Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
107
Cevap
11948
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: 🔥 🔥 HEPSIBURADA RAY BAN GÖZLÜKLER YANIYOR 🔥 🔥 (2. sayfa)
R
7 yıl
Yarbay

Alideki gözlüklerin ne idüğü belirsiz göz sağlığı açısından...optikçilerde satılan 80-90 tl bandındaki osse,optelli,mustang gibi markalar bile daha iyidir..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fizisyen
S
7 yıl
Çavuş

Optik mağazası sahibi arkadaşımın ekranından Rayban marka gözlüklerin gelişine bakmıştım. Bazı arkadaşların da dediği gibi bu fiyata gerçek Rayban almak imkansız. Yalnız çok güzel bir kopyasını alabilirsiniz. Adamlar sol camın üzerine lazer ile yazılan Rayban yazısını bile birebir yazıyorlar. Ben n11 de bir mağazadan aldığımda bu işlerin pek farkında değildim. Ama optik dükkanı olan bir arkadaşım sayesinde sahteyi ayırt edebilecek gözlere sahip oldum. Orjinali ile karşılaştırınca aradaki farklar bariz ortaya çıkıyor. N11 e gözlüğü iade ettim ve mağazayı n11 e bildirdim. Mağazanın 500 olumlu yorumu olmasına rağmen 1 ay sonra mağaza faaliyeti durdu. Önceden gözlük alanlar ise farkında değiller ama sahte Rayban kullanmaya devam ediyorlar. O yüzden bütün yorumlar hep olumlu oluyor. Adamın elinde orjinali olsa farkında olur sahte olduğunun.



F
7 yıl
Binbaşı

Buradan pek birseye benzetemedim ben



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut716
W
7 yıl
Yüzbaşı

Optikte yüzde 500de kar var rayban hakkında fikrin yoksa atıp tutma bence Türkiyede tek distribütörü olan bi firma bu ve 100 200 tl civarı kar ediyo gözlükçüler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut716
W
7 yıl
Yüzbaşı

He sen gidip 500e alabilcegin gözlüge lüks semtte 1000 lira veriyosan o gözlükçünün degil alan kişinin suçu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut716
G
7 yıl
Binbaşı

Aynen hocam. Güzel modelleri var, ben yeşil camlı olan doğa yürüyüş gözlüğünden kullanıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ufuk-34JD58
C
7 yıl
Yüzbaşı

'Dükkanların' satış yaptığı sitelerde orjinale yakın replika ürünler yıllarca ucuzdan peynir ekmek gibi satıldı. Alan birçok kişi belki halen replika aldığını bilmiyordur. Mesafeli olun derim.



S
7 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar daha öncede bu satıcı yağız optik adı altında ray bani bu fiyata sattı ve sahte olduğu anlaşılınca mağazası kapatılmıştı. Şikayetvar vb. sitelere bakınca çok net anlaşılır.

Yağız optik,erçağ optik,kieps optik bu optikler aynı adamın farklı alışveriş sitelerinde açtığı optik isimleri. Bunları googlea yazın zaten net bir optik dükkanı yeri çıkmıyor. Aman dikkat edin.

Ayrıca yukarıda da arkadaşlar yazmış. Arkadaşımın babası optikçi ray ban ürünlerinde çok az kar marjımız var ve fiyat çok az oynuyor demişti. Bunu da dikkate almak lazım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 5 Haziran 2018; 1:0:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
5 yıl
Yarbay

Ben de iade ettim. İki tane almıştım aralık indirimlerinden.
İadede sıkıntı olmadı. Çinden gelen çok kaliteli replikalar var. Dikkat etmek gerek.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
7 yıl
Yarbay

Sahte olma ihtimali ?



R
7 yıl
Binbaşı

Erçağ optik satıcısı

Güvenilir mi acaba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
7 yıl
Yarbay

Çok uygun yorumları da iyi ama kararsızım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
7 yıl
Yarbay

Diğer satıcılar da uygun fiyata satıyor hepsi mi indirim yaptı acaba yoksa normalde de mi böyle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Er

Sahte olup olmadığını siparis sonrasi anlamak mumkun mu. Mesela gelen garanti belgesini sorgulatabilecegimiz bir site ve bayiden sorgu mümkün mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
7 yıl
Yarbay

Ben aynı model , aynı ölçülerde olan raybanın sahtesini atasunda gördüm. Yan yana koydum. Lazerli yazı birinde var birinde yoktu. Çalışanlar bile inanamadı. Derhal o mağazayı terk ettim. Dikkatli olun. Garanti belgesini. Faturasını isteyin. Ve faturada rayban modeli vs yazılı olsun.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
7 yıl
Yarbay

İki ay kadar önce de saat saat mağazalarına baskınlar yapıldı sahte saatler ortaya çıktı. Mağazaların yapması normalleşti dikkatli olun.



S
7 yıl
Yüzbaşı

mağazadan almak istersek ,
ne yapmamız gerekiyor, sahte gözlük almamak için..
detaylı anlatır mısınız?

ya da bilen biri detaylı anlatabilir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
7 yıl
Binbaşı

Hocam raybanin yetkili satiş noktalarindan alın oncelikle yani rayban diyorki ben bu mağazalar dışındaki hiç bir mağazaya ürün yollamıyorum.Ee diger mağazalar nerden buluyor o zaman?O yuzden önce o magazalardan alışveriş yapın.Garanti belgesinde de kaşe nin üzerindeki isim yine satış noktasi olan magazasa kaşesi olmalı.Onun dışında çok kaliteli replikalar varmış yani optikçiler bile artik ayirt edemiyormuş.Klasik icinde lazer rb yazisina falan bakabilirsiniz.Fiyat olarak da 300-400 arası oluyor genelde.200 gibi bir fiyata almak imkansız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sak0575
U
7 yıl
Onbaşı

Benim Türkiye ‘m ne hale gelmiş.Hele şu milletin haline bakın .Gözlük la bu .şehir efsanesi gibi yazmışsınız. La yarın gelin ben size orjinalini gösterecem. Bizim burda beyaz abiler var onların hepsinde var hepside orijinal



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

R
7 yıl
Binbaşı

Çinden 20-25$ civarı alırsınız bunlar birinci sınıf replika



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >