Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4044
Cevap
290675
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Far Cry 3 (2012) [ANA KONU] (2. sayfa)
S
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

2. Oyun gibi kötü olmaz umarım, ilk oyun bile 2den iyidi eski olmasına rağmen.

aynen.hayatımda oynadığım en sıkıcı en kötü oyundu diyebilirim far cry 2 için.uçsuz bucaksız haritada her geçiş noktasında respawn olan düşmanlar, elmas bulma gibi bir sürü saçmasapan yan görevler.her görevin haritanın diğer ucunda olduğunuda hesaba katarsanız oyun nasıl sıkıcı olduğunu anlarsınız.başladığım oyunu yarım bırakmamak gibi saçmasapan bi huy olunca da, oyunu bitirdiğimde sıkıntıdan 5 kilo almıştım (evet sıkılınca stressli olunca kilo vermem kilo alırım:))

ama bu oyun onun gibi değildir herhalde ya, puanları baya yüksekmiş.hoş far cry 2 ninde puanları yüksekti.ubisoft gibi büyük oyun şirketleriyle birebir maddi ilişkileri bulunan oyun sitelerine, dergilerine ve editörlerine asla güvenmem.ben forum sitelerine güvenirim.bu yüzden oyun çıktıktan sonraki buradaki yorumlar benim için çok önemli.

Far cry 2'yi oynayamadığından dolayı o düşmanlar tekrar ortaya çıkıyor. Kısacası oyundaki bu kuralı anlamamışsın. Ortaya çıkmalarını istemiyorsan; o çevreyi ateşe vereceksin
Ayrıca Far Cry 2 çok iyi bir oyundu.
Son olarak; internet üzerinden 72 liraya d&r dan kutulu almak varken, oyunu sanal olarak 60 liraya almayı düşünenler var ve ''Playstore ne kadar ucuz veriyor oyunu'' diyenlere şaşıp kalıyorum!

senin dediğin olay oyun checkpoint yapmadan önce gerçekleşebilir.oyun checkpoint yaptığı anda oyunun dünyasındaki herşey tekrar yerine geliyor.düşmanlar respawn oluyor, oyunda değiştirdiğin hemen herşey tekrar yerine geliyor.yaktığın çevrede dahil.

yinede sağol bilgilendirme için.zamanında oyunun incelemelrinde de eksi yön olarak respawn olan düşmanlar olduğu belirtilmişti.bırak incelemeleri özellikle yabancı forum sitelerine gir bak derim.

bide link göndereyim bak, bunun için fix çıkarmaya bile çalışıyorlar oyuncular.

http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/far-cry-2-finally-fixed.73358/page-2

üstteki forumdanda sadece bir yorum:

"Far Cry 2 is one of the most disappointing games I've played. Ok, this mod might fix enemies being bullet soaks, but it doesn't fix the respawns, and it was those that made the game unplayable for me. I really liked some things in the game, mainly the atmosphere and the outstanding scenery (African Heart of Darkness beats generic tropical island for me), but that wasn't enough to keep me playing when I reached the second area and found out, yep, enemies respawn there too. "

aynı forumdan checkpoint sistemi ve respawn olayı hakkında:

"It's not that their respawn is timed, it's once you get a certain distance from a checkpoint, the checkpoint leaves the computer's memory, so when you come back it'll be loaded back in in it's default, occupied, state.
The game doesn't save any information about what you have previously done in an area, except for bigger mission events such as blowing up a bridge."

google da arat bak:

https://www.google.com.tr/search?sourceid=navclient&aq=&oq=far+cry+2+respawn&hl=tr&ie=UTF-8&rlz=1T4ADFA_trTR456TR456&q=far+cry+2+respawning+enemies&gs_l=hp..3.0i19l5.0.0.0.14456...........0.EXbqt_cuOhI

bi oyunun fanatiği olmayıda hiç anlamamışımdır.

bu forum far cry 3 forumu.bende bidaha far cry 2 hakkında yazmayacağım.sadece far cry 3 oynayan arkadaşlara sormak isterim.sanırım far cry 3 de open world bi dünyada geçiyor.bu sefer afrika yerine tropikal bi bölgedeyiz anladığım kadarıyla.bu checkpoint sistemi ve respawn olan düşmanlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.iyi oyunlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yüzbaşı

biraz önce sorduğum soruyu bu forumda cevaplamışlar.sevindim.

http://www.gamespot.com/far-cry-3/forum/quick-question-respawning-enemies-64717648/

soru:

"For many Far Cry 2 was ruined by the respawning enemies, so I assume that has been solved for Far Cry 3?"

cevap:

"If you mean outposts then no. once you take over an enemy outpost, its yours."

çok hoşuma gitti bu.bu oyun gerçekten yılın fps si olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

@nicknamebulamadim

ne steam de nede orıgınde gordum..eger steam de veya orıgınde satısı mevcutsa olması lazım..


http://store.steampowered.com/app/220240/?snr=1_4_4__100

steamde satışı var hocam o nedenle sordum.



C
11 yıl
Yarbay

HDAO-HBAO olayı AMD-nVidia'ya göre değişebilir bir ihtimal.

Yorumlarım:


Açıkçası, beklediğimden iyi, dopdolu bir oyun olmuş. Far Cry 2 hezimetiyle şimdilik alakası olmadığını söyleyebilirim.
Oyunun başında olduğum için pek detaylı yorum yapamayacağım. Ancak şöyle diyim: Birden fazla silah veya daha çok mermi taşımak için bile, belli bir hayvanı avlayıp derisinden çanta yapmamız ve gene bir şeyler avlayıp/toplayıp bunu geliştirmemiz gerekiyor. Oyun tamamen bu tip loot üzerine kurulmuş. Mesela 3 çeşit şırınga var (heal eden, combat perf arttıran ve avlanma perf arttıran), her birini üretmek için farklı bir bitki/hayvan gerekiyor.
Para bulmak ve kazanmak, experience sistemi ve etraftaki bitkiler-hayvanlar ana kaynaklarımız. Skill'ler oldukça çeşitli. Silahlar da aynı şekilde, bol. Her özelliğimiz birbirine güzelce bağlanmış.
Şimdilik çok bir AI görmedim ama çatışmalar zevkli. XP, çatışma şeklimizden hayli etkileniyor. Mesela bir bölgeyi detect edilmeden ele geçirirsek çok, alarm verdirmeden geçirirsek daha da çok xp kazanıyoruz. Ya da arkadan sessizce bıçakladığımız düşmanlar daha çok xp bırakıyor.
Tespit edildiğiniz zaman, düşmanlar tek tek saldırmak yerine çevrenizi kuşatıp topluca saldırıyor. Ölmeniz de birkaç mermiye baktığından, gayet tad veriyor.
Dürbünle düşman işaretleme var. Stealth oynucaksanız önemli avantaj. Avlanırken de katkı sağlıyor. Taş atarak dikkat çekme var. Mesela şey de yapılabiliyor, çalıya gizlenip önünüze taş atarak gelen adamı bıçaklamak.
Open world durumları sağlam. Her an dibinizde zehirli bir hayvan bitebilir, ne olduğunu bile anlamazsınız. Düşman - dost gruplar da rasgele çatışmaya girebiliyor falan.
Araçlar hoş, kontrolü zevkli. Şimdilik birkaç çeşit jeep ve jet-ski'ye rastladım.
Radyo kulelerine çıkıp etkin hale getirirek çeşitli avantajlar kazanıyoruz(bölgenin açılması, beleş silah kazanmak vb.). Bu tip şeyler oyuna renk katmış, adayı boş bırakmamışlar.

FC2'deki bitki örtüsü-ağaçların yanması bunda da var.

Yan görevler çok çeşitli, saymakla bitmez. Sürekli yeni bir şeyler çıkıyor, ana görevin ne olduğunu unutmuş durumdayım.

-------------------------------

Grafik ve optimizasyon konusuna gelirsek:

Grafikler çok güzel, son dönem çıkanlar arasında en iyisi. Şimdi tabi Crysis'e girmeyelim, o konu sakat; ama baya iyi olmuş bu:

Grafik ayarlarında, fps'yi en çok Post FX etkiliyor(ultra-low arası aşırı fps farkı mevcut). Ancak yaptığı, bir tür fxaa açmaktan başka bir şey değil gördüğüm kadarıyla (ki bu da, MSAA yanında gereksiz bir yöntem, blur'a bile yol açabiliyor, bazı kırıkları düzelteyim derken daha da gözünüze batırabiliyor. MSAA'nın uygulanamadığı fazla bir durum olmadığından, FXAA gereksiz).
Kısaca, gereksiz post FX'i low'a indirip, diğer her şeyi max'larsanız, 670/680 gibi bir kartla 60+ fps oynarsınız (1080p 4x MSAA'da). Tabi 310.64 sürücüsünü ve oyunun yamasını kesinlikle kurun.
Eğer 670/680 veya 7900 altı bir kart kullanıyor ve post FX dışında da bir şeyleri kısmak istiyorsanız, HDAO yerine duruma göre SSAO/HBAO seçilebilir veya alpha to coverage, standard'a düşürülebilir, hatta kapatılabilir. Alpha to coverage(bir nevi Transparency AA), bitki örtüsüne AA uyguluyor, çok da önemli bir şey değil. Standard'a düşürürseniz de görüntü gayet tatmin eder. Kafaya takmıyorsanız kapasınız da olur. HDAO, daha az gölgelemesine karşın SSAO ve HBAO'ya göre fps'yi daha çok düşürdü, ama AMD kartlardaki duruma da bakmak lazım.


Son olarak ss'ler. Fazla oldu ama gereksizleri sonra ayıklarız:
fraps'la png çekip irfan'da %100 q. jpg'e dönüştürdüm. Son birkaçını jpg çektim.
Ayarlar, post fx dahil max idi. HDAO seçtim ama nvidia için HBAO uygun diyen de var. HBAO fps'yi daha az etkileyip daha çok gölgeleme yapıyor gibi, en azından nvidia'da.

Mümkünse hepsine bakın, bazıları gerçekten çok iyi:

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Yüksek bitki kalitesi ve ışıklandırması, otların bile ışıktan etkilenmesi, çok sayıda yaprağın arasından tek tek hüzme geçmesi falan bayadır alışık olmadığımız şeyler. Bir tek, iyi dokular gerçekten iyi olsa da, konsol artığı dokular yer yer göze batıyor, daha fazlasını elden geçirebilirlerdi. Bir de su daha iyi olabilirdi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Aralık 2012; 9:34:46 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
11 yıl
Yarbay

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

HDAO-HBAO olayı AMD-nVidia'ya göre değişebilir bir ihtimal.

Yorumlarım:

Açıkçası, beklediğimden iyi, dopdolu bir oyun olmuş. Far Cry 2 hezimetiyle şimdilik alakası olmadığını söyleyebilirim.
Oyunun başında olduğum için pek detaylı yorum yapamayacağım. Ancak şöyle diyim: Birden fazla silah veya daha çok mermi taşımak için bile, belli bir hayvanı avlayıp derisinden çanta yapmamız ve gene bir şeyler avlayıp/toplayıp bunu geliştirmemiz gerekiyor. Oyun tamamen bu tip loot üzerine kurulmuş. Mesela 3 çeşit şırınga var (heal eden, combat perf arttıran ve avlanma perf arttıran), her birini üretmek için farklı bir bitki/hayvan gerekiyor.
Para bulmak ve kazanmak, experience sistemi ve etraftaki bitkiler-hayvanlar ana kaynaklarımız. Skill'ler oldukça çeşitli. Silahlar da aynı şekilde, bol. Her özelliğimiz birbirine güzelce bağlanmış.
Şimdilik çok bir AI görmedim ama çatışmalar zevkli. XP, çatışma şeklimizden hayli etkileniyor. Mesela bir bölgeyi detect edilmeden ele geçirirsek çok, alarm verdirmeden geçirirsek daha da çok xp kazanıyoruz. Ya da arkadan sessizce bıçakladığımız düşmanlar daha çok xp bırakıyor.
Dürbünle düşman işaretleme var. Stealth oynucaksanız önemli avantaj. Avlanırken de katkı sağlıyor.
Araçlar hoş, kontrolü zevkli. Şimdilik birkaç çeşit jeep ve jet-ski'ye rastladım.
Radyo kulelerine çıkıp etkin hale getirirek çeşitli avantajlar kazanıyoruz(bölgenin açılması, beleş silah kazanmak vb.). Bu tip şeyler oyuna renk katmış, adayı boş bırakmamışlar.

Yan görevler çok çeşitli, saymakla bitmez. Sürekli yeni bir şeyler çıkıyor, ana görevin ne olduğunu unutmuş durumdayım.

-------------------------------

Grafik ve optimizasyon konusuna gelirsek:

Grafikler çok güzel, son dönem çıkanlar arasında en iyisi. Şimdi tabi Crysis'e girmeyelim, o konu sakat; ama baya iyi olmuş bu:

Grafik ayarlarında, fps'yi en çok Post FX etkiliyor(ultra-low arası aşırı fps farkı mevcut). Ancak yaptığı, bir tür fxaa açmaktan başka bir şey değil gördüğüm kadarıyla (ki bu da, MSAA yanında gereksiz bir yöntem, blur'a bile yol açabiliyor, bazı kırıkları düzelteyim derken daha da gözünüze batırabiliyor. MSAA'nın uygulanamadığı fazla bir durum olmadığından, FXAA gereksiz).
Kısaca, gereksiz post FX'i low'a indirip, diğer her şeyi max'larsanız, 670/680 gibi bir kartla 60+ fps oynarsınız (1080p 4x MSAA'da). Tabi 310.64 sürücüsünü kesinlikle kurun.
Eğer 670/680 veya 7900 altı bir kart kullanıyor ve post FX dışında da bir şeyleri kısmak istiyorsanız, HDAO yerine duruma göre SSAO/HBAO seçilebilir veya alpha to coverage, standard'a düşürülebilir, hatta kapatılabilir. Alpha to coverage(bir nevi Transparency AA), bitki örtüsüne AA uyguluyor, çok da önemli bir şey değil. Standard'a düşürürseniz de görüntü gayet tatmin eder. Kafaya takmıyorsanız kapasınız da olur. HDAO, SSAO ve HBAO'ya göre fps'yi daha çok düşürdü, ama AMD kartlardaki duruma da bakmak lazım.
Son olarak ss'ler. Fazla oldu ama gereksizleri sonra ayıklarız:
fraps'la png çekip irfan'da %100 q. jpg'e dönüştürdüm. Son birkaçını jpg çektim.
Ayarlar, post fx dahil max idi. HDAO seçtim ama nvidia için HBAO uygun diyen de var..

Mümkünse hepsine bakın, bazıları gerçekten çok iyi:

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Yüksek bitki kalitesi ve ışıklandırması, otların bile ışıktan etkilenmesi, çok sayıda yaprağın arasından tek tek hüzme geçmesi falan bayadır alışık olmadığımız şeyler. Bir tek, iyi dokular gerçekten iyi olsa da, konsol artığı dokular yer yer göze batıyor, daha fazlasını elden geçirebilirlerdi. Bir de su daha iyi olabilirdi. ss'lerde olmayan su altı durumu da, pek kesmedi.

Dostum Allah senden razı olsun. Optımal ayarlar hangısı dıye dusunuyordum. Post Fx lowa cekınce fps bır anda uctu Ayrıca Ultra ıle Low arasında fazla bır fark yok gıbıme geldı.



T
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

HDAO-HBAO olayı AMD-nVidia'ya göre değişebilir bir ihtimal.

Yorumlarım:

Açıkçası, beklediğimden iyi, dopdolu bir oyun olmuş. Far Cry 2 hezimetiyle şimdilik alakası olmadığını söyleyebilirim.
Oyunun başında olduğum için pek detaylı yorum yapamayacağım. Ancak şöyle diyim: Birden fazla silah veya daha çok mermi taşımak için bile, belli bir hayvanı avlayıp derisinden çanta yapmamız ve gene bir şeyler avlayıp/toplayıp bunu geliştirmemiz gerekiyor. Oyun tamamen bu tip loot üzerine kurulmuş. Mesela 3 çeşit şırınga var (heal eden, combat perf arttıran ve avlanma perf arttıran), her birini üretmek için farklı bir bitki/hayvan gerekiyor.
Para bulmak ve kazanmak, experience sistemi ve etraftaki bitkiler-hayvanlar ana kaynaklarımız. Skill'ler oldukça çeşitli. Silahlar da aynı şekilde, bol. Her özelliğimiz birbirine güzelce bağlanmış.
Şimdilik çok bir AI görmedim ama çatışmalar zevkli. XP, çatışma şeklimizden hayli etkileniyor. Mesela bir bölgeyi detect edilmeden ele geçirirsek çok, alarm verdirmeden geçirirsek daha da çok xp kazanıyoruz. Ya da arkadan sessizce bıçakladığımız düşmanlar daha çok xp bırakıyor.
Dürbünle düşman işaretleme var. Stealth oynucaksanız önemli avantaj. Avlanırken de katkı sağlıyor.
Araçlar hoş, kontrolü zevkli. Şimdilik birkaç çeşit jeep ve jet-ski'ye rastladım.
Radyo kulelerine çıkıp etkin hale getirirek çeşitli avantajlar kazanıyoruz(bölgenin açılması, beleş silah kazanmak vb.). Bu tip şeyler oyuna renk katmış, adayı boş bırakmamışlar.

Yan görevler çok çeşitli, saymakla bitmez. Sürekli yeni bir şeyler çıkıyor, ana görevin ne olduğunu unutmuş durumdayım.

-------------------------------

Grafik ve optimizasyon konusuna gelirsek:

Grafikler çok güzel, son dönem çıkanlar arasında en iyisi. Şimdi tabi Crysis'e girmeyelim, o konu sakat; ama baya iyi olmuş bu:

Grafik ayarlarında, fps'yi en çok Post FX etkiliyor(ultra-low arası aşırı fps farkı mevcut). Ancak yaptığı, bir tür fxaa açmaktan başka bir şey değil gördüğüm kadarıyla (ki bu da, MSAA yanında gereksiz bir yöntem, blur'a bile yol açabiliyor, bazı kırıkları düzelteyim derken daha da gözünüze batırabiliyor. MSAA'nın uygulanamadığı fazla bir durum olmadığından, FXAA gereksiz).
Kısaca, gereksiz post FX'i low'a indirip, diğer her şeyi max'larsanız, 670/680 gibi bir kartla 60+ fps oynarsınız (1080p 4x MSAA'da). Tabi 310.64 sürücüsünü kesinlikle kurun.
Eğer 670/680 veya 7900 altı bir kart kullanıyor ve post FX dışında da bir şeyleri kısmak istiyorsanız, HDAO yerine duruma göre SSAO/HBAO seçilebilir veya alpha to coverage, standard'a düşürülebilir, hatta kapatılabilir. Alpha to coverage(bir nevi Transparency AA), bitki örtüsüne AA uyguluyor, çok da önemli bir şey değil. Standard'a düşürürseniz de görüntü gayet tatmin eder. Kafaya takmıyorsanız kapasınız da olur. HDAO, SSAO ve HBAO'ya göre fps'yi daha çok düşürdü, ama AMD kartlardaki duruma da bakmak lazım.
Son olarak ss'ler. Fazla oldu ama gereksizleri sonra ayıklarız:
fraps'la png çekip irfan'da %100 q. jpg'e dönüştürdüm. Son birkaçını jpg çektim.
Ayarlar, post fx dahil max idi. HDAO seçtim ama nvidia için HBAO uygun diyen de var..

Mümkünse hepsine bakın, bazıları gerçekten çok iyi:

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Yüksek bitki kalitesi ve ışıklandırması, otların bile ışıktan etkilenmesi, çok sayıda yaprağın arasından tek tek hüzme geçmesi falan bayadır alışık olmadığımız şeyler. Bir tek, iyi dokular gerçekten iyi olsa da, konsol artığı dokular yer yer göze batıyor, daha fazlasını elden geçirebilirlerdi. Bir de su daha iyi olabilirdi.

dostum 60 fps olayı değil oyun 60 veriyo ama takıla takıla ilerliyo en büyük sorunu şuan için oyunun bu low dada takıla takıla ilerliyo ultradada.
hele sağa sola bakmaya kalkarsan adamın beyni dönüyo resmen.


Bu mesaja 7 cevap geldi.
_
11 yıl
Yarbay

S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntı yaparken lütfen tüm yazı ve resimleri yapmayalım.

Oyun Vatan'da 60 Lira şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011210-pc-far-cry-3/productdetails.aspx?I_ID=63372

Alacan mı

Ben hala ilk Craysis'in bu oyundan bile çok daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünüyorum.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntı yaparken lütfen tüm yazı ve resimleri yapmayalım.

Oyun Vatan'da 60 Lira şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011210-pc-far-cry-3/productdetails.aspx?I_ID=63372

Alacan mı

Ben hala ilk Craysis'in bu oyundan bile çok daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünüyorum.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntı yaparken lütfen tüm yazı ve resimleri yapmayalım.

Oyun Vatan'da 60 Lira şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011210-pc-far-cry-3/productdetails.aspx?I_ID=63372

Alacan mı

Ben hala ilk Craysis'in bu oyundan bile çok daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünüyorum.





Vatanda Insane Edition olsaydı orjinal düşünürdüm.



S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntı yaparken lütfen tüm yazı ve resimleri yapmayalım.

Oyun Vatan'da 60 Lira şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011210-pc-far-cry-3/productdetails.aspx?I_ID=63372

Alacan mı

Ben hala ilk Craysis'in bu oyundan bile çok daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünüyorum.

İlk FarCry demek istedin sanırım yoksa ilk Crysis hala bir çok oyundan iyi grafiğe sahip


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

4 saat önce sunucularındaki bakımı bitirdikleri yazmışlar ancak hâlâ erişilemiyor. Hikaye kısmında da menüye girdikten sonra kilitleniyor.

Uplay'i offline da çalıştırıp denedin mi? Serverlarda bakım olupta singleda sorun olması saçma gibi.

Şimdi kendi forumlarında da okudum. Offline olarak çalıştırınca sıkıntı olmuyor, evet.

Bug'ları bildirmek için: http://forums.ubi.com/showthread.php/730632-Official-Bug-Known-Issues-Thread-Updated-2012-11-28


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntı yaparken lütfen tüm yazı ve resimleri yapmayalım.

Oyun Vatan'da 60 Lira şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011210-pc-far-cry-3/productdetails.aspx?I_ID=63372

Alacan mı

Ben hala ilk Craysis'in bu oyundan bile çok daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünüyorum.




K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntı yaparken lütfen tüm yazı ve resimleri yapmayalım.

Oyun Vatan'da 60 Lira şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011210-pc-far-cry-3/productdetails.aspx?I_ID=63372

Alacan mı

Ben hala ilk Craysis'in bu oyundan bile çok daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünüyorum.

İlk FarCry demek istedin sanırım yoksa ilk Crysis hala bir çok oyundan iyi grafiğe sahip

arkadaş ilk crysis oyununun farcry 3 ten daha iyi grafiklere sahip olduğundan bahsediyor.bende bu göruşe katılıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal


quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Alıntı yaparken lütfen tüm yazı ve resimleri yapmayalım.

Oyun Vatan'da 60 Lira şuan.
http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011210-pc-far-cry-3/productdetails.aspx?I_ID=63372

Alacan mı

Ben hala ilk Craysis'in bu oyundan bile çok daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünüyorum.

İlk FarCry demek istedin sanırım yoksa ilk Crysis hala bir çok oyundan iyi grafiğe sahip

arkadaş ilk crysis oyununun farcry 3 ten daha iyi grafiklere sahip olduğundan bahsediyor.bende bu göruşe katılıyorum.

Bi optimizasyon yok bişey yok milyarlarca para dökdükten sonra ne anladım ben o zevkten. Crysis te aynıydı bu aynı



Z
11 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar ilgilenenler olabilir diye düşündüm, Far Cry 3 orjinal keylerini uygun fiyatlarla veriyoruz. Keyler Region free ve multilanguage'tir, Ubisoft Uplay ile aktive edilir.

Buradan fiyatları ve satıştaki diğer oyunları da inceleyebilirsiniz.



C
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

arkadaşlar oyun dx9 destekliyor system gereksnimlerinde xp de yazıyor ama xp de çalıştırınca hata veriyor. varmı oyunu xp de oynayabilen ?

ben ortalama ayarlarda akıcı olarak oynuyorum, üstelik sistemim nerdeyse müzelik denecek seviyede; sıkıntı yok.
bence sende biraz daha kurcala bir de driver vs. güncellemeyi unutma nacizane tavsiye

hocam driver ları da güncelledim olmuyor olmuyor. LANET OYUN XP DE ÇALIŞMIYOR. sen nasıl çalıştırmayı başardın anlamış degilim. ubisoftun forumlarında da çalışmıyor yazmış kaç kişi. tam olarak şu hatayı veriyor. Far Cry 3 XP SP3 doesn't work...error 0xc0000142?! ubisoft forumundaki konuya da aşagıdan ulaşabilirsiniz. bi el atın arkadaşlar xp de nasıl çalışacak bu oyun

http://forums.ubi.com/showthread.php/730828-Far-Cry-3-XP-SP3-doesn-t-work-error-0xc0000142-!%3Fs%3D1e7083f29e66787889add38343dd15ff%26goto%3Dnewpost&rct=j&sa=U&ei=_uG4UN2SMNPN4QSD4YCYCw&ved=0CBQQFjAA&q=far+cry+3+0xc00000142&usg=AFQjCNGq6dtHHoY0-VFY6fSAEgvAO0xCGg


Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

arkadaşlar oyun dx9 destekliyor system gereksnimlerinde xp de yazıyor ama xp de çalıştırınca hata veriyor. varmı oyunu xp de oynayabilen ?

ben ortalama ayarlarda akıcı olarak oynuyorum, üstelik sistemim nerdeyse müzelik denecek seviyede; sıkıntı yok.
bence sende biraz daha kurcala bir de driver vs. güncellemeyi unutma nacizane tavsiye

hocam driver ları da güncelledim olmuyor olmuyor. LANET OYUN XP DE ÇALIŞMIYOR. sen nasıl çalıştırmayı başardın anlamış degilim. ubisoftun forumlarında da çalışmıyor yazmış kaç kişi. tam olarak şu hatayı veriyor. Far Cry 3 XP SP3 doesn't work...error 0xc0000142?! ubisoft forumundaki konuya da aşagıdan ulaşabilirsiniz. bi el atın arkadaşlar xp de nasıl çalışacak bu oyun

http://forums.ubi.com/showthread.php/730828-Far-Cry-3-XP-SP3-doesn-t-work-error-0xc0000142-!%3Fs%3D1e7083f29e66787889add38343dd15ff%26goto%3Dnewpost&rct=j&sa=U&ei=_uG4UN2SMNPN4QSD4YCYCw&ved=0CBQQFjAA&q=far+cry+3+0xc00000142&usg=AFQjCNGq6dtHHoY0-VFY6fSAEgvAO0xCGg

dostum mutlaka bi' yerlerde bişeyleri eksik ya da yanlış yapıyo olmalısın, ilk mesajımda da dediğim gibi ben de XP kullanıyorum ve oyun çalışıyo.
bu arada oyunun orjinal olup olmaması ya da diilse de hangi sürüm olduğu da belirleyici olabilir (sağlıklı kürek vs.)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

arkadaşlar oyun dx9 destekliyor system gereksnimlerinde xp de yazıyor ama xp de çalıştırınca hata veriyor. varmı oyunu xp de oynayabilen ?

ben ortalama ayarlarda akıcı olarak oynuyorum, üstelik sistemim nerdeyse müzelik denecek seviyede; sıkıntı yok.
bence sende biraz daha kurcala bir de driver vs. güncellemeyi unutma nacizane tavsiye

hocam driver ları da güncelledim olmuyor olmuyor. LANET OYUN XP DE ÇALIŞMIYOR. sen nasıl çalıştırmayı başardın anlamış degilim. ubisoftun forumlarında da çalışmıyor yazmış kaç kişi. tam olarak şu hatayı veriyor. Far Cry 3 XP SP3 doesn't work...error 0xc0000142?! ubisoft forumundaki konuya da aşagıdan ulaşabilirsiniz. bi el atın arkadaşlar xp de nasıl çalışacak bu oyun

http://forums.ubi.com/showthread.php/730828-Far-Cry-3-XP-SP3-doesn-t-work-error-0xc0000142-!%3Fs%3D1e7083f29e66787889add38343dd15ff%26goto%3Dnewpost&rct=j&sa=U&ei=_uG4UN2SMNPN4QSD4YCYCw&ved=0CBQQFjAA&q=far+cry+3+0xc00000142&usg=AFQjCNGq6dtHHoY0-VFY6fSAEgvAO0xCGg

dostum mutlaka bi' yerlerde bişeyleri eksik ya da yanlış yapıyo olmalısın, ilk mesajımda da dediğim gibi ben de XP kullanıyorum ve oyun çalışıyo.
bu arada oyunun orjinal olup olmaması ya da diilse de hangi sürüm olduğu da belirleyici olabilir (sağlıklı kürek vs.)

dostm bende sp2 var şu ana kadar her oyunu gta 4 te hariç çakma sp3 ile oynadım. yani sp3 yüklemeden sp 3 müş gibi gösterdim makineyi. bu oyudna bşaka bi sorun var forumda yazılnlara göre de kimse açamış sen nasıl açtın gerçekten ilginç. ayrıca kürek normal kürek. ben blackbox versiyonu kurdum. onunla alakalı oldugunu sanmıyorum win 7 de problem yok çünkü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

arkadaşlar oyun dx9 destekliyor system gereksnimlerinde xp de yazıyor ama xp de çalıştırınca hata veriyor. varmı oyunu xp de oynayabilen ?

ben ortalama ayarlarda akıcı olarak oynuyorum, üstelik sistemim nerdeyse müzelik denecek seviyede; sıkıntı yok.
bence sende biraz daha kurcala bir de driver vs. güncellemeyi unutma nacizane tavsiye

hocam driver ları da güncelledim olmuyor olmuyor. LANET OYUN XP DE ÇALIŞMIYOR. sen nasıl çalıştırmayı başardın anlamış degilim. ubisoftun forumlarında da çalışmıyor yazmış kaç kişi. tam olarak şu hatayı veriyor. Far Cry 3 XP SP3 doesn't work...error 0xc0000142?! ubisoft forumundaki konuya da aşagıdan ulaşabilirsiniz. bi el atın arkadaşlar xp de nasıl çalışacak bu oyun

http://forums.ubi.com/showthread.php/730828-Far-Cry-3-XP-SP3-doesn-t-work-error-0xc0000142-!%3Fs%3D1e7083f29e66787889add38343dd15ff%26goto%3Dnewpost&rct=j&sa=U&ei=_uG4UN2SMNPN4QSD4YCYCw&ved=0CBQQFjAA&q=far+cry+3+0xc00000142&usg=AFQjCNGq6dtHHoY0-VFY6fSAEgvAO0xCGg

dostum mutlaka bi' yerlerde bişeyleri eksik ya da yanlış yapıyo olmalısın, ilk mesajımda da dediğim gibi ben de XP kullanıyorum ve oyun çalışıyo.
bu arada oyunun orjinal olup olmaması ya da diilse de hangi sürüm olduğu da belirleyici olabilir (sağlıklı kürek vs.)

dostm bende sp2 var şu ana kadar her oyunu gta 4 te hariç çakma sp3 ile oynadım. yani sp3 yüklemeden sp 3 müş gibi gösterdim makineyi. bu oyudna bşaka bi sorun var forumda yazılnlara göre de kimse açamış sen nasıl açtın gerçekten ilginç. ayrıca kürek normal kürek. ben blackbox versiyonu kurdum. onunla alakalı oldugunu sanmıyorum win 7 de problem yok çünkü.

benim XP sp3,
oyunun minimum sistem gereksinimlerine ilişkin de =>>>http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=883&game=Far%20Cry%203


Bu mesaja 2 cevap geldi.