Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
379
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını önemsiyoruz.
R
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

üzücü. bir türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı terör örgütünden övgü alıyor, ülkemizde geziyorlar ve toplantı yapıyorlar, hizbullah ülkemizde iktidar parti ile aynı ittifakta
https://twitter.com/ConflictTR/status/1780577367959753101
kuvayi milliye gibi bir örgütü hamas ile aynı cümlede kullanıyor
https://twitter.com/ConflictTR/status/1780537240025739508





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 17 Nisan 2024; 15:49:6 >

Yaş ilerledikçe ne dediğini şaşırır oldu artık :)) hamas bir terör örgütüdür bir milli direniş örgütü değildir, filistin halkını çok düşün&#...
Yoruma Git
Yorumun Devamı BeQuiet! - 2 hafta +15
Türk dışişleri için 'utanç' verici bir durum...Araplar bile Hamas'ı sahiplenmezken Türkiye'nin düşürüldüğü durum çok üzüc...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Long Nightt - 2 hafta +7
Filistin devleti ile Osmanlıyı bir tutup Hamas ile kuvayi milliyeti bir tutmak büyük zeka özürdür. Allah şifa versin sana.
Yoruma Git
sissil - 2 hafta +7
V
2 hafta
Yarbay

Teröristi çağırmışlar haftasonu gelip bizim malumla fotoğraf çektirip Dubai’ye geri döenecekmiş

Teröristle fotoğraf çekilince Filistin halkı da savunulmuş olacak..herhalde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 hafta
Çavuş

Yaş ilerledikçe ne dediğini şaşırır oldu artık :)) hamas bir terör örgütüdür bir milli direniş örgütü değildir, filistin halkını çok düşünüyorsan israille ticareti tamamen kes lafla peynir gemisi yürümez. Bu söylediği Kuvayi Milliye'ye hakaret başkası söylese ne olurdu siz düşünün.



L
2 hafta
Yüzbaşı

Türk dışişleri için 'utanç' verici bir durum...Araplar bile Hamas'ı sahiplenmezken Türkiye'nin düşürüldüğü durum çok üzücü...

Gerçi 20 yılda hangi adımları dış politikada Türkiye ve Türk milleti için fayda getirdi ve övünç vesilesi oldu ki bu açıklamalar olsun...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 hafta
Er

BM bile Hamas'ı seçilmiş parti kabul etmiş, terör örgütü kabul etmemiş, ama sen kafana göre yada ne bileyim İsrail'e göre Hamas'ı terör örgütü ilan etmişsin:)

çok merak ediyorum dayandığın evrensel hukuk maddesi nedir bunun için?

öyle kafadan sallama olmaz böyle şeyler.



T
2 hafta
Er

Araplar bile ne... korkak tavuklar gibidir onlar. yan ülkesi bombalanırken yöneticileri ses çıkartmaz. halk öyle değil ama.




Bu mesajda bahsedilenler: @Long Nightt
K
2 hafta
Teğmen

Anca boş yorum yapmışsınız ama Kuvayı Milliye ile Hamas ın herhangi bir farkını belirtememişsiniz. Çünkü söylediği doğru Reisin. Boş sıkmayın haydi!



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 hafta
Yarbay

Hamas ile ortak İsrail le ticaret yapmıyorlarsa bende adam değilim. Arafatın kızının ne kadar zengin olduğunu cümle alem biliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 hafta
Yarbay

Filistin devleti ile Osmanlıyı bir tutup Hamas ile kuvayi milliyeti bir tutmak büyük zeka özürdür. Allah şifa versin sana.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kaan1026
T
2 hafta
Yarbay

yani yorum yapsan bir türlü, yapmasan iki türlü. oku geç diyorsun, bazen olmuyor. hamas kendisinden başkasını dinliyor olsaydı, o kadar insanın vefatını çok önceden önlemiş olurdu. şimdi mi "reisin açıklamalarını önemsiyoruz" diyor? daha öncesinde önemsediğini hiç sanmıyorum. menzili ve tahribat gücü hiç olan roketlerle israile saldırıları sonrasında, bunun bedelini kat be kat daha fazla ödeyebileceklerini hiç mi göremediler? zalim olma konusunda, israil'in neler yapabileceğini öngörememiş olmak büyük bir hataydı bence. güçlenene kadar veya ne diyelim belki çevrenin farklı insanları birbirine ısınır veya kim nasıl düşünürse artık, yapılabilecek olan anlaşmalarda bazı ağır şartları kabul edecek olmanın kötü olacak yanı, şimdiki durumdan daha kötü olamazdı. bu kadar müslüman şehit edilmeden evvel her türlü anlaşılabilirdi. şartları değerlendiremediler. halbuki tek başlarına hareket etmeyip, dinlemeleri ve buna göre hareket etmeleri daha isabetli bir karar olurdu. şimdi bazılarınız diyecek ki; ne yani israil'in boyunduruğu altına mı gireceklerdi? yoo ben böyle bir şey demiyorum. peygamber efendimizin yaptığı anlaşmaların için de bile anlaşmanın önemine dair, bazı ağır şartları kabul ettiği olmuştur. yani şunu demek istiyorum: "Gevşeklik edip de barış istemeye mecbur kalmayın..." (Muhammed, 47/35) savaşı emreden ayetlere bakıp, barışı teşvik eden ayetleri görmemek, islama uygun değildir. kuvayi milliye ile hamas arasındaki fark ise filistin devlet başkanı mahmut abbas'a bakmamız yeterli. filistin içinde birlik ve beraberlik var mı? abbas'a göre hamas, filistinin tamamını temsil etmiyor. başka gruplar da var yanlış bilmiyorsam. bu durumda hamas nasıl kuva-yi milliye oluyor? kuva-yi milliye tek vücuttur. hamas ise böyle değil. aradaki fark budur.



B
2 hafta
Binbaşı

siz terör örgütü liderine selamlar gönderiyordunuz. hamas bir terör örgütü değildir sadece kendi topraklaırını savunuyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

boş yapma be abicim, sen ne güzel 2 hafta sessizliğe boğulmuştun yani insan hiç mi diyecek bir şey ve argüman üretemez? aynı şeyleri tekrarlıyorsun neyse ki sizin Ankara'daki halk senin gibi değil de %60 ile komedi bir fark attı Mansur Yavaş
sen hiç utanmadan, çaresiz bir şekilde o Turgut Altınok denen adama oyunu bastın, bundan utan





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 18 Nisan 2024; 15:33:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @babus0606
B
2 hafta
Binbaşı

arada sizin argümanlara baksak sabahlara kadar burada kalırız mansur ekrem in bir kaç yaptığı icraatı paylaş desem susarsın. dem bir ğün acır o vakit iyi parti gibi şutlarmısınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @ry4n
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.