Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
153
Cevap
29895
Tıklama
390
Öne Çıkarma
Girdiği iddia sonucu felç kalan genç
G
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar genç arkadaşımız arkadaşlarıyla bir iddiaya giriyor.İddia sonucu felç kalıyor.Kök hücre ile tedavi bekliyor.Videoyu izlerken kendimi zor tuttum inanın bana.Gerçekten çok zor bir durum.Başlığı öne çıkarıp destek olabilirsek çok iyi olur Video linkini de bırakıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=-YLLDGDMquM





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gostraightahead -- 27 Mayıs 2019; 8:36:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Videodaki kızları bulup tek tek tutuklamak lazım, o kızlara hava atacam diye gaza gelip de denize giren bu iki erkeği de tutup psikoloğa götürülmeli. Kızlar zaten ilgi manyağı birisi be...
Yoruma Git
Yorumun Devamı TAHDİK - 5 yıl +171
Açıkçası çocuğun bu hale gelmesinden sorumlu olanlar orada çocuklara 'gaz' veren kızlardır.Çevresindeki erkek arkadaşları ''Yapmayın değmez.Hasta olursunuz'' demelerine rağmen oradaki kızlar sırf bir tarafları kalksın diye,arkadaşları arasında hava atmak için bu çocukları buz gibi suya sokmuşlar.Şimdi kimse ''Onlarda girmeseydi'' demesin.Belki çocuk orada birisini seviyordu ve onun karşısında kendisini ezik hissetmemek için suya girdi olamaz mı yani?Hepimiz bu dönemlerden geçtik,kızları gözümüzde çok büyüttüğümüz dönemler oldu.Hepimiz kızlar için saçmalıklar yaptık.O nedenle bu çocuğun oraya girmesinin sorumluları orada çocuğa gaz veren kızlardır.

Dikkat ederseniz çocuklar aslında girmek istemiyor.Fakat kızlar ağız birliği etmişcesine çocukları kışkırtıyor.Eğer kızlardan biri sadece biri bile bu saçmalığa karşı çıksaydı o çocuklar o denize girmez bu çocukta böyle yatağa mahkum kalmazdı.Bence ailenin orada çocukları kışkırtan kızlardan davacı olması gerekirdi.Açıkçası bunun intihara teşvikten bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Her sağlıklı insan buz gibi havada suya girilmeyeceğini kestirebilir.

Çok merak ediyorum acaba o kızlar şimdi nerede ne yapıyordur?Olay 2013 yılında yaşanmış.Muhtemelen bu çocuk ölümle boğuşurken,hayatının en güzel günlerini bir yerini bile kıpırdatamadan geçirirken,ağlarken,eski halini özlerken, onun o denize girmesine sebep olan kızlar evlenmişlerdir bile.Hatta geçmişe bakıp içten içe egoları tatminde oluyordur.''2013'te şu çocukta bizim için buz gibi denize girdi hatta yatalak kaldı.O kadar güzeliz o kadar havalıyız ki bize 'hayır' bile diyememiştir'' diyorlardır bir yandan timsah göz yaşları dökerken kendi içlerinde...

O nedenle hep derim...
Genç arkadaşlarım 26 yaşında bir abiniz olarak sakın ola bir kız için ne canınızı sıkın ne de onlara kendinizi ispatlamaya çalışın.Kızlar sırf bir tarafları kalksın diye sizin duygularınızla dahi oynarlar.Sakın ola onların güzelliklerine kanmayın.Emin olun bu Dünyadaki en acımasız canlılar kadınlardır.Hiçbir şekilde kendinizi onlardan ezik görmeyin,kendinizi onlara ispat etmeye çalışmayın.Severse zaten sizden saçma sapan şeyler yapmanızı istemez.Eğer ki bir kız sizin canınızı sıkacak hatta yakacak şeyler talep ediyorsa basın tekmeyi onun o egolu g.tüne hayatınıza bakın.Emin olun o videodaki çocukların dediği gibi 'Değmez...'' ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Long Nightt - 5 yıl +104
Bu videodaki kadar kısa sürede kimse hipotermiye yakalanmaz. Vücut sıcaklığı 35 derecenin altına inecek de semptomları başlayacak da vücut perfüzyonu bozulacak uzun bir süre&#...
Yoruma Git
Yorumun Devamı ÖlüyenYörüler - 5 yıl +46
T
5 yıl
Er

Videodaki kızları bulup tek tek tutuklamak lazım, o kızlara hava atacam diye gaza gelip de denize giren bu iki erkeği de tutup psikoloğa götürülmeli. Kızlar zaten ilgi manyağı birisi benim için bir şey yapsın da kalçalarım havaya kalksın diye kuduruyorlar bir şey olmaz atla atla diye gaza getiriyorlar, şimdi evinde rahat rahat uyuyabiliyorsanız yazıklar olsun size lanet kızlar.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

A walk to remember filmi geldi aklıma.



M
5 yıl
Yarbay

Akılsız başın cezasını maalesef.Kişi kendine bunu hak görüyorsa birilerinin gazlaması ile yüksek yerden de atlar arabanın önünede atlar.



G
5 yıl
Yarbay

Böyle bir durumda gaza getirmek suç teşkil ediyor mu?



L
5 yıl
Yarbay

çok üzüldüm. ne desem bilemedim böyle gaza gelmemek lazım.

inşallah kök hücre için tedavi parasını bulurlar konuyu öne çıkarın



G
5 yıl
Yüzbaşı

...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 26 Mayıs 2019; 14:26:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Yarbay

Yazık ya içim kıyıldı.



P
5 yıl
Çavuş

Allah şifa versin, çok zor bir durum, yaşayan bilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yarbay

gençler size söylüyorum
kitaplarınız arkadaşlarınız olsun
insan olanından da iyi seçim yapın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 28 Mayıs 2019; 12:35:59 >

R
5 yıl
Teğmen

Siyaset ve trol konularından çok bu konunun öne çıkması lazım arkadaşlar.

Çok üzüldüm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yarbay

Bir yandan çok üzüldüm. Bir yandan çok kızdım. Niye böyle bir salaklık yaptı diye. Arkadaş çevresi çok etkiliyor lütfen arkadaşlarınızı iyi seçin.



H
5 yıl
Yarbay

cehalet en büyük sorun



V
5 yıl
Yarbay

Buz gibi suya girmek akil kari is mi be kardesim? Yazik. Okulunu birincilikle bitirmissin, zeki cocuksun, neden gaza geliyorsun?

Bir keresinde temmuz ortasinda Finlandiya’da denize girmistim, su o kadar soguktu ki kulac bile atamamistim..nefesim kesilmisti ki biz Akdeniz cocuguyuz bir de.. denizde buyuduk. İstersen Michael phelps ol, 10 numara yuzucu ol hic farketmez; O havada suya girilmez...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
5 yıl
Yarbay

Kardeşimiz yapmış bir hata ve bedelini ödüyor. Gerçekten çok üzüldüm. Forumda paylaşılan onca gereksiz şeyin arasında en önemli paylaşım.



G
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Kesinlikle katılıyorum hocam işte bir anlık yapılan hatanın bedeli.Arkadaş çevresinin de etkisi göz ardı edilemez tabiki.Bizler de elimizden geldiği kadar başlığı öne çıkarıp arkadaşımızın belki de gençliğini kurtaracağız.Destekte bulunan tüm arkadaşlara duyarlı tutumlarından ötürü çok teşekkür ederim.Birçok olaya tanıklık eden biri olarak beni çok az olay bu kadar derinden etkiledi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @VirgilSollozzo
A
5 yıl
Teğmen

Allah şifa versin.Amin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >