Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
126
Cevap
14715
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş (7. sayfa)
B
2 ay
Yüzbaşı

modem modeli ney? 5ghz destekleniyor mu?




Bu mesajda bahsedilenler: @holocoust1903
3
2 ay
Onbaşı

Turknet , eski operatörden Turknet'e geçerken cayma bedelini de karşılıyor ayrıca.
İnternet kapanmaz + cayma bedelini ödüyor. Daha iyisi yok gibi .



S
2 ay
Yüzbaşı

Gigafiber falan bilmiyorum da. Arkadasa güvendim bunlardan İnternet almıştı. 1 ay baglayamadilad. Neymis ankastrede apartman icindeki.kablo.sorunlu imis. Bir de iptal isi faks yoluylaydi. İptal ettim Turkcell Superonlinea geçtim. Bir günde yaptılar. Personele kahve sigara ikram ettim içtik. Aradan bir hafta gibi zaman.gecti turknetten beni ariyorlar sizin interneti duzeltelim diye. Pu size dedim. İptal ettiğimden haberleri yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @turuncu_
H
4 hafta
Onbaşı

TTNET'in fiber modemine geçtikten sonra sürekli kopmalar yaşayan arkadaşımı artık TurkNet'li yaptım sabah akşam hayır duasını alıyorum oldukça. Fiber tabi boru değil .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HknRmzi -- 14 Nisan 2025; 17:47:35 >

K
4 hafta
Er

Ferahlı mh sine gigafiber istiyoruz izmir/konak



B
3 hafta
Çavuş

aylık 500 lira olan ücret 700 mü oldu yoksa 200 bana mı itelediler herhangi bir sebepten ? hat açma kapama ücreti vb.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, fatura detaylarınızı Online İşlem Merkezi üzerinden kontrol edebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @beachbumbora
B
3 hafta
Çavuş

< Resime gitmek için tıklayın >

Ödemeyi 1 gün geç yaptım diye 200 lira hat açma kapama bedeli ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, faturanızı son ödeme tarihinden sonra ödememeniz durumunda, yasal zorunluluk gereği 1 Temmuz 2019’dan itibaren günlük %0,116 oranında gecikme ücretini faturanıza yansıtıyoruz. Yeni fatura dönemi gelmeden, ödenmemiş fatura döneminizin son gününde hizmetiniz kısıtlanır.
Faturanız ile ilgili OİM üzerinden destek kaydı oluşturabilirsiniz. Ekibimiz sizinle iletişime geçip detaylı bilgi paylaşacaktır.




Bu mesajda bahsedilenler: @beachbumbora
B
2 hafta
Çavuş

200 lira açma kapama bedeli olmaz. Yeri geliyor saatlerce bölgesel arıza diye internete giremiyoruz. Geçen ay 6-7 saat sürmüştü. Öncesinde de 3-4 kez tekrarlandı. Onların ücret iadesi bile geri ödenmesi gerekirken onu geçtik üstüne 200 lira açma kapama bedeli. Müşteri hizmetleri bir şey yapılamayacağını belirtti. İptal edeceğim aboneliğimi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.