T

Yarbay
30 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme (?)
155 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
iphone icin program ARIYORUM
Merhaba arkadaslar. telefonumu PC baglayinca her ozelligini gosteren program varmi ? mesela batarya omru yuzde kac kalmis gibi bir cok ozelligini gosteren program ariyorum.
T
5 yıl
Oneplus 7T pro mu pixel 4 XL mi ?
performans kiyaslamasi yaparsaniz hangisi daha iyi ?

batarya oyun oynamam ama internet kullanirim hangisi daha fazla bana telefonu kullandirir ?

kac ay icinde kac defa kasma yapar. telefonu kapatip acmak zorunda kalirmiyim ?
T
5 yıl
Trump Türkiye’ye yönelik güçlü yaptırım yetkisi veren kararnameyi imzaladı.
Dollara dikkat yine firlayacak.
T
5 yıl
Ceza Sebebi: Ana Sayfa Haberlerinde Konuyla İlgisiz Mesaj sebebiyle 90 gün
Herkese Merhaba arkadaslar asagidaki ceza aciklamasi bana cok sacma geldi birde sizlerin goruslerini alayim bu mesaj icin 90 gun sizce mantiklimi? cunku emekleme asamasinda bir cihaz bir baslangic gelecekte belkide devlet hastanelerinde kullanima sunulacak ama biz goremeyiz demek istedim.forum adminleri ile alakasi yokmus bunun icin kimle gorusmeliyim cezayi veren admin kimse artik mantikli bir aciklama yapmasini isteyecegim.


Talep Edilen Uyarı-Ceza Sebebi: Ana Sayfa Haberlerinde Konuyla İlgisiz Mesaj sebebiyle 90 gün Mesajınızın Geçtiği Konu: Beyin sinyallerini sese dönüştüren implant geliştirildi Uyarı talep zamanı: 27 Nisan 2019; 11:31:47 Uyarının son kontrol zamanı: 27 Nisan 2019; 11:31:47 (Admin tarafından) kim bu admin? ) Uyarının şu anki durumu: Onaylanmış Bölüm uzaklaştırması: Anasayfa Haberleri Sonuç: Uyarı Onaylandı (Ceza-Uyarı Aldınız) 90 gün

Uyarı bilgileri
teknokaptan Binbaşı
Mesaj: 1725
Beyin sinyallerini sese dönüştüren implant geliştirildi @ 26 Nisan 2019; 9:08:15
T
6 yıl
apple lansmani
Konu silindi
T
7 yıl
IPHONE X BAD ESN SPRINT
Herkese merhaba ebaydan sprint bad ESN olan bir cihaz alacagim ve imei kontrol ettirdigimde unlocked olabilirmis ama takildigim konu turkiyeye gonderdigimde sonradan sorun cikarmi bu bad ESN yuzunden ?
T
7 yıl
Essential phone PH-1 KULLANICILAR KULUBU
T
7 yıl
ONEPLUS 5T BANA ULASTI.
YAKINDA BU SITEDE MESUT CEVIK ILE KUTU ACMA VE INCELEMESI SIZLERLE OLACAK.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
iphone x 64gb sipariş verdim.
Sipariş verdim 5-6 hayırlısı olsun sorularınız varsa sorun.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
GREEN CARD BASVURUSU ( DIL OGRENIMI )
Merhaba herkese 2019 gren card cekilisi 3 ekim 2017 - 4 kasim 2017 arasida olacaktir mayis 2018 de kazananlar belli olacaktir. yapmak isteyipte beceremem diyenler icin musait oldugumda basvuru icin yardimci olacagim ustelik basvuru bedava.

BOL SANS.
https://www.dvlottery.state.gov/(S(tjhoejb4vug4esd3s0yffpwr))/default.aspx
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.