Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
410
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gigabyte Z390 Aorus Xtreme Waterforce anakart uçuk bir fiyatla satışta
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Bu yıl anakart ve grafik kartı pazarında düşüş bekleyen Gigabyte iş gücünün yüzde 10 civarında bir kısmını kesmeye hazırlanıyor. Bunun yanında firma kâr marjı yüksek ürünlere ağırlık vererek mali tabloları düzeltmeye çalışacak. Bunun ilk örneği geçtiğimiz yıl sonlarında tanıtılan Gigabyte Z390 Aorus Xtreme Waterforce oyuncu anakartı oldu.


 


Gigabyte Z390 Aorus Xtreme Waterforce özellikleri ve fiyatı


 


8. ve 9. Nesil Intel işlemciler için geliştirilen Z390 tabanlı anakart çift kanal DDR4 bellekler ve Intel Optane belleklere destek sunuyor. 16 fazlı IR Digital VRM çözümü PowIRstage teknolojisi ile destekleniyor.


 


Ayrıca Bkz.Yerli geliştiriciden açık dünya shooter denemesi

İşlemci ve platform kontrolcü alanı için tek bir monoblok yapı tercih eden anakartta Thunderbolt 3 yerleşik olarak geliyor. RGB aydınlatmaya sahip olan anakartta Intel WiFi AC ikinci dalga kablosuz bağlantı yer alırken ayrıca Intel ve Aquantia marka iki GbE bağlantısı da yer alıyor.


 


Anakart özel sensörler ile sıcaklıkları takip edebilirken mobil cihazları da hızlı şarj etme yeteneğine sahip. Su soğutma sistemleri için geliştirilmiş olması orijinal Z390 Aorus Xtreme modelinden ayrılan en önemli tarafı.


 


Gigabyte Z390 Aorus Xtreme Waterforce anakart modeli 899$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Avrupa’da ise 1049 Avro fiyat etiketine sahip. Ülkemizde orijinal modeli 4000TL civarındaydı. Yeni modelin ise 6000TL-7000TL seviyesine geleceğini tahmin etmek yanlış olmaz.


 

 Haberi Portalda Gör

Gigabyte küçülmeye giderken xtreme modellerle mi ayakta kalacak
Yoruma Git
Affliate34 - 5 yıl +6
Kart pahalı bir kart tamam ama paramızda değersiz. Düşünün bu kart 1000 lira olsa kımse pahalı demezdi ama paramız euro karşısında 6 kat degersız olunca ve maaşlar düşük olunc...
Yoruma Git
Yorumun Devamı 12 Angry Men - 5 yıl +3
Ekonomimize anakart suyu :)
Yoruma Git
Queen Hentai - 5 yıl +3
X
5 yıl
Yüzbaşı

Normalde be tipte bir kart 2500den satılırdı yani en üst düzey bu fiyattaydı ama maaşallah artık h yerine z çipsete geçtiğin anda fiyat 1500-2000den başlıyor




1
5 yıl
Yarbay

Kart pahalı bir kart tamam ama paramızda değersiz. Düşünün bu kart 1000 lira olsa kımse pahalı demezdi ama paramız euro karşısında 6 kat degersız olunca ve maaşlar düşük olunca ortaya boyle uçuk rakamlar çıkması normal.




S
5 yıl
Yarbay

Şu devirde 7-8k ekran karti 3-4k işlemciye 4-5k lik anakart cerez parasi olur tabi görüntüye önem verenlere..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 5 Şubat 2019; 22:14:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Yüzbaşı

Anakartta iki tane LAN var. Biri 10 GbE, diğeri 1 GbE destekli.




1
5 yıl
Yarbay

60000 liray oyun laptopu varken bu rakamlar normalde alabilmek normal değil. Bıraktım artık donanım almayı. Pc işi benim için hobi idi şuanda ulaşılması imkansız araç fiyatları ile yarış eden bir hal aldı. KAzandığımız aynı alacaklarımız 6 katı.




S
5 yıl
Yarbay

Samsung ve Apple gibi sürümden değil de çok pahalı yapıp oradan kazanalım mantığı yani. Buraya Çinliler gelince bu şirketler GG olmasın.




A
5 yıl
Çavuş

Gigabyte küçülmeye giderken xtreme modellerle mi ayakta kalacak



Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Yarbay

900 dolar büyük bi fiat değil ki :) Dolar 2.5 tl olsaydı 2200 tl olurdu çok değil yani.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Yarbay

Adamlar kendi foyasını ortaya çıkarmış işte,yanılıyor muyum?Size bu fiyat etmeyen kart yaptık,alında ekonomiye can verin diyorlar.





Bu mesajda bahsedilenler: @Affliate34
Q
5 yıl
Yarbay

Ekonomimize anakart suyu :)




H
5 yıl
Yarbay

bence eder :)




D
5 yıl
Yarbay

dolar 2.5 tl olsaydı maaşında 1000 tl olurdu yine büyük fiyat




D
5 yıl
Yarbay

Avro fiyatı (5.94) + KDV = 7.350 TL ve Dolar (5.20) fiyatı + KDV = 5.500 TL ki bu fiyatlara satıcıda kar koyar biraz. Bu nasıl bir fiyattır ya gerçi bu anakartın alıcısıda CUSTOM soğutma yapan özel müşteriler olacağı için verebilirler bu paraları tabi.




C
5 yıl
Yüzbaşı

Pahali urunler cikararak premium bir firma imaji yaratmaya calisiyor ama herkes Gigabyte'in musteriyi insan yerine koymadigini biliyor. Premium bir firma pahali urunler cikararak olunmaz, once insanlari enayi yerine koymamayi ogrensinler. 350 dolarlik anakartlarini aldim parami cope atmis oldum, ya bu anakarttan almis olsaydim? Aman diyeyim, goz boyama oyunlara kanmayin bence. Gigabyte musterilerine hic deger vermiyor, ne yaparsaniz yapin umrumda degilsiniz diyor sadece.



E
5 yıl
Yarbay

Z390 DARK bile 500 dolar yuh



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yüzbaşı

Ayıp arkadaşım ayıp




İ
5 yıl
Yarbay

Buna işlemciyi nasıl takıyorlar?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.