R

Yarbay
18 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
178 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
telefondan ekrana yazı yazdırmak
oled 64x48 ekrana telefondan yazı aktarmam gerekiyor fakat koddan dolayı serial.read() komutunu döngü içerisine yazamıyorum.

void LED_P6x8Str(unsigned char x,unsigned char y, unsigned char ch[]);

void LED_P6x8Char(unsigned char x,unsigned char y,unsigned char ch)
{
unsigned char c=0,i=0,j=0;

c =ch-32;
if(x>122)
{
x=0;
y++;
}
LED_Set_Pos(x,y);
for(i=0;i<6;i++)
{
LED_WrDat(F6x8[c][i]);
}
}

void LED_P6x8Str(unsigned char x,unsigned char y,char ch[])
{
int c=0,i=0,j=0;
while (ch[j]!='\0')
{
c =ch[j]-32;
if(x>126)
{
x=1;
y++;
}
LED_Set_Pos(x,y);
for(i=0;i<6;i++)
{
LED_WrDat(F6x8[c][i]);
}
x+=6;
j++;
}
}
LED_P6x8Str(1,0,"");

kodun bir kısmını attım. en sonda "" olan yere pcden yazıncan yazı gelmekte fakat oraya nasıl telefondan veri gönderebileceğimi çözemedim.
R
7 yıl
rfid kayıt altında tutma
rfid ile yapılan bir kapı kilit sistemi var. içeri girenlerin kimliklerini saat kaçta girdikleri gören sistemi nasıl yapabiliriz?
R
8 yıl
havya önerisi
100 liraya kadar ısı ayarlı havya arıyorum. polaxtor ve sunline markalar var sanırım bu fiyatlara. öneriniz var mı hangisini almalıyım daha önce kullanan var mı?
R
8 yıl
ov7670 kamera kullanımı
nette dolaşıyorum sabahtan beri ama çalışan kod bulamadım bağlantıları tamamladım ama kodlar çalışmadığı için doğru mu göremiyorum. yardımcı olabilecek var mı?
R
9 yıl
proteusta half adder var mı?
proteusta bulamadım. piyasada var mı yoksa illa 1 and 1 xorlamı yapıcam ben bunu?
R
9 yıl
proteus hata nerede? ledler sürekli yanıyor.
proje 4 bitlik iki binary sayının bölünmesi. böyle bir çalışma yaptım. ama çalışma alanını büyüttüğüm zamanda aynı şekilde sürekli tüm ledler yanıyor. devrenin neresinde hata var? ledlere güç gitmediği halde yanıyorlar. basit bir devre kurduğum zaman hiçbir sıkıntı olmuyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
domain alma ve hostin yardıma ihtiyacım var
öncelikle başlangıç hakkında şunu oku bunu oku dediğiniz her türlü linki okumaya hazırım. internette çok bilgi var ama neye güvensem bilemiyorum.
diyelimki bir sitem var ve ben bunu yayınlamak istiyorum. hangi adımları uygulamalıyım? dreamweaver üstünden yaptığım siteyi nasıl hostlayacağım. benim anladığım kadarıyla şöyle olacak. hem domain hem hosting alıcam. siteyi hosta yükleyeceğim. peki sonra kontrolü falan nasıl sağlıyoruz?
ayrıca nerelerden domain host almak mantıklı neler yapmalıyım hakkındada bilgi alabilirsem gerçekten sevinirim.

teşekkürler
R
9 yıl
c# listbox boşken işlem yaptırmama
listbox boş iken işlem yapma, dolu iken yap demek istiyorum. if ile yapınca ya hep doğru kabul edip kendi çapında takılıyor, yada hep else alıyor. çözemedim. iften sonraki kısımda ne yazmalıyız ben indexleri 0dan küçükse yapma dedim gene yapıyor.
R
9 yıl
c# form hakkında sorularım
1-Formun içinde gezinen bir adet pictureBox1'im var. ama sınırları yok. sınırları nasıl koyacağımı bulamadım. yani bu picturebox1 formun dışında falan geziyor her ne kadar gözükmesede sınır belirtip bu sınırların dışına çıkma nasıl diyebilirim?
2- aynı zamanda inventory yaptığım bir listbox var. yön tuşlarıyla picturebox hareket edince bunlarda yukarı aşağı iniyor. bunu nasıl halledebilirim? yön tuşlarıyla hareket edince listbox içindekiler hareket etmesin istiyorum yani.
R
10 yıl
dota 2 keyleri ile takaslık csgo keyleri arıyorum
57 dota 2 keyim var. karşılığında csgo keyi arıyorum. silah, bıçak ile de takas olabilir.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198013034615/
ekleyin, pm atın alıntılayın fark etmez.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.