Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4494
Cevap
218575
Tıklama
26
Öne Çıkarma
Cevap: Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (3. sayfa)
A
3 yıl
Yarbay

Porsche Vision Gran Turismo : Unveiled

https://www.youtube.com/watch?v=TmSWdvYf5JM




A
2 yıl
Yarbay

A
2 yıl
Yarbay

Yeni Gran Turismo 7 Detayları: PS4 vs PS5, Sürüş Fiziği, GT Cafe ve Daha Fazlası Kazunori Yamauchi Röportajında ​​Ortaya Çıktı

Çeviridir :

< Resime gitmek için tıklayın >
Büyük Gran Turismo 7 tanıtım ve lansman tarihi duyurusundan bir hafta sonra GTPlanet, Gran Turismo serisinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi ile en son başlık hakkında kapsamlı bire bir röportaj için görüşme fırsatı buldu.

Büyük açılıştan sonra incelenecek çok fazla bilgi olmasına rağmen - ve kaçırdığınız her şeyi Gran Turismo 7 Ultimate Kılavuzumuzda yakalayabilirsiniz - topluluğun hâlâ pek çok sorusu olduğunu biliyoruz.
GTPlanet kullanıcılarının görüşlerini rehber alarak, Yamauchi'ye PS4/PS5 desteğinden sürüş fiziğine, araba özelleştirmesine, oyun tasarımına ve çok daha fazlasına kadar her şeyi kapsayan çok çeşitli sorular yöneltebildik.

Şimdilik bazı şeyler hala gizli olsa da - sonuçta, Sony'nin önümüzdeki altı ay boyunca konuşacak bir şeye ihtiyacı olacak - hala çok fazla yer kaplayabildik ve bazı eksik parçaları doldurabildik. Hadi hadi bakalım!

< Resime gitmek için tıklayın >
PS4 vs PS5

Ne zaman Gran Turismo 7 nasıl oyun iki konsolları arasında farklılık olacaktır: bir büyük soru herkesin aklında PlayStation 4 ve PlayStation 5 oldu hem gelen bir çapraz kuşak başlık olduğu doğrulandı?
“Bir yarış oyununda detay seviyesini ayarlayabilirsiniz. Teknoloji açısından, kare hızını ve diğer her şeyi korumak açısından çok ölçeklenebilir bir oyun, "dedi Yamauchi. "Kaliteden ödün vermeden bir PS4 sürümü ve bir PS5 sürümü yapabildiğimizi gördük, bu yüzden ikisini aynı anda yapmaya karar verdik."
Elbette, oyunu Sony'nin en yeni konsolunda çalıştırmanın büyük bir avantajı var: “PS4 ve PS5 arasındaki yükleme süresi o kadar farklı ki, tamamen farklı bir deneyim. Bu ikisi arasında kaçınılmaz olan bir şey," diye açıkladı Yamauchi. Özellikler açısından oyunların tamamen aynı olacağını doğruladı.

Özellik paritesi, çevrimiçi rekabet açısından özellikle önemlidir ve birlikte çevrimiçi yarışan PS4 ve PS5 kullanıcıları hakkında soru sorulduğunda, Yamauchi bunun mümkün olduğunu doğruladı. "Tek şey, PS5'in çok hızlı yükleneceği ve PS4'ün yüklenmesinin biraz zaman alacağı. Bu nedenle, PS5 ve PS4 kullanıcılarının bir karışımının olduğu bir grubunuz varsa, PS5 kullanıcıları maça hemen girecek ve PS4 kullanıcılarının yüklenmesi biraz daha zaman alırken ücretsiz turlarını yapmaya başlayabilecekler. maç," diye açıkladı Yamauchi.

PS5'in yüksek kaliteli katı hal sürücüsü ile mümkün kılınan, herkesin bildiği gibi hızlı yükleme süreleri, açıkça Yamauchi'nin yeni donanımın favori özelliklerinden biridir. “Gerçekten en çok sevdiğim kısım, yükleme süresinin azalması” dedi. " PS5'te GT7 oynarken , yükleme süresini hemen hemen hiç hissetmeyeceksiniz. Bu tam bir oyun değiştirici. Deneyimi tamamen değiştiriyor.”

Yamauchi'ye GT7'nin PlayStation 5'te 8K çözünürlük veya 120Hz yenileme hızları için olası desteğini de sorduk , ancak bu işlevsellik hakkında henüz yorum yapamadı.

< Resime gitmek için tıklayın >
PS5'in DualSense Denetleyicisi

PlayStation 5 ile birlikte gelen DualSense kontrol cihazı harika bir donanım parçası ve Sony yöneticileri bir yılı aşkın süredir onun Gran Turismo 7 ile uyumluluğu hakkında konuşuyorlar . Yamauchi, bizimle konuşurken, yeni kumandanın oyun deneyimini nasıl geliştirdiğine dair yeni bilgiler sundu:

"Çalışırken ABS'nin titreşimini yeniden yaratmak için uyarlanabilir tetikleyicileri kullanma hilesinin ötesinde, benim için daha önemli olan şey aslında kumanda üzerindeki çubukların yüksek hassasiyet duygusu" dedi. “DualSense üzerindeki çubuklar, kullanıcının arabayı bir direksiyon simidi kumandası kullanarak aynı seviyede kontrol etmesine izin verebilir. Bu geçmişten çok büyük bir fark.”

< Resime gitmek için tıklayın >
Çevrimiçi İşlevsellik

Çevrimiçi işlevsellik açısından oyuncular, GT7'nin GT Sport ile kurulan Polyphony Digital temeli üzerine inşa edilmesini bekleyebilirler . “ Gran Turismo 7 , önceki nesle göre kullanılabilirliği ve ağ güvenilirliğini kesinlikle geliştirirken GT Sport'un yapabildiği her şeyi yapabilecek.” Olduğu gibi Sport , Yamauchi doğruladı GT7 bir anda pistte 16 aracın maksimum desteklemeye devam edecektir.

GT7'nin tartışmalı bir başka yönü de , oyunun ilerlemenizi kaydetmek de dahil olmak üzere birçok özelliğini kullanmak için bir internet bağlantısı gerektirmesidir. GT Sport'ta birçok oyuncu için bir çekişme noktasıydı ve GT7'de geri dönüyor . Bunun nedenini öğrenmek için Yamauchi'ye bu tasarım kararının neden verildiğini sorduk.

Yamauchi, "Bir neden, insanların oyun için kaydetme verilerini değiştirmesini ve hile yapmasını önlemektir" dedi. “Bir başka yön, canlılar içindir. Tasarım verileri, çevrimdışı oynarken bile sunuculardan indirilir. Bu nedenle, çevrimiçi bir bağlantı, oyun boyunca hemen hemen ihtiyaç duyulan bir şeydir. Oyunun herhangi bir çevrimiçi bağlantı gerektirmeyen bir kısmı Arcade Modudur, çünkü kaydetme verileriyle etkileşim yoktur ve hiçbir canlı görünüm söz konusu değildir, bu nedenle bunu yapmak için bir ağ bağlantısı gerektirmez.”

< Resime gitmek için tıklayın >
“Daha Doğal” Sürüş Fiziği

Sürüş fiziği ve araç kullanımındaki gelişmeler, yeni Gran Turismo oyunları çıktığında her zaman akılda kalır, ancak henüz resmi kaynaklardan pek duymadığımız bir şey. Ayrıntılara girmese de Yamauchi, bu alanda ilerlemeler olduğunu açıkça belirtti.

"Fizik açısından, elbette, son 25 yıldır geliştirdiğimiz oyunda bir şey. In GT7 , sana hassas arttı bulacağınızı düşünüyoruz. Ayrıca GT Sport'tan daha doğal, hatta daha fazla hissedeceğinizi düşünüyorum ”diye açıkladı.

Yamauchi ayrıca dünyanın en iyi Gran Turismo oyuncularından bazılarının Polyphony Digital'in GT7'deki fizik motorunu iyileştirmesine yardımcı olduğunu açıkladı . “Artık aileye katılan Igor Fraga ve Mikail Hizal gibi yeni insanlar var. Onlardan bunu ayarlamada çok faydalı olan geri bildirimler aldık.”

Okurlarımızın çoğunun bileceği gibi, Igor Fraga ve Mikail Hizal , FIA Gran Turismo Şampiyonası'nda her ikisi de hem Nations Cup hem de Manufacturers Series'de Dünya Şampiyonalarına sahip olan baskın güçler oldular .

< Resime gitmek için tıklayın >
Dinamik Günün Saati ve Hava Durumu

Dinamik günün saati ve hava durumu simülasyonu ilk olarak Gran Turismo 5'te ortaya çıktı, ancak GT Sport'ta özellikle yoktu . Gran Turismo 7'de muzaffer bir dönüş yapıyor ve oyunun en son fragmanında göze çarpacak şekilde yer aldı, bu yüzden onunla ilgili bazı ayrıntıları açıklığa kavuşturmak istedik.

Yamauchi, "Zaman ve hava değişiklikleri gerçek zamanlı olarak süreklidir," diye onayladı. “Belirli bir yarış için zaman ilerlemesini istediğiniz kata ayarlayabilirsiniz. Hava durumu simülasyonu çok büyük ölçekte yapılıyor; Gerçekten tam kapsamlı bir hava simülasyonu olduğu için buna sadece 'hava değişikliği özelliği' demek utanç verici.

"Sıcaklıktan, neme, pistin yüzey sıcaklığına, su birikintilerinin üzerinden geçen arabalara kadar her şey pist dışına su püskürtüyor. Tüm bu yeni şeyler fizik içinde uygulanıyor ve hesaplanıyor.”

Ancak Yamauchi, bu dinamik çevresel özelliklerin oyundaki tüm pistlerde kullanılamayacağını belirtti. Hangi pistlerin bu özelliklere sahip olacağını tam olarak doğrulamadı, ancak en son fragman, Nurburgring Nordschleife, Circuit de la Sarthe ve Tsukuba Circuit gibi oyundaki popüler gerçek dünya devrelerinin dinamik koşulları destekleyeceğini öne sürüyor.

GT7'de 24 saatlik yarışların geri dönüşü sorulduğunda , Yamauchi onların varlığını doğrulamaktan geri kaldı, ancak "Belki Görev Mücadelelerinden birinde veya başka bir şeyde koymak kolay olurdu" dedi.

< Resime gitmek için tıklayın >
Performans Puanı İadesi

Gran Turismo 7 , en son Gran Turismo 6'da görülen “Performans Puanlarına” geri dönüş adına GT Sport'un biraz tartışmalı otomobil sınıflandırma sisteminden resmi olarak vazgeçiyor . Ancak Yamauchi, yeni Puan sisteminin öncekinden çok daha karmaşık olduğunu açıkça belirtti.

GT7'de yaptığımız Performans Puanı hesaplaması , geçmişte yaptığımızdan tamamen farklı. Önceden bir tür sihirli formülle hesaplanmadan önce Gran Turismo 7'de sistem simülasyon tabanlı. Kullanıcı belirli bir ayarı belirli bir şekilde ince ayarlarsa, dahili olarak sistem, gerçek Performans Puanı değerini üretmek için arabanızı bu ayarlarla hayali bir iz üzerinde çalıştıracaktır. Geçmişte sahip olduğumuzdan çok daha kesin olacak ”dedi.

Yamauchi ayrıca "Sıkı bir BoP [performans dengesi] uygulamamız gerektiğinde veya uygulamak istediğimizde, o yarışa bir BoP uygulanacaktır" dedi.

< Resime gitmek için tıklayın >
Araba Özelleştirme

Eski tarz Gran Turismo oyuncuları, GT1 ve GT2'de ve daha küçük bir ölçüde GT5'te bulunan son derece popüler "Yarış Modifikasyonu" ayar seçeneğini hatırlayacak ve çoğu kişi bunun GT7'ye geri dönmesini umuyordu . Son başlıkta farklı bir adla anılacak olsa da Yamauchi, otomobil ayarlama ve modifikasyonunun serinin geçmişine açık bir selam olduğunu kabul etti.

"Aerodinamik parçalara sahip olacağız ve tabii ki geniş gövde kitlerini arabalara uygulayabileceksiniz, böylece orijinal GT1'de yaptığımız yarış modifikasyonlarının aynısını elde edebileceksiniz . Artık takla kafesleri de ekleyebilirsiniz,” diye açıkladı Yamauchi.

Araba tuning, Yamauchi'nin franchise'ın uzun süredir hayranlarıyla paylaşmaya istekli olduğu bir yönüdür. "Onunla oynamak gerçekten eğlenceli. Bir arabanın ayar ekranında bütün bir günü geçirebilirsiniz” dedi.

< Resime gitmek için tıklayın >
GT Kafe

En son Gran Turismo 7 fragmanından özellikle ilginç bir sahne , “GT Café” olarak adlandırılan bir alanı ortaya çıkardı.

Bu tam olarak nedir?

“Gran Turismo'nun bu yorumu sadece bir yarışı kazanmak, kredileri almak, başka bir yarışı kazanmak vb. ile ilgili değil. In GT7 otomobillerin toplanması aslında büyük hedeflerinden biridir. Tabii ki yarışları kazanmak hala önemli, ancak bu arabalardan bazılarını toplamak oyunun tasarımındaki önemli unsurlardan biri,” dedi Yamauchi.

“ Gran Turismo 7'nin iki yönü var . Birincisi, geleneksel Gran Turismo kullanıcılarının beklentilerini gerçekten karşılamak ve aşmak. Bunun bir diğer yönü ise Gran Turismo'yu ilk kez oynayanlara ve dahası otomobillerle ilk kez karşılaşan çocuklara hitap eden bir oyun tasarımı."

Yamauchi, GT Café'nin oyunculara "arabaları hakkında gerçekten bilgi edinebilecekleri ve topladıkları önemli arabaların arkasındaki kültürel arka planı öğrenebilecekleri" bir yer sağlamak için tasarlandığını açıkladı. “Bu arabaları toplayıp kafeye getirdiğinizde size tarihiyle ilgili ayrıntılı bir açıklama veriliyor. Elbette daha önce Brand Central ve Museum gibi [diğer oyunlarda] bunu yapan şeyler yaşadık, ancak bu daha kişisel bir düzeyde.”

"Bu arabaların bazı önemlerini açıklarken gerçekten kullanıcıya hitap ediyor. Bunu yapmamızın nedeni, şu anda dünyadaki azalan araba tutkunlarının sayısını korumak için bunu yapmamız gerektiğidir. Yamauchi, "Bu sayıları gerçekten denemek ve sürdürmek ve insanların otomobillerle ilgilenmesini sağlamak için gerçekten denemek isteyen bir sorumluluk otomobil topluluğumuz ve otomobil endüstrisimiz olduğunu düşünüyorum." Dedi.

< Resime gitmek için tıklayın >
Nostalji Faktörü

Yıllarca GT Sport'ta rekabetçi yarışlara ve e-sporlara odaklandıktan sonra , Gran Turismo 7'nin birçok insanı ilk etapta franchise'a getiren şeye arsız bir geri dönüş olduğu açıktır. Yamauchi, rafine bir tek oyunculu deneyim ile oyuna daha fazla yeni oyuncu getirmeyi umuyor.

“Oyunun ilk oyuncuları için, tüm bu farklı arabaları keşfettiklerinde araba dünyasının önlerinde nasıl genişlediğini gerçekten hissetmelerini istiyorum. Gran Turismo'nun önceki oyunlarında muhtemelen 10 araba satın alıp onlarla oyunu tamamlayabiliyordunuz. Ama gerçekten, bu, oyuna dahil olan diğer 400 arabayı kenarda bırakır ve onları deneyimleyemezsiniz," diye yakındı Yamauchi.

"Ama şimdi GT Café aracılığıyla oyuncular dünyanın dört bir yanından tüm bu eşsiz ve harika arabaları toplayacak ve keşfedecekler. Yeni nesil oyuncuların bunu gerçekten deneyimlemesini ve türe aşık olmasını gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.”

Tüm bunları söyledikten sonra Yamauchi, bunun franchise'ın uzun vadeli, sert çekirdekli hayranlarına nasıl gelebileceğini kabul etti ve son eleştirileri doğrudan kabul etti. "Gran Turismo'nun bazı çekirdek kullanıcıları, oyunda görünen bu şeylerin çok fazla gereksiz olduğunu ve çok fazla açıklayıcı olduğunu hissedebilir. Araba galerilerinde, tuning dükkanlarında ve yarışlarda ortaya çıkan, onlara tüm bu farklı şeyleri açıklayan karakterler olacak ve eminim ki bazıları 'Ah, bütün bunları atla, biz yapmayız' gibi olacak. buna ihtiyaç var'.

"Ama bu oyunları oynamaya ilk başladıklarında, tüm bunları kendileri için keşfettiklerinde hissettikleri duyguyu bir nevi hatırlamalarını ve bunun yeni nesle nasıl yansıyacağını hayal etmelerini istiyorum."

Kaynak :
https://www.gtplanet.net/new-gran-turismo-7-details-ps4-vs-ps5-driving-physics-gt-cafe-and-more-revealed-in-kazunori-yamauchi-interview



Ö
2 yıl
Yarbay

Ali abi dediğin set bu mu? https://www.gamestandpro.com/siparis/gamestandpro-oyuncu-standi/

Ben de Ezrumlunun sattığı WSP stand var tabiri caizse suyu çıktı. Bir de ortadan direk geçmesi kullanmayı da ergonomik olarak çok zorlaştırıyor. Fiyatı da makulmüş aslında.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kafkaslı57
A
2 yıl
Yarbay

Gran Turismo 7 Kitapçığı Ferrari F8 ve F12'yi Onaylıyor, Araba Satıcıları ve Ayarlama Hakkında Daha Fazla Detay

Gran Turismo 7 Booklet Confirms Ferrari F8 and F12, More Details on Car Dealers & Tuning

< Resime gitmek için tıklayın >
Çeviridir :

Bir Twitter kullanıcısı, Japonya'daki bazı mağazalarda bulunan ve 4 Mart'taki lansmanından önce bize oyun hakkında daha fazla bilgi veren ücretsiz tanıtım Gran Turismo 7 kitapçığından bir dizi resim yayınladı .

Ulusal elektronik perakendecisi Yodobashi Camera'nın bir şubesinde “riku” tarafından bulunan kitapçık, kendileri görmek isteyen Japon üyelerimiz için ücretsiz olarak mevcuttur.
Beklediğiniz gibi tamamen Japonca, ancak yine de görüntüler, çevirilere girmeden önce bile bol miktarda bilgi veriyor.

https://twitter.com/bookkyamp/status/1471727398337257473
Bu, Twitter dizisindeki ilk görüntülerden biriyle başlar. Sayfanın “Brand Central” bölümü için ekteki resim, ikisi de bugüne kadar Gran Turismo'da görülmeyen bir çift Ferrari modelini gösteriyor. Ön planda, kırpılmış olmasına rağmen, 2020 Ferrari F8 Tributo'yu görebiliriz, daha eski bir F12berlinetta - kesin olarak söylemek zor olsa da belki F12tdf - arka planda gizlenir.

Bu bölümlerle ilgili metin, 2011'den beri 60 üreticiden 300 otomobilin Brand Central'da satın alınabileceğini söylüyor. Sayımıza göre, şimdiye kadar sadece 48 üretici gördük ve 2011 veya daha yeni modellerden sadece 200 araba gördük, hatta GT Sport'un GT7 için tüm araba listesi de dahil . Bu, otomobil gösterimleri açısından hala çok şey olduğunu gösteriyor.

Brand Central'a ek olarak, ana menü ekranlarından da bildiğimiz gibi, kullanılmış bir araba bayisi var. Bunun metin açıklaması, 1980'ler ve 1990'lardan "ünlü" arabaların burada günlük olarak yenilenen bir dizide görüneceğini söylüyor. Bu, stokların günlük olarak değiştiğini gören önceki GT oyunlarındaki aynı işleve geri dönüyor - ancak daha önce gördüğümüz benzer bir düşük kilometre veya "siyah güzellik" özelliği olup olmadığını bilmiyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Daha önce gördüğümüz, yüksek değerli veya benzersiz araçlara sahip gibi görünen “Brighton Antikaları” bölümünden bahsedilmiyor. Bu sadece fotoğraflanmamış bir sayfada olabilir.
Bununla birlikte, metin, evinizin garajında ​​1.000'e kadar araba depolayabileceğinizi belirtiyor, ki bu, son Sahne Arkası videosunda ima edilen 428 kişilik araba listesi varsa , her şeyden iki tanesi için yeterlidir. En azından başlamak için…

Çeşitli ayar ve kişiselleştirme bölümleri de broşürde ayrıntılı olarak açıklanmaktadır; "tuning shop" lastikler, frenler ve süspansiyon yükseltmelerinin yanı sıra turbo ve süper şarj, araç sağlamlığı ve ağırlık azaltma gibi beklenen işlevlere sahiptir.

Bir resim, bir R34 Skyline için geniş gövdeli bir kiti gösterir (makul bir 50.000 cr'de, oyunun Japonca versiyonu için 5.000.000 cr'ye ölçeklenmiştir), “GT Auto” metni ise 600 aerodinamik öğeyi ve 130 farklı tekerlek türünü tanımlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Lisans Merkezi gibi geleneksel oyun işlevleri de geri dönecek. Ekteki resim, bir fren testi gösteriyor gibi görünüyor ve metin, yarışçıların temel işlemlerden tüm kurslara kadar - GT Sport'un Pist Deneyimi gibi - araba kullanmayı öğrenebileceğini belirtiyor .

Bir sonraki bölümün adı “Görev Mücadelesi” olsa da, listede biraz daha sıra dışı öğeler var. “Sıfır-yon” yarışını (0-400m drag yarışı), drifti, “en hızlı meydan okuma”yı ve “müziğe yarış” gibi görünen şeyleri detaylandırıyor. Şu anda bu son maddeden ne yapacağımızdan tam olarak emin değiliz.
Ek olarak, "90'dan fazla" devre düzeninin bir başka onayını aldık ve yeni Deneme Dağı , Yüksek Hızlı Halka ve Derin Orman dahil olmak üzere 91'i zaten gördüğümüzü düşünüyoruz . Şüphelendiğimiz gibi , önümüzdeki birkaç hafta içinde Apricot Hill de onaylanırsa, bu muhtemelen lansmandaki tüm parçaları hesaba katacaktır.

Kitapçık ayrıca, dünya çapında 40 ülkede arabalarınızı çekebileceğiniz 2.500 yer ile çok sayıda Scapes lokasyonunu doğrulamaktadır. Bu , GT Sport olarak Scapes konumlarının iki katından fazla ve oyunun ömrü boyunca daha fazlasının gelmesini bekliyoruz.
4 Mart'a kadar daha fazla ayrıntının ortaya çıkması için hala bol zaman var ve bu kitapçık Sony'nin şu anda büyük bir pazarlama atağına başladığını açıkça gösterdiğinden, bir sonraki bilgi yüzeyine kadar uzun sürmesini beklemeyeceğiz.

Kaynak :
https://www.gtplanet.net/gran-turismo-7-booklet-20211217



V
2 yıl
Yarbay

https://www.gtplanet.net/gt7-preorders-collectibles-20220108
Uzakdoğu tarafında bazı bölgeler için GT 7 oyununu fiziki disk olarak ön sipariş edenlere bazı hediyelik eklentiler verilecekmiş. Anahtarlık, sticker gibi. Ben hala koleksiyon sürümü çıkacak mı çıkacaksa içeriği nasıl olacak onu merakla bekliyorum açıkçası.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hani gt'de ruh yok diyor ya bazıları, asıl forza da bu ruh yok.O yüzden gt gibi , devamlılığı, sürükleyiciği olmuyor. Bu kadar kızıp eleştirmemize rağmen, oynuyorsak, bunun en büyük sebebi gran turismo ruhudur. O yüzden kopamıyoruz bu seriden. :)
@bigbooss





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 10 Ocak 2022; 22:24:54 >


Bu mesajda bahsedilenler: @bigbooss
G
2 yıl
Yüzbaşı

İstanbul'da yakıta zam yapmadılar galiba üstad 😂 g923 için Jason Tahincioğlu'nun eracingacademy isimli sitesi var oradaki inceleme linkini aşağıya bıraktım;

https://www.youtube.com/watch?v=ACOrsEvsrbk&feature=youtu.be

Bir de bence çok fark yoktur diye düşünüyorum. Sadece kazıalılması yapılıyor gibi olan geri bildirim biraz daha yumuşatılmış diyor. Sen yine de müsait olunca bir bak. GP2, SuperFormula araçlarını kullanmış adam, yorumları boş olmayacaktır.

Bu da T150 vs G29 karşılaştırması

https://www.youtube.com/watch?v=6eRPLGYxCD4&feature=youtu.be

Sonra yine konuşalım benim şahsi fikirlerimi de daha detaylı isterseniz.

Not:Özel mesaj bende kapalı, DH nedense telefon no. istiyor. İster buradan ister PSN üzerinden konuşabiliriz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TheCaliph_
A
2 yıl
Yarbay

İ
2 yıl
Teğmen

A
2 yıl
Yarbay

Gran Turismo 7 - Daytona International Speedway Gameplay Video | PS5, PS4

https://www.youtube.com/watch?v=h9jikqFiOnc



G
2 yıl
Yüzbaşı

https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_7/Car_List

Burada bir liste verilmiş. Yine de değişebilir falan diyor. 420 araç deniyor çıkışı için.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @L.Hamilton
A
2 yıl
Yarbay

Bu liste tamamen sallama bir liste, gt sport un listesini koymuşlar
Kesinleşen araçların listesi burada
Örneğin gt sport da audi r8 lms nin 2015 versiyonu vardı, gt7 de lms evo 2019 var

Edit lms yerine liste yazmışım
https://www.gtplanet.net/forum/threads/gran-turismo-7-master-car-list.394392/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 14 Ocak 2022; 15:3:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tozkan34
A
2 yıl
Yarbay

Videodaki RSR ın ne olduğu belli oldu Clive Rose açıklamış


< Resime gitmek için tıklayın >

alex (@rennf0) Tweetledi: @cliverose @thegranturismo Have you seen any RSR 19? Feb 2!?https://twitter.com/rennf0/status/1481936804894941187?s=20





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 14 Ocak 2022; 18:23:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yarbay

2 Yeni Ekran Görüntüsü.

#GT7 'da Scapes'e bir bakış.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



D
2 yıl
Yarbay

Icini actim da nereyi ps4 tarafina getirecegimi bir turlu cozemedim hocam yani nereye temas edecek cozemedim. Icini acinca tek parca uzun bir metal bolme var yani iki farkli metal degil de tek parca yatay bir metal parca. Video buldum izledigimde adam iki tane klasik kabloyu o metal bolmeye degdiriyor, diger uclari da birbirine degdirince ps4e direksiyon gecis yapiyor. Boyle bir sey yapmak lazim sanirim. tekrar acacagim icini deneyecegim umarim olur.

Video buradaki
https://www.youtube.com/watch?v=9eb5lvM9gDg&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Ocak 2022; 21:22:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kafkaslı57
C
2 yıl
Yarbay

Şöyle bir viedoya denk geldim. İlk oyundan son oyuna Deep Forest pisti. GT7'de son sektör oldukça değişmiş. Keşke 4-5'teki haliyle kalsaydı. Daha hızlı virajlarla tur sonuna geliniyordu. Bir de ilk iki oyun fena eskimiş yahu.



https://www.youtube.com/watch?v=24k0Cxo152Q


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yarbay

A
2 yıl
Yarbay

A
2 yıl
Yarbay

Gran Turismo 7 - My GT Story Contest (ENGLISH)

https://www.youtube.com/watch?v=Wder2mQRzAU