Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
200
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Facebook'un hedefinde Snapchat'ten sonra bu kez LinkedIn var
M
9 yıl (24539 mesaj)
Yarbay

Kokoşların habecilerin bile üye olduğu Facebook var bir de sadece yöneticilerin işadamlarının/işkadınlarının kullandığı LinkedIn var. Hiçbir yönetici de kalkıp LinkedIn'de hesabı varken Facebook ile uğraşmaz. Hem de arkasında ofis yazılımları ve hür türlü yazılımsal kaynağı sunabilecek Microsoft varken. Mark iyice esnafa bağladı. Yakında don lastiği işine de el atmasını bekliyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl (10437 mesaj)
Yarbay

LinkedIn çok kasıntı ve karmaşık yapıda. Paralı olması da ayrı bir saçmalık zaten.




C
9 yıl (917 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi


Facebook'un hedefinde Snapchat'ten sonra bu kez LinkedIn var 

Geçtiğimiz haziran ayında 26,2 milyar dolar karşılığında Microsoft çatısı altına giren profesyonel iş ağı LinkedIn, dünya çapında şüphesiz alanındaki en güçlü ve güvenilir mecraların başında geliyor. Görünüşe bakılırsa Mark Zuckerberg platformun tekeline artık bir son vermek istiyor.

 


Şu sıralar test aşamasındaki özellik sayesinde şirketler Facebook sayfaları üzerinden "İş Oluştur" butonu aracılığıyla ilan yayınlayabilecekler. Kullanıcılar ise sayfanın sol menüsüne eklenen "İş" sekmesi aracılığıyla açık pozisyonları görüntüleyebilecek ve anında başvuruda bulunabilecekler. LinkedIn’deki 500 milyon kullanıcı sayısına karşı 1,7 milyar gibi oldukça güçlü bir kitleye sahip olan sosyal ağın iş fırsatları konusunda daha fazla kişiye hitap edeceği aşikar.

 


Hatırlayacağınız gibi canlı yayın ile Periscope’a rakip olan ve ardından Snapchat’in Hikayeler özelliğini aynı isimle Instagram’a getiren Facebook, son olarak ana uygulamasına yine Snapchat benzeri kamera fonksiyonları kazandırmıştı. Diğer platformları kopyaladığı gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan Mark Zuckerberg’ün LinkedIn hamlesinin ne zaman hayata geçirileceği ise şimdilik bilinmiyor.

 

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

V
9 yıl (3790 mesaj)
Yarbay

R.I.P LinkedIn




A
9 yıl (7996 mesaj)
Yarbay

Rahmetli Türkiye'de pek aktif olmasada eyeydi be




G
9 yıl (36069 mesaj)
Yarbay

Aç gibi oraya buraya saldırmayı bırakmalı Facebook



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl (26595 mesaj)
Yarbay

Birisi Madrid öteki Mardin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.