Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 10 misafir, 4 mobil kullanıcı
54668
Cevap
2099626
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (25. sayfa)
A
10 yıl
Teğmen

arkadaşlar güncelemeden sonra kamera hata veriyor ne ön kamera ne de arka kamera calışmıyor garanti 2ay önce bitti sizce donanımsal bir hatamı yada daha önce böyle sorun yaşayan oldumu
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi.orhan -- 5 Eylül 2015; 1:21:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
10 yıl
Yüzbaşı

Hiç bir M7 nin romunda H+ yazmaz sendeki eski ROM orjinal değil yada üzerinde oynanmış H+ HSDPA dır H de bant genişliği en fazla 7.2 Mbps dir H+ da en fazla 42 Mbps dir.Ama her iki şebeke de bizde bağlı olduğu zaman H simgesi olarak görülür yanında + çıkmaz Yani anlayacağın orjinal rom da H+ simgesi yok ve telefonun HSDPA modunda yani H+ da merak etme. Daha önce yaptığım hız testini resim olarak ekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_rman -- 8 Eylül 2015; 7:39:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @resgodo
E
10 yıl
Yüzbaşı

Buyur hocam
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_rman -- 8 Eylül 2015; 15:36:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fofer
E
10 yıl
Yüzbaşı

Her kutudan aynı kulaklık çıkmayabilir aksesuar sonuçta.




Bu mesajda bahsedilenler: @fofer
B
10 yıl
Yarbay

bi tane dropbox hesabı acıp yada drive a yedeklemek daha mantıklı( tabi internet varsa) en azından kalıcı olur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 11 Eylül 2015; 1:40:57 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: metinTasci

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aeozbay
G
10 yıl
Binbaşı

Aynen öyle hocam ve sense 5 one m7 için tasarlandı resmen daha güzel duruyordu cihaza.4.2.2ye düşme yöntemi var ancak s-off gerekiyor o da şu aşamada malesef ucretsiz olmuyor lollipopta.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @özgrçck
E
10 yıl
Yüzbaşı

Kilit sesi kapalı olsa da olmasada çıkıyor tüm M7 lerde aynı şekilde zuhur eden bir durum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @resgodo
N
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

HTC One A9

@evleaks'in twitter'dan paylaştığı HTC One A9 resimleri. Yine hüsran, yine hüsran :/

< Resime gitmek için tıklayın >


Berbat ötesi bir tasarım, bunu yapmakda zor, istesen yapamazsın.



E
10 yıl
Yüzbaşı

Android 5 güncelleme sonrası batterystats.bin dosyasının silinmesi gerekiyor bunun için ya root yapacaksın yada full wipe (wipe data factory reset) başka alternatif şu an için malesef yok.Garanti devam ediyorsa root yapamayacağın için full wipe yapmanı öneririm sadece bu takılma ve sarj seviyesini yanlış gösterme dışında telefon daha stabil çalışıyor.Benim yaptığım ve % 100 işe yarayan yöntem şudur.

*Telefonu akşamdan şarja tak ve sabaha kadar şarjda kalsın 6 saat kadar

*Şarjdan çıkarmadan telefonu kapat ses kısma tuşu + güç tuşuna bas ikisine birden,boot menüsü açılınca ses düğmesinden recovery'i seç menünün açılmasını bekle daha sonra wipe data factory reset'i seç ve güç tuşu ile onayla satır seçerken ses tuşunu onaylarken güç tuşunu kullanacaksın eğer recovery menüsü açılırken takılırsa bir defa güç tuşuna bas wipe data factory reseti seçtikten sonra bir çok satır çıkar işlemin iptali için bir tanesi hariç hepsinde no yazar sen yes olan satırı seçeceksin ve telefon sıfırdan kurulum yapacak.bu arada kurulum bitene kadar şarjda kalacak.

https://www.youtube.com/watch?v=LRaG0u8PwDA video yu baştan sonra izle yanlız dikkat et eleman burada recovery menüsünü açıyor fakat farklı bir işlem yapıyor sen wipe data factory reseti seçeceksin.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Gurbetçi23
E
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ozthewiz

2001 senesinde bu foruma uye oldugumdan beri henuz ''verimsiz'' tartismalara girmedim. Bundan sonra da bir degisiklik yapmak niyetinde degilim:)

Okuma aliskanligi, google kullanma becerisi ve biraz da ingilizce bilgisi olanlar verdigim link ve benzerlerinden gerekli bilgileri almislardir diyorum ve iyi gunler diliyorum...

Okuma alışkanlığı ile başlayan cümlene atfen yazıyorum,Burada paylaşım yapan sorunlarına çözüm arayan yardım eden ve bilgi sahibi olan arkadaşların hepsini tenzih ederim.Verdiğin likte hiç bir halt olmadığını ve sallayıp edepsizlik ettiğini fark edecek kadar değerli insanlardır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yüzbaşı

Teleservice fiyatı 200₺ civarı değişim orjinal batarya ile yapılıyor dışarıda özel servise değişim yaptırırsan orjinal batarya garantisi yok.Telefoncular piyasada orjinal diye çakma bataryaları 50 tl ye satıyorlar 50 lirada değişim ücreti 100 liraya hallediyorlar daha sonra ne oluyor bilinmez.Orjinal M7 batarya 130₺ haberin olsun.Birde kasa sökülürken deforme olma riski var en güzeli teleservice vermek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mirable
U
10 yıl
Çavuş

HTC ve güncellemeler konusunda yeni bir haber, aşağıda.


HTC’den şok açıklama!
HTC; her ay sürekli olarak yayınlanan güncelleştirmeleri gerçekçi bulmuyor. Her ay yayınlanan güncelleştirmeler kimi kullanıcıların yüzünü güldürse de kimi kullanıcıların ise canını sıkıyor. Firmalar her güncelleştirme ile beraber cihazların kapasitesini arttırdıklarını söylese de her yeni güncelleştirme ile beraber cihazlar daha da ağırlaşıyor.

Microsoft’un Windows işletim sistemleri için sunduğu güncelleştirme aralığı; Her ayın 2.haftasıydı. En yakın rakibi Apple bile güncelleştirme aralığını genişletmek yerine daraltma yoluna gitti.

Gelen bilgilere göre Apple’ın da Microsoft gibi periyodik güncelleştirme sunması bekleniyor. Hiçbir platform hiçbir zaman güvenli değil. Ne Android, ne iOS ne de Windows. Yani HTC bir bakıma rakiplerini de ti’ye almış oldu.

HTC, bu güncelleştirme olayının herhangi bir çözüm getirmediğini aksine kullanıcıları kandırdığını iddia ediyor. Tabii HTC’nin bu tavrına ve açıklamalarına, rakipleri nasıl bir cevap verecek?

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/bilim-teknik/383439/HTC_den_sok_aciklama_.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay

Telefonumda inanılmaz bir batarya sorunu vardı.

Yani normal değildi, sabah çıkardım öğlene bitiyordu neredeyse. Ancak ömrü bitti diye düşünmüştüm.

Bugun wipe yaptim, cihaz resmen yeniden kendine geldi. Bugüne kadar bir bir sürümde wipe yapmamistim ama.

Aynı sorunu yaşayan olursa denesin bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl
Yarbay

özel servise vermeden önce teleservice gönderin. bende aynı durumdaki cihazımı ücret karşılğı yapılsın diye teleservice göndermiştim. ücret bilgisi beklerken cihazı global garanti kapsamında ücretsiz onarıldığı haberini almıştım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 12 Ekim 2015; 20:30:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @resgodo
M
10 yıl
Yüzbaşı

muhtelen bi format atman gerecek.. teli alalı ne kadar oldu kaç kere format attınız bilmiyorum ama genellikle bu yavaşmalar bir temizlik vaktinin göstergesidir :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mhkner
L
10 yıl
Yüzbaşı

Öncelikle şunu söyliyim: S-OFF yapmana gerek yok! Bootloader kilidini kaldırman yeterli. Htcdev.com'a üye ol ve işlemleri izle çok basit. Daha sonra TWRP Recovery'yi yüklemen gerek. Bunları google'da aratarak Türkçe bir çok kaynak bulabilirsin. Herşey bittikten sonra TWRP ile alınmış Backup'ı kurman yeterli.

TWRP Backuo (4.4.3):
https://yadi.sk/d/rQzZ9i0CdmstQ

Güncelleme alacak modda tutmak istersen cihazı, orjinal recovery dosyasını yükleyip bootloader'ı kilitlemen yeterli olacaktır.

4.4.3 Recovery:
https://yadi.sk/d/J5VAyBmSdqPQ4


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @herakles24
E
10 yıl
Yüzbaşı

Konu içinde 4g ile ilgili bu kadar bilgi paylaşım açıklama varken merak ettimde hala bıkmadınmı aynı şeyi yazmaktan


http://www.epey.com/akilli-telefonlar/htc-one.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HTC Specialist
E
10 yıl
Yüzbaşı

Peki bu nedir o zaman.Ona bakarsan 801e varyasyonunda NFC de yok görünüyor hangisi doğru.Ayrıca bunu HTC teknik destekden daha iyi mi biliyoruz ve firmadan neyse zamanla belli olacak herşey.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_rman -- 17 Kasım 2015; 17:24:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HTC Specialist
O
10 yıl
Yüzbaşı

Beyler wi fi modemin 1 metre yanından çekiyor sadece. Odada normalde üç dört diş çekerdi şimdi tek çekiyor yetersiz geldiği için bağlanamıyor. Böyle birşey duyan gören yaşayan çözümünü bilen var mı?

3 farklı rom denedim sonuç aynı. Donanımsal gibi gözüküyor sanırım.

düzenleme:
telefoncuya götürdüm wifiyi çalıştıran parçanın lehimi mi çıkmış yerinden mi çıkmış ne, halletti 25 tl ye aynı sorunu yaşayan varsa

--

bu arada romdan mı acaba bu sorun diye düşünürken şu romu kurdum çok memnunum google arayüzlü 5.1 :)

http://forum.xda-developers.com/htc-one/development/rom-google-play-edition-lollipop-v1-00-t2963927





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 26 Kasım 2015; 22:46:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: G0G0

çok pişman olursun m7'den sonra iphone'a geçersen.. :) a9 gibi bir telefon varken iphone nedir allasen?

ben iphone 5 i satip M7 aldigim icin oldukca pismanim. 6S plus gibi bir cihaza gecip pisman olmak ise imkansizdir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >