişine göre etkili kullanmak çok önemli.

Rakip tek bir oyuncu üzerine oynuyorsa starta basın o oyuncunun oldugu mevkiye en iyi defansınızı çekin adam adama oynatın.( bu taktik yeni eklenmiş.)

Defans yaparken en önemli tuş L2. Bunu iyi kullanmak gerekiyor. Bu tuşu iyi kullanan playerler zaten iyi defans yapıyor belli ediyorlar kendilerini.

Orta sahada sıkıştığınızda stoperlere ya da beklere dönmekten çekinmeyin. Sabırlı oynayın. Asla kendi yarı sahanızda skill kullanmayın.

Rakip çok ciddi baskı mı yapıyor? Topu kazandınız ve rakibin oyuncuları hala baskıda. Bir an evvel topu uzaklaştırmak istiyorsunuz ve yuvarlağı köklediniz... ama hata yaptınız. Radara bakmadan köklerseniz ileri rakibin DCM oyuncusu topu rahatlıkla kafayla forvetine indirir rakip kaleciyle karşı karşıya kalır. Radarı mutlaka kullanın.

Rakip kanatlardan degil de ortadan geliyorsa, r1 e basıp iki adamla girmeyin. Bazen stoper yerini bırakıp(cogunlukla bu oluyor) rakibe baskıya gidiyor ve yeri boş kalıyor. Kanatlardan geliyorsa ve orta açacaksa sol analogla stoperi seçin r1 tuşuyla back pozisyondaki oyuncunuzun baskı yapmasını saglayın. Stoperi de manuel olarak rakibin santraforuna yaklaştırın markaja alın ki rahat kafa vuramasın.

Eger bir oyuncunuz 3 kez arda arda pas hatası yaptıysa dakika 10 bile olsa çıkarın oyundan. Diger oyuncular daha iyi oynamaya çalışıyor bunu gerçekten siz de farkedeceksiniz.

Ben rakibi ilk 10 dakika tartıyorum nasıl oynadıgını izliyorum ona göre bir taktik belirliyorum ve genelde başarılı oluyorum. Ama bazı rakipler var ki çok pro oynuyorlar onlara geneldr kaybediyorum ama maç çok zevkli oluyor.

Fifayı 2005ten beri oynarım pes hiç oynamadım. Ve bu oyunu oynadığım platformlar sırasıyla pc, xbox 360 ve ps4.

Özellikle fifa 15e sadece bir oyun gibi bakmadan zevk alarak ve biraz da gerçege uyarlayarak oynarsanız zevk alacaksınız.

Yoksa rakip santradan gol de atar 35 metreden vurdugu da girer.

Defans yapmakta zorlanıyorum bende sizin uyguladiginiz taktikler neler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Binbaşı

hocam guzel yararli bilgiler ama, zaten bir cogumuz bunlardan haberdariz, onemli olan ds4 u iyi kontrol edebilmek, bak sende defans yapmakta zorluk cekiyorum diyorsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

hocam guzel yararli bilgiler ama, zaten bir cogumuz bunlardan haberdariz, onemli olan ds4 u iyi kontrol edebilmek, bak sende defans yapmakta zorluk cekiyorum diyorsun

Bi eksiklik var hocam ceza sahası yayında genelde pas tuşu ile önünü kapatıp müdahaleyi cok emin olmadıkça yapmıyorum ama yinede çatır cutur geciyorlar alan savunması yapmakta ise yaramıyor yanından birden geçiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
11 yıl
Yüzbaşı

Hocam bence 3-5-2'li bir Serie A kadrosu kurmanı onerırım.Fifa 14'te Bpl kadrom vardı sureklı dıv 2'de dolanırdım malum div 1'de gecen sene cok hılecıler vardı (ps3) platformu ıcın konusuyorum.Fakat ps4'e gecınce BPL kadrosu eskısı gıbı randıman vermedı bana.Serie A kadrosu kurdum 3-5-2'li defansta cok hızlı adamlar var ıtalya'da kolay kolay gol yemezsın dıyecegım ama bu yıl ki oyunda defans yapmak cok zorlastı acıl bır guncelleme gelmesı gerekıyor.Yoksa halımız duman saka bır yana oyun da gercekten de defans yapmak cok zor.O yuzden italya liginden soyle muazzam bır kadro kurmanı onerırım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @karaburun34
S
11 yıl
Yüzbaşı

İlk başta ben de alışamamıştım sürekli 4-4-2 ve 4-3-3 taktıklerını kullanan bırı olarak ancak 3-5-2'ye gecınce diğer taktıklerı unutuyorsun oyle dıyım hocam sana.Ben 3 defansın onunde 2 CDM ile çanakkale geçilmezi oynuyorum o derece.Stoperlerde Chiellini Caceres ve Juan Jesus'u oynatıyorum pace ve güçleri iyi oldugundan kolay kolay kımse gecemıyor.

Oyuncu Tavsiyesine gelirsek CDM'de De Rossi ve Medel'i oynat derim.LM'de Gervinho RM'de Cuadrado Cam olarak İnsigne veyahutta Mertens ileride herkesin bildiği Tevez ve Ibarbo


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @karaburun34
U
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Beyler kadrolarınızı kurarken mutlaka oyun stilinize ( paslaşarak , kontra , olgun atak vs. ) göz önünde bulundurun , bu sene workrate ler oldukça önemli , İbarbo med-med mesela hızlı kontra oynuyorsanız orta sahada pas aldığını göreceksiniz ibarbonun ama yerine bir higuain veya rossi olsa direk ceza sahasına doğru koşuları olur siz kontraya kalktığınızda , keza orta saha içinde aynı medel mesela def high ve hep olması gereken yerde atakları karşılar , bunun örnekleri çoğaltılabilir , dediğim gibi oyun stiliniz ve oyuncu workrateleri ile doğru orantılı kadroları deneyin mutlaka

Beyfendiye katilyorum

10'un uzerinde mac yaptim en son baktigimda 12-2-6 gibiydi.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jOFNmAk3nLoA4:ps3

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ikBZ5heqnLoA7:ps3

4231 ile basladim expert tavsiye uzerine ve gayet iyi. 443'lere karsi bekledigim direnci gosteriyor, kontra yemiyorum ve pas yuzdem hep yuksek adamlar birbirine cok yakin oynadigi icin bas dondurucu olabiliyor O 10 numara bu sene lazim, cok fazla freekick oluyor bunlari gole cevirmek gerekecek, yine gerekli gordugum ozellikler her sene oldugu gibi PACE, daha sonrasinda Dribbling ve Strenght.

Daha sonra 4231 BPL'i 352'ye cevirdim Diego Costa gelince. 352 gayet uyumlu oldu, kanatlardan bekledigimden az sikinti oldu.


2012-2013 ruhu geri geliyor bende bu oyunla. ROONEY ve GERRARD inanilmazlar, donen her topu bu ikisi illa gole ceviriyo. Coutinho-Di Maria degismeli oynuyorlar, ikisi de cok iyi.

Cazorla'nin biletini kesiyorum yalniz daha iyi opsiyonlar vardir herhalde. Benzema-Dos Santos ikilisi fena degil ama optimum degil, IF Rakitic ve Xavi takimi cok yavaslattilar, sadece birisini tercih etmem gerekecek, Modric defansif oldugu icin siritmiyor, yalniz Rakitic'i CAM olarak oynatabilecegim bir taktige entegre etmem lazim, cok can yakacak gibi. James'den verim alamadim daha, yerini sevmedi anlasilan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl
Yarbay

O paketlerdeki oyuncu resimleri buzdaginin gorunen kismi. Bence analitik yani rakamlarla bir alakasi olabilecegini sanmiyorum o resimlerin. Basarili bir sirket EA, islerini iyi biliyorlar, o yuzden benim tahminim gecen 4-5 sene acilan paket sayisi uzerinden yola cikarak, mantikli bir forecast ile periodik olarak card weight'lerle oynuyorlar. Tabii hersey macro'lu , yani piyasayi bizzat kendileri influence ediyorlar.

Benim tavsiyem kimsenin paket acmayacagi zamanlarda sansimizi denemek olacaktir. Dukkan benim olsa cumartesi pazar paket fiyatlarini artirirdim. Bunlar onu yapamaz, arkadan sistem cardweigh'leri belli zaman dilimlerinde maximum profit icin ayarliyor.

Fizibilite hesabi iste, most feasible. Sen hangi gun en az paket aciliyormus onu ogren birak simdi resimi boyayi

Mesela yarin yeni TOTW gelmeden bir iki saat once kimse paket falan acmaz. Deneyebiliriz yarin.

Tabii butun bunlar hayal urunu, isimiz yok bos zamanda EA'e gecirmeyi cok seviyoruz, bu da bir etken sonucta





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi US_ALP2 -- 30 Eylül 2014; 22:44:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @isa_tr
F
11 yıl
Yüzbaşı

Santrada hic gol yemedim baslar baslamaz ama iki uc tehlikeli ataj yapti rakip ben hep en ilerdeki adamim kimse onu geriye cekip rakip hangi adamla kosuyosa o adamin kosucagi yerleri kapatip ikincu adam presi uyguluyorm suana kadar hep ise yaradi ama geriden birini secince cok sikinti oluyor gercekten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Ayni halde bendede hocam.

Simdi actim baktim sorun duzelmis dun cinnet gecirdim ps basinda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl
Yarbay

Sevgili duayenler arkadaşlarım kardeşlerim

Mubarek Kurban bayramınızı kutlar Hayırlara vesile olmasını Temenni ederim cümleten Hayırlı Bayramlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
11 yıl
Yarbay

Bayramınız mubarek olsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
11 yıl
Yüzbaşı

Saygideger duayenler herkesin bayrami mubarek olsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Duayenler hepinizin bayramı mübarek olsun , mutlu huzurlu vede bol futlu daha nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle..



M
11 yıl
Binbaşı

kurban bayraminiz kutlu olsun , hayirli bayramlar arkadaslar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
11 yıl
Yarbay

Kurban bayramınız mübarek olsun.

Bahtiyar rahmetli hacı sabancı gibisin maşallah...

Fitre ve Zekat önemli 😀



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.