Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
469
Cevap
22885
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] (21. sayfa)
O
2 yıl
Yarbay

Oyunu dün ilk kez birkaç saat oynadım ama yorumların aksine pek hoşuma gitmedi açıkçası. En son FC 5'i dayanamamış ve iki kere yarım bırakmıştım. Bu ondan hallice olmuş, görsellik hariç tabi. Ayrıca oyun bende fena bir bulantı yaptı. Bakalım bu akşam tekrar deneyeceğim. Umarım aynı sorunu yaşamam bu kez.



T
2 yıl
Yarbay

Oyuna çıkış sonrası geleceği duyurulan içeriklerden ilk özel görev dün itibariyle oyuna eklendi. Aktör Danny Trejo ile bir maceraya atıldığımız görev tüm oyun sahiplerinin erişimine açıldı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Yarbay

Oyun sonrası içeriklerden özel görevler Aralık ayının ilk haftasında gelecekti fakat nasıl olduysa yanlışlıkla Danny Trejo görevini yayınlamışlar. Görevin son hali bu değilmiş ve ileride düzenlenmiş olarak tekrar yayınlanacakmış.

Ayrıca oyunun Title Update 2 güncellemesi tüm platformlar için yayınlanıyor. Öncelikle konsol tarafına gelen güncelleme PC sürümüne ise kısa süre sonra gelecek. Güncelleme boyutu PS5 için 90 GB civarıyken PC tarafında ise 54 GB (HD Doku paketi yüklüyse 54+47 GB) olacağı belirtilmiş. Yeni güncelleme bazı görevlerde oyuncuların yaşadığı ve rapor ettiği sorunları düzeltirken aynı zamanda günlük-haftalık görevler, yeni bir special mission( 9 Kasım'da aktif olacak), düşmanların hızlı spawn olmasına yönelik düzenlemeler, yeni gelecek olan içerikleri ve genel performans iyileştirmeleri içeriyor. Yanlışlıkla aktif olan Danny Trejo görevide bu güncellemeyle oyundan geçici olarak çıkarılıyor ve son düzenlemesi yapıldıktan sonra tekrar eklenecek.

Güncelleme detayları için ;

https://discussions.ubisoft.com/topic/116527/title-update-2-deployment?lang=en-US





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Kasım 2021; 0:27:17 >

P
2 yıl
Yüzbaşı

Hd pack kurmuştum şimdi 90 gb daha mı kuracağız ps5 için? Bu ne saçmalık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Yarbay

Oyunun toplamı 90 GB olacak bence. Ben daha dün indirdim 71 gb indi, HD pack dahil. Bugün de 20 gb'lik güncelleme gelmiş, toplamda 90 gb yapıyor. Oyunun kendisinden daha büyük güncelleme gelemez herhalde.




Bu mesajda bahsedilenler: @Punisher_1907
V
2 yıl
Yarbay

Far Cry 6'nın Yeni Güncellemesi PC'de 54 GB Boyutunda Olacak

< Resime gitmek için tıklayın >

Ubisoft, Far Cry 6'nın yeni güncellemesinin tam yama notlarını açıkladı. Bu yama PC'de 54 GB boyutunda olacak. Yeni yama şu anda konsollarda mevcut olmasına rağmen, PC'ye ne zaman geleceğine dair bir tarih verilmedi.
 
Yeni güncelleme Günlük ve Haftalık olarak çeşitli Görevleri oyuna dahil ediyor. Çeşitli bölge ve alanlardaki düşmanların yeniden doğma oranını ayarlıyor ve genel performans iyileştirmelerini bünyesinde barındırıyor. Ayrıca çok sayıda hata ve eksikliği de ortadan kaldırıyor.
 
Öne çıkan yama notları:
 
- Fotoğraf modunu açarken bağlı denetleyicilerin sürekli olarak titremesine neden olan bir sorun düzeltildi. 
- Yeni Günlük ve Haftalık Görevler eklendi. 
- Yeni Özel Operasyon: Los Tres Santos. (9 Kasım'da mevcut)
- Genel performans iyileştirmeleri.
- Bir kayıt dosyası yüklenirken oluşabilecek tüm sorunlar giderildi.
- Stadia'daki oyuncuların bir Co-Op oturumuna katılmaya çalışırken Trapper-D1534951 hatası almasına neden olan bir sorun düzeltildi.
- Raiza'nın “Du or Die” görevi sırasında takılıp kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi. 
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Güncellemenin boyutları
 
PlayStation 4 : Bölgeye bağlı olarak 49 GB ile 60 GB arasında
PlayStation 5 : ~90 GB
Xbox One : 13 GB ile 19 GB arasında
Xbox Series X/S : 14 GB ile 20 GB arası 
PC: 54 GB + 47 GB (HD Texture Pack için)

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Far_Cry_6nin_Yeni_Guncellemesi_PCde_54_GB_Boyutunda_Olacak-111885.htm



C
2 yıl
Yarbay

Oyuna yaklaşık 20 saat harcadım. Hikaye vasat ve berbat bir yapay zeka var. Ancak vuruş hissi, dualsense özellikleri, görsellik ve 4k 60 fps sayesinde keyif aldığımı söyleyebilirim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
2 yıl
Yarbay

Oyunun yeni operasyon görevi bu akşam gelen ufak bir güncelleme ile açıldı. Aynı zamanda Black Market silah ve ekipmanları yenilenirken Ubisoft Connect' e oyun içinde kullanabileceğimiz ücretsiz kozmetik ödüller dahil edilmiş.



A
2 yıl
Yarbay

T
2 yıl
Yarbay

Oyuna yeni bir Hotfix güncellemesi geliyor. Konsollar için bu gün PC içinde yarın yayınlanacak. Bu güncellemenin yarın gelecek Vaas ek paketi ile bir ligisi yok çünkü ek paketin dosyaları bir önceki güncellemede oyuna eklenmişti.

We are releasing a Hotfix for Far Cry 6 today on the Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation4 and PlayStation 5 platforms. We are expecting the Hotfix to go out on Ubisoft Connect, Epic Games Store, Stadia and Luna tomorrow, Tuesday, November 16. Find a list of changes below.

Download sizes (based on development environment)
Xbox One: ~13 GB
Xbox Series X|S: ~6 GB
PlayStation 4: 512 MB
PlayStation 5: 600 MB
PC: 838.81 MB
PC + HD Texture Pack (requires at least 12 GB of VRAM): 4.43 GB
 
  • Fixed an issue causing a Danny & Dani vs Everybody loading screen to appear.
  • Fixed an issue causing the Weapon Wheel selection to not work properly.
  • Fixed an issue where the Danny & Dani vs Everybody mission stayed in the journal for players that had accepted the mission prior to Title Update 2.
  • Fixed an issue that caused the “Posh trousers” to be missing when buying the King and Country bundle after Title Update 2 had launched.
  • Fixed an issue that caused the Double-O Pistol to be missing after buying the King and Country bundle.
  • General bug fixes



T
2 yıl
Yarbay

V
2 yıl
Yarbay

Far Cry 6: Vaas: Insanity DLC #1 Çıkış Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=Ckct3DN1tBk



T
2 yıl
Yarbay

Far Cry 6 nın ilk ek paketi olan Vaas Insanity hakkında bahsetmek istiyorum. Ek paket yeni çıktı ve bende yeni oynadım ve şaşırtıcı düzeyde iyi buldum çünkü Far Cry oyunlarının genelde ek paketlerini pek oynamam ve beğenmezdim fakat yeni uyguladıkları sistem ile çok farklı bir deneyim sunmayı başarmışlar. Far Cry 3 ün kötü karakteri olan Vaas ile oynuyorsunuz ve tamamen Rogue Lite bir sistemle çalışıyor. Far Cry 3 ü oynamayan varsa başlangıcında Far Cry 3 ün sonundan ağır spoiler ile başlıyor ve ardından tek bir silahla kocaman bir adayı keşfetmeye başlıyoruz. Düşmanlardan ve etrafa dağıtılmış sandıklardan oyun içi para ve özel güçler topluyoruz . Bunlarla güvenli eve gidip perkleri, silah modlarını ve ek ekipmanları elde ediyoruz. Bunun dışında ise yeni silahları bazı challenge görevlerini yaparak elde ediyoruz ve kalıcı olarak cephaneliğe ekleniyor eğer ölürsek tüm para, sağlık kiti vs hepsi gidiyor ve en baştan başlıyoruz. Öldükçe ve haritayı keşfettikçe daha fazla güçleniyoruz böylece oyunda ana görevi tamamlayacak hale gelip tek seferde görevi bitirmemiz gerekiyor diğer türlü bir döngü içinde kaldığımızdan dolayı ekipmanlar harici her şey sıfırdan başlıyor . Harita tasarımı adeta Far Cry 3 Remastered olmuş, gece ve gündüz döngüsü var sadece harita değil ara yüz,müzikler, düşman türleri ve genel tema Far Cry 3 ün aynısı fakat uçan köpek balıkları gibi ilginç görüntülerede rastlıyorsunuz. Vaas sıkça konuşuyor ve orjinal oyundaki seslendirme sanatçısı Michael Mando yine bu ek pakette yer almış. Vaas ile oynamak gayet keyifli bir deneyim sunuyor ve Far Cry mekaniklerini Rogue Lite ile birleştirince ortaya farklı bir oynanış çıkarmışlar. Eğer Far Cry 6 deneyiminizi genişletmek istiyorsanız Vaas İnsanity gayet iyi ve merak uyandırıcı bir içerik sunuyor. Season pass almak istemeyenler için ayrı olarakta satın alınabiliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Kasım 2021; 17:43:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Yüzbaşı

Son güncellemeden sonra hızlı koşarken veya ani sağa sola dönüşlerde ekranda dalgalanma yaşıyorum.

Böyle bi sorunu yaşayan var mı başka ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Yarbay

Teşekkürler bilgilendirmeniz için hocam 6 bittikten sonra listeye alıcam bunu da sırf Vaas için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
F
2 yıl
Yüzbaşı

Oyunda kamp alanlarına girdiğimde 3. Şahıs kamerasına geçmiyor neden acaba? Birde gameplay videolarında güçlü silahlarla headshot yapıldığında kafası patlıyordu düşmanların bende olmuyor. Ps4 slimde oynuyorum...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEYM -- 25 Kasım 2021; 11:41:55 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

W
2 yıl
Binbaşı

Aynı sorun bende de var özellikle araçtan inerken çıkarken çok yapıyor gene ubisoft klasiği yamalarla oyunun bir tarafını düzeltirken bir tarafını bozuyorlar Ac valhalla da çokca yaşadım. Düzeltilir sanırım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Blackkk
V
2 yıl
Yarbay

FAR CRY 6 VAAS INSANITY PS5 Walkthrough Gameplay Part 1 - INTRO (FC6 VAAS DLC)

https://www.youtube.com/watch?v=9JX4AfmTNBQ



K
2 yıl
Binbaşı

Oyunun grafikleri yeni nesil konsollarda trailer'daki kadar iyi değil. Biraz hayal kırıklığı oldu. Ne zaman tam manasıyla bu kadar güçlü cihazların hakkını veren bir oyun oynayacağız acaba. Umarım Horizon da down grade yemez.



T
2 yıl
Yarbay

Oyunun konsol sürümlerinde Ray Tracing teknolojisinin olmaması grafikleri haliyle etkiliyor çünkü hem gerçek zamanlı yansımalar hemde gölgeleme kullandığı için oyunun görsel kalitesine doğrudan etki ediyor. PC de Ray Tracing eşliğinde ve en yüksek grafik ayarlarında 75 saatlik bir sürede oyunu bitirdim ve manzaralar gayet güzel olunca fotoğraf modunda epey vakit geçirdim. Şimdi sırada Vaas ile gelen ek paket içeriği, haftalık görevler ve yeni eklenen özel operasyon görevleri var.






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 29 Kasım 2021; 22:33:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >