Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
6277
Cevap
310869
Tıklama
136
Öne Çıkarma
Cevap: 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (22. sayfa)
K
3 yıl
Yarbay

kendi cihazıma döndüm düzeldi gigabit portu olmayan cihaz fibere takılırmı yahu türk telekom cidden bir garip.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
D
3 yıl
Binbaşı

200/20 - 500/20 - 1000/20 paketlerini siteye koymuşlar ama şu an için fiyat belli değil.
< Resime gitmek için tıklayın >



K
3 yıl
Yarbay

ankstre arızası telekomun işi elmanları tatildedir yada eleman azdır bekler babam beklersin başka iss dede olsan değişmez bölgene bağlı birşey.
iss ye özel çalıştırılan eleman yok yani hepsi telekom.
mesala bizim burası bu konuda çok iyi adamlar günü geçtim saatinde damlıyor adamlar gelmedende arıyorlar i.k bile bolgemdeki hıza şaşırdı 24 saat dolmadan 0 kurulum tamamlandı ki arızadada oyleler aman nazar değmesin.:)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2022; 12:37:42 >


Bu mesajda bahsedilenler: @crossingover35
C
3 yıl
Teğmen

Yahu şu Türknet'le karşılaştıran adamlarda akıl mantık yok yeminle.

Arada nerdeyse 2 katı fiyat farkı var.

Şoknetle karşılaştırında göreyim bakalım.

Allah bilir bu 2x fiyat farkı olan 2 firmayı karşılaştıranlar tofaş ile mercedes'ide karşılaştırıyorlardır.



R
3 yıl
Binbaşı

Hergün hergün bıktırdılar ya.. 00-01 saatlerinde olduğunu ezberlediğimiz kesinti ansızın belirsiz saatlerde yapılmaya başlandı download ın verilerin içinden geçtiler..

Konusunu bile açtık ama referans olmaya yüzümüz kalmadı bu firmaya.. 3 ay dolsun da 10-20 tl fazla verip düzgün bir iss ile anlaşacaz mecbur



F
3 yıl
Yüzbaşı

Sabaha karşı yapılan iyileştirme çalışmasına istinaden bağlantım zaten iyiydi şu anda daha da stabil oldu sanki. Psikolojik mi bilmiyorum ama çok daha hızlı açılıyor sayfalar :) İnşallah bozulmadan uzun senelerce bu şekilde hizmet alırız.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
3 yıl
Yüzbaşı

Aynı şekilde bende de iyileşme olmuş.




Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
N
3 yıl
Binbaşı

Güncelleme sonrası ping dalgalanma sorunu çözülmüş pingte de baya iyileşme var açıkçası hoşuma gitti firmanın sunduğu kalite artıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 yıl
Binbaşı

Bende de 74 ms çıkıyordu 43 olmuş bariz bir iyileşme var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @RElS
R
3 yıl
Binbaşı

Ping sorununun başlıca nedeni sanırım CGnat. Yeni müşteriler geldikçe IP blokları doldu bu yüzden de sistem yükseltmesi yaptılar galiba. Ücretsiz sabit ip hizmeti alıyor gibiyiz modemi resetle resetle aynı ip :)

Başka bir ip bloguna bağladılar beni 5 ms yine düşüş oldu ama şuan yine aynı. Destek ekibine teşekkür ediyorum yinede sorunla ilgileniyorlar akşam saatlerinde bile.

CGnat genel bir sorun malesef bundan kurtuluş için bir yasa çıkması lazım artık IPv6 ya geçişler başlamalı. İnternet kutusunun kurumsal interneti Cgnatsız ipv4 ve ipv6 hizmeti veriyor bu arada.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 7 Temmuz 2022; 21:35:25 >

O
3 yıl
Binbaşı

müthiş fiyatlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @fctmerkezi
P
3 yıl
Yüzbaşı

Ddos saldırısı almışlar, ddos koruması devreye girince 15 sn süreli kesinti olup hat DDOS önlemesi tarafına geçiyor, sonra ddos bitince geri geliyor. Büyükler yapıştırıyorlar saldırıları :)




< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 24 Temmuz 2022; 14:49:55 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
3 yıl
Binbaşı

Gerçekten inanılmaz bir süreç geçiriyoruz değil mi? Yine işini iyi yapan ve müşteriye toplamda oluşturduğu maliyet yükü az olan bir operatör (servis sağlayıcı) biraz öne geçince hemen dijital saldırı düzenleniyor. Düşünün içimizdeki kimileri geçmişte nasıl yaşarlardı, bunları ortaya dökseler insan içine çıkamazlar...

Aydınlanma bu işte, sanırım "Türk"net yapıyor...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 25 Temmuz 2022; 10:48:24 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dopz
P
3 yıl
Teğmen

2 aydır kullanıyorum. 1 defa aksaklık yaşadım oda şöyle:

15 günlük bi göreve gitttim ve eve geldiğimde modemin bütün ışıkları yanmasına rağmen internete girmiyordu. Modeme reset attım falan düzelmeyince mesaj attım whatsapp dan 10 dakka için de düzeldi. Güncelleme yaptık falan dediler .. Bunun dışında sıkıntı yok şükür..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Fiber altyapıda altyapı sahibi telekom olduğu için modemde telekomun. Siz farklı firmadan hizmet aldığınız için cihazları da o firmaya zimmetliyorlar. Geçiş yaptığınızda da zimmet yeni firmaya geçiyor. Mal yine telekomun. En son hizmet iptalini hangi firmadan yaparsanız cihazları o firmaya gönderiyorsunuz onlarda telekoma veriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ivenrec
D
3 yıl
Binbaşı

Şirket yetkilisi yok mu? WhatsApp'dan yazıyorum cevap yok, müşteri hizmetlerini arıyorum mesai saatleri dışındayız bant kaydı dinletiliyor. Twitter'dan yazan kullanıcılar var adamların umrunda değil. Firma bir tane nöbetçi bırakmaz mı? İnternet bunlar mesaiye başlayana kadar gelmeyecek herhalde, adamların rahatlığına bak ya bizde bunlarla beraber mesai mi yapıyoruz hayırdır?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Çavuş

Hiç değilse parasını ödediğin ayda sıkıntı yaşadığın bir durumda kullanıcı adı ve şifreni silip üyeliğini iptal etmiyorlar..
İzmirdeyim hiçbir sıkıntı yaşamadım.Yeni bir firma az çok sıkıntıları olabilir..
Sırasıyla Türknet,Gıbırnet,Comnet,Netspeed,Millenicom kullanmış biri olarak,adresimde kullandığım en iyi fiyat performans internet servis sağlayıcı internet kutusu.Bu sende Comnettir diğerinde bir başkası..
Takım taraftarı gibi davranmaya gerek yok.Netspeed ile bf5 serverlarında 44 ms aldığım yerde comnet ile 70 alıyordum.Bugün 54 ms ile ik ile sıkıntısız oynuyorum.Netspeed ile disney sorunu varken burda sıkıntısız kullanıyorum.Netflix youtube iptv twitter instagram ne varsa yağ gibi akıyor.Modem açıldığından beri bağlı 1 defa kopmadı.
Şu var portun güzel hayat sana güzel.İK başvuru yaptığımda adresimde hazır türknet vardı ikisinide kullandım bir süre.Türknette 2 günde bir kopar bağlanması zaman alırdı.Taraftar gibi olsam türkneti boklardım ama biliyorum port sıkıntılıydı.

Şimdi.. comnet konusunda mesajlarım,tracert değerlerim kısaca yaşadığım tecrübe hepsi yazılı duruyor.Ayrıldığım andan itibarende 1 tane mesajım yoktur.Sen ve senin gibi birkaç kişi comnet güzellemesi dışında birşey yapmadığınız gibi,sizi enterese etmeyen bir konuda,insanlarda İK ile ilgili kötü intiba yaratmaya çalışıyorsun,yapma.Bugün ben ik kullanan biri olarak comnet sıkıntı yaşasa neden gidip konusuna yazayım amacım ne olabilir?Beni ilgilendiren kısım ne olabilir?Haa şunuda anlarım gerçekten comnet fanatiğisindir fakat bu bakış açısı ile inanın itici oluyorsunuz kusura bakmayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ciddi0
R
3 yıl
Binbaşı

Müşterilerini kaybedenlerin hazımsızlığı diyebiliriz bu duruma. Bir önceki iss firmamda da benzer bir durum olmuştu. Bir kaç gün sabredeceğiz. İnternet kutusu telekoma yoğun ilgi var.. Zamlardan kaynaklanan büyük bir kaçışın altından kalkabilmek için kimi firmalar biraz daha düşük fiyatlandırmayla 6 aylık 1 yıllık ön ödeme alır olmuşlar güya taahhütsüz hizmet.



V
3 yıl
Teğmen

Hocam comnet'in datacenter olduğunu e bir zahmet gigabit hızlar verebileceğini, TT, SO, Vodafone ve Turknet ile çalıştığını ve o kadar ip sayısına sahip olmasının gayet normal olduğunu bilmiyorsunuz sanırım...

Tarihte ttninde turknetinde ve gayet iyi biliniyorki yakın zamanda comnet dcnin de saldırı alıp çoğu sunucuların ve internet müşterilerinin bağlantı sorunu yaşadığını herkes biliyor.

IK'ya geçiş için dün evrak gönderdim, daha aktif olmadı şuan turknetteyim. Yani ik savunucusu dememeni rica edeceğim.

Hiçbir firma kusursuz değildir, ik'nın 2 gündür aldığı saldırı ile yurtdışı portları kapatıp saldırı engellemek yerine kökten bu sorunu çözmesi gerekir ki müşteri mağdur olmasın.

Uzun lafın kısası bir DC ile yeni bir ISS'yi bir tutmayalım lütfen :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venain -- 26 Temmuz 2022; 22:57:39 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ramazanjk55