Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
95
Cevap
2793
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: iPhone ve iPad ile inceleme nasıl çekilir ve işlenir? (2. sayfa)
E
5 yıl
Yarbay

Mesut Çevik bu siteye ve takip edenlere çok fazla. Bunu yine anlamış olduk.

Elinden Çinçançon markası telefonlar düşmeseydi yere göğe sığdıramazlardı. Ucuz mezar olsa erkenden girersiniz siz de hayatını rahat yaşamak isteyenlere karışmayın.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

yahu benim neden tek mesajıma bakıp diğerleri okunmadan cevap veriliyor anlamıyorum.
iphone 7 plusun video performansı ortada.Çekim kalitesi über de benim mi haberim yok?
iphone 7 plusda render alsan ne kadar verimli olabilir mecburen ipade atacaksın.Ufak ekranda aldığın renderdan düzenlediğin videodan ne hayır gelir?
kim demiş en iyi kamera iphoneda diye?
elinde dxomarktan daha iyi bir referans var da benim mi haberim yok?
hem kamera hem video da iphoneyi geçen telefonlar var.Sonrasında ipade atıp render alıp video düzenlemek zor olmasa gerek.
Anlayamadığınız nokta şurda.Bu işle uğraşan kişiler iphonela video çekip iphone la render almıyorlar ipadle alıyorlar.
Ben de diyorum ki iphonedan daha iyi kamera seçenekleri olan yarı fiyatına telefonlar var neden onlarla çekip ipadle render almıyorlar.
Umarım anlatabilmişimdir.Şimdi iphonela render alıyorlar demeniz çok komik olur bence.

Bu işteki kilit nokta ipad, iphone değil
Merhaba,

2017 yılında Computex fuarını baştan sona iPhone 7 Plus ile kayıt altına aldım, bir çok videoyu da telefonda hemen orada işleyip youtube'a yükledim.

iPhone 7 Plus'dan o kadar memnun kalmıştım ki bu konuda bir blog yazısı da yayınladımhttps://www.mesutcevik.com/2017/09/03/video-icin-iphone-yeter/

Şu konuda çok iddialıyom iPhone 7 Plus'ın 4K video kayıt yetenekleri bile şu anki en tepe model Android telefondan çok daha iyi.

Odak kaybetmez, FPS oranı sabittir ki bir çok Android tepe modelde böyle bir şey söz konusu değil. iPhone'lar video kaydederken Android telefonlar gibi ateş topuna dönmezler. Video kaydederken pilleri su gibi gitmez.

Eğer işiniz video ise en iyi telefon seçeneği şu anda iPhone.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl
Yarbay

Aslında evet günlük kullanımda yetiyor çoğu şeye. Apple'ın ürünlerinin bu yönünü kesinlikle seviyorum. Her ne kadar bazı politikalarını beğenmesem de işlem gücü ve platform avantajı olarak çok güzel şeyler sunabiliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Xiaomiseverim
M
5 yıl
Yarbay

iphone ve ihtiyac? + inceleme yapabilmek icin? :) videonun yarisina bile gelmeden vazgectim.

Artik editör olabilmek icin Apple ürünü kullanmayida yakinda "standart" ve mucburi killarlar hic sasirmam..




N
5 yıl
Yarbay

@Mesut

Dostum döktürmüşsün yine...

Mükemmmel olmuş video ve çalışman...

Sen bu işi biliyorsun kardeş...



S
5 yıl
Yarbay

Mesut Çevik gittikce eski ritmini yakalıyor. Apple ürünleri kullanmasamda videonu sona kadar izledim ve beğendim. İyi çalışmalar.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: MDV


M
5 yıl
Yüzbaşı

güzel, samimi, eğlenceli bir video olmuş. teşekkür ederiz.




G
5 yıl
Yüzbaşı

Anladığım kadarıyla, bir cihazın ömrünü bitirmeden diğerine geçmişsiniz. Müsrüflük mü, parayı nereye harcasam bilemedim durumu mu? Ayrıca internet siteleri reklamlardan, ve bu reklamları veren firmalardan para kazanır.. Her haberin altında reklam ibaresi görmek çok bayağı olmaya başladı..





Bu mesajda bahsedilenler: @Cute Hentai
M
5 yıl
Binbaşı

Sevgili Mesut Çevik arada ki farkı en iyi anlamamız için aynı işlemi android telefon , tablet ve saat üçlüsü ile yapmanızı tavsiye ederim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: grafman09

Sanki odadaki spotlar fazla gelmiş, pudralı gibi çıkmış.. Işıktan bence..
Sıcak ışığı kısmak gerekliymiş biraz :) başta abartı parlak ama ortalarda kendine geliyor. Gelecek hafta Filmic Pro ile bu sorunları nasıl aşarsınız anlatacağım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Parası olan için pratik ve hızlı çözüm sunuyor.



Aynı fuarlara ucu ucuna para denkleştirip giden arkadaş 2-3 bin liralık Android cihazlada biraz stres ve fazlaca zamanını harcayarak ortaya ürün çıkarabilir. Android'de belki videoyu ios daki kadar zenginleştirmez o ayrı..



Bütçe elveriyorsa pratiklik sunduğu gösterilmiş bu video da. Cihazlar zaten güçlü, herkesin dilinde işlem gücü.



Ek olarak: İPad'le yakın fiyatlarda benzer işlem gücüne sahip hafif dizüstüler yok mu? iPad yerine hafif dizüstü, ve diğer kameralardan edinilen görüntüler kablo ile bu dizüstüne aktarılarak Apple'ın yakınından geçmeden alternatif üretilebilir.



Video güzeldi, ürünlerin güçlü yönlerini övmek normal bir durum, sahibi olan insanlar bunları söyleyerek verdikleri paranın karşılığını aldıklarını anlatmak istiyorlar. "Evet pahalı ama iPad 'imle video dahi düzenliyorum, işliyorum. " derler.
Dizüstü bilgisayar ile 4K videoyu render alabilirsiniz ama pili sadece 1 tane 30dK'lık videoyu işleme ve render alma işi sırasında bitebilir. iPad kadar hafif ve video işinde böylesi hızlı bir dizüstü modeli bulmak ise imkansıza yakın :D



T
5 yıl
Yarbay

Apple kadar cihazlariyla entegre olan baska bir sistem yok BU BOYLE BiLiNE.




B
5 yıl
Teğmen

Apple'ı ben de çok sevmem fakat cihazları içerik üretme konusunda gerçekten çok iyi. Siz de bu video ile bunu kanıtlamış oldunuz. Teşekkürler.




N
5 yıl
Yarbay

Tecrübe konusmus resmen. Adam videocrption yapti ya la . Ben ipad6 kullaniyorum. A10 Fusion ile benim notebookda ki i5 4210H ile aldigim renderdan daha hizli render aliyor. iOS foto ve video editlemede cok iyi bir noktada. Ah PS ve FinalCut da gelse tam olacak.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Çavuş

isteyen istediğini kullanır. Marka takintiliginin anlamı yok. Bütçene ve isine gore hangisi sana iyi geliyorsa gider onu alırsın. Adam parasını ister ona verir ister baska bir seye, ister bedava gelen urunu kullanır kime ne? Sen de iyi araştır ona gore al sadece bir kisinin (herhangi bir kisi) yorumuna bakma.




H
5 yıl
Yarbay

Apple cihazlarının video İşletmede çok önde olduğu doğru. Ama aynı şeyi iphone un video çekim kalitesi için söyleyemem. Anında belli oluyor her zamanki kamera ile çekilmediği. Ayrıca sadece iphone parasına dizüstü + dslr

dslr + android telefon alınıyor.




D
5 yıl
Yarbay

Apple ürünlerini tanittiginda Reklam oluyor, ama Androidli cihazları tanittiginda Reklam olmuyor. Ya arkadasım, siz niye Objektiv bakmıyorsunuz bu olaya. Ist yaygaraya veriyorsunuz. herkes özgür dür, kim ne isterse kullansın.




D
5 yıl
Yarbay

Son kayak tecrübemden sonra karar verdim Bundan sonraki telefonum Iphone olmayacak, nedeni; soğuk havada kendisini korumak için kapatıyor.



Peki zor durumdan o kurtuldu da ben ne yapacağım?



Rago donarak öldü ama telefonu yaşıyor



Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
5 yıl
Yüzbaşı

Android fanboylar çıldırıyor




S
5 yıl
Binbaşı

Hızlı şarj? Destekliyor ama adaptörü satın almak lazım.

Kulaklık? Kendi kulaklığınız için dönüştürücü almalısınız?

Kablosuz kulaklık? Zaten satın almak zorundasınız. Eee ben ne aldım peki?



Bu mesaja 1 cevap geldi.