Aynı marka-model beğendiğim 2 tane ilan buldum. İlanlardaki araçlardan biri beyaz, diğeri kırmızı renk. Ben kırmızı rengi pek sevmiyorum, genelde boyası soluyor güneşten, bi yerini boyatsan renk tutmuyor vs. sıkıntılı yani. Beyaz daha çok hoşuma gidiyor.
Ama baktığım beyaz araba 25.000 TL, LPG yok, Ufak bi kazadan dolayı kaput ve çamurluk değişmiş. Bunu alırsam ruhsat işlemleri ile birlikte 1500 Liraya LPG taktırmak zorunda kalacağım.
Kırmızı araçta ise kaza yok, 1 lokal boya var, LPG var, fiyatı 26,500 TL.
Şimdi aklım kırmızıyı al diyor, kalbim beyazı al diyor Ne yapsam karar veremedim, siz hangisini seçerdiniz ?
Gördüğüm montajlar genelde kötü olduğundan her seferinde vaz geçiyorum lpg'den, Kaldı ki kimin taktığı, nasıl kullanıldığı belli olmayan lpg'li araç uzak olsun.
Regülatör seviyesi, enjektör açıları, hortum uzunlukları falan nizami olmuyor genelde.
Simit tankın montajında kalın saplama atıldı mı yoksa vida ve perçinle mi tutturdular?
Bence kırmızı olanı alın. Hatta iki kuruş fazla olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 9 Şubat 2017; 14:24:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >