F

Binbaşı
03 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
1510 (Bu ay: 13)
Gönderiler Hakkında
F
3 ay
Spor bölümü adminleri Hk.
"Birbirinizi rencide etmeden rakip takımlar hakkında ve camiaları ile şakalaşabilir; kendi aranızda takılmalı espriler, hararetli muhabbetler, belirli sınırları aşmadan dokundurmalar yapabilirsiniz. Bu tarz mesajlarınıza işler çığırından çıkmadığı ve sınırlar aşılmadığı sürece herhangi bir işlem yapmayacağız."

Yukarıda ki admin açıklamasının da görüleceği üzere rakip tarafların hakarete girmeden birbirleri ile atışması, şakalaşması bu bölümde olması gerekendir. Rekabet bu şekilde güzel. Gel gelelim ki bölüm adminleri kendi kurallarını yeterince net anlayamadıklarından olsa gerek manasız cezalar ile insanları forumdan soğutuyor. Bunlardan biri de benim spor bölümünde yazmayı bırakıyorum. Sebebine gelince ;


< Resime gitmek için tıklayın >
Bu mesajdan dolayı üyeye hakaretten 4 gün hesabım kitlendi. Şimdi burada hakaret olan nedir? "Evinizde tokatlayacağız sizi" bu cümleden üyeye fiziki olarak gerçekten tokat atacağım şekilde mi yorumladı admin arkadaş merak ediyorum? Türkiye'de yaşamayan, futbol jargonu hakkında hiç fikri olmayan birine mi veriyorsunuz bu bölümün yetkisini? Bu kelime futbol jargonunda üstün bir oyunla yeneceğiz demektir. Forum destekten ulaşın veya bize PM atın biz size yardımcı olmak için buradayız diyorsunuz bu kadar basit bir yazıdan dolayı hesabı kitliyorsunuz PM atamıyoruz haliyle. Forum destekten yazıyoruz günlerdir cevap yok ceza bitti bu konuyu açabildim.
Bu mesajda takıldığım Gs li arkadaş @artisart nick'li arkadaştı, şahsına bir hakaret hissettiysen lütfen sende yaz hocam.
Ben daha fazla spor bölümde yazmayacağım lakin bu bölümlerin sorunu modlardan ziyade ilgilenen admin arkadaşlardır. Dediğiniz gibi hakarete varmadıkça insanların birbirlerine takılmasına müsade edin keyfi cezalar vermeyin ya da rakip forumlara yazmayı kapatın. Sıkıntı olan bizzat adminler olduğu için bu sorunun çözümü malesef direkt olarak sana kalıyor @powerstorm hocam. 21 senelik üyeyim en azından forum destek üzerinden veya buradan bu mesajda ki hakaretin ne olduğunu söylerseniz sevinirim.
F
3 yıl
Trual 50 TL için sözünden dönen üye
Açsam mı açmasım bilemedim ama 50 TL için forum kültürünü katleden bu insanların cezasız kalması da içime sığmadı. Açıkçası büyük mağduriyet dolandırıcılık vs gibi bir durum yok.
Bu arkadaştan anakartını almak için anlaştık kendisinden IBAN beklerken 50 TL fazla teklif gelince gitmiş o arkadaşa satmış. Buraya kadar hadi çok problem değil herkesin ticari ahlakı düzgün olmayabilir. Ama karşında ki insanı salak yerine koyması kabul edilemez. Bana anakartın pinlerini eğdiğini düzeltmeye çalışırken daha kötü olduğunu ve bu şekilde satamayacağı söyledi. Sonra öğreniyorum ki 50 TL fazlaya başkasına satmış. Bunu kendisine yazınca da guvenemedim cevap alamadım gibisinden sıvama durumuna geçti özür dileseydi yine acmazdım konuyu. Guvenemedigi konu ise sadece bir gün dönüş yapamadım bel fıtığı rahatsızlığım var onunla alakalı hastane durumu oldu onda bile akşamında durumu bildirip ertesi gün işlemi yapalım dedim o da tamam dedi. 2003 üyesiyim seneledir forumdayım malesef eski Forum kulturu tamamen bitmis bunu anladım. Kendimden örnek vereyim bundan seneler evvel forumda ekran kartı takası konusunda bir arkadaşla anlaştık ekran kartı modelini bir rakamı yanlış yazdığım için alışverişi yaptığım arkadaşa mahcup olup dönemin en iyi harddiski olan WD raptor 10k rpm lik 2 tane HDD yi hediye ettim. Burası karşılıklı bilgi alışverişi yaptığımız birbirimizden birşeyler öğrendiğimiz, ihtiyaç olunca yardım aldığımız bir ortam. Ona göre de birbirimize biraz daha fazla değer vermeliyiz diye düşünüyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >

@@Trual
F
7 yıl
40-43\u0027\u0027 Gerçek 100 Hz panelli TV tavsiyesi 4k veya Full HD
Evet arkadaşlar soru başlıkta tavsiyesi olabilecek var mıdır?

40-43'' Gerçek 100 Hz panelli TV tavsiyesi 4k veya Full HD
F
8 yıl
Cevap: TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI
Hocam resimler çıkmamış takip edilebilir kargo hatta paket bilgisinde geri döndü diye kendileri yazmış lakin aliexpress kabul etmiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
8 yıl
LOGITECH Z213 2.1 SES SISTEMI 45 TL
F
8 yıl
1 gol avans 4 de biter
Evet buz gibi offside dan yedik golu sozde tr in en iyi hakemi ve ekibi sahada ama avans olsun 4 de biter...
F
8 yıl
Acil Öneri 2 laptop arasında seçim tavsiyesi
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-80lt00g5tx-b5080-core-i3-4030u-4gb-500gb-214385212

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-aspire-e5-573g-nx-mvmey-005-i5-5200u-4gb-500gb-15-6-dos-gt920m-2gb-vga-214167222

Hangisini secmeliyim i3 i5 arasinda hissedilir bir performans farki olur mu? Bana mantikli gelen lenovayi alip ssd ve 4 gb ram takviyesi yapmak. Ama alacak kisiler sik cihaz degistiren insanlar degil uzun omurlu kullanmak niyetindeler i5 i alip ss ve rami sonraya mi biraksak? Tavsiyeniz nedir dostlar...
F
9 yıl
RVP \u003e Falcao
Evet böyle bir durum olsa yani RVP gitse Falcao gelse ne dersiniz? Falcao düşüşte ama benim zamanında hayranlıkla izlediğim bir forvet, rvp de öle gerçi ama ligimize daha uygun olur sanki Falcoa. Evet ne dersiniz?
F
9 yıl
Moussa Sow\u0027a VEDA
Öncelikle ideolojik kaygılar ile kin ve nefret kusan arkadaşlardan rica ediyorum konudan uzak durun sizin haricinizde ki Sow eleştirilerine saygım var size YOK! Konu sadece Fenerbahçeliler için değil Türkiyede örnek bir sporculuk sergileyen Sow'a saygı duyan her futbol severin istediği taktirde Sow hakkında son düşüncelerini yazabilmesi amacıyla açıldı.
Fransa'dan gol kralı olarak geldi. Yeri olmasada sol açıkta oynamak zorunda kaldı. Ve oynadığı dönemde Burak Yılmazla birlikte Türkiye liginin en skoler oyuncularından biri oldu. Sırf secdeye gidiyor diye ideolojik kaygıları olan arkadaşlar sürekli bir açık kolladı en ufak kötü performansında yaygara kopardı. Göz yaşları sahte,timsah denildi. Kluple ilişkisi kalmamış dubaide büyük paralar kazanacak Sow vedasında gene göz yaşlarına hakim olamadı ;

Videoyu izlemek için tıklayınız

Süper ligin en pahallı transferlerinden birini yapıp para kazandırarak veda etti. Bazı arkadaşlar Emenikeden bile kötü diyerek kin ve nefretlerini kelimelere vurdular. Ama o asla formasını fırlatmadı. Eli belinde hiç bir maçı tamamlamadı. 4 gollü bir sezonu hiç olmadı.


Videoyu izlemek için tıklayınız

Son olarak tekrar etmekte fayda var, veda amacıyla açılmış bir konudur isteyen bu doğrultuda verdiği emeklerine teşekkür eder son kez vedasını eder. Secde olayı,din sömürüsü, timsah göz yaşları gibi konulara girmezseniz sevinirim. Herşey için Teşekkürler SOW!
F
9 yıl
Full Köy tüm duvarlar 11 seviye mavi, herolar 40-40, Lab Full

Arkadaslar 2 kusur yillik cok ciddi bir emek harcanmis hesaptir. Isim degistirme hakki mevcuttur. Ilk sahibiyim lutfen sorunlu elden ele dolasmis oyun icinde ceza almis hesaplarla bir tutmayin. Karnesi cok temiz uzun sureler emek harcanmis kupada cok ciddi siralamar gormus bir koy. Halen 4700 kupalarda ve siralamada oldugu icin koyun ismini silip resimleri paylasacagim ciddi alicilar ilitisim kurarsa detayli bilgi verilir. Emegimin, harcadigim paranin karsiligi olmasa da 3500 tl ye verecegim. 2003 den beri donanimhaberde uyeyim. Buyuk forumlarda refarans gosterebilirim. Istanbul ici elden teslim olabilir. Disariya once parayi almak kaydiyla satis yaparim.



Resimler;

http://imgur.com/a/9kywR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.