F

Yarbay
07 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
1531 (Bu ay: 39)
Gönderiler Hakkında
F
5 ay
MSI THIN GF63 Fan sesi
Merhabalar. Notebook standart kullanımda dahi sürekli yüksek fan sesi yapıyor. Fan bir süre çalıştıktan sonra bir iki saniye durup tekrar çalışmaya başlıyor ve gerçekten inanılmaz rahatsız edici benim için. Farklı kullanıcı profilleri denedim, hatta silent moda alıp öyle denedim ama yine de sürekli fan sesi dinliyorum. Kulaklık olmadan kullanmak eziyet gibi bir şey. Konuyla alakalı fikri ya da çözümü olan var mı ?
F
geçen yıl
Diablo 4 DonanımHaber Kulübü / BattleTag Paylaşımı
Merhaba Diablo severler. Oyunun bir ana konusu mevcut bildiğiniz gibi ama ana konu içinde BattleTag paylaşmaktansa tek konu üzerinden BattleTag paylaşmak ve konu altından oyun arkadaşı bulmak daha pratik olur diye düşünerek kulübü açıyorum. Böylece ana konu da daha çok oyun içi mesajlardan oluşur. Talebe göre konuyu silebilirim ya da birlikte devam ettirebiliriz.


< Resime gitmek için tıklayın >


1) fasakasa#21954 - fasakasa
2) Sipsi#2786 - ectavi
3) Aschil#21261 - aschil
4) BR9#21876 - BR9
5) Zolban#2305 - ZoLBaN
6) Kreus#2123 - Kreus
7) Xbox gamertag Antropomansi - Anthropomancy
8) Rathhma#2851 - Bulkathos
9) Antiokhos#2781 - dedehakan
F
2 yıl
Ekranda turuncu leke
Kullandığımız redmi 5 cihazın sol kısmında şöyle bir leke oluştu. Sebebi ne olabilir, büyür mü, geçer mi bilgisi olan var mı? Şuan o kısma dokunmada bir problem yok. < Resime gitmek için tıklayın >
F
3 yıl
Kablonet Ping Problemi(PS5)
Merhaba arkadaşlar. Kablonet'in 100mbps indirme hızı sunan paketini kullanıyorum. Download hızı noktasında problemim ve şikayetim yok , 95in üzerindde çıkıyor testlerde ancak ping konusunda durum farklı.

4 farklı oyundan açıklayacağım problemi;
Battlefield 5 oynarken zorluk çıkarmıyor genellikle 65-70 arasında oluyor pingim.
COD BO 4 ile baktığımda 90 gözüküyor ve nat type open olarak gözüküyor.
Fifa'da sezon oynarken yukarıda sürekli olarak kırmızı bağlantı alıyorum ve oyun zaman zaman lag yapıp takılıyor, yani bildiğiniz takılıp devam ediyor.
Rocket League oynarken ise kimi zaman 70-80 kimi zaman ise oynanmayacak derecede kötü oluyor, sürekli paket loss veriyor.

Özellikle Fifa ve RL oyunlarında çok sıkıntı yaşıyorum. Konuyla alakalı ne yapabilirim, modem arayüzünden ya da ps5 arayüzünden ne gibi ayarlar yapabilirim ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
F
3 yıl
LPG Tank Değişimi
Merhabalar. Kullanmakta olduğum ibiza araçtaki silindir tank 2022 şubat ayında 10. senesini bitirmiş olacak, devamında da muayene var ve bildiğiniz gibi tank 10 seneyi geçtikten sonra muayeneden geçmiyormuş. Ben de değişim için bir yerle görüştüm ve fiyat aldım. Aynı şekilde silindir tank ile değişim olursa 500-550 lira civarı, simitle değişim olursa 1100 tl civarı fiyat verdi. Bu fiyatlar normal mi, son dönemde değiştiren varsa piyasa nasıl ?
F
3 yıl
Sony Pulse 3D Kutu Açılışı
Merhaba arkadaşlar. Bir süre Arctis 1 kablolu kullandıktan sonra kablosuz kulaklık arayışına girmiştim ve bütçem dahilinde olunca Pulse 3D sipariş ettim ve bugün geldi. Amatör şekilde bir kutu açılışı yapmak istedim, sorularınız olursa cevaplayabilirim.

Videoyu izlemek için tıklayınız
F
4 yıl
Park sensörü ve kolçak
Merhaba arkadaşlar. 2010 model bir seat ibiza reference paket araç aldım. Park sensörü ve kol dayama yok araçta. Bunları taktırmak istiyorum ancak ürünleri internetten alıp ustaya gitmek mi mantıklı yoksa takılacağı yerden almak mı mantıklı fiyat açısından? Bir de bu kol dayamalar tek tip mi oluyor yoksa araç modeline göre bir şey mi seçmek gerekiyor.

İyi bayramlar.
F
4 yıl
Anker SoundCore Vortex Kutu açılışı ve inceleme
Merhaba. Bir süredir kullandığım anker soundcore vortex model kulaklıkla ilgili basit bir kutu açılışı ve inceleme videosu çektim. Özellikle indirim dönemlerinde çokça soran oluyor bu kulaklığı.

Videoyu izlemek için tıklayınız
F
4 yıl
Playstation Now Oyunlarını Bedava Oynayın
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi playstation now ile bazı oyunları oynamak mümkün, tabi bunun için sisteme abone olmak gerekiyor.

Türkiye için henüz aktif değil sistem bildiğiniz gibi ancak UK PSN üzerinden PayPal kullanarak 7 günlük deneme hesabı açabiliyoruz.
7 günlük deneme hesabı açıp oyunları indirdikten sonra eğer oyunlara kendi hesabımızdan erişim sağlarsak kayıtlı verilerimiz silinmiyor. Özetle istediğimiz kadar 1 haftalık hesap açıp ps now sistemindeki tüm oyunları oynamamız mümkün.

Bunun nasıl yapılacağını gösteren, hayli amatör bir video hazırladım.İndirimin az olduğu şu dönemlerde faydalanabilirsiniz. Mikrofon biraz tıslama yapmış kusura bakmayın

Videoyu izlemek için tıklayınız
F
4 yıl
1300 TL bütçe ile küçük ev aletleri
Merhaba arkadaşlar. Toplamda 1300 TL bütçemiz var, hazır set yerine ürünleri ayrı alarak daha kaliteli ürünler alabiliriz diye düşündüm ancak önerilere ihtiyacım var.

Tost mak
Blender set
Çaycı
Kahve mak

4 ürünü setlerden daha iyi olacak şekilde 1300TL'ye kadar nasıl halledebiliriz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.