Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
293
Cevap
8411
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Eurovision 2019 Tel Aviv - Ana Konu - Kazanan: Hollanda (15. sayfa)
U
5 yıl
Binbaşı

Aslında Macaristan'ı tutuyordum 2 sene önceden tanıdığımdan fakat keko gibi sahne performansı vardı.Ondan dolayı finale bile geçemedi.Hasta gibiydi,Macaristan içindeki yarışmada daha gürdü sesi.Bir de 2017'deki şarkısı çok daha iyiydi.Özönviz'i keşke buraya saklasaymış.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

İlk açıklanan puanlar jüri oyları, 2. açıklanan puanlar halk oylarıydı. Yani Almanya'ya jüriler değil halk 0 puan verdi. Halk Almanya, Birleşik Krallık ve İspanya'yı pek sevmiyor. Genelde son sıralara layık görüyor.

Alıntıları Göster
Tesekkur ederım ama kafam karıştı hocam. Ilk puanlamada tek tek ulkelerı gosterıp puan verdıler. O puanlar ulke puanı degıl miydi? Ornegın yunanıstanı gosterdıler, yunanıstan sunucusu kıbrısa 12 puan verdı, dıger ulkerede 10 puan ve altını verdıler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yüzbaşı

Leş eurovision organizasyonunda leş bir ülke olan israilde mükemmel bir hareketti izlandanın yaptığı.Politik oylamalar,bir halta yaramayan şarkılar ve kadın bedeni-eş cinsellik üzerine kurulmuş saçma sapan yerden güneş gibi parladı.



W
5 yıl
Onbaşı

Eskiden jüri ile halk sms oyları birlikte hesaplanır ona göre bir puan çıkardı ortaya. Şimdi bunları ayırdılar. Jürinin 12 puan verdiği bir ülkeye halk çok az sms atabilir makedonya örneğinde olduğu gibi. Jüriden yüksek puan alırken halk sms'inden az oy aldılar. Jüri oyları genelde politik oluyor, tıpki bizim katılsak Azerbaycan'a 12 puan vereceğimiz gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @12 Angry Men
1
5 yıl
Yarbay

Tesekkur ederım hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @whitewalker21
S
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Uchigatana

Aslında Macaristan'ı tutuyordum 2 sene önceden tanıdığımdan fakat keko gibi sahne performansı vardı.Ondan dolayı finale bile geçemedi.Hasta gibiydi,Macaristan içindeki yarışmada daha gürdü sesi.Bir de 2017'deki şarkısı çok daha iyiydi.Özönviz'i keşke buraya saklasaymış.
Macaristan iki yil once ne yaptiysa bu sene tipa tip aynisini yapti. Hic gerek yoktu bence. Finale cikmadiklari bu acidan iyi oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Switch bölümünü izledim şimdi enteresan olmuş gerçekten. Verka ve Eleni muhteşem söylemiş şarkılarını. Zaten Eleni Foureira'nın performansına diyecek söz yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
5 yıl
Binbaşı

Aynen şanslarını çok zorladılar.




Bu mesajda bahsedilenler: @B Moon
T
5 yıl
Yarbay

geçen sene ilk sayfada yarışmayı boykot edeceğimi söylemiştim.

ancak eurofanlığıma söz geçiremedim ve 3 yarışmayı da izledim. ancak genelde arkaplanda çaldı, ben önce bir şeyler okudum, çalıştım.

öncelikle, izlanda ve serhat hariç (ve aklıma gelmeyen birkaç küçük renk daha) leş gibi bir yarışmaydı.

seneden seneye leş gibiliği yerin dibine batıyor yarışmanın. alsınlar başlarına çalsınlar yarışmayı...

geçen sene portekizi sonuncu yaptıktan sonra bu sene de almanyaya 0 puan verdiler... bu insanlara ne denir ki? ne anlatılır ki?

jüri her sene isveç'i yalamaktan başka bir halta yaramıyor. makedonyanın 1.liğinin balon olduğu çok net ortadaydı. isviçre ve italyayı takip ettim, 20-30 puan fark atabilseler onlar vermezdi halk oylamasında ama isveç de, makedonya da balon puanlar topladı.


artık iyice çekilmez oldu bu yarışma. böyle pis bir puanlama sistemi olamaz. ayrıca heyecan getirdi diyorlar ama yooo.... herkes biliyordu isveç'in değil hollandanın kazanacağını. geçen senelerden beri klasik artık



B
5 yıl
Yarbay

Eurovision defteri MANGA'ya yapılan haksızlıktan sonra tartışılmamak üzere kapanmalı.
2010a kadar çocukluğumdan beri izledim çok da keyif alırdım ama siyaset ve hileler yüzünden bu yarışma ''yarışma'' değil.
Size mor ve ötesinden deliyi armağan ediyorum. Avrupaya yazılmış güzel sözlere sahip. Videoyu izlemek için tıklayınız



T
5 yıl
Yüzbaşı

recep ivedigin girgirini gectigi azerbaycanli kardeslerimiz bile vardi erovizyonda biz yoktuk yazik bea noldu bize iyice kapandik icimize



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Onbaşı

Bu sene güzeldi bence. Hak edene verildi birincilik bu sevindirdi. Hollanda'nın birinci olması beklediğim bir şeydi. Duncan'ın şarkısı çok güzel ve sahnesi de basit olmasına rağmen başarılıydı. Hollandayı tebrik ediyorum. Orada yaşayan birçok türk var. Önceki yıllara göre daha fazla türk izleyici olabilir avantajlı yani.
2014 te Conchita'nın şarkısının birinci seçilmesinden bu yana 2019 a kadar beklediğim şarkılar kazanmamıştı Birçok insan da böyle düşünüyordu bence.
İzlanda'nın filistin yazılı bayrak açması helal dedirtti. Cesaret ister.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Belarus'un jüri oylari sayiminda bir hata gerceklesmis. EBU bunun üzerine görüsmeler düzenleyerek nihai bir karara vardi: Belarus'un puanlari düzeltildi, final tablosu yeniden sekillendi.

https://eurovision.tv/story/ebu-issues-statement-on-eurovision-2019-grand-final-result

Ilk 4 ülkenin pozisyonu degismedi.



S
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Isvec 6.liktan 5.lige yükseldi,
Norvec 5.likten 6.liga düstü,
Makedonya 8.likten 7.lige yükseldi,
Azerbaycan 7.likten 8.lige düstü,
Kibris 15.likten 13.lüge yükseldi,
Malta 16.liktan 14.lüge yükseldi,
Slovenya 13.lükten 15.lige düstü,
Fransa 14.lükten 16.liga düstü,
Arnavutluk 18.likten 17.lige yükseldi,
Sirbistan 17.likten 18.lige düstü,
San Marino 20.likten 19.luga yükseldi,
Estonya 19.luktan 20.lige düstü,
Beyaz Rusya (Belarus) 25.likten 24.lüge yükseldi,
Almanya 24.lükten 25.lige düstü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 22 Mayıs 2019; 20:53:5 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.