Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
126465
Cevap
2078358
Tıklama
65
Öne Çıkarma
Cevap: [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4533. sayfa)
I
5 yıl
Yarbay

Zaten slimani değil tam olarak ama golcü birinin gol atamaması büyük sıkıntı en net pozisyonları yakalayıp bunları atamamak nerden baksan çok fazla puan kaybettiriyor. Belki o kadar Pozisyona girdi birisini birilerini atsa 17 değil belki 12 olurduk ersun olmazdı cocu belki devam ederdi. Kısacası bilemeyiz. Ama doğru düzgün bir sistem yok şu anda olsa bile oyuncu kapasitesi şu anda yetersiz takımın.




Bu mesajda bahsedilenler: @supernova034
I
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlimasuk

Hocam zaten artık takımlar daha "ne vereceği az çok belli" oyuncuların peşinden koşuyorlar. Sadık, Serdarın vereceği katkının en az 10 katını verir. Tekmeye kafa atar, senede sana 40 maç oynayacak fizik kapasiteye sahip, konsantre. Evet belki stoper özellikleri bir tık geride ama sana faydası çok daha fazla. Beşiktaştan Oğuzhan da Fenere gelsin istemem mesela. Bizde o aşı tutmaz, tutmuyor. Hasan Vezir G.sarayda ne kadar başarılı oldu, Feyyaz Tanju Fenerde ne yaptı? Aurelio Besiktasta ne yapti? Hatta bence Caner Gökhan bile Besiktasta Fenerdeki topunu oynayamıyor. (Caner G.saraydan geldi ama Fenerliydi) Bizim yöneticiler oyuncu mu bulamıyorlar anlamadim ki. Hadi bizim altyapı falan da rezalet. Beşiktaşın gençleri de iyi, daha yeni yeni o da "mecburen" oynuyorlar. İnsallah sonları Necip Ali Kuçik Batuhan Karadeniz,M. DEMIRCI gibi olmaz.

Alıntıları Göster
Caner ve Gökhan konusuna katılıyorum Caner yine anlaşılabilir eskiden de defansif özellikleri yoktu hücumu iyidi şimdi de öyle hücum futbolu oynayan bir takım için çok inanılmaz hatalar yapmıyorsa defans kısmında tercih edilmesi sıkıntılı değil. ha sadece sahadaki performansına göre söylüyorum bunu kişiliğine falan bakarsak baya sıkıntı. Gökhan gönül yerine transfer yapılıcak ve muhtemelen o transfer 11de oynayacaktır olması gereken budur. Her klübün altyapısı iyi aslında belki Beşiktaşın gençleri kendini daha kolay gösteriyordur bundan kaynaklanabilir. Sadık bencede katkı vericektir ama Fenerbahçede en az 2 sene geçirmesi lazım 2 sene iyi oynaması lazım ki kademe atlıyıp ben Fenerbahçenin 11 oyuncusuyum bu formayı vermem diyebilsin. O yüzden çok çalışması lazım ve hatta önünde büyük bir fırsatta var diyebiliriz çünkü önündeki oyuncular ondan çok çok iyi dünya seviyesinde değiller.



I
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Bize forvet ve ortasaha lazım şuan oralar halledilir de gol falan atamıyoruz, Slimani diye bi adam var.

Alıntıları Göster
Gol atamamanız bence daha çok oyuncuların gerçek potansiyelini alamamanızdan kaynaklı. Soldado ve Frey kötü forvetler değiller he alınırsa tabikide çok iyi olur. Mesela bu Slimani şuan çok kötü formda çok kötü oyuncu bu adam seneye sistemi olan düzgün yurtdışında bir klübe gitse o klüpde oynar ve şaşırırız gelecek sene deriz ki geçen sene bu adam bizde şabanlıklar yapıyordu şimdi golleri sıralıyor. Slimani Fenerbahçede olmuyor bu bir gerçek. Ama size forvetden çok 1 adet as stoper lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Hocam kalitesizlik akıyor ya, ya biz çok kötüyüz yada rakiplerimiz bize karşı özel olarak bileniyor. Dün Ümraniye' yi yenemedik, yenildik hatta, bir sorun, bir hastalık var.

Mehmet EKİCİ güzel oyuncu ama geldiğinden beri kendini bir türlü gösteremedi, aradığımız adam bu diyemedik, valbuena 45 dk oyuncusu, geri gelmiyor filan şu kötü takımda sivriliyor, verilen para akıllara zarar.

Sadık' ı çok beğendim, ruh koydu ortaya, Fenerbahçeli olduğunu ekrandan bana hissettirdi, karakterli ve akıllı oyuncu, böyle 5-6 oyuncun olsa yeter. Belkide bu serbest yabancı kuralı da takım ruhunu, Fenerbahçeliliği baltaladı, bilmiyorum saçma bir düşüncede olabilir.

Slimani' nin iyi niyetine inanıyorum aslında ama çok gerilerde, Soldado ve Frey'de öyle ama kimisi artık ununu elemiş, kimiside yetenek fakiri.

Benzia yeni Zidane olarak biliniyormuş, seviyesindeki akranları, takım arkadaşları patlama yapıp büyük kulüplerde yerini aldı ama Benzia patlamadı, yaşı da geçiyor, Fenerbahçe' de bile oynayamıyorsa geçmiş olsun.

Reyes ' de bizim süper zekaların işi, kaliteli isim, milli takım kaptanı... bunu çok paraya okuturuz filan sandılar sanırım. Randıman alamadığımız transferler bizim Krasiç' ten 1-2 durak geride, futbolu unutmuşlar.

Ayew keza bu adam nasıl premier lig oynamış, nasıl adını duyurmuş anlamak mümkün değil, bildiğin vasat.

KOÇ bunca yıldır yönetimde pek bir şey öğrenememiş, yapılan işler akıllara zarar, Slimani istediği kadar iyi olsun, 1 yıldır top oynamayan adamı sen hangi akılla 11 ' e koyarsın anlamak güç. Ayew ile keşke uzatabilsek diyor Comolli ' ye 1 yıl daha şans verecek sanırım.

Çok iyi forvet, orta saha, kanatlar lazım, seneye de bekleri gönderirsek harika olur.

Alıntıları Göster
Ben sana bir şey söyleyeyim mi, bence bu camiaya sesleniş konuşmaları yanlış. Sayın Ali Koç bir söz söylüyor sonra onu geri alırken zorlanıyor. Sessiz sedasız yap abi işlerini. Aatıfı affediyorsan, başka takıma göndermeyeceksin. Ayewin Marsilya dönemine saygı duyarım ama Tuncay Şanlının son dönemleri gibi. Bitmiş oyuncular, bitik isimler ve her şeyden önce hırslı değiller. Şöyle bak kadroya Allah aşkına, Lugano gibi filan hırslılar mı? Yenilgiyi kabul etmeyen? Neustadter Frey Benzia Slimani Ayew Reyes Soldado Kameni vs. Bir tane hırslı yabancı yok şu takımda ya! Hepsi sanki süperstar da cool takılıyorlar. Trabzonsporlular filan var bizim burda "Comollidir Comolli, transferin krali" diye dalga geçiyorlar. Sayın Ali Koçu çok seviyorum ama bu yanlışlarını sürdürmeye devam ettiği takdirde, desteğimi çekerim net. Asla Aykut Kocaman iyi hoca olmuyor, yada Aziz Yıldırım müthiş başkan olmuyor buradan çıkan anlamla. Sadece biraz "heyecan ve tutku" görmek istiyoruz sahada. Yeteneğin çok üst düzey olmasa da fizik olarak kendine Sadık kadar iyi bakabilir, maça Sadık kadar iyi konsantre olabilirsin. Freyin o son dakka pozisyonunu harcamasından sonra utanmasam ağlayacaktım be. Çok sinirliyim. Gerçekten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Yüzbaşı

Bu şaban gol kaçırdıkça rakibin direnci artıyor, bizim takım düşüyor. Frey mrey oynasın yetmez ama bundan iyi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
I
5 yıl
Yarbay

Comolli ne işe yarıyor bunun için işte bakacak gidecek afrika ülkelerine fransa ispanya alt yapılara bakacak git ispanya 1 lig takımlarına git efl ingilitere 1 lig takımlarında bir çok adam var genç potansiyelli.

Ama burada önemli olan gidip yıldıza benzer ama yedekde bekleyen hatta hiç süre almamış oyunculara yönelme büyük kumar bunlar. Ama bunda ali koçun hatası yok aslında azizin de hatası yıllardır 30 luk adamları al getir koy sisteme öyle oynat ama 5 yıldır kupa alamıyorsun 5 yıl öncesinde bu sistemi kursa aziz bak bakalım ne oluyordu yeni bir porto,ajax,benfica,salzburg gibi bir yerli türk takımı çıkardı.

Herkes de fb örnek alır oradan devam ederdi. Bak ben şunu söyliyim artık eskisi gibi 3 büyüklerin devri bitti maalesef çünkü kasımpaşa olsun başakşehir trabzon malatya,sivas falan artık bunlar güçlü takımlar özellikle kasımpaşa gümbür gümbür çünkü doğru iş yapıyorlar bizler hep yanlış iş yapıyoruz böyle devam edersek bunlar ambargo koyarsa şaşırmam.




Bu mesajda bahsedilenler: @fenerlimasuk
J
5 yıl
Yüzbaşı

Işte sorunumuzun çözümü



Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Binbaşı

Ali koç denilen tapınak şövalyesi derhal istifa etmeli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Zidane Midane boşverin , elimizdekilere bakalım. Türkiye'ye gelen kuzey afrika bedevi kökenli araplar olmuyor. Sezon başında da söyledik. Bu ırkçılık değil gerçekleri görmektir. Adamların inanç ve düşünce sistemleri Türk İslam Kültürü gibi işlemiyor. Bizim için ekmek kutsaldır , öpüp başımıza koyarız. Doyunca Elhamdülillah deriz. Bunlar arsızlık yapıp Alhamdoulilah yazar gösteriş için. Irkçılık kisvesi altında yediğimiz kazıkları görmezden gelemeyiz. Bizden uzak kendi inançlarına yakın olsunlar. Bize işine saygılı insan gerekiyor. İşe saygı diye birşey bunların sisteminde yok.
Zidane'ı boşveremem. Arapla da İranlıyla da Ingilizle de illa ki kültürümüz farklıdır. Düşüşte olan Arapları toplayıp da "aaa Araba bak" demekle olmuyor bu işler. Al aAabın kalitelisini, gör Fenerbahçeye katkısını. Nerde akşam orda sabah, saygısız, gol kaçırınca gülen Arabı kapı dışarı edeceksin. Isviçrelisini de Ispanyolunu da.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Bu şaban gol kaçırdıkça rakibin direnci artıyor, bizim takım düşüyor. Frey mrey oynasın yetmez ama bundan iyi.
bu şekilde birçok maç kaybettik.şaban başta olmak üzere oyuncular ilk yarıda net 4 tane %100 gol kaçırsın.ikinci yarı rakibin cesaretlensin üstüne gelsin atsın maç bitsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Bu şaban gol kaçırdıkça rakibin direnci artıyor, bizim takım düşüyor. Frey mrey oynasın yetmez ama bundan iyi.
Guiza > Bienvenu > Yoldan geçen birisi > Ahmethan Köse > Kuyu Köpek > Telefon Direği > Şaban


Bu mesaja 3 cevap geldi.
G
5 yıl
Binbaşı

26 yaşına kadar Malatyaspor'dan çıkamamış bir oyuncunun iyi olması mümkün mü sence? Buradakilerin şişirmesine bakma.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 18 Ocak 2019; 20:37:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Faıthful
R
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Senin gibi biri beni sevseydi kendimde hata arardım.

Alıntıları Göster
Her yaratılmışı severiz, insanı, hayvanı, bitkisi, sen yine hatayı kendinde ara.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Guiza > Bienvenu > Yoldan geçen birisi > Ahmethan Köse > Kuyu Köpek > Telefon Direği > Şaban

Alıntıları Göster



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Her yaratılmışı severiz, insanı, hayvanı, bitkisi, sen yine hatayı kendinde ara.

Alıntıları Göster
Yaratılanı severiz, yaradandan ötürü





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 18 Ocak 2019; 20:41:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

Akhisar bizden 2 gömlek üstün takım. Hem bireysel hem takım olarak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Guiza > Bienvenu > Yoldan geçen birisi > Ahmethan Köse > Kuyu Köpek > Telefon Direği > Şaban

yalnız bu sezon kırklarelispor’da ahmethan’ın yaptıklarını o saydıkların yapamazdı.17 maç 10 gol 1 asist. yaş 21. frey ve slimani yerine seneye kadroda görmek isteyeceğim isim ahmethan olur.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bende senin gibi dil, din, ırkı, renk ayrımı yapanları sevmiyorum, insanı insan yapan kalbidir, sende de o yok. Kişi isterse en yüksek ırk olsun, insan olmadıktan sonra boş.

Alıntıları Göster
10 numara yorum eline sağlık bazı arkadaşların dilinin kemiği yok, yoksa yazdıkları kadar gönülleri kara değil eminim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

+1. Telefon direği diksen bir orta çarpar gol girer, şabanda o da yok..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @İzole Bant
C
5 yıl
Binbaşı

34 yaşındaki Alex'ten 28 gol 17 asistlik, 34 yaşındaki Valbuena'dan da onu verimli kullanarak 8 gol 16 asistlik verim alan ama futbol cahilleri tarafından bu 2 futbolcuya karşı düşman ilan edilen Türk futbolunun Einstein'i Aykut Kocaman...





< Resime gitmek için tıklayın >



🗣️ Dirk Kuyt : Aykut Kocaman'ın çok adaletli bir yapısı olduğunu söyleyerek, "Ben de zaman zaman yedek kaldım oldu. Ancak bu, Kocaman'dan kaynaklanmıyordu. Onun sayesinde ilerleyen yaşıma rağmen kendimi geliştirip, zorlanmadan kariyerimi noktaladım"



🗣️ Dirk Kuyt : "Kocaman, Avrupa'nın önde gelen teknik adamlarından biri. Büyük kulüpleri çalıştıracak kapasiteye sahip. Dünya futbolunu yakından takip ediyor. Sürekli kendini yeniliyor. Futbol konusundaki bilgileri üst düzeyde"





Futbolu gol atmak ve daha çok gol atmaktan ibaret sananlar bu adamın kıymetini anlayamaz. Her zaman savundum, hep de savunacağım. Türkiye'deki en iyi teknik direktör Aykut Kocaman'dır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.