Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
79
Cevap
6422
Tıklama
61
Öne Çıkarma
KİMSEYE OY VERMEK İSTEMİYORUM.
M
5 yıl (10589 mesaj)
Yarbay

Kimseyeye oy vermemek = AKP'ye oy vermek

Aksini düşünen varsa seçim sistemini kontrol etsin. Gerisi fasa fiso. Yok herkes aynıymış da kime oy vereceğimi bilemiyorum da.

Diktatörlüklerin en büyük başarısı muhalif seçmenin umudunu kırmasıdır. Muhalif seçmen sandığa gitmeyerek diktatörlerin en çok istediği şeyi yapmaktadır. Dünyanın her diktatörlüğünde bu durum böyledir.

Mevcut yönetimden memnunsan buyur gitme sandığa. Sonra ağlama ama lütfen "ülke çok kötü :(((" diye.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 22 Mart 2021; 11:18:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Kimseyeye oy vermemek = AKP'ye oy vermek

Aksini düşünen varsa seçim sistemini kontrol etsin. Gerisi fasa fiso. Yok herkes aynıymış da kime oy vereceğimi bilemiyorum da.

Dikta...
Yoruma Git
Yorumun Devamı MRTFR - 5 yıl +162
okumayacaksan, ananla babanla vakit geçir burada değil.
Yoruma Git
StalkerReborn - 5 yıl +58
Siyasal sisteme itiraz et. Hatta gel birlikte edelim. Ama yeri ve zamanı şimdi değil. Ülkenin ekonomisi batmış, eğitimi berbat, güvenilirliği mahvolmuş, hukuku delik deşikken ve iktidar bloğ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı MRTFR - 5 yıl +48
B
5 yıl (866 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba dostlar. Bu ülkenin yönetiminin yıllardır çalkantılı ve yanlış yöne gittiğini düşünüyorum. Aynı şekilde, bu ülkede oy vermeye değebilecek bir parti olmadığı düşüncesindeyim. Yıllardır AKP dışında yönetim görmedim, 2000 doğumluyum. Aynı şekilde diğer partilerin oy almayı hak etmediğini düşünüyorum. Bu ülkede çok ciddi bir çift taraflı yolsuzluk, duygusal sömürme, taraflaştırma olduğunu düşünüyorum. Aşağıda aktroll gibi saçma sapan söylemler yapan kişiler umarım olmaz, ciddi yorumlarınızı düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Yıllardır yaşıyorum, büyüyorum, belki aranızda yaşı benden küçük veya büyük kişiler var. Yıllardır gördüğüm kadarıyla bu ülkedeki siyasal partilerin hiç birinin ülkenin yararını, kendi ceplerinden öne koyduğunu düşünmüyorum. Ve aynı şekilde sandıkta boş oy atmanın da bu ülkeye verilebilecek en büyük zarar olduğunu düşünüyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Yıllardır bu ülkede siyaset yapan insanların hepsinin geri kafalı olmasına artık katlanamıyorum, bu fikrim tüm taraflar ve partiler için geçerli. Her seferinde çağ dışı açıklamalar yapıyorlar; her seçim zamanı kimse vaatlerde bulunmuyor; kimse yapıcı bir plan açıklamıyor, hepsi boş spekülasyonlar peşindeler. Hepsi bu ülkenin yararının açıklamalar yapmak yerine, aralarında it dalaşı yapıyorlar. Ekonomi yönetimi şuan berbat fakat ilerleyen günlerde bu ülkenin muhalefet partisi gelse de ben bunun düzeleceğini düşünmüyorum. Şahsen ben muhalefet partisinin yönettiğin bir belediyesinde yaşıyorum ve aynı şekilde iktidar partisinin yönettiği belediyeler gibi yolsuzluklar, haksız kazançlar, haksız iş verimleri bulunuyor. Diyebilirsiniz sen nerden biliyorsun. İnşaat sektörüne yakın bir ailede yaşıyorum ve siyasal partilerin hepsi inşaat sektörü üzerinden üzücü paralar kazanıyorlar. Bu ülkenin geri kafalığıdır. Ülkemiz şehir planından çok, betona para harcıyor. Üretimden çok tüketime harcıyor. Kaliteli harcama nasıl yapılır ülkedeki kimse bilmiyor. Zenginlerimiz yatırım yapmak yerine vurkaç yapmaya çalışıyor ve bence bunun en büyük sebebi şuan yabancı dünya devlerinin buraya yatırım yapmamasıyla aynı sebep, güvenilir bir pazar yok ve bunun sebebi tek taraflı da değil. Bu ülkenin kendi içinde bir kurtuluş savaşı vermesi gerekiyor artık, ülke yönetiminde söz hakkı bulunan herkes ülkeye düşman tavırlar içersinide. Siyasete yıllardır kimse girmiyor, giremiyor. Yıllardır bu ülkede hep aynı isimler, yeni partiler fakat aynı ilkel düşünceler. Bu ülkenin kaliteli siyasetçilere, partilere aç. Hali hazırda bulunan partilerin kaliteli partilerle veya şahıslara değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yıllardır bu ülkenin başında da aynı partinin olmasının sebebinin de muhalefet partilerinin iktidar partisinden daha iyi olmaması olduğunu düşünüyorum.

Birkaç düşüncemi söyledim, lütfen aşağıda trollük yapmayın. Her türlü ciddi yorumunuza ve fikirlerinize aç durumdayım. Teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 22 Mart 2021; 11:1:9 >

S
5 yıl (2474 mesaj)
Binbaşı

okumayacaksan, ananla babanla vakit geçir burada değil.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DeidaraSanji
M
5 yıl (10589 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Başlıkta da bahsettiğim gibi oy vermemenin bunlara yaradığını söylemiştim. Mevcut yönetimden kesinlikle memnun değilim. İlk seçimde sandığa gidip oyumu kullanacağım fakat insanların aslında bu siyasal sisteme itiraz etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yıllardır hep dandik siyasetçiler var. Hepsi olur olmadık şeyler söylüyorlar. İnsanların böyle insanları abartmak yüceltmek yerine ciddi manada kapasitesi ve lafının kalitesi olan insanları desteklemesi gerektiğini düşündüğümü belirtmeye çalıştım.
Siyasal sisteme itiraz et. Hatta gel birlikte edelim. Ama yeri ve zamanı şimdi değil. Ülkenin ekonomisi batmış, eğitimi berbat, güvenilirliği mahvolmuş, hukuku delik deşikken ve iktidar bloğu beton gibi en az %45'ken muhalefetin de bir arada ayakta durabilmesi gerekmektedir. Önce iktidar değişsin sonra reform talepleri için gerekli eylemlere başlarız. Çünkü mevcut iktidarda bırak reformun yapılmasını, reformu talep etmek bile seni vatan haini yapmaktadır.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
5 yıl (7813 mesaj)
Yarbay

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Nisan 2021; 19:7:46 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl (195 mesaj)
Onbaşı

Atatürk dışında herkes kendi payı için iktidara geldi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
5 yıl (19437 mesaj)
Yarbay

Gözümde hdp bile akpden daha zararsız bu ülkeye. En azından onlar ülkenin çeyreğini yok etmek istiyor, akp komplesini yok etmek istiyor.

AKP ye her giden oy türkiye ye vurulmuş bir hançerdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl (5793 mesaj)
Yüzbaşı

En kötü plan plansızlıktan iyidir. Bende ilk kez oy kullanıcam o günü iple çekiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl (866 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Başlıkta da bahsettiğim gibi oy vermemenin bunlara yaradığını söylemiştim. Mevcut yönetimden kesinlikle memnun değilim. İlk seçimde sandığa gidip oyumu kullanacağım fakat insanların aslında bu siyasal sisteme itiraz etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yıllardır hep dandik siyasetçiler var. Hepsi olur olmadık şeyler söylüyorlar. İnsanların böyle insanları abartmak yüceltmek yerine ciddi manada kapasitesi ve lafının kalitesi olan insanları desteklemesi gerektiğini düşündüğümü belirtmeye çalıştım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MRTFR
B
5 yıl (10846 mesaj)
Binbaşı

muhalefete atılan her oy = hdp



B
5 yıl (866 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Okumadım, tribini anana babana at
Profilin gizli kıral. Gel önce buraya yaşını söyle. Yaş üstünden şahsıma saygısızlık etme. Ne olduğun belli değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
5 yıl (4892 mesaj)
Yüzbaşı

Bu oy kullanmayı neden bu kadar kisilik haline getiriyorsunuz ki

Kimi istemiyorsan onun karşısındakine oy vermek zorundasın.


Oy kullanmayan adam halinden memnundur o zaman.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl (112 mesaj)
Çavuş

arkadaş bu kafayı da çözemiyorum bir türlü... bırakın geçmişin yakasını aloooo? geleceğe bakın geleceğe..

edit: bu arkadaşın bir kaç yorumuna baktım da boşa yazmışım kusura bakmayın.. ağzıma çok şey gelip gidiyor da :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakatuk -- 23 Mart 2021; 16:1:1 >


Bu mesajda bahsedilenler: @pspsexer
R
5 yıl (27930 mesaj)
Yarbay

Ne olursa olsun Türkiye belki Menderes döneminden başka böyle vahabi demokrasisi görmemiştir. Ne yaşanıyorsa da göz önünde yaşanıyordu.

Şimdi adamların yolsuzluğu, rüşvetçiliği, batırdığı bir sürü kurum kuruluşun üstü örtülüyor.

Epey bi kabile seviyesine indik, ekonomik verilerimizdeki gerileme üçüncü dünya ülkeleriyle yarışıyor.

Ar namus diye adamlar domuzlu çizgi filmi yasakladı, faiz günah diye ekonomi yönetiyorlar artık ülke şizofreni içinde!

Bir sürü şeyin üstü mahkeme kararlarıyla örtülüyor ve yazılması çizilmesi yasaklanıyor.

Tayyip Erdoğan da ne söylerse söylesin tersi yaşandı çünkü vizyon yok inat var! Adamlar Cumhuriyetle hesaplaşmaya geldiklerini zaten söylüyorlardı.

Yok Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık falan!! Buyur sonuç bu işte! Leş gibi bir ümmetçilik ve 10 milyon tane Suriyeli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Mart 2021; 21:35:6 >

J
5 yıl (17117 mesaj)
Yarbay

Okumadım, tribini anana babana at



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
5 yıl (7267 mesaj)
Yarbay

ben hayatımda 1 kere meraktan oy kullandım gelişmemiş ülkelerde seçimler bir şey ifade etmiyor.



M
5 yıl (4796 mesaj)
Binbaşı

O zaman ağlama dostum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl (3296 mesaj)
Yüzbaşı

Ülkede oy verilebilir düzeyde bir parti lideri yok zaten.



G
5 yıl (5147 mesaj)
Binbaşı

Adamı ak trol ilan etmişler bile. İradeni kullanıp oy vermemek bile yasak. Burada yıllardır boşuna birbirinizi gazlıyorsunuz, hiçbir şeyin değişeceği falan yok. Kim ne yapmak istiyorsa onu yapsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
5 yıl (2250 mesaj)
Yüzbaşı

Kullanmadıgınız her oy akp ye gider bilginiz olsun ...vatanını sevmıyorsan kullanma ne diyeyim ...