Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
1590
Cevap
74483
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Honor Magic 6 Pro ANA KONU
V
3 hafta
Yarbay

Bir hafta oldu cihazı alalı, s24 ultra'dan geçtim. Öteki telefonum 15 pro max.



+Ekranı güzel, parlak, ilk başta alışmakta zorluk çektim kavisli diye ama oldu bir şekilde. Özellikle kitap okuma modu çok güzel sık sık kullanıyorum.
+Ekran koruyucuyla geliyor, oldukça da iyi bir koruyucu, iz falan pek tutmadı.
+ Yeşil olanı aldım, pek kaymıyor ama herkesin dediği gibi iki yanından açık olan kılıf, metal yüzeyden ötürü terli ya da ıslak elde anında kayıyor. O kılıfı genelde evde değil de özel zamanlarda dışarıda kullanıyorum.

+ Arkadaşlar kutudan 100 wat adaptör çıkıyor. Yanında şeffaf kılıf geliyor, yetmiyor bi de ekran kaplaması var. Samsung'da ne kılıf, ne kaplama ne adaptör var, bu üçü samsungda kaça geliyor acaba? İçinden her şeyi çıkartıyorlar.

+ Hızlı şarj oluyor ve pili gerçekten çok ama çok iyi gidiyor. Akşama kadar kullanıyorum, bazen unutuyorum şarja takmayı sonra on dakika da roketler diye yatıyorum :D Pili biraz optimize etmeleri gerekiyor bazı uygulamalar haddinden çok pil yiyor geceleyin.

+ Arayüzü yağ gibi akıyor, tek sıkıntım, aşağı çekince arama çıkıyor ama bu sefer bildirim paneli gelmiyor, keşke aşağıdan yukarı itince çıksa arama. Onun dışında yağ gibi akıyor, samsung'dan çok daha iyi.
+ Kamera "zoom" için uygun değil. s24 ulta bu konuda çok daha iyi ama ben hiçbir zaman zoom yapan bir adam olmadım. Ay fotoğrafı çekip paylaşmak falan, telefonla komik geliyor. 5x'in üstüne çıkmadım ama yalan yok, samsung'un 10x çok başarılı.

+ Macro çekmesi, geniş açısı, gündüz çekimleri harika. Hızla çekmesi ayrıca güzel çünkü çocuğum var, samsung özellikle gece çok kötü bu konuda, gündüz en işte, lag var ama gece daha kötü. Honor bu konuda tam istediğim telefon, çocuğu, hayvanı olan için harika.

+ Video konusunda Gündüz harika işler çıkartıyor, gece noise var, açıkçası gece modu 24 kare olması aşırı saçma, çok kötü oluyor. Gece dediğim aşırı karanlıktan bahsediyor, sokaktır, ışıklı bir evdir sorun yok ama karanlıkta işler vide da kötü gidiyor.

+ Bir başka dikkatimi çeken nokta "aşırıya" kaçmayan bir yapısı var, gece çekimlerinde "aydınlatmayı" tercih etmiyor Honor. Samsung ya da huawei p serisindeki gibi gündüz yapmaya çalışmıyor, bu açıdan çok iyi ama şunu gözden kaçırıyor Honor, hdr gece düzgün çalışmıyor, hesaplamaları düzgün yapamıyor. Aydınlatmamayı tercih etmesi güzel ama biraz daha aydınlık çekebilir. Bu arada aklınızda bulunsun "gece" çekilen fotoğraflar bazen telefondan karanlık görüünüyor olabilir onun sebebi bende ekran parlaklığında geceleri biraz cimri davranması. ışığı açınca o kadar da karanlık görünmüyor ama yine de biraz ışık, hdr daha iyi olabilir. Bu güncelleme ile gelebilir.

+ SEsi çok iyi (İphone daha baslı sanki), kızıl ötesi kumandaı gayet işe yarıyor, hepsinden "ÖTE" parmak izi ve yüz tanıma harika çalışıyor. S24 tam bir reziillik, hele de kendi ekran korıuyucusu yoksa parmağı tanımıyor. Burada öyle bir şey yok, bir kere bile yüzümde sorun yaşamadı. Tam olarak iphone 15 pro max performası alıyorum.

+ uygulamalarda sorun yaşamadım, ama bazılarında şunu gördüm, kamera kapsülünü algılamıyor oyunlar ve kapatma ya da menü tuşları sağ tarafta kalıyor, kayboluyor. Bazen aşırı hassas davranıyor navigasyon tuşları.. Honor'un daha fazla uygulama ile en azından kapsül kısmıyla ilgili çalışması lazım. Telgramda video izledim, kapattım, kapsülde video takılı kaldı arkadaşlar. devalarca kapattım açtım uygulamayı düzelmedi sonunda telefona reset attım. Kapsül kısmı ciddi sıkıntılı bence, sdk yayınlaması ya da bize onu kontrol için bir ayar sunmalı, kapatma seçeneği var mı mesela bulamadım ben?

57'ye geldi telefon, saati ilana açtım 4'den satıyorum 3.5 veren oldu vermedim, onu da düşersem, kılıfı da düşersem 55'e geliyor. adaptörü 1000 tl civarında, 54' geldi alet Üstünde en son model işlemci, ram, 512 hafıza, tam bir amiral gemisi kalitesinde parçalar var. Bence s24'den daha, çok daha iyi. Kalem ve 100 x takıntınız yoksa, harika telefon bence.

15 pro max'la aralarında ki tek fark video arkadaşlar, 15 por max uzak arar çok iyi video çekiyor, sadece honor'u değil, s24'ü, xaomi'yi ve geride ne varsa onları tokatlıyor. Ama geriye ne varsa Honor bence iyi giriş yaptı, fiyatı biraz daha çekerse samsung'un işi çok zor, artık sıkıldım boş telefonları almaktan, sorunları güncelleme ile çözmeleri için beklemekten. s24 ultradaki kamera sorunları haziranda yayınlanacak güncellemeye kalmış.

Pixel 8pro kullandım bir süre, o telefonda çok ama çok güzel telefon. Kamera olarak kafa kafayalar, ama bu cihazın en güzel yanı hızlı çekmesi, pixel'de o da yavaştı ama pixel'de olan güze olan şeyse HDR çok ama çok iyi çalışıyordu burada, otomatik olarak açık olan HDR'nin o kadar verimli çalışmaması.

Uzun yazdım, ilk Honor telefonum, geçen yıl gözüm bundaydı ama TR'a gelmedi diye alamamıştım şimdi geldi ve kesinlikle, türkiye de amiral diye takılanlara bence ders veriyor. Hem kutu içeriği hem de yağ gibi akan sistemiyle, samsunga artık bir süre bakmam sanırım.. 100 wat ya :D. kutudan çıktı kılıfla.. ekran koruyucu var...

Kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın..


Bu mesaja 5 cevap geldi.
Bir hafta oldu cihazı alalı, s24 ultra'dan geçtim. Öteki telefonum 15 pro max.



+Ekranı güzel, parlak, ilk başta alışmakta zorluk çektim kavisli diye ama oldu bir şekild...
Yoruma Git
Yorumun Devamı vbalikci - 3 hafta +22
3 ay sonra satmak isteyen olursa 35 bin lira verebilirim .
Yoruma Git
madrid2017 - geçen ay +18
Cihaz da bug olmadığını, premium malzeme ve keyifli kullanım sunduğunu söylemek fanboyluk mu? Hiç marka takıntım olmadı, olmaz. Ne hoşuma gider, ne iyiyse iyi ne kötüyse köt&#...
Yoruma Git
Yorumun Devamı -KuTLuBeY- - 3 hafta +12
M
geçen ay
Yarbay

3 ay sonra satmak isteyen olursa 35 bin lira verebilirim .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
3 hafta
Yarbay

Cihaz da bug olmadığını, premium malzeme ve keyifli kullanım sunduğunu söylemek fanboyluk mu? Hiç marka takıntım olmadı, olmaz. Ne hoşuma gider, ne iyiyse iyi ne kötüyse kötü derim. Arkadaşın yaklaşımı ve ithamlarına cevaben yazmış olduğum düşüncelerle fanboy diyemezsiniz. Cihaz bug dolu dedi, hayır bug falan yok. Doğruyu ve gördüğümü söylemek mi fanboyluk? Cihazın fiyatı hakkında bir yorumda bulunmadım. Fiyatı eder ya da etmez, hiçbir telefon bu rakamlara satılmamalı! Xiaomi 75 bine cihaz çıkardı piyasaya bu cihaz kadar tartışılmadı.

Bugün, 15pm i 70 bine ikinci el de satabilen var mı? İphone lar bile değer kaybediyor artık. Çünkü piyasa belli, ülke şartları belli..

Neyse konuyu uzatmak istemiyorum. Ben her iki cihazı da kullandığım için direkt kıyas etme ve karşılaştırma imkanına sahibim. Bu sebeple gereksiz, yersiz, yalan yanlış, cihaza atıfta bulunanları anlamakta zorlanıyorum. Tek sebep fiyat. Ama kimse demiyor ki, xiaomi neden 75 bin, iphone neden 85 bin vs..

Umarım güzel ülkem de her şey yoluna girer de herkesin alım gücü ve keyfine göre alım yapacağı günler gelir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @abeslank
B
geçen ay
Yarbay

Beyler alın geçin ya troller gelmiş Yok şöyle yok böyle,ben honor yabancı forumları takip ediyorum hepsi memnun, ayrıca telefon yeni ve güncellemelerle hataları düzelteceklerdir.konuda 2 troll uzun uzun yazıyor neyi kanıtlamaya çalışıyorlarsa çok komikler😁





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 21 Nisan 2024; 20:45:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-
3 hafta
Yarbay

Komiksiniz ve çok bilmiş... Kullanmadığınız cihaz hakkında ''bug larla dolu'' diyebilmek, fanboyluk göstergesidir. Belli ki Apple fanboyusunuz onu anladık. Magic OS 8 de bug vb. sorun gözlemlemedim. Tabiri caizse yağ gibi bir sistem. Benim elimde bahsi geçen her iki cihazda var. Kullanıyorum, görüyorum!

Malzeme kalitesine gelince, Honor un daha premium hissettirmesi sizi neden rahatsız etti? Honor marka yazdığı için mi :) Cihazın üzerinde ''ısırılmış elma'' mı olması gerekiyor premium olması için?

Heves konusuna gelince, evet cihazı kullanıyorum, çok beğeniyorum ve tavsiye de ediyorum. Sizin yersiz düşünceleriniz ile hevesimiz kaçmıyor yani...

İşletim sistemi konusunda Samsung u dünyanın en iyisi ilan etmenizden sizin ''tecrübe'' kaliteniz ortaya çıkmış oluyor.

Fiyat konusunda ise, iphone şu an ki fiyatlarını çok mu hakkediyor? Taraflı bir duruşunuz var, objektif değilsiniz. Iyi forumlar, sağlıcakla...

EDİT : imla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 2 Mayıs 2024; 0:20:31 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @marcoreuss
T
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Honor Magic 6 Pro hb ve vatanda satışa başlandı

< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=3nb3mXDvj0g

Honor Magic 6 Pro Özellikleri


Boyut ve ağırlık: 162.5 x 75.8 x 8.9mm, 225 g

Ekran: 6.8 inç, 2800x1280, 120Hz, 1600 nit pik, LTPO AMOLED

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Bellek: 12GB / 16GB RAM

Depolama: 256GB / 512GB / 1TB

Arka kamera: 50MP, f/1.4-2.0, OIS, ana kamera + 50MP f/2.0 ultra geniş kamera + 180MP f/2.6, OIS, 2.5x zum periskop telefoto kamera

Ön kamera: 50MP f/2.4

Batarya: 5600 mAh, 80W kablolu, 66W kablosuz

Yazılım: MagicOS 8.0, Android 14

Diğer: Ekran içi parmak izi sensörü, kızılötesi sensör, uydu bağlantısı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 18 Nisan 2024; 16:6:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
4 hafta
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

Telefonu alır almaz Anıtkabir e gittim. Bir kaç fotoğraf çektim, eklerim, herkes için dua da ettim :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
2 hafta
Onbaşı

Şimdi kendi adıma itiraf vakti. Aşağıda yazacaklarım kişisel görüş içerir, benim için böyle olan sizin için farklı olabilir. Ama burdaki kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmış biri olarak, kendi deneyimimi paylaşmayı bir borç biliyorum en içten samimiyetimle. Genel olarak olumsuzluklardan bahsedeceğim.

EKRAN:
Kavisli ve görece düşük çözünürlükte olması dışında gayet güzel. İlk kez kavisli ekranla muhatap oldum ve bir daha asla almam. Kenarlardaki doğal olarak büyüteç etkisini hiç sevmedim. Kılıfların kenar koruma özelliğini de zayıflatıyor.

GÖVDE:
Simetri takıntım var, arka kamera adasının ortada olduğunu görünce heyecanlanmıştım, ancak yanılmışım. Tutuşunuzu olumsuz etkiliyor. Kamera adası çok kalın ve ağır, telefon balık gibi elden kayıyor, benim için böyle bu. Siyah renk aldım, arka kapak matlaştırılmış cam imiş ama plastik gibi duruyor ve çok parmak izi yapıyor. Asla premium görüntüsü yok.

KAMERA:
Yüksek zoom çekimleri hariç çok başarılı.

SES:
Seviye olarak yüksek ama kaliteli ses seviyorsanız sizi üzer. Beni üzdü şahsen. Kaliteli hoparlörler kullanmak yerine yazılımsal müdahale ile sesi artırmışlar gibi geldi bana. iPhone'daki doygun tok ses yok kesinlikle.

İŞLETİM SİSTEMİ:
Beni en çok üzen şey bu oldu. Yazılımsal kusurlardan bahsetmiyorum, onlar giderilecektir. Ama yıllardır Xiaomi, POCO, Redmi ve Samsung kullanan biri olarak arayüz çok yavan ve Çin işi geldi. Yazı tipini değiştirmek bir nebze kotarıyor işi ama telefonda detay yok. Özellikle Xiaomi'de yapabildiğim ince ayarlar bunda yok. Uzun bir süre MagicOS almayacağımı anladım. iOS desen iOS değil, Android desen Android'in ruhuna uygun değil :(

SONUÇ:
40k civarına düşmeden almazdım şimdiki aklım olsa. Kimseye de al diyeceğim bir telefon değil. Evet, donanımsal olarak parçalar üst seviyede ama bütünsel olarak bakıldığında olmamış bence. Şahsen çok inceleme yaptım, ve gördüm ki HONOR tüm dünyada müthiş bir PR çalışması yürütüyor bu model için. Daha önce hiçbir cihazın böyle pazarlandığını görmedim ben. Telefonu elime ilk aldığımda hissettiğim şey bu PR'a aldanmış olmaktı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarabc -- 8 Mayıs 2024; 21:34:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: caglaraygor

Bu mesaja 2 cevap geldi.
Q
geçen ay
Çavuş

Bir de konuyu en başından beri takip eden biri olarak, naçizane kendi gözlemlerimi paylaşayım.

Cevahir Teknosa mağazasında ürün gayet güzel konumlandırılmıştı, baştan savma bir durum yoktu. Kendilerine ait iki adet standları vardı. Biri, podyuma çıkmışsınız gibi hissettiriyordu, şahsen biraz yadırgadım ama ilgi çekiciydi ve burada siyah model vardı. Diğeri ise Samsung, Apple gibi yalnızca kendine ait cihazların bulunduğu bir masaydı. Burada da yeşil cihazı deneyimleyebiliyordunuz.

Benim en büyük soru işaretim cihazın ergonomisi ve ağırlığıydı. Şu anda Samsung S24+ kullanan biri olarak yorumluyorum. 229~225 gram ağırlık biraz korkutucu gelse de telefonu elinize aldığınızda (15~20 dakika kadar telefonu kurcaladım) cihaz gayet iyi. Cihazın tutuşu, ağırlık dengesi olması gerektiği gibiydi. Uzun süreli kullanımdaysa cihazı satın alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa daha iyi olacaktır.

Ekran tarafında evet, gayet güzel bir ekranı var. Renkler, doygunluk, parlaklık her şey çok güzel. Ama kendi adıma söyleyeyim telefonu elime aldığımda "abi bu neymiş böyle ya, adamlar yapmış" demedim. Ekran parlaklığı HDR içeriklerde 5000 nitlere çıkıyor sanırım. Onu da cihazın internet bağlantısı olmadığı için deneyimlemedim. Tek eleştirim böyle bir cihazda bence QHD bir ekran olmalıydı. Onu da göz ne kadar fark ediyor, tartışılır.

Kameradan çok fazla anladığım söylenemez. Standart bir kullanıcıyım. Kamerayı aç, fotoğrafı/videoyu çek, kapat, cebine koy devam et. E test ettiğim ortamda da fazlasıyla ışık var zaten, dolayısıyla çok da yorum yapmam doğru olmaz. Güzel mi? Çok güzel. Özellikle 5x ve 10x zoom'da netlik çok iyiydi. Görüntüde bozulma görmedim. Sonrasında zoom'u ne kadar artırırsanız o kadar bozuyor görüntüyü.

Ses yüksekliği tarafında beni bayağı etkiledi diyebilirim. Cevahir kalabalık bir AVM ve Teknosa da sanırım Türkiye'nin en büyük ve en kalabalık Teknosa mağazalarından biridir. Onca sesin arasında zil sesi açtığınızda tahmin ettiğinizden daha yüksek bir ses çıkarıyor. Baslar, tizler için yine yorum yapamayacağım, o kadar sesin arasında ayırt etmem çok da mümkün değildi.

Çerçevede kullanılan malzeme, S24+ ile karşılaştırdığımda bana biraz daha kötü hissettirdi. Son dönemde çıkan Samsung S serisi ve iPhone 15 serisinde kullanılan alüminyum biraz daha tok ve premium hissettiriyor. Şahsi görüşüm, siz parlak metali daha çok seviyor olabilirsiniz.

Arka kapak tasarımı yine öznel, ancak ben yeşil vegan deri olanı tercih ederdim. Siyah olan malumunuz cam malzeme. Ülkemizde satışa çıkan cihazların zaten neredeyse %90'ının arka kapağı camdan üretilmiş. Vegan deri farklı bir deneyim sunuyor. Uzun dönem kullanımda problem çıkarır mı? Belki, ama atın ölümü arpadan olsun.

Yazılım tarafında zevkler ve renkler. Bana yazılım çok sade ve basit göründü. Samsung ile yapıp bununla yapamadığın ne var derseniz, belki One UI arayüzü daha fazla kişiselleştirilebiliyodur. Genel görünüm bana hitap etmedi. Huawei bir cihaz kullandıysanız ve tekrar aynı deneyimi yaşamak istiyorum diyorsanız ( Honor büyük bir kesim tarafından Huawei'nin Google ambargosu olmayan yan çarı olarak nitelendiriliyor ), o sadeliği ve optimizasyonu seviyorsanız tam size göre. 4 yıl Android, 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü var Honor'un. Ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla Magic 6 Pro'dan önce çıkardığı hiç bir cihaza henüz Android 14 güncellemesini vermemiş. 4~5 ay sonra Android 15 çıkacak. Güncelleme takıntınız varsa biraz canınız sıkılabilir.

İşlemci, depolama vs. yorum yapacak bir şey yok zaten. 8. Nesil 3, 512 GB/12 GB uzunca bir süre fazlasıyla yeterli olacaktır.

Tüm bunlardan sonra " birader zaten S24+ kullanıyorsun, ne diye bu kadar aktifsin bu konuda? " derseniz, elimdeki cihazda ekran bulutlanması denen problemi yaşıyorum. Amazon'dan satın aldığım için iade edeceğim. O arada farklı cihaz arayışına girdim.

Toparlayacak olursak; üst model diye tabir edilen bir cihazınız varsa bunu alınca çağ atlamıyorsunuz. Telefon 59.999 TL (5.000 TL indirim ile 54.999 TL) fiyatı ile saat ihtiyacınızda varsa veya en kötü kutuyu açmadan bir şekilde satarım ya da birine veririm diyorsanız, kutu içeriği (adaptör-kılıf), ekstra kılıf hediyesini ve değişim kampanyasında +4000 TL takas desteğini de göz önünde bulundurursak bazı kişiler bulunmaz nimet tadında. Ama indirim ve hediyeler olmadan bu fiyatı mutlaka düşüreceklerini düşünüyorum. O zamanki duruma göre de pusuda bekleyen arkadaşlar nasiplenir umarım :)

Biraz uzun bir yazı oldu, sürç-i lisan ettiysek affola. Bir nebze kafanızdaki soru işaretlerini yanıtlamaya çalıştım. Siz iyisi mi satın almadan önce gidip bir görün telefonu :).



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

-
4 hafta
Yarbay

Adamlar yazmış kocaman saat ve kılıf hediyeli diye... Cihazı perakende mağazalardan alanlar yazıyor buraya kılıf ve saat hediye verildi diye... Daha nedir bu kılıf tatavası? Sanki cihaz teslim edildi de, saati gönderip kılıfı göndermemiş gibi boş yere stres yaşıyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 hafta
Binbaşı

Honor 90 kullanan biri olarak konuya bakmak istedim, ulan millet cihaza atıp tutmuş. 14 bin liraya aldığım honor 90 şuan son model amirallere kafa tutuyor her anlamda çok premium bir cihaz iken magic 6 pro düşünemiyorum bile. Bir sonraki cihazım yine honor olacak fiyatta sapıtmaz ise eğer, alan arkadaşlarım da güle güle kullansın. Çoluk çocuk da çin malı diye redmi veya poco ile kıyaslasın boşverin, siz cihazın keyfini sürün



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 hafta
Binbaşı

Uzunca bir mesaj hazırlıyorum da, (Magic 6 Pro vs S24 Ultra) bu arada dünden beri konuya dahil olan arkadaşlarda dayanamadım, birkaç satır yazmak isterim.

Buraya gelip çocuğa akıl verir gibi... "Şimdiiii baaa bahın genççler... Ahlınızı başınıza alınn.. taammı... Delefon dediğin epıldır, zamsugdur. Başkasına bahmayın guzulaarım.. Bu da benden size davsiye olsun..." diyen değerli katılımcılar. Tam olarak ne zannediyorsunuz acaba buradaki durumu ?? Çinli uyanık simsar satıcılar gelmiş, saftirik gençlerimizi uyutuyorlar, ceplerinden paralarını alıyorlar falan mı ?! Kimsenin ne kesesini, ne piyasayı düşünecek zekası, ya da işine yarayacak, yaramayacak teknolojik ürünü değerlendirme yeteneği yok mu zannediyorsunuz ?!

Yoksa mesele sadece "Öylesine bir tartışma çıksın da ben de bir ara, biz de 15 pıro max gullanıcısıyız gardeşim, geçen ay da zaten S24 Ultura kullanıyodum.. Baaa her yer güzel yani.. Siz bilirsiniz.. " Bu mudur olay ?!?

Tabi ki, her cihaz eleştirilecek, gayet normal, bu cihazın da avantaj-dezavantaj herşeyi konuşulur. Her şey tamam da, bu üst perdeden tavırlar çok komik.. Ben de başlayayım mı mesela üst perdeden akıl vermeye ? Yarıştıralım mı, kim ne kadar tecrübeliymiş... Komik olmayalım.

Bilgi vermek başka, sınırsız-limitsiz bilgi paylaşılır. Kimse gocunmaz. Ama "fikir" başka birşey ! Herkes fikrini söylesin ama kimse kimseye akıl hocalığına soyunmasın, herkesin aklı kendine yetiyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
geçen ay
Yarbay

Bu gü telefonu teknosadan aldım hem saat, hem kılıf bir tek orada vardı, hem de 1.500 tl indirim yaptılar. Tekno bilmem ne üyeliğimde bir şey almışım bir ara ona istinaden miş.. neyse..

Telefonum, bir süredir s24 ultraydi, ara ara da 15 pro max kullanıyordum. Kavisli ekran bir an gerdi beni, s24'ün ekranı gerçekten çok ama çok güzel. özellikle gündüz (muhteşem.. ama bu ekran da parlaklık olarak muhteşem, o kadar yüksek ki, güneş altında bile bana mısın demiyor. p60 gibi telefon resmen. Sağlık uygulaması da, yanında verilen saatte resmen aynı huwai gibi. zaten saati açtım, geri koydum, huwai var, aynısı diyerek. Sanırım satacağım, bir işime yaramayacak.

Öncelikle fiyatı bence oldukça iyi, hatta hepsi buradandan alınsa 5000 daha indirim vardı ama mayısta gönderiyorlardı, o yüzden sabırsızlık yaptım ürünü aldım.

Telefon bir amiral gemisi, olması gereken her şey var hatta fazlası var. adaptör çıkıyor kutudan arkadaşlar 100 wat.. :D roket gibi doluyor. Ekran koruyucu üstünde geliyor bakınız samsung beyciğimiz her ikisini de ayrı satıyor. kılıf bile çıkmıyor, şeffaf kılıf kutudan geliyor.

Honor kafayı takmış, buradaki bütün amiral gemilerine hesap sormaya gelmiş. Bence çok iyi yapmış. Samsung benden başka yok diye oldukça hor kullandı ülkemdeki insanları.

Kamerayı gün boyu kullandım. Oğlum var 5 yaşında, oldukça hareketli, onu honor ile çekmek çok keyifli. Samsung hiç beceremiyordu, iphone beceriyordu ama biraz noise yaratıyordu, honor tak diye çekiyor, işte bu dedirtti..

Macro çok iyi, 5x'de samsugn'dan ve iphoneden hem gece de hem gündüzde iyi. (Bazı koşullarda, ışık yanlış hesaplanıyor honor tarafından ve mora yakın renk veriyor, örnek kyacağım, iphone daha başarılı.) 100x'de samsung çok daha iyi, ayrıca samsung çok daha stabil çalışıyor. Videoda gündüz üçüde çok iyi ama gece geldiğinde işler değişiyor. İPHONE uzak ara iyi. gece modu var honor'da takılarak çalışıyor. Samsung aşırı noise ve hafif maviye çalıyor. Honor ikisinin tam arasında, samsung'dan iyi iphoneden kötü. dikkat ederseniz incelemelerde "video" tarafında bir şey söylenmiyor, çünkü gece kötü arkadaşlar. gece demişken, akşam değil, karanlıktan bahsediyorum. İphone bu konuda rakipsiz, uzun süre de öyle olacak.

Telefonu beğendim, tepkiselliği biraz yavaş geldi sadece, oldukça sakin bir telefon tasarımına ters olarak. geçişler oldukça smoot, takılma yok, hızlı şarj oluyor, ekranı oldukça güzel. Kavis'le ilgili bir soru sormuş arkadaşlar, gündüz ışıkta sağ soldan gelen ışıklar biraz beyaza boyuyor mu gibi bir şey, tüm kavislilerde vardır o, ama burada bir sorun görmedim, ekran bence s23'deki gibi olabilirmiş, bu bir tık fazla, elde, hediye edilen kılıfla kayıyor, kutudan çıkan güzel ama bu kılıf ayrı güzel stant olarak da kullanılıyor.

İlk gün olarak söyleyeceğim şey muhteşem fotoğraf çekiyor, yağ gibi akıyor, sorunsuz çalışıyor, hızlı şarj oluyor, çocuğu, kedisi olan kaçırmasın, video seviyorum diyen gitsin ayfone alsın, çünkü video bu cihazın akşamları pek harcı değil, belki güncelleme ile düzelir bilemedim.

Fiyatı "bence" çok ama çok iyi, yanında verilenleri de hesaba katarsanız, telefon 50'ye geliyor. 100 wat ya.. 100 :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 21 Nisan 2024; 20:6:22 >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
R
geçen ay
Binbaşı

Zoom istenmişti.

Bugün ancak fırsat bulabildim.

Bakmaya aşağıdan başlayın.

Göründüğü gibi 100x ve 50x zaten kullanılmaz. Ama S24 Ultrada daha başarılı olsa da onunkiler de kullanılmaz. Bunlar uzaktan binaları tanımlamak, tabela okumak vs işlere yarıyor, yoksa fotoğraf olarak kimse kullanmaz zaten.

Ama optik 2.5 zoom düzeyiyle 5x + 10x optik zoom'u olan S24 Ultra'nın altında da kalmıyor. Keşke 1 hafta daha tutsaydım elimde S24 Ultrayı birebir karşılaştırma çekebilirdim




< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 21 Nisan 2024; 21:47:13 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
geçen ay
Binbaşı

Bunlar da ana kameradan birkaç örnek..

Güvercin zıp zıp hareketli iken çektim 5x.

Makroda da yapraklar rüzgarda sallanıyordu.

Shutter çok hızlı gerçekten.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 21 Nisan 2024; 21:44:26 >

D
3 hafta
Yarbay

Nah satarsınız ceo lar burayı okuyan varsa sen üst segment çıkar önce şeklini düzgün yap. Troller burada fazla galiba honor paraları YouTube cilere dağıttı herhal. 45bin bantina çek bak nasıl satio. Bunları ceo diye ise alanlar var. Akıl var mantık var.
Honor bu ceolari acil kovun. Burayı okuyorsanız onlar ya zamzung cu ya pinopncu yazık ettiniz getirdiğiniz cihaza nah alırım. O fiyata



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Q
3 hafta
Yarbay

Belli bir seviyenin üstündeki tüm marka telefonlar kullananı memnun eder. Iphone da, samsung s serisi de, xiaomi de, honor da vs vs. Yani premium bir telefon alınacaksa iş zevklere ve kullanım tercihlerine kalıyor. Ben de gidip iphone almam mesela. Dediğim gibi zevkler ve kullanım alışkanlıkları. Şu an s24 plus kullanıyorum. Memnunum ama telefon piyasasını da yakından takip ediyorum. Buraya gelip telefona sallayanlara boş yere cevap vermeyin.
Alanlara hayırlı olsun. Güzel cihaz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
geçen ay
Yarbay

Ederi en fazla 45 bin. 1 saat sonra ilana koyun 40 bine alıcısı zor çıkar. Bana göre yeni bir ürün, sıfır fiyatının %10 falan altına satılamıyorsa ederinden fazla ödemişim demektir.

çinlilerin şişirilmiş fiyatlarla marka değerini yapay olarak artıracaklarını düşünmeleri oldukça komik.

iPhone ilk çıktığında 600 dolardı ve Nokia N95'ten 100 dolar kadar ucuzdu. E90 Communicator 1000 dolara satılıyordu. Blackberryler yine çok pahalıydı.

Apple'ın bile pazara girişi bu şekilde. Kendilerini ne sanıyorlarsa artık?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 17 Nisan 2024; 23:47:36 >

T
geçen ay
Binbaşı

Hocam Honor da alsaniz 1 ay sonra hepsi ayni hissettirecek. Ben her seferinde bir hevesle aliyorum ama kullandigim ozellikler hep standart islemler :)




Bu mesajda bahsedilenler: @KranosChara
V
3 hafta
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Oldukça küçük bir kelebek gördüm bahçede ve mavi , çeker miyim derken çektim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.