Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
316
Tıklama
1
Öne Çıkarma
iPad'ler için yeni Apple Magic Keyboard tanıtıldı! Yeni iPad Pro için yeni klavye!
T
2 hafta
Moderatör
Konu Sahibi


Apple, bugünkü Let Loose etkinliğinde yeni iPad modellerinin yanı sıra iPad modelleri için yeni Magic Keyboard klavyesini tanıttı. Böylelikle Magic Keyboard, 2020 yılından beri ilk kez yenilendi. Apple, iPad modellerinde MacBook’a yakın deneyim sunmak için birtakım yeniliklere gitti.



Apple’ın yeni Magic Keyboard aksesuarında, önceki Magic Keyboard’larda kullanıcıların şikayet ettiği çeşitli sorunları gidermiş ve yeni özellikler eklemiş. Yeni Magic Keyboard hem sorunlarından arındırılmış şekilde hem de işlevsel birtakım yeniliklerle geliyor. Ayrıca tasarımsal olarak da ufak değişiklikler göze çarpıyor. Yeni Magic Keyboard yalnızca yeni iPad Pro modelleri ile kullanılabilecek.



Ayrıca Bkz.iPad Pro 7. nesil tanıtıldı: Şimdi Mac'ten de güçlü!



Trackpad büyüdü



Yenşi iPad Pro için yeni Magic Keyboard klavyelerin en büyük yeniliği yeni trackpad’i ve yeni malzemesi. Yeni Magic Keyboard'da MacBook’taki trackpade benzer bir trackpad’e yer veriliyor. Trackpad büyümüş ve haptik geri dönüş sağlayan motor eklenmiş. Ayrıca trackpad’in büyümesi sayesinde, önceki nesildeki bükülme sorunu giderilmiş. Cam yüzey kullanılarak daha akışkan deneyim sağlanıyor.




Magic Keyboard klavyesinin çerçevesinde alüminyum materyale geçildi. Böylelikle daha hafif ve daha dayanıklı hale geldi. Tasarımsal açıdan diğer Apple ürünleriyle daha uyumlu görünüyor. Önceki Magic Keyboard modelinde, klavyenin kenarında soyulmalar ve yırtılmalar yaşanabiliyordu. Yeni Magic Keyboard'da böyle sorunlar yaşanmayacak.



Klavyenin üst satırına 14 adet fonksiyon tuşu eklendi. Ekran parlaklığı, ses kontrolü, medya oynatma gibi fonskiyonlar bu tuşlarla kontrol edilebiliyor. Tuşların yapısında herhangi bir değişiklik yok. Tuşlar 1 mm hareket mesafesi sunuyor ve arkadan aydınlatma ile geliyor. Sol köşede bir adet eşzamanlı şarj özelliklli USB-C portu bulunuyor.





Yeni Magic Keyboard 2024 Özellikleri Neler?




  • Daha büyük trackpad

  • Trackpad'de haptik geri dönüş motoru ve cam yüzey

  • 14 adet fonksiyon tuşu

  • Alüminyum materyal

  • Daha hafif, daha ince

  • Sadece yeni iPad Pro ile uyumlu



Yeni Magic Keyboard 2024 fiyatı




  • 11 inç iPad Pro (M4) için Magic Keyboard: 11.999 TL

  • 13 inç iPad Pro (M4) için Magic Keyboard: 13.999 TL





 Haberi Portalda Gör

iPad + Keyboard masrafı yapana kadar Macbook alırım. Hesaplı olmaktan çıkıyor bu sistem. Biraz fantezi..
Yoruma Git
Krone - 2 hafta +4
K
2 hafta
Yarbay

iPad + Keyboard masrafı yapana kadar Macbook alırım. Hesaplı olmaktan çıkıyor bu sistem. Biraz fantezi..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 hafta
Yüzbaşı

Ek olarak bu cihazları taşınabilir diye alıyoruz ve Macbook'un ağırlığı, iPad+Klavye ağırlıkları toplamından daha az.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Krone
D
geçen hafta
Yarbay

Bildiğin klavye. Yeme beni. Bu nasıl bir zihniyet(sizlik). Parasını harcayacak yer bulamayanlar hariç gidip buna para verenide tebrik ediyorum.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.