Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
340
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Huawei P serisine elveda: Yeni 'Huawei Pura' serisi duyuruldu
M
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi


Huawei Tüketici İş Grubu CEO'su Yu Chengdong, kısa bir süre önce önemli bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamaya göre Çinli teknoloji devi, yıllardır kullanılan P serisi akıllı telefon markasını artık “Huawei Pura” olarak değiştirdi. Bu duyuru yeni amiral gemisi Huawei P70 serisinin piyasaya sürülmesine az bir süre kala gerçekleşti. Dolayısıyla yaklaşmakta olan telefonlar Huawei Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ ve Pura 70 Ultra olarak adlandırılabilir.



Huawei Pura serisi geliyor



Huawei P serisi, 2012 yılından bu yana hayatımızda ve görünüşe göre bu markanın son neferi mevcut P60 modelleri olacak. Huawei Pura serisi ise mevcut P serisinin yerini alacak. İspanyolca'da saflık ve güzellik anlamına gelen ve "piu rua" olarak telaffuz edilen Huawei Pura serisinin yaklaşmakta olan telefonlarda kullanılacak. Şimdiye kadarki sızıntılarda “P70 serisi” olarak ifade ettiğimiz cihazların Pura markası altında gelmesi bekleniyor.




Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre Huawei Pura markası üst düzey, sadelik ve saflık tasarım konseptine bağlı kalacak. Bununla birlikte yeni marka, teknoloji, moda ve sanatı bir araya getirecek. Dolayısıyla yeni telefonlar daha tasarım odaklı olarak karşımıza çıkabilir.



Ayrıca Bkz.Huawei Mate 70 ekim ayında tanıtılacak: Yeni Kirin işlemcisi için geri sayım başladı



Bilinen bir sızıntı kaynağı olan Digital Chat Station’a göre Pura 70 serisi Huawei Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ ve Pura 70 Ultra gibi birden fazla cihazı içerecek. Firmanın önceki modellerde kullandığı Art Edition modeli Ultra olarak değiştirilecek. Bu model, Pro+ versiyonuna göre farklı özellikler sunmayacak ancak tasarımsal farklılıklar içerecek. Bununla birlikte Pro ve Pro+ temel olarak pil ömrü ve fotoğrafçılık gibi alanlarda öne çıkacak.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/15/huawei-pura-branding-launched/

 Haberi Portalda Gör

E
2 hafta
Yarbay

Hala neden Mate serisini devam ettiriyorlar anlamak güç. Samsung bile S serisini bıraktı sadece.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 hafta
Yarbay

Mate yerine tek seri üzerinden iPhone ve Samsung gibi gitseler daha mantıklı. Pura 70 Plus yapar atıyorum Mate yerine.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @esmerbuyucu
E
2 hafta
Yarbay

Zaten Pura serisi de 4 modelmiş yani ekstra bir şey yapmalarına da pek gerek yok. Hatta kameraya odaklanan Art ve Porsche Edition diye ekstraları sayınca 6 model sanırım.

Samsung S serisi ve iPhone ile aynı zamanda çıkarıp pazar payı almak için 2 seri çıkarıyorlar diye düşünüyorum ama elinde sonunda vazgeçerler.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Krone
T
2 hafta
Yarbay

Mate yada Pura bunlardan biri gitmeli.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.